logo

Seden Kamis Tarot Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Boğa Burcu

Seden Kamis

Psikolog/ pembe tablo isteyen lütfen tercih etmesin..

Hakkında

ODTÜ Psikoloji mezunuyum. Çocukluğumdan beri sezgilere yönelimim oldu ve yaşadığım olaylar beni bu yöne itti. 8 yıldır aktif olarak kartları ve insanları okuyorum. Pembe tablo çizmeden gerçekleri duymak isteyenler için buradayım. Sevgilerimle...

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %97 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglishDeutsch
Ortalama 32 dakikada yorum yapıyor.
01/06/2017 tarihinden beri 659 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Ağzına yüreğine saglik
    20.05.2019
  • Bu sefer sadece teşekkür etmek için yorum aldım. Kendisinin beni yönlendirmesiyle birlikte zor da olsa dediğini yaptım şuan ilişkim resmen düzeldi. Şaka gibi. Resmen bu sitede baktırdığım diğer falları sallamışlar. Her detayı anlatıyor sorduğum bütün sorulara cevap aldım. Öyle nazik öyle iyi kalpli biri ki. Bütün görülerini yaşadım. Mutlaka bir de Seden hanımdan dinleyin bazı şeyleri. Sedencim iyi ki varsın.
    18.05.2019
  • Ben tamamen tesadüfen baktırdım kendisine fal ,normalde yorum yapan biri değilim ama ilk defa bir yorumcunun dediği şey ertesi gün gerçekleşti. Tüylerim diken diken. Yapma dedi bekledim ve gerçekleşti şaka gibi. Ne dediyse ertesi sabah yaşadım ki o kadar net ki ifadeleri. Saçma sapan merhabalarla oyalamıyor sizi. Resmen gün gün ay ay bütün detayları yazmış. Olumsuzu da kırmadan yazmış. Çok nadirdir bir yorumcuya yorum yazdığım. Çok teşekkürler Seden kalbimi aydınlattın. Bundan sonra beraberiz.
    18.05.2019
  • Basmakalıp tutarsız herhalde puanlar bol keseden verilmiş kredilerime yazık ?
    17.05.2019
  • Çok teşekkür ederim Seden Hn!Harika bir yorum olmuş :)
    09.05.2019
  • teşekkürler
    09.05.2019
  • Mülemmel bir yorum
    09.05.2019
  • İnanılmaz güzel bir faldı. İlk defa baktırıyorum en iyi ilk 3 de kendisi 1. Bence. Kaç kişiye baktırdım bu kadar güzel bir yorum almadım. Çok mantıklı tek tek açıklanmış muhteşem bir faldı. Nokta atışlarınıza diyecek hiç bir şeyim yok. Sizi tanıdığıma öyle mutluyum ki. Bundan sonra sık sık beraberiz. ❤️❤️❤️
    07.05.2019
  • Seden is very direct and accurate details. I loved her reading, and sure will be back to her , thank u dear ?
    06.05.2019
  • Harika ❤️ bukadar net ve detayli falciYla ilk defa karsilasiyorum. Cogu seyler dogruydu Gerisi Insallah Hersey dedigin gibi cikar. Cok tsk ederim ?
    06.05.2019
  • ilk defa baktirdim ama sanirim enerjimiz uyusmadi cunku benim cin cok genel ve yuzeysel bir fal oldu,o yuzden ben pek memnun kalmadim. Gene de vermis oldugu emek icin tesekkurler. Karar size kalmis.
    05.05.2019
  • Güzel anlatıyor , sonuçları yaşarım umarım
    04.05.2019
  • SOOOOO GOOOD :))) IT WAS GREAT READİNG!! 1000000000
    04.05.2019
  • Ben Seden hanıma 3 kere geldim. Hepsinde de o kadar iyi yönlendirdi ve anlattı ki ne dediyse yaşadım ve çıktı. Bu da mükemmel bir faldı. Kendisine soru bile sormama gerek kalmadı. Kesinlikle diğerlerine para kaptırmaktansa Seden hanıma mutlaka danışın.
    04.05.2019
  • Merhaba cok dogru analizler yapilmis ..Cok begendim..Bir de is ile ilgili soracaktim unuttum.Isyerinde sorumluluklarim cok artti bas edebilecekmiyim..Tesekkurler
    02.05.2019
  • Ben gerçekten çok beğendim. Soru bile sormadım yorumu üzerine. çünkü her şeyi açıklamıştı güzel bir üslupla...herkese tavsiye ederim farkı göreceksiniz.
