logo

İzlem Baktıroğlu Kahve Falı, Tarot Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf

İzlem Baktıroğlu

Gerçekleri duymak istemeyen gelmesin! Genel bakmıyorum!

Hakkında

Yaşamımın 16 senesini Çeşitli ülkelerde gezgin olarak geçirdim. Bu yıllar içerisinde tanıştığım insanların geçmişleri ve kısa vadede yaşayacakları olayları ön görmem sonucunda, Spritüel yeteneğimin olduğunu fark ettim.Bu yeteneğim ile yolunuza ışık tutmak için buradayım.

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %94 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 51 dakikada yorum yapıyor.
13/09/2017 tarihinden beri 2526 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Begendim
    13.09.2019
  • Wow thank you.. all you have said is true.. hopefully the good things is happening..
    13.09.2019
  • Keşke dönse ama çok ümtszm heycanla beklycm tarhleri🙏🏻
    12.09.2019
  • İnanılmaz içinde bulunduğum ruh halini tam olarak anlattınız. Çok teşekkür ederim
    11.09.2019
  • ?
    02.09.2019
  • Teşekkürler
    31.08.2019
  • Teşekkürler söylemek istediklerim var ama malum sınırlıyız sitede umarım yorumlarınız hisleriniz ve yetenekleriniz doğrultusundadır kısa ama beğenilecek bir yorumdu
    23.08.2019
  • Harika :-)
    23.08.2019
  • Teşekkür ederim
    06.08.2019
  • Ayni yerde calisamiyoruz zaten o sıkıntı oluyor bana bir is tejlifi sundular o olacak mi birde sevgilimde tazminatini istiyor alabilecekmi
    16.07.2019
  • Çok teşekkür ederim, çok güzel bir yorumdu
    16.07.2019
  • Düğün günü sizce bize yeticek kadar takı gelicek mi? Birde yazmakta olduğum kitabım vardı yoğunluktan devam edemiyorum ancak çocukluğumdan beri hayalim yazar olmak bir gün kitap bastırmak bana nasip olucak mı? Kız kardeşi evli değil benden kücük ama patavatsız biri bu yüzden söxleri beni rahatsız ettiği için hep mesafemi koruyorum onun evliliği görünüyor mu bizden sonra? Birde biz evlendikten sonra istediğimiz kadar gezebilicekmiyiz yurt dışına falan çıkmak istiyoruz. Ağzınıza sağlık. Çok sağolun
    15.07.2019
  • :-)
    14.07.2019
  • İzlem hanım gerçekten etkileyici bir fal bakıyor tavsiye ederim
    11.07.2019
  • Teşekkür ederim Peki tanıdık vasıtası ile mi olcak Bu evlilik boyu görüntüsü siması hakkında bilgi verebilir misiniz
    09.07.2019
  • Vaaaaaav ben tam anlatmadan herşeyi tam oalrak söylemesi ?♥️ mükemmeldi
    08.07.2019
  • Yine muhteşem bir yorum. Ağzınıza sağlık
    08.07.2019
  • Yorumunuza sağlık, Gözlerim dolarak okudum, Çok teşekkür ederim, Tanımadan, tanışmadan, bu denli nokta atışı tespitler ve tatlımı tatlı, yorum dili için de ayrıca teşekkür ederim...
    05.07.2019
  • Nokta atışları umarım herşey bu faldaki gibi olur ?
    03.07.2019
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Acaba akademik hayatımla ilgili biraz daha ip ucu verir misiniz?
    29.06.2019
  • teşekkür ederim hemen hemen bir çok şey çıkmış. Peki şuan Aile hayatıma dair bir şey gördünüz mü?
    25.06.2019
  • Izlem hanim, tesekkurler ?. Net ve detayli bir yorumdu⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    25.06.2019
  • Hisleribe sağlık ablacım merajla tarihleri beklicem
    24.06.2019
  • Cok Tesekkür ederim süpersiniz
    18.06.2019
  • Please this kids what gander they are going to be and in what age I will have them kiss you are the best ?✌?❤️???
    16.06.2019
  • Gerçekten cok guzel yüreğinize saglik o tarihi bekleyeceğim
    16.06.2019
  • Ağzınıza sağlık öncelikle aklında kimse yok demişsiniz ama var İzlem hanım. İkinci olarak şuanda bir kaç puanım düşük çıktı sınıfta kalma durumum söz konusu ama kesin değil böyle birşey olucakmı
    16.06.2019
  • Herzamanki gibi muhteşem bir yorum. Ağzınıza sağlık. Yine geleceğim İnşallah. Görüşmek üzere
    16.06.2019
  • Dear Izlem, thank you so much for your reading ❤️. I needed your positive energy and the hope you gave me is very precious to me. When you talked as if you talked directly to my soul. Thank you again. I will definitely be back and recommend others to contact you.
