Nafize Deniz Astroloji / Yıldızname, Astronatal yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Oğlak Burcu

Nafize Deniz

Hakkında

Istanbul Doğumlu. Hayat bundan fazlasıdır diyerek spirituel konulara merak sardı. Reiki ile hayatını şifalandırdı, Astroloji ile hayatın bilinmezliklerinde kendine ışık oldu, şimdi de çevresine şifa ve ışık olmak istiyor....

Astroloji




Sırada 0 kişi var
Başarı %90 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 244 dakikada yorum yapıyor.
03/10/2017 tarihinden beri 16 astroloji analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Yüzeysel bir yorum, tesekkür ederim size ama daha detaylı ve doyurucu bilgiler veren yorumcular var sitede.
    14.10.2018
  • Bu guzel yorum ve analızınınz ıcın cok tesekkurler cok memnun kaldım
    02.09.2018
  • Harikasınız! Çok teşekkür ederim. Sevgiler
    22.08.2018
  • Mukemmel detayli bir astroloji analizi aldim..ayrica astrolojiye fal sorusu sormamam gerektigini de yaptigi derin aciklamalarla o kadar iyi anladim ki, ben cok memnun kaldim ve mutlaka tekrar gelecegim..mukemmeldi cok tesekkurler
    15.10.2017
  • Çok yetersiz!! Soruma detaylı cevap vermedi
    13.10.2017

Astronatal




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1990
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
03/10/2017 tarihinden beri 1 astronatal analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosinastri




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 2290
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
03/10/2017 tarihinden beri 1 astrosinastri analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrococuk




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1990
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
03/10/2017 tarihinden beri 1 astrococuk analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrokariyer




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1990
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
03/10/2017 tarihinden beri 1 astrokariyer analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosolar




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 2290
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
03/10/2017 tarihinden beri 1 astrosolar analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanınan ayrıcalıklardan siz de faydalanmak istiyorsanız aşağıdaki formu kullanarak sitemize kayıt olabilirsiniz.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmamış ve ya şifrenizi unutmuş iseniz, aşağıdaki formu kullanarak mail adresinize bir şifre sıfırlama talebi gönderebilirsiniz.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.