logo

Feryal Tunç  Kahve Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Feryal Tunç

Gelsin fallar:)doğru bilgiler lutfen:)

Hakkında

Çok küçük yaşlardan beri sezgilerimin kuvvetli olması ve gördüğüm rüyaların da çıkması ile fal bakma yeteneğimin olduğunu da far kettim. Eskiye dönük yeteneklerimi ve tecrübelerimi de kullanarak sizlere destek olup bilgilendirmeye çalışacağım.

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %91 Kredi 300
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 44 dakikada yorum yapıyor.
26/09/2017 tarihinden beri 3890 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Yorumunuz için teşekkür ederim beğendim
    15.06.2019
  • Cok tesekkurler! Harikasiniz
    14.06.2019
  • Güzel inşallah çıkar
    12.06.2019
  • Son bir sorum olacak bu kişiye takip attım iki gün takip isteği bekledi ve geri çektim gördü mü görmedi mi bilmiyorum bir kere daha denemeye değer mi ?
    12.06.2019
  • Tek kelime ile Harika
    12.06.2019
  • Teşekkür ediyorum ❤️❤️❤️❤️
    12.06.2019
  • Güzel bir faldı teşekkürler
    12.06.2019
  • Berbat
    12.06.2019
  • Umarım
    11.06.2019
  • Harika bir fal
    10.06.2019
  • Harika.
    09.06.2019
  • Yorumlarınız cok guzel bekleyıp gorucez tesekkurker
    09.06.2019
  • Ağzına sağlık teşekkürler çok beğendim
    09.06.2019
  • Çok güzel ve açıklayıcı ?
    09.06.2019
  • İsmim gülden olmadigi halde falda o bir kisimda o sekilde hitap edilmis. Kopyala yapistir fal yollamissiniz cok belli tarih detay vs hic birsey yok uzgunum ama begenemedim ...
    08.06.2019
  • Çok teşekkür ederimm falınız gayet güzeldi
    07.06.2019
  • Bekleyip göreceğiz
    07.06.2019
  • Çok beğendim öncelikle.. Çocuklarım hakkında eğitimleri ilğili ve işi.. eşim ile ilgili iş hayatı 2 kız kardeşlerimin hakkında
    07.06.2019
  • Güzel
    07.06.2019
  • Cokntesekkurler
    07.06.2019
  • Teşekür ederim güzel
    06.06.2019
  • Cok teşekkürler cok olumlu bir yorumdu, aslinda esimin bir kitabi cikti anladigim kadariyla satislari iyi olacak dogru anliyorum degil mi, iyi çalışmalar
    06.06.2019
  • Yeni gelen mi eskisi mi oradaki çelişkiyi anlamadım soru hakkım olmadığı için 4
    06.06.2019
  • Cok güzeldi canimağzına saglik insalah dediklerincikar cok başarilisin herkese tavsiye ederim birden çocuk bu senemi olcak
    06.06.2019
  • ⁸tesekkurler
    06.06.2019
  • Teşekkür ederim kuzum
    06.06.2019
  • Çok teşekkür ederim?
    05.06.2019
  • Çok teşekkür ederim :) siz de kendinize iyi bakın ?
    05.06.2019
  • Harika
    05.06.2019
  • Teşekkürler ?
    05.06.2019
  • peki bu sorduğum iki soru haricinde başka birleyen gördünüz mü acaba ? ve teşekkür ederim çok güzel şeyler yazmışsınız emeğinize sağlık :)
    05.06.2019
  • Tesekkurler iyi bayramlar :))
    05.06.2019
  • Erkek arkadaşımla bu aralar hiç anlaşamıyoz hep kavga ve eskiden altıdan alan insan şimdi almıyo bile naprsan yap dedi bana ve ben soğudum ne olacak bilmiyom alıp başımı gidesim var erkek arkadaşımdan sıkıldım artık
    04.06.2019
  • Senın o samımı davranışını yerım cok saoll❤️❤️
    03.06.2019
  • cok guzel ve net bir fal icin gozlerinden operim
    03.06.2019
  • Şuan hayatımda olan kişi çok uzakta bu kişi ile ikişki durumum onun bana karşı olan hisleri???
    02.06.2019
  • 01.06.2019
  • çok teşekkür ederim
    01.06.2019
  • Gayet başarılı
    01.06.2019
  • Artık bizden bir şey olacağına hiç inancım kalmadı ama yorumunuz için çok teşekkür ederim, umarım mutluluk beni de bulur artık.
    31.05.2019
  • Şu an bu bayan çok moralsiz kuzum derken ne demek istediğinizi anlamadım başka bir yerden kopyala yapıştır gibi geldi :) Açıklık getirebilir misiniz?
    31.05.2019
  • harikaydı, tekrar baktırmak için sabırsızlanıyorum :)
    31.05.2019
  • Umarım dediğiniz gibi olur. Teşekkürler
    31.05.2019
  • Teşekkürler bu mutlu bir beraberlik ne zaman başlıyacak ismi belli mi harf cikmismi
    30.05.2019
  • Çok başarılı yorumlarına teşekkürler. Samimi bir üslupla özenli kelimeler seçerek falımı anlatmana bayıldım. İş ve parasal konularda yazdıklarını merakla bekliyorum.
    30.05.2019
  • AYYY COK GUZELLLL
    30.05.2019
  • Ağzınıza yğreğinize sağlık ihşallah herşey çok güzel olacak
    30.05.2019
  • İlk defa baktirmama rağmen çok iyiydi ve uzundu. Geçmişteki şeylerle ilgili doğru tespitleri var. Gelecekte dedikleri olur mu bilmiyorum ama inşallah Allah'ın izniyle hisleri doğru çıkar ????