    14.06.2019
  • Cok korkuyorum abim cok karsi bu çocuklarıma elimde kalacakmi sadece bosanacakmiyim bunu cok merak ediyorum evlatlarım yanimda kalacak mi
    14.06.2019
  • Bu yaz ben tatile cikimiyacmmi?heyatimda suan cox stabil.birseyler deyismemis.Nasil deyisim olucak?evleniceyim insanla kendimmi tanisicam ?
    14.06.2019
  • Umarım gerçekleşir
    13.06.2019
  • Güzeldi
    13.06.2019
  • Ocak ayında geldiğimde verdiği tarihler net olarak çıkmıştı bakalım bu sefer nolucak güzel görüşleriniz ve sorularıma verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ?
    13.06.2019
  • Çok net ve çok güzel yorumlardı yüreğinize sağlık inşallah herşey olur
    11.06.2019
  • Çıkmasını bekleyeceğim bakalım
    11.06.2019
  • Tesekkür ederim
    11.06.2019
  • 2.kere soru sorma hakkım yok?
    11.06.2019
  • Gerçekten tam nokta atışı. Evet biri var ama benim kalbim tabikide candan yana inanılmazsınız?❤️
    08.06.2019
  • teşekkür ediyorum ablacım eline diline sağlık söylediğin tarihleri bekleyeceğim yalnız sistemde sıkıntı var galiba çark çeviremiyorum muhteşem ayrıntılı bakmışsın içimi rahatlattın tekrar görüşmek dileği ile ?
    08.06.2019
  • Tek kelime ile Muh-te-şem bir yorum. Ağzınıza sağlık
    08.06.2019
  • It’s just he isn’t talking to me, he’s taking a long time to message me and once he does it’s like 4 words. I’m being pathient and understanding with him but he’s not valuing it. I really hope everything you are saying is true. Because I love him and I don’t want to lose this. I’m not ready to give up
    30.05.2019
  • ?????teshekkur ederim, nokta atishlari olan bir yorumdu, InshaAllah guzel olur??
    29.05.2019
  • Harf çıkmış mi evlilik görünen kişiyle evlilik ne zaman görünüyor yıl olarak ailesi nasıl biri olacak
    28.05.2019
  • Very accurate and more than expected. One of the best. Thank you
    28.05.2019
  • Tesekkürler, iyi yorum.
    27.05.2019
  • tewekkur ederim ?
    27.05.2019
  • Çok teşekkür ederim . çok güzel bir yorumdu.
    27.05.2019
  • Tesekkurler eger yorumlariniz dogru cikarsa size ayri a bir hediyem olacak eger bu insan hayatima girerse bende size bir hediye vermeik isterim cunku cok mutsuzum mutlu olmak istiyorum artik inanin
    27.05.2019
  • Tatmin edici yorumdu teşekkürler
    26.05.2019
  • Thx
    24.05.2019
  • Çok iyi
    22.05.2019
  • Ablam herzaman çok iyidir
    21.05.2019
  • Süper bir faldı çok tesekkurler
    20.05.2019
  • Çok iyi çok güzel ve çok doğru. Aşırı doğru biliyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum!
    18.05.2019
  • Çok beğendim.
    15.05.2019
  • Super bir yorum aldim, okadar net ki, hem yorumda hem soru cevapta... ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    14.05.2019
  • Çok teşekkür ederim
    14.05.2019
  • Çok beğendim teşekkür ederim:)
    12.05.2019
  • Tskler
    12.05.2019
  • Teşekkürler
    12.05.2019
  • Tek kelimeyle hisleriyle yorum yapan muhtsem biri ben hep burdayım ?
    10.05.2019
  • Çok başarılı
    10.05.2019
  • Not good
    08.05.2019
  • Bu kadar açık ve güzel anlatan bir yorumcu görmemiştim .Çok teşekkür ederim .Her geldiğimde tercihim sizsiniz ??
    06.05.2019
  • Nokta atışı yorumlar isteyen buraya buyursun. Bi sonraki bakım için sabırsızlanıyorum
    06.05.2019
  • Wowww reading was on point! Thank you so much for the excellent details and clarity!!!
    06.05.2019
  • Sıradan ve kısaydı kredime yazık oldu
    05.05.2019
  • tesekurlrr...
    05.05.2019
  • Güzel yorum için teşekkürler inşallah
    05.05.2019
  • Yorumlar çok açıklayıcı ve net teşekkürler
    05.05.2019
  • Ağzınıza, yüreğinize sağlık çok güzeldi
    05.05.2019
  • Çok iyi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok fazla şey bildi. Daha önce bir kaç kere gelmiştim hep doğru hep çıktı.
