logo

Çiğdem Akdeniz Tarot Falı, Durugörü yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Çiğdem Akdeniz

Fiyatlarda ŞOK!!

Hakkında

10 yıldır enerji ve fal türleriyle ilgileniyorum...arkadaşlarımın teşvikiyle başladım...binnaz.com dayım sizleri bekliyorum...

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %85 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 98 dakikada yorum yapıyor.
15/03/2017 tarihinden beri 29 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Sicak kanli ve sevecen bi yorumdu tesekkur ederim
    09.11.2018
  • Asla pembe tablo çizmeden olumlu veya olumsuz her şeyi net ve tatlı dille söylemiş. Ayrıca hicbir detay vermedim ve çok doğru tespitleri oldu. Zaman da verdi çıkarsa tekrar tekrar geleceğim. Yolunuz açık olsun Çiğdem hanım...
    05.11.2018
  • Teşekkür ediyorum. açıklayıcı bir yorumdu
    05.11.2018
  • Şöyle yaparsam şöyle olur tarzı bir yorumdu kesin hiçbir şey yok ayrıca soru cevap kısmındaki sorularıma cevap alamadım
    05.11.2018
  • Teşekkürler :)
    05.11.2018
  • Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için:)
    05.11.2018
  • Çok güzel bir yorumdu, Çiğdem hanım herşeyi doğru bir şekilde analiz etmiş,hisleride çok kuvvetli,ben çok memnun kaldım, herkese tavsiye ediyorum, çok teşekkür ederim çiğdem hanım tekrar görüşmek dileğiyle
    05.11.2018
  • Cox guzel
    03.04.2017
  • Çiğdem hanım çok özenli çok doyurucu bir yorum yapmış. kendine soracak soru bırakmamış. Emeğinize yüreğinize sağlık en kısa zamanda tekrar geleceğim :-)
    29.03.2017
  • Zamana birakin zaman ne gosterecek bilinmez ve nasihatlar vermissiniz. Ben anlamadim bu nasil fal. Ben beni seviyormu diye sormadim ki size tüm falda bunu anlatip anlayış ve sakin ol demissiniz . Bunu biliyorum zaten fal yoktu ortada öğüt vardi bol bol. Şaka mi bu
    16.03.2017

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %90 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 28 dakikada yorum yapıyor.
15/03/2017 tarihinden beri 4 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Teşekkürler :)
    05.11.2018

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.