    29.04.2019
  • Ayrıntılı yorum yapıyor , hislerinin kuvvetli olduğunu düşünüyorum, öngörülerini de bekleyip göreceğim :)
    26.04.2019
  • Seden hanımcım enerjimi yükseltiğiniz için çok teşekkürler öncelikle, savaşmaya devam iyi ki varsınızzz❤️❤️❤️
    23.04.2019
  • Wowww!!! İt was realyy realyy perfect. I love ıt. Amazing reading. 100000000 ❤️
    21.04.2019
  • Nokta atisi, baska bir sey demiyorum...
    19.04.2019
  • She is awesome. Thank u
    19.04.2019
  • Valla kaçıncı gelişim bilmiyorum ama bütün öngörülerini yaşadım. Mükemmel anlatım ve detayları var. Seden hanım bu işin üstadı artık. Sadece güvenin yeter. Ağzınıza sağlık Seden hanım birtanesiniz....
    18.04.2019
  • Canım benim yüreğine sağlık. Güzel insan güzel görür. Sevgilerimle...
    16.04.2019
  • Too good to be true whatever she said but I cant leave a bad feedback as I am not sure yet
    16.04.2019
  • Harikaaaaaaaaaaaaaaa
    16.04.2019
  • İnanılmaz güzel bir yorumdu. Bayıldım. Her detayı anlatmış kendisi net ifadelerle. Asla pembe tablo yok. Kesinlikle önerilerinize kulak vereceğim. Tekrar görüşmek üzere :)))
    16.04.2019
  • Çok beğendim
    14.04.2019
  • Th
    11.04.2019
  • Perfect. Really very very great. Definitely choose. Very clear and true things. ?
    09.04.2019
  • Beni en kötü zamanlarımda kendime getiren tek kişi. Şimdiye kadar ben de arkadaşım da bütün görülerini birebir yaşadık. Ne dediyse oldu. Gerçekleri duymak istiyorsanız baktırın. Duymaya cesaretiniz yoksa diğer pembe tabloculara baktırın... Güzel kalpli meleğim iyi ki tanıdım seni...
    09.04.2019
  • Muhteşem bi faldı ❤️ O kadar açıklayıcı o kadar net ve doğru bir faldı ki gerçekten bayıldım. Bütün sorularıma cevap vermişsiniz. İlk gelişimdi kesinlikle bundan sonra size baktırırım. Diğer yorumcular gibi boş laflarla oyalamıyorsunuz. 1000000 puan :))
    09.04.2019
  • Bos bir faldi
    08.04.2019
  • It was real great. I realy love ıt. I will come everytime. All things happened what she said. GREAT!!!
    08.04.2019
  • Ozenli ve icten bir yorumdu cok tesrkkur ederim .
    08.04.2019
  • ☺️ gerçekten beğendim, bekleyip göreceğiz
    06.04.2019
  • Çok başarılı
    06.04.2019
  • Seden hanıma yüreğimi açtım ve onun da bana güzel yüreğiyle ve yorumlarıyla karşılık vermesine çok sevindim ilk defa kendisine geldim ve artık hep onunla olmaya karar verdim güzel yüreğinize sağlık çok teşekkür ederimmm...❤️
    05.04.2019
  • Highly recommended. Just amazing
    05.04.2019
  • My first time writing a review and you are amazing hope to see you soon and you gave me a hope thankyou❤️.if I didn’t ask you and clarify my doubts I would be still wondering .
    04.04.2019
  • Spot on and great take on my situation. I’d do it again.
    04.04.2019
  • Ben çok memnun kaldım umarım söyledikleri çıkar ama çok tutarlı ve dogru tespitleri oldugunu söylemeliyim :)))
    03.04.2019
  • Tüm sorularıma detaylı ve özenli cevap verdiğiniz için teşekkürler. Beklemek ve zamana bırakmak gerek bazı gelişmleri görmek üzere. Umarım ve hayırlısıyla olur herşey Yüreğinize ve emeğinize sağlık
    03.04.2019
  • Teşekkür ederim:)
    02.04.2019
  • Öz ve net yorumlar var, çok tatlı biri öneririm.
    31.03.2019
  • Yaaaa Harika bir yorumduuu. Sedencim inanılmazsın bitanesin. Ne desem az ne dediysen yaşadım şimdiye dek. Harika bir yol göstericisin. Sana 100 puannnn
    31.03.2019
  • Laflari dolandirmadan suslemeden net cevap ve yorumlar
    31.03.2019
  • Güzel bir yorum semimi