    05.05.2019
  • Muhteşem siniz.Ağzınıza sağlık. Tekrar görüşmek üzere
    05.05.2019
  • Teşekkür ederim
    05.05.2019
  • Bu sitede çoğu kişiye fal baktırdım. Ama ilk defa bu kadar hayretler içinde kalıyorum. Özellikle sorumda detay vermeme rağmen aklımdan geçenleri söyledi. Verdiği tarihleri bekliyorum.Çok teşekkürler
    03.05.2019
  • Çok net ve açıklayıcı bir yorum olmuş umarım herşey söylediğiniz gibi olur heyecanla bekliyorum
    03.05.2019
  • Hakkımda ne yaşadığıma dair hiçbir bilgi olmamasına rağmen ef-sa-ne bir fal baktı sanki tanıyormuşcasına... teşekkürler. <3
    02.05.2019
  • Çok guzel
    01.05.2019
  • Benim söylekl
    26.04.2019
  • 0
    25.04.2019
  • Teşekkür ediyorum yorumlar gayet yerinde oldu.
    24.04.2019
  • Çok güzel teşekkürler ?
    23.04.2019
  • Verdiği tarihleri bekliyor olacağım ins dedikleri cıkar
    22.04.2019
  • Harika
    21.04.2019
  • Çok teşekkür ederim
    17.04.2019
  • Başarılı bir yorum
    17.04.2019
  • teşekkür ederim, yorum çok güzel, içim ferahladı.
    17.04.2019
  • Çok güzel
    16.04.2019
  • Herzamaki gibi muhteşem hiselrine güveniyorum :)
    16.04.2019
  • Oglumdan torun haberi ne zaman alıcaz
    15.04.2019
  • Cok teşekkür ederim supersiniizz ?❤❤❤
    15.04.2019
  • Emeğinize sağlık güzel bir yorum olmuş bir çok konu doğru çıkmış teşekürler
    14.04.2019
  • What a lovely reading l, but I don't think marriage is that near, idk, I just don't. Thank you ❤️ I enjoyed the reading so much, and hopefully everything will be fine eventually as you said ❤️.
    14.04.2019
  • İzlem hanıma her zaman güvenmişimdir ve dördüncü gelişim , tavsiye ediyorum
    13.04.2019
  • biz daha yeni tanıştık onun için birbirimizi henüz sevmiyoruz daha görüşmedik bile ben sadece bu adamla bir geleceğim olacak mı onu merak ediyorum
    10.04.2019
  • ?
    09.04.2019
  • Resmen arkadasıma gönderdiği fala çok benzer bir fal göndermiş kredilerim ziyan oldu. Önermiyorum
    08.04.2019
  • Harika ? ?
    05.04.2019
  • Çok güzeldi tamamen gerçek tamda bugün dediğiniz şekilde biriyle tanıştım şimdi dediniz dediğiniz şekilde tanıştım çok teşekkür ederim bayıldımmm
    04.04.2019

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %93 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 43 dakikada yorum yapıyor.
13/09/2017 tarihinden beri 619 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • 👍🏻👍🏻👍🏻
    14.09.2019
  • Turkce translate de alabilir miyim rica etsem?
    13.09.2019
  • süper
    26.08.2019
  • Harika
    16.07.2019
  • Teşekkür ederim sevgilerimle ?
    09.07.2019
  • işim ne zaman olacak normle döner yani ne zamana kadar aklanacam tüm alacağım ne zaman hepten elimde olur gerçekten bunalımdayım
    03.07.2019
  • Thank you
    08.06.2019
  • Çok teşekkür ederim evet duymak istedım buydu Evet eşim kotu Bı İnsan degıl ama benı çok yıprattı mutsuz ettı aşk his bıttı ve ben ne olursa olsun başka Bı hayat istyorum ben kimse uzulme sın dıye yıllarca sustum ama artık yapamyorum ozgur olmak istyorum ama bana zorluk çıkartıyor benı borclandırdı ne bılim onu aldatmaktan suçluyor ama benım kafamda o bitı yıne de çok sagolun umarım mutlu olurum
    29.05.2019
  • Teşekkür ederim güzel bir faldi
    28.05.2019
  • Thanks
    13.05.2019
  • Güzel bir yorumdu teşekkür ederim.
    11.05.2019
  • Tırt bir yorumlama
    10.05.2019
  • nokta atışı ve gercekden mukemmel agzınıza saglık
    07.05.2019
  • Thank you for your reading dear, you make me happy.god bless you and protect you. X
    03.05.2019
  • Çok teşekkürler?
    02.05.2019
  • This was great everything i wanted to hear and i see a bright future of me. I will sty strong and bless. Thank you so much.
    01.05.2019
  • Güzel
    26.04.2019
  • She is awesome thsnk u
    21.04.2019
  • Beğendim çok güzel...
    10.04.2019
  • Harika bir yorum. Beklediğimden kat ve kat daha iyiydi. Verilen zamanı bekliyorum. Eğer söylediğiniz gibi olursa, o tarihlerde yeniden sizinle görüşmek için burada olacağım.
