logo

Dilara Tüten Tarot Falı, Astroloji / Yıldızname yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Terazi Burcu

Dilara Tüten

Net soru net cevaplar ...

Hakkında

Merhabalar ben Dilara, Aklınıza takılan, bir türlü cevap bulamadığınız tüm sorularınız için buradayım...

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %88 Kredi 300
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 36 dakikada yorum yapıyor.
04/04/2017 tarihinden beri 9 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Olabilecek güzel şeylerdi
    02.06.2019

Astroloji




Sırada 0 kişi var
Başarı %88 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 258 dakikada yorum yapıyor.
04/04/2017 tarihinden beri 13 astroloji analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %96 Kredi 300
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 57 dakikada yorum yapıyor.
04/04/2017 tarihinden beri 52 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok güzel bir yorumdu. Ağzınıza sağlık
    07.06.2019
  • Güzel bir yorumcu ağzınıza sağlık:)
    07.06.2019
  • Teşekkürler
    04.06.2019
  • Çok teşekkür ederim
    02.06.2019
  • Ağzınıza saglık cok güzel yorumlamıs her şeyi tek tek anlatmış :)tavsiye ediyorum
    08.05.2019
  • Cok iyiydi
    06.05.2019
  • Daha önceki yorum 5dk nin üzerindeydi şimdiki yorum 2dk eksik geldi. Ses kalitesi 2.kez yine boğuk ve kalitesiz geldi. Yine çok derinden ve boguktu malesef. Aynı cümleyi kırk kere tekrar etmişsiniz. 2 tane soru sordum onlara da cevap vermemissiniz. Rüyanın sonunu da yorumlamamamissiniz.üstelik saatlerce tam 4 saat rüya yorumu bekledim. Sonuçta yaptığınız iş için bir ücret alıyorsunuz.Yaptiginiz İşi biraz ciddiye alın lutfen. Olmamış. Rüyamın yorumu bile tam gelmedi. Çok baştan savma.
    21.08.2017
  • Çok iyi...Teşekkürler.....
    16.06.2017
  • Canım evet gerçeklesmeyecegini söyler demişsin ama yorumda hiç bahsetmemissin gayet olumlu bir tablo cizmissin ben ne diyim şimdi yinede puan kırmicam ama tercihim olmazsın artık
    15.06.2017
  • Teşekkür ederim iyi günler
    14.06.2017
  • Çok teşekkür ediyorum
    14.06.2017
  • güzel
    29.05.2017
  • Teşekkür ederim ..
    17.05.2017
  • inanılmaz yaaaa çok teşekkürler ️️️
    30.04.2017
  • Gayet ilgiliydi
    27.04.2017

Katina Aşk Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %88 Kredi 300
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 102 dakikada yorum yapıyor.
04/04/2017 tarihinden beri 54 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Allah önüne çıkartsın ablacım yüreğine ağzına sağlık hayatımda görüp görebileceğim en güzel anlatımdı güzel yürekli insan yüzümü güldürdün inşallah hep yüzün güler ❤️
    19.06.2019
  • Muhteşem
    30.05.2019
  • Çoğunlukla kartların anlamlarını okumuşsunuz yani bir bütünlük göremedim ama doğru bildiğiniz şeyler de vardı hakkınızı yemek istemiyorum o yüzden emeğinize de saygı duyduğum için 4 yıldız vermek istedim teşekkür ederim
    29.05.2019
  • Teşekkür ederim yorumunuz için
    29.05.2019
  • Cok guzel bir yorum bayildim. Cokta hos bir ses tonu var. Kesinlikle tavsiye ederim.
    29.05.2019
  • Tskl
    29.05.2019
  • Cok tesekkur ederim. Cok isabetli tespitlerinizi olmus. Cesaretlendirmeniz icin de ayrica cok tesekkur ederim :)
    29.05.2019
  • Pardon da dediklerinizle hiç bir şeyin alakası yok
    29.05.2019
  • Yüzde yüz cok yakın bilgiler. Tesekkür eferim ?
    28.05.2019
  • Çok ama çok teşekkürler süper bir faldı ❤️
    28.05.2019
  • Tarih soruyorum söylemiyor
    28.05.2019
  • Çok teşekkür ederim güzeldi
    28.05.2019
  • Benim hakkımda ne düşünüyor beni seviyormu bana soğuk davranıyor görmezden geliyor selam vermiyor neden
    28.05.2019
  • Çok teşekkür ediyorum çok kuvvetli hisler çok beğendim
    27.05.2019
  • Teşekkürler
    27.05.2019
  • Teşekkür ederim
    27.05.2019
  • Gerçekten muhteşem!!
    27.05.2019
  • Daha önce başkalarına baktirdigim fallar gibi detaylı değil, genel olarak her ayrılana söylenecek şeyler söylenmiş
    27.05.2019
  • Fena degildi bekleyip gorecegiz
    27.05.2019
  • Agzınıza saglık güzel bir yorum olmuş denemenizi tavsiye ederim :)
    27.05.2019
  • Çok teşekkür ederim olumlu olumsuz herşeyi söylediğiniz için :)
    26.05.2019

Astronatal




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1990
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
04/04/2017 tarihinden beri 1 astronatal analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosinastri




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 2290
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
04/04/2017 tarihinden beri 1 astrosinastri analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrococuk




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1990
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
04/04/2017 tarihinden beri 1 astrococuk analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrokariyer




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1990
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
04/04/2017 tarihinden beri 1 astrokariyer analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosolar




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 2290
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
04/04/2017 tarihinden beri 1 astrosolar analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.