    30.03.2019
  • Özenli , titiz , samimi bir yorumdu
    30.03.2019
  • Süper yorum. İçim ısındı. Merakla bekliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
    29.03.2019
  • Çok beğendim teşekkürler
    29.03.2019
  • Çok güzel yorum aldım, umarım gerçekleşir. Seden hanım çok ilgili ve detaylı bir şekilde bütün sorularımı yanıtladı. Tavsiye ederim.
    28.03.2019
  • Çok profesyonel iyi bir yorum aldım, tereddütsüz danışabilirsiniz 10 numara yorumcu :)
    28.03.2019
  • Thank you. I hope it all comes about as predicted
    28.03.2019
  • Cok rahatlatıcı bır yorum tarzın var ınsallah dedıgın gıbı olur tsk
    27.03.2019
  • Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere
    25.03.2019
  • Guzel bir yorumdu, umarim hersey soyledigin gibi gelisir, umutlandirdigin icin tskler! İyi ki varsin
    23.03.2019
  • Beni öyle derinden alıp çıkardı ki. Bütün herşeyi sermiş önüme. Bir dost gibi ne yapmam gerektiğini anlatmış. Karşı tarafın bütün hissiyatlarını söylemiş. Ne desem az. Mükemmel ötesi bir fal deneyimiydi. Mutlaka baktırın. Bundan sonra ne zaman başım sıkışsa sizdeyim. Çok sağolun varolun
    22.03.2019
  • Samimi bir yorum. İlginize teşekkür ederim.
    21.03.2019
  • ❤️❤️❤️
    19.03.2019
  • Her detayı muhteşem. Ben sesli yakaladım öyle naif bir sesi var ki. Bir dost gibi her detayı anlatıyor öyle samimi öyle doğru ki. Ne dediyse çıktı. Sayesinde erkek arkadaşımla barıştım. Şimdi maddi bir sorunum vardı ilk aklıma gelen Seden hanım oldu. Gene akıl verdi gene muhteşem bir yorum verdi bana. Çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.
    18.03.2019
  • Çok beğendim teşekkür ediyorum
    16.03.2019
  • Ağzım açık okudum falı. Yani resmen içimi okumuşsunuz. Eşim ile olan gelişmeleri her şeyi bildi. Eşimin bana sarf ettiği cümleleri bile teker teker saydı şok oldum. Kesinlikle bu kredi sizin için çoook az 1000 krediye de fal baktırdım sizin şu yorumunuzun çeyreğini aktaramadılar bana. Bundan sonra her sıkıştığımda sizdeyim. Çok teşekkür ederim canım.
    15.03.2019
  • ben Seden hamımın öngörüsünü çok yaşadım. Ne dediyse birebir oldu. Kendisi nokta atışlarıyla Harika bir yorum yapıyor. Barışacak şu gün arayacak gibi değil herşeyi nedenleriyle kartlarında gördükleri tüm detayları anlatıyor. Ben kendisiyle arkadaşım vasıtasıyla tanıştım,kendisi sürekli Seden hanıma baktırıyordu. Bu sitedeki en iyi yorumcu kendisi. Size helal olsun
    15.03.2019
  • Seden hanıma bu 3.gelişim ve şimdiye kadar sürekli içimi rahatlattı ne dediyse yaşadım sanki melek. Mükemmel bir enerjisi var. Bu sitede çok fal baktırdım ama bu kadar açıklayıcı tane tane fal okumadım. Her şeyi sanki karşısında oturuyoruz gibi anlatıyor. Ben çok memnunum. Dediklerini tuttuğumda hep kazanan ben oldum. Çok teşekkür ederim Seden hanım.
    15.03.2019
  • Kendisinin analizleri mükemmel ötesi. Boş laflarla oyalamıyor her şeyi açıklıyor. Mesajda kart çekmesini istedim başka bir soru sordum ona bile uzun uzun yazmış. Bence bu sitede en iyi en özverili bakan kişilerdensiniz. Bu işi cidden çok iyi yapıyorsunuz. Kesinlikle helal olsun tavsiye ederim. Tekrar görüşmek üzere Seden hanım.
    12.03.2019
  • çok iyi bir analiz, öngörüler umarım olur. Tesekkur ederim??
    11.03.2019
  • İlk kez baktırıyorum. Bu sitede baktırdığım en iyi faldı. Muhteşem ötesi
    10.03.2019
  • Kibar özenli
    08.03.2019