    08.04.2019
  • Harkulade bir yorum olmuş
    03.04.2019
  • gercekler ağzınıza saglık
    01.04.2019
  • Superr suan icin cok begendimm
    25.03.2019
  • Very good
    22.03.2019
  • İç ferahlatan,gerçeğe yakın 1yorum olmuş teşekkür ederim...yorumun gerçekliğini zaman ispatlayacak
    20.03.2019
  • Öneriyorum
    18.03.2019
  • İzlem hanım çok çok başarılı ve doğru yorumlar yapan biri.Ve çok teşekkür ederim kendisine..
    07.03.2019
  • Thank you very accurate with my feeling. We will see what happens
    26.02.2019
  • Super
    26.02.2019
  • Emeğinize sağlık çok teşekkür ediyorum
    21.02.2019
  • süper
    21.02.2019
  • Tesekkurler.insallah bekliyorum
    21.02.2019
  • net soylenımler ıcın tesekkurler
    20.02.2019
  • Teşekkürler
    14.02.2019
  • Çok teşekkür ediyorum İzlemcim, yorumuna sağlık.
    10.02.2019
  • So good! Thanks so much!
    01.02.2019
  • Love you ?
    27.01.2019
  • Süper tek kelime ile ... düşünmeden baktırın derim
    27.01.2019
  • Pek iyi!
    27.01.2019
  • Guzel
    09.01.2019
  • Güzel
    09.01.2019
  • Burda baktırdığım bir çok fal kart ya da fincan yorumu olmadan gereksiz akıl vermelerle dolu oluyor. İzlem hanıma detaylı kart yorumu için teşekkür ederim
    09.01.2019
  • Great reading
    08.01.2019
  • Great
    28.12.2018
  • Tşk ederim
    28.12.2018
  • Tşk ederim
    21.12.2018
  • Çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık..
    21.12.2018
  • İdare eder
    20.12.2018
  • Cok guzel şeyler soylediniz. Teşekkur ederim
    19.12.2018
  • Bi halt anlamadım bu ne biçim yorum ya. Sadece kartların anlamları var
    16.12.2018
  • Bayıldım
    15.12.2018
  • Nokta atışları çok güzel :)
    15.12.2018
  • Teşekkür ederim
    14.12.2018
  • Güzel
    13.12.2018
  • Kartlara göre yorumlarım yapıldı ve tatmin ediciydi. Ağzınıza sağlık.
    12.12.2018
  • beğendim
    12.12.2018
  • Güzel ve isabetli bir yorum olmuş yüreğinize saglik
    11.12.2018
  • Bende denenmeli
    10.12.2018
  • Güzell
    09.12.2018
  • She is really lovely and advisable
    09.12.2018
  • Tilt ederim gönlünüze sağlık
    07.12.2018
  • Thank u for ur accurate and positive reading loved it
    04.12.2018
  • Teşekkürler
    04.12.2018
  • Güzeldi
    24.11.2018
  • Tskler umarım dediginiz gibi olur
    23.11.2018
  • She is very honest
    21.11.2018
  • Süper ötesi mutlaka baktirin.
    15.11.2018
  • Içim rahatlattı umut oldu teşekkürler
    12.11.2018
  • Teşekkür ederim.
    05.11.2018
  • Ben çok beğendim
    26.10.2018
  • Beğendim güzeldi
    26.10.2018
  • Harikasınız, cok beğendim,bukadarını hiç beklememiştim.Ve şuan ki durumumu,sorunlarımı olsun tam noktaya getirdiniz,sanki beni yıllardır taniyormuşsunuz gibi saydınız.Mükemmel. Herkese tavsiye edebilirim. Teşekkür ederim :)
    26.10.2018
  • Kesinlikle tavsiye ederim. net ve ıçten yorum aldım.hisleri kuvvetli bir yorumcu.
    17.10.2018
  • super
    15.10.2018
  • English is not simplified I didn't understand well
    11.10.2018
  • Tıp yada mühendislik kazanacak mıyım?
    07.10.2018
  • Teşekkür ederim
    06.10.2018
  • Mukemmelin de ötesinde :)
    01.10.2018
  • Tskler
    26.09.2018
  • Kısa ve net. Gerçekten beğendim. Teşekkür ederim :)
    25.09.2018
  • Mükemmelll
    24.09.2018
  • Muhteşemmmm
    20.09.2018
  • Süper bir yorumdu tsk ederim
    19.09.2018
  • Çok tesekkürler
    19.09.2018
  • Çok tşk ederim
    06.09.2018
  • Teşekkür ederimm
    29.08.2018
  • Fena değildi gayet iyi yorumladı
    27.08.2018
  • Bu sitedeki ilk falım ve izlem hanım yorumlarıyla olan durumu tam yerinde özetledi. Gelecek ile ilgili ön görüleri umarım gerçekleşir. Kendisine teşekkür ediyorum.