    29.05.2019
  • Güzel umut verici bir faldı moralim düzeldi umuyorum gerçekten bu durum düzelir teşekkürler
    29.05.2019
  • Teşekkürler umarım çıkar ??
    28.05.2019
  • Peki bu yıl evlenecek miyim kaderimdeki insan akraba mdr ama hayatımda kimse yok ne zaman karşıma çikacak
    28.05.2019
  • Aklımdakiler cikti olur inşallah
    28.05.2019
  • Sen bu puana laik degilsin gerçekten, resmen haksizlik yapılmış, Her zaman cıktı dediklerin ve hep özenle baktın falima....Bu falının da çıkacağından eminim Feryalim...
    28.05.2019
  • Çok başarısızdı baştan sona tutarsız ve uydurma
    28.05.2019
  • Yorumunuz icin cok tesekkur ederim Feryal Hanim. Gerçekten işle ilgili yoğun ancak daha olumlu bir süreçteyim. Ağit olarak gordugunuz bir hafta once esimin anneannesini, bugun de dayisini kaybettik o olabilir diye dusunuyorum. Evde de dediginiz gibi bazi degisiklikler planliyorum. Sorum su esim uzunca bir suredir issizdi daha dogrusu kendi isini kurmak istedi ama olmadi. Onun isiyle ilgili durumu ne olacak acaba? Eskiden cocuk istoyorduk erteledik ama nasipte ne zaman gorunuyor acaba? Agziniza saglik.
    28.05.2019
  • Üniversite sınavına giricem bölüm ya da şehir olarak ne gözüküyor istediğim olucak mı Erkek arkadaşımla çok yeni ayrıldık tekrar barışacak mıyız ne zaman barışıcaz barıştığımız da değişmiş kendini adam etmiş olucak mı ve haziran temmuz ayında hayatıma giricek kişi eski sevgilim mi yeni biri mi nerde tanışıcam Tatil konusunda arkadaşlarımla mı ailemle mi ikisi de mi
    28.05.2019
  • Fena dil
    28.05.2019
  • Eşimle ayrılık aşamasındayım bu süreç sıkıntısız atlatılabilecek mi .bir mülk satışı söz konusu bu ne zaman satılabilir bunlara da cevap alabilirsem çok sevinirim.tesekkkurler
    28.05.2019
  • Süperdi yüreğine saglik canim benim hersey gönlünce olsun
    28.05.2019
  • Peki bu telefon görüşmesi yani barışmamız ne zaman olacak? Bi tarih verebiliyor musun? Ve aklında benden başka biri yok değil mi yani eski sevgilisi falan?
    28.05.2019
  • Teşekkürler
    27.05.2019
  • Anladım yorumların için çok teşekkür ederim umutla vermiş oldugun tarihleri gozleyecegim. Ben son olarak sevdiğim adam ile aramızdaki yaş farkı ve çocuğu olmasindan ötürü ailem karşı geldi ileride de pürüz çıkar mi çok merak ediyorum ?birde is yaşamı yoluna girecek mi ?
    27.05.2019
  • Aslında pek begenmedim
    27.05.2019
  • Teşekkür ederim öncellikle enerjinizin güzelliği için Ama hiç mi olumsuz birşey yok benim hhayatım böyle toz pembe değil
    27.05.2019
  • Erkek çocuğum olucak mı
    27.05.2019
  • Tskler
    27.05.2019
  • Guzeldi Tesekkurler
    27.05.2019
  • Çok açıklayıcı değil herşeyi kısa keserek yorumlamış
    26.05.2019
  • Teşekkür ederim
    26.05.2019
  • Agznıza saglık soledıgı tarıhlerı bekleme zamanı ?
    26.05.2019
  • Söylenen hiçbir seyin benim hayatımla bir ilgisi yok bosuna para harcamamanızı öneririm.
    26.05.2019
  • İnşallah olursa haber veririm
    25.05.2019
  • Çok güzel ❤️
    24.05.2019
  • Güzel yorum?????
    24.05.2019
  • .
    24.05.2019
  • Fena degil
    23.05.2019
  • Baaya güzeldi yorum çok sevdim .
    23.05.2019
  • Yorumları çok güzel
    23.05.2019
  • Tsk ederm
    23.05.2019
  • Resmen icimi okudu sanki kafamda ki dusunceleri bir bir yazmis hayran kaldim.Tekrar gelecegim.
    23.05.2019
  • Çok güzeldi. Teşekkürler
    23.05.2019
  • Çok harika bir yorumdu güzel anlatıyor
    23.05.2019
  • Güzel..
    23.05.2019
  • Güzel
    22.05.2019
  • Çok güzel
    22.05.2019
  • Cok mükemmel bir yorum ?
    21.05.2019
  • Gayet güzel yorumlandı falım tekrar teşekkür ederim.
    21.05.2019
  • Miss gibi biliyo
    20.05.2019
  • Çok net ve detaylı harika
    20.05.2019
  • Çok pozitif, umarım dediklerinin hepsi çıkar. Ben çok memnun kaldım
    20.05.2019
  • Guzel yorumlanmis bir fal tesekkurler
    19.05.2019
  • gene gene harikaaaae
    18.05.2019
  • Cokk güzel yorumluyor
    18.05.2019
  • Bilemedim gormek lazim
    18.05.2019
  • ?
    18.05.2019
  • Falaaddin cok farklı seyler soylemiyo saka mı bu geri istiyorum paramı
    17.05.2019
  • Cok samimiydi cok tesekkurler
    17.05.2019
  • Soylediklerinin bir cogu gercekten dogruydu
    17.05.2019
  • Çok sağol'çok beğendim ?
    17.05.2019
  • Verdiği tarih çıkacak mı onu bekliyorum
    17.05.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.