  • Valla kaç kere bu siteden fal baktırdım böyle açıklayıcı böyle doğru tatlı birini görmedim. Keşke sesli de yapsanız. Bu işi profesyonel yaptığınız o kadar belli ki. Anlattıklarınızı birebir yaşadım. O gördüğünüz kişi tıpatıp benim hayatımda var ve evet ne söylediyseniz o kişiyle yaşadık. Mutlaka tekrar geleceğim gelişmeler sonrasında. Siz harikasınız...
    04.03.2019
  • Oldugu gibi beni tarif etmis. Insallah gelecege donuk olarak soyledikleri de gerceklesir.
    02.03.2019
  • Bu sana 2.gelişim gene enfesti valla. Kendisinin durum ve gelecek analizleri muhteşem. Ne dediyse yaşadım. Şok oldum. Tek tek anlatıyor faldan çok gelecek görüsü bu. Paranı sonuna kadar hakediyorsun binnazabla sitesinin en iyi falcısısın bence.
    22.02.2019
  • Baktırdığım en iyi faldı bu sitedeki, kesinlikle tekrar gelicem size. Tespitleriniz şahane
    19.02.2019
  • Ya süper ya. Yemin ediyorum işte bu ya. Özenli nokta atışlı geçmiş gelecek herşeyi dökmüşsünüz ortaya. Daha ne denirki sağolun Seden hanım inanılmazdı bütün yıldızlar size
    19.02.2019
  • MÜKEMMELDİNİZ. Bazı insanlar vardır sadece söyler ve susarlar sonra sen onları yaşamaya başlarsın. Benim için gerçek yorum budur. Öngörüler şahane geçmiş birebir aynı nokta atışları müthiş. Kesinlikle bundan sonra favorim sensin. Pembe tablo istiyorsanız başkasına gidin bence. İyiyi de kötüyü de söylemiş kendisi. En kısa sürede tekrar görüşmek üzere.
    16.02.2019
  • Seden hanım altın üyeyim ama ağzım gene açık kaldı. Kesinnlikle baktırın ama gerçekleri duymak için. 2.gelişim size ve geçen dediklerinizi birebir yaşadım. Hem uzun hem detay dolu hem de mesajlardan soruları cevaplamanız beni benden aldı. Verdiğiniz bilgiler birebir doğru ve dediğiniz gibi yapacağım. İlkinde çıktıysa bunda da çıkacak eminim. Tekrar görüşmek üzere HARİKASINIZ!!!!
    13.02.2019
  • Teşekkür ederim. ❤️❤️
    10.02.2019
  • Excellent
    02.02.2019
  • Çok harika bir yorumdu️ çok memnun kaldım, kocaman sevgilerimle:)
    18.06.2018
  • Cokk güzel mükemmel inşallah çıkar soylediklaerin
    17.06.2018
  • Cok aciklayici, yol gosterici ve inanilmaz derecede dogru! Sahane!
    15.06.2018
  • Mukemmelllllllll
    12.06.2018
  • İnşallah mükemmel birde gerçekleşirse muhteşem olur zaten bu işi çok iyi yapıyorsun
    08.06.2018
  • Olma ihtimali sıfır olan seyler söylemiş. Kesinlikle moral vetmek icin kurulmus cümleler ama gerçekliği yok. Boşuna baktırmayin derim
    03.06.2018
  • Harika
    03.06.2018
  • Harika
    02.06.2018
  • Enfes
    01.06.2018
  • Mükemmel söylediğim gibi bayram sonrası görüşme olursa koşa koşa sana gelicem sevgiler
    31.05.2018
  • Hiç bu kadar rahatladığımı hissetmemiştim çok ama çok iyiydi. Çok net ve samimi. Gözyaşlarımı tutamadım.Allah razı olsun. Kesinlikle kaçırmayın bu mucizr bayanı...
    31.05.2018
  • Çok iyi teşekkürler çok sağol sevgiler
    03.03.2018
  • Teşekkür ederim seden abla:)
    03.03.2018
  • Tesekkur ederim.:)
    24.02.2018
  • Sedencim cevabını bekliorum tatlım. Unuttun galiba beni :) bu arada sevdiğim ve yorumlarını beğendiğim bi yorumcu. Tavsiye ederim
    19.02.2018
  • Sevgiler çok teşekkürler çok iyi
    12.02.2018
  • yine hep oldugu gibi :)
    12.02.2018
  • Harika
    09.02.2018
  • Çok net ve samimi yorumlaması için teşekkür ederim, gerçekten inşallah fali çıkar.
    05.02.2018
  • Very good vibes
    05.02.2018
  • Ok Teshekkurler guzelim
    05.02.2018
  • Yeniden güzel bir yorumdu Güzel haberlerde görüşmek dileği ile
    05.02.2018
  • Gine mükemmelsin. Teşekkürler sedencim
    04.02.2018

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.