    10.08.2018
  • Super
    10.08.2018
  • Tskler iyisi tavsiye ederim
    07.08.2018
  • Very good reading, thank you so much*
    02.08.2018
  • Uzun zamandır baktırdığım en tutarlı en hoş yorum. Çok teşekkür ederim.. pembe tablo değilde gerçekçi yorumlarınız için..
    14.07.2018
  • Görüştüğüm kisi.ile aramda sorunlar var beni seviyormu sevmiyormu bilmiyorum bunla ilgili biseyler yazarsanız
    02.07.2018
  • Thanks ️️️
    28.06.2018
  • Durumumu güzel bir özetle anlattı bana ben beğendim tavsiye ederim. Söylediği gibi çıkacağına inanıyorum her şeyin
    27.06.2018
  • ************
    22.06.2018
  • Güzeldi
    22.06.2018
  • Iyi
    19.06.2018
  • Güzell
    12.06.2018
  • Ben izlem hanıma arada ugrarim.kendisi cok guzel konuyu yorumluyor ben begeniyorum fal bakımını ve nokta atislari da var
    06.06.2018

Katina Aşk Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %95 Kredi 600
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 55 dakikada yorum yapıyor.
13/09/2017 tarihinden beri 438 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Teşekkür ederim. Sizden böyle şeyler duyunca içim ferahlıyor.
    04.09.2019
  • Teşekkürler
    09.08.2019
  • harika ! denemelisiniz, kesinlikle tavsiye ederim.
    06.08.2019
  • Çok teşekkürler ...
    24.06.2019
  • Teşekkürler güzeldi
    19.06.2019
  • Awesome
    08.05.2019
  • oo waiting for it
    17.04.2019
  • Teşekkür ederim
    10.04.2019
  • Nice
    08.04.2019
  • Teşekkür ederim
    03.04.2019
  • Teşekkür ederim
    27.03.2019
  • Teşekkür ederim
    21.03.2019
  • Teşekkür ederim
    06.03.2019
  • Teşekkür ederim
    22.02.2019
  • İzlem hanım mükemmel gerçekten.Kendisine doğru tespitleri ve nokta atışlarıyla dolu güzel yorumu için çok teşekkür ediyorum
    21.02.2019
  • Teşekkür ederim
    17.02.2019
  • Teşekkür ederim
    10.02.2019
  • Teşekkür ederim
    06.02.2019
  • Teşekkür ederim
    01.02.2019
  • Teşekkür ederim
    22.01.2019
  • Çok pişman oldu ve kaç kere döndü ve bende hep affettim... ardından hep o kadına geri gitti... şimdi yine aramaya başladı ve beni sevdiğini söylüyor....:( Kafasında ne dönüyor anlamadım ... yalan mı doğru mu? bana olan borcunu ödeyecek mi??
    15.01.2019
  • Teşekkür ederim
    09.01.2019
  • Teşekkür ederim
    08.01.2019
  • Teşekkür ederim
    03.01.2019
  • Müthiş. Teşekkürler ağzınıza yüreğinize sağlık
    03.01.2019
  • Güzel ve tutarlı bir yorumdu umarım öngörüleri de çıkar
    28.12.2018
  • Teşekkür ederim
    24.12.2018
  • Süper beni çok mutlu ettiniz
    15.10.2018
  • Tşk ederim cok sağolun
    13.10.2018
  • thanks izlem!
    07.10.2018
  • Ilk kez baktirdim çok güzel mutlaka yorum almalısınız mukemmel
    17.09.2018
  • çok az yorum yapılmış kartlar yorumlanmış kendisinden birşey katmamış hanımefendii
    17.09.2018
  • Teşekkürler
    28.08.2018
  • İzlem hanıma 2.defa baktırıyorum..1.sinde ne dediyse yaşadım umarım bu seferde yaşarım
    14.08.2018
  • Tesekkur ederim
    11.08.2018
  • Cok güzel şeyler demişsiniz umarım çıkar.Tahlilleriniz doğru.
    02.08.2018
  • Thank you!
    01.08.2018
  • Çok güzel şeyler söylemiş umarım yorumlarını yaşarım...
    20.07.2018
  • deneyim görmelisiniz.... daha önceki denemelerimde çok daha uzuun ve detaylı yorumları olmuştu ama bazen kartlarda bu kadar söylemiş olabilir :) tatlı bir dilden gerçekleri duymak isteyenlere tavsiye ederim...
    17.07.2018
  • Özenli
    03.07.2018
  • I tried to text him more than once but he didn’t answer me one time he text me back after one day with one word
    20.06.2018
  • Spot on
    02.06.2018
  • mukemmel
    04.05.2018
  • Mukemmel
    02.05.2018
  • Maalesef bir şey bilemedi. Beğenmedim
    02.05.2018
  • Benim soruda detay vermeme rağmen İzlem hanım yorumunda nokta atışları yaptı.... İzlem hanımdan yorumu ilk denememdi ama inşallah ileriye dönük tahminleri de çıkacak...
    02.05.2018
  • Durum doğru tespit edilmiş inşallah ön görüleri de çıksın :)
    01.05.2018
  • ben kartlarımın yorumlanmasını istiyorum.
    13.04.2018
  • güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim
    11.04.2018
  • Cook tesekkurler yorum harika otesi
    11.03.2018
  • Harikaydıııı
    10.03.2018
  • Mükemmel
    08.03.2018
  • Detayli guzel bi yorum
    07.03.2018
  • Daha önce söylediklerini aynen yaşadığım için tekrar geldim umarım tekrar yaşarım :)) sevgiler...
    06.03.2018
  • Tesekkurler
    01.03.2018
  • İzlem hanıma ikinci gelişim, hisleri çok güçlü. ilgili ve duyarlı bir yorumcu. Herkese tavsiye ederim.
    28.02.2018
  • Tesekkürler elinize sağlık :)
    16.02.2018
  • Daha iyi detaylı bir yorum olabilirdi çok yüzeysel olmuş ve sorduğum sorular cevaplanmamış tekrar sormak zorunda kaldım daha özenli açıklayıcı olabilirdi ..
    14.02.2018
  • İzlem hanım,bir ay önceki söyledikleriniz çıkınca koştum, umarım bunda da her şey güzel olur.Baktırın derim arkadaşlar ,pembe tablo yok,gerçek var.
    12.02.2018
  • Güzel yorum
    09.02.2018
  • Başarılı bir yorumcu.
    09.02.2018
  • Çok beğendim yüreğine sağlık. Kesinlikle tavsiye ederim
    08.02.2018
  • Mükemmel bir yorumcu. Yorumlarına bir abla şefkatiyle yaklaşıyor
    07.02.2018
  • Oldukça bildi, ve bir altın üye olarak mutlaka kendisinden yorum almanızı tavsiye ederim. Geleceği de bekleyip göreceğim:) sevgiler️
    06.02.2018
  • Kendi yorumunuzu yapmanız güzel ama seçtiğim kartların ne anlamı oldugunuda söylemenizi isterdim
    04.02.2018
  • Tavsiye etmiyorum cok kisa ve benimle alakasi yok kopyala yapistir yapmis bile olabilir
    03.02.2018
  • A very positve reading with some advices. I swear that she shocked me when she described the person so accurate. Thank you so much
    02.02.2018
  • Çok iyi
    02.02.2018
  • Awesome
    31.01.2018
  • Gerçekten her sorunuzu detaylıca cevaplıyor, inşallah dediği gibi sonuçlar olur :)) benim içinde bulunduğum ve kafamdan geçen düşüncelere kadar bildi :)) süper tavsiye ederim
    28.01.2018
  • inşallah
    25.01.2018
  • Peki evlilik adına birşey var mi
    25.01.2018
  • Çok teşekkür ederim
    19.01.2018
  • Çok içten ve isabetli, umuyorum gelecekle ilgili olanlar da gerçekleşir
    18.01.2018
  • Harika bir yorum çok teşekkür ederim
    18.01.2018
  • Bence gayet güzel ve yorumları isabetli
    18.01.2018
  • Açık ve net çok iyi
    18.01.2018
  • Perfect!!!
    17.01.2018
  • çok iyi ..teşekkür ederim
    08.01.2018
  • Güzel Yorumdu
    07.01.2018
  • Süper
    06.01.2018
  • Herseyi bilen cok guzel bir yorum :)
    04.01.2018
  • Çok güzel bir yorumdu öneririm.
    02.01.2018
  • Çok güzeldi ağzınıza saglik
    30.12.2017
  • Yorumları ve analizleri doğru. Tavsiye ederim
    29.12.2017
  • Sanki olmuş gibi
    29.12.2017
  • Cok tesekkur ederim bana dua edin lutfen
    22.12.2017
  • Ikimizde inatciyiz bildiniz.cok teşekkür ederim
    21.12.2017
  • tesekkurler cok guzel ozetlediniz
    20.12.2017
  • kısa öz ama güzel:)
    20.12.2017
  • Tesekkurler:)
    18.12.2017
  • Teşekkürler
    18.12.2017
  • Çok teşekkür ederim
    17.12.2017
  • Agziniza saglik. Peki gercek bir ask hayatima girmeyecek mi?
    16.12.2017
  • Guzel yorumlariniz icin sonsuz tesekkur ederin
    12.12.2017
  • Tesekkurler agziniza saglij
    06.12.2017
  • Tşkler
    26.11.2017
  • Tskr ederim insallah guzel dediklerin olur
    21.11.2017
  • Altın üyeyim ve sitenin yıldızı olacak diyorum...
    21.11.2017
  • Teşekkürler
    17.11.2017

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %95 Kredi 600
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 51 dakikada yorum yapıyor.
13/09/2017 tarihinden beri 327 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Ehmm was this was obviouly a Manual u changed from her to he wife to husband. This is wrong lying to people
    31.08.2019
  • yuregimdeki kırmızı gülümün yaprakları acti?❤? çok çok teşekkür ediyorum ?? tüm yıldızlar size gelsin ???
    23.08.2019
  • Thanks for reading. Reading itself it good but grammar is not perfect so it’s a bit difficult to understand (he is referred as you/ she is referred as he etc.) to put into context. Frustrating as now there is no question feature and have to pay again to ask for clarifications from this kind of grammatical mistakes/ misunderstanding. Reading itself is quite good. Thanks!
    19.08.2019
  • Çok teşekkür ederim tek kelimeyle harikasınız❤️
    09.08.2019
  • Yaşadıklarımızı ben hiç detay vermeden öyle güzel okumuşsunuz ki şaşırdım kaldım. İnşallah her şey yoluna girer. Benimde onunda değiştirmemiz gereken yönlerimiz var. İkimizde çabalarsak olabileceğine inanıyorum. İnşallah inadını törpüler ve beni anlar, bize farklı açıdan bakar. sizi seviyorum. sonsuz sevgi ve dualarımla. görüşmek üzere
    09.08.2019
  • This woman is a real fortune teller! I am speechless after reading her divination. Thank you!
    08.08.2019
  • I hope your reading will come true
    13.07.2019
  • Süper :)
    03.07.2019
  • Sadece emek icin. Bilemedi hic birsey.uzgunum.
    29.06.2019
  • tesekkür ediyorum ama öyle biri yok yani tanismadim da benide korkutuyor böyle kararsiz oluyorum yaptigi darvanislari bi öyle bi böyle benide süpheye sokuyor benimde korkularim var yürütemiycegiz diye eger öyleyse niye hala karsima cikiyor emin oldugunu söylüyor niye beni oyaliyor öylese ve peki benim secim ne olur sence
    29.06.2019
  • U are awesome as usual ??????????
    21.06.2019
  • Thanks so much I appreciate it.
    20.06.2019
  • Çok güzel. Çok beğendim. Olumlu bir yorum.
    17.06.2019
  • Muhteşem bir yorum. Sonsuz teşekkür ederim
    15.06.2019
  • Muhtesem! Süpersiniz. Tesekür ederim
    28.05.2019
  • Tesekkurler
    21.05.2019
  • Çok teşekkür ederim tekrardan enerjinize sağlık..Gerçekçi ve nettiniz.Mutlu ettiniz..Gelişmeler eşliğinde mutlaka tekrardan uğramayı ihmal etmiycem..Sağlıcakla kalın..
    12.05.2019
  • Teşekkürler güzel yüreğinize sağlık?
    10.05.2019
  • Blessed to have a reading from her.o
    06.05.2019
  • I've signed up for countless clairvoyances and other predictions but this was the first realistic prediction in tune with my life. Gor for her, she knows her thing
    05.05.2019
  • Işin ehli ????????
    03.05.2019
  • Love her readings... and this is not the first time... u should try her
    28.04.2019
  • Very happy with reading! Thanks!
    27.04.2019
  • Çok özel bir insan.Yalnız bir fal yorumcusu değil.
    27.04.2019
  • Amazing thank you so much
    26.04.2019
  • Thnx alot
    26.04.2019
  • Good reading, very happy with outcome
    09.04.2019
  • Grwat
    30.03.2019
  • She gave me perfect insight and a great reading. Recommend reader. Lots of love. Thanks for your time.
    29.03.2019
  • Daha sorumun cevabını bile beklemeden 5 yıldız verdiğim nadir yorumcu vardır.inanın uzun ve araya iltifatlar saçılmış boş fallardan ötesi.asla politik değil. Kendisini sevgiyle kucaklıyor,her şeyin gönlünce olmasını diliyorum.
    18.03.2019
  • Yuregine saglik cok memnun kaldim
    16.03.2019
  • Süper...çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum
    05.03.2019
  • One of my best readings! really worth the money . I am pleased ! Thank you & hope predictions come true <3
    26.02.2019
  • Very good
    28.01.2019
  • Teşekkürler
    09.01.2019
  • Informed with dates etc. But level of English is not so good a bit to understand completely.
    09.01.2019
  • Thanks :)
    24.12.2018
  • I've been waiting on my ex girlfriend to talk to me whats holding her back ?
    23.12.2018
  • Awesome sauce
    22.12.2018
  • çok tşk ederim
    24.11.2018
  • Teşekkürler. İçimi açtınız.
    23.11.2018
  • Great reader
    03.11.2018
  • Çok yerinde ve abartısız bir yorumdu teşekkür ediyorum
    25.10.2018
  • Güzel ve sade bir anlatım
    12.09.2018
  • thanks the present thigs that she said is true i hope the futur things are true too .
    28.06.2018
  • Malesef paranin gelecegi yeri tahmin edemediniz iliski durumumu tam tesbit edemediniz evliyim aksam belli olacak para durumum bakicaz
    22.06.2018
  • Spot on
    06.06.2018
  • Gayet acik ve detayli bi yorumdu umarim soyledikleri gerceklesir
    18.04.2018
  • Thank you!
    14.04.2018
  • Gayet iç açıcı bir yorumdu. Icime yeniden umut dogdu. Bekleyecegim. Ins dedikleri çıkar. Ağzına sağlık. Emeklerine teşekkür ederim.
    22.03.2018
  • çok iyi
    12.03.2018
  • berbattttttt
    20.02.2018
  • Superdi
    19.02.2018
  • Zaman vermedi ama. Tespitleri çok sağlamdı. 80-100 liraya bakılan tırt fallar çok biliyorum burada. Hanımın hakkını yemeyin güzel fal bakıyor gerçekten... Söyledikleriniz de olduğunda kısmetse yine kapısını çalacağım...
    17.02.2018
  • Tesekkurler doğru tespitleriniz var
    16.02.2018
  • Genel anlamda başarılı
    14.02.2018
  • Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için emeğinize yüreğimize sağlık.
    12.02.2018
  • İsabetli yorumlarınız için tesekkurler
    03.02.2018
  • her zaman ki gibi harika..
    30.01.2018
  • Müthiş tek kelimeyle mükemmel .
    26.01.2018
  • Teşekkürler
    24.01.2018
  • Gercekten soyledikelriyle icimi rahatlatti tekrsr gelicem
    10.01.2018
  • gerçekten hayal kırıklığı yaşadım.üzülerek yazıyorum.
    09.01.2018
  • Bu kadar net ve gercekci bakim deneyimlemedim uzun zamandir. Beni dusuncelerimi ve planlarimi anlatmissiniz ve tabi kararsizligimi:) tavsiye de hediyesi:) tesekkurler
    08.01.2018
  • İnşallah dediğimiz olur.
    08.01.2018
  • Çok iyi bir yorumcu
    07.01.2018
  • Genel yorumdu tesekkurler
    07.01.2018
  • Çok iyi teşekkür ederim
    04.01.2018
  • her zaman ki gibi harika yorumdu..
    03.01.2018
  • Teşekkür ederim
    03.01.2018
  • Hiç detay vermememe rağmen herşeyi bilmiş. Kesinlikle durugörü baktırılmalı. Çok beğendim. Gelecekle ilgili öngörülerini de bekleyip göreceğiz.
    01.01.2018
  • çok güzel
    29.12.2017
  • peki hayır dese bile mi hayatında biri olsa bile mi bilmiyorum var mı yokmu ama. çünkü umutlanıp yıkılmak istemiyorum.
    25.12.2017
  • Yaşadıklarımı çok güzel ifade ettiniz teşekkürler
    22.12.2017
  • Cok tesekkurler!
    22.12.2017
  • nokta atışı yapmış,ellerinize sağlık hepsi doğru :)
    22.12.2017
  • Çok detaylı çok güzel yorum..teşekkürler
    21.12.2017
  • Hope it comes true.
    21.12.2017
  • Basarili buldum...
    19.12.2017
  • Tek kelime ile harikaaa
    16.12.2017
  • Geçmiş ve şuanki durum tespitleri çok yerinde şaşırtıcı, umarım gelecek tespitleri de yerini bulur
    12.12.2017
  • Çok iyi
    07.12.2017
  • cok guzel cok etkili bir yorumdu cok tesekkr ediyorum
    05.12.2017
  • tenezxul edip soruma cewap vermefi
    04.12.2017
  • Güncel durum çok doğru. Gelecek icin de umarım çıkar
    24.11.2017
  • Geleceği yaşadıkça göreceğiz ama kart olmamasına rağmen kişiliğim ve ruh halim ile ilgili çok iyi tespitler yaptı.
    24.11.2017
  • Olağanüstü gerçek bir yorum teşekkür ederim
    20.11.2017
  • İlk kez baktırdım ama gayet güzel bir yorumdu
    18.11.2017
  • Çok güzel beğendim çok teşekkür ederim sevgiler :)
    16.11.2017
  • Başarılı
    15.11.2017
  • Gerçekten denememizi tavsye ediyorum, son derece isabetli ve samimi bir yorumdu teşekkür ederim
    03.11.2017
  • begenmedim
    01.11.2017
  • Başarılı..
    31.10.2017
  • Harikasınız :))
    31.10.2017
  • Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum sevgiler
    29.10.2017
  • Cansin♡
    29.10.2017
  • Agziniza saglik
    29.10.2017
  • Çok beğendim emeğinize sağlık :) güzel haberlerde görüşmek dileğiyle
    25.10.2017
  • Thank you so much you have been a big help
    25.10.2017
  • Çok doğruydu teşekkürker
    24.10.2017

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.