logo

Saat
Dakika
Saniye
Azra Candan Kahve Falı, Rüya Yorumu yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Azra Candan

Pembe tablo yok. Soru ile gelin.Genel bakmıyorum. Sadece gerçekler..

Hakkında

Gerçeklerle buluşma zamanı..Aklınıza gelen her soruyu sorabilirsiniz...binnaz.comdayım :)

Kahve Falı




Sırada 1 kişi var
Başarı %92 Kredi 350
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 35 dakikada yorum yapıyor.
02/02/2017 tarihinden beri 1352 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • teşekkür ederim umarım herşey dediğiniz gibi olur 🙏
    24.05.2020
  • harika🖒
    24.05.2020
  • Sorularıma verdiğiniz detaylı yanıtlar gercekten çok güzeldi. Umarım dedikleriniz gerçekleşir 🙏 tekrar görüşmek dileğiyle, teşekkürler .. 💜
    23.05.2020
  • Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. İnşallah bebek haberi gerçekten sürpriz olur bizim için. Hayırlısı bizim için. Yeni fallarda görüşmek dileğiyle. İyi geceler
    19.05.2020
  • Thank you we will see what happens
    16.05.2020
  • Samimi bir yorum icin tesekkur ederim 👍🏻
    16.05.2020
  • Moralim bozulsun diye baktırmamıştım. Bu günlerde olumsuz olmanız saçma
    14.05.2020
  • mesafeli tavrı baştan beri vardı sonradan değişmedi burayı sonradan değişmişiz diyerek tahmin yaptın sanirim ama tutmadı emeğin olduğu için 5
    12.05.2020
  • Aydinlandim😊🙏🏼
    10.05.2020
  • Detayli ve cok ozenli bir yorum tesekkur ederim. Her sorumun cevabini vermis Azra Hanim.
    10.05.2020
  • cok doğru
    01.05.2020
  • Harika bir yorumcu. Tesekkürler 🌺☺️
    30.04.2020
  • Çok teşekkürler
    29.04.2020
  • Thank you so much inshallah :)
    29.04.2020
  • thanks..
    24.04.2020
  • Çok teşekkür ederim yorumlar için
    24.04.2020
  • okay thank u 🙏🙏🙏
    16.04.2020
  • and what about the coworker do u read what i wrote or not? He called her pretty and i was there but like i wasnt..
    08.04.2020
  • Sorularima cevap aldim. Cok tesekkür ederim :))
    05.04.2020
  • thanks..
    03.04.2020
  • thank u...
    02.04.2020
  • thank u... 😔
    30.03.2020
  • gayet aciklayiciydi tesekkurler
    08.03.2020
  • thank u 🙏
    04.03.2020
  • Thank you!:)
    01.03.2020
  • thank u 🙏
    28.02.2020
  • thank u 🙏
    24.02.2020
  • thank u
    21.02.2020
  • thank u 🙏
    18.02.2020
  • Çok sağolun. Umarım dediğiniz gibi olur.
    16.02.2020
  • i hope u are right..
    16.02.2020
  • thank u 🙏
    13.02.2020
  • omg thank u so much 🙏
    09.02.2020
  • ♥️♥️♥️
    25.01.2020
  • Totally opposite of what others told
    23.12.2019
  • Directly and perfect reading
    29.11.2019
  • Thank you so much
    27.10.2019
  • :-)⭐️✨
    01.08.2019
  • Tsk ederimm..
    08.07.2019
  • Mahkemem var boşanabilecekmiyim
    08.06.2019
  • Tşkr ederim iyi akşamlar
    06.06.2019
  • Kızım ev alınacakmı
    05.06.2019
  • Do you still think we will get married ?
    05.06.2019
  • Gerçekçi ve güzel
    05.06.2019
  • Cok güzel canim ❤❤❤
    05.06.2019
  • Guxel ve samimi
    04.06.2019
  • Teşekkürler..
    04.06.2019
  • Çok teşekkür ederim
    02.06.2019
  • Bir süre derken ne kadar beğenmiyorsa benle neden denemiyor
    02.06.2019
  • Thanks for this, Azra, do you think I should try to find out who this person is that has feelings for me, and how could I find out more? Love, Bina
    29.05.2019
  • Thanks
    22.05.2019
  • Kötü
    13.05.2019
  • Çok saçma işimle alakalı özellikle hiç beğenmedim ben işle alakalı bakılsın dedim sallamış resmen
    11.05.2019
  • Kısa geldi biraz .Ama gelecekle ilgili söylediği şeyin gerçek olma ihtimali var.
    09.05.2019
  • Çok tesekkurler. Agziniza saglik umarim hersey guzel olucak..
    09.05.2019
  • Thankyou for my reading I hope everything u said comes true ?
    08.05.2019
  • Thx
    05.05.2019
  • Teşekkürler ?
    05.05.2019
  • Begendim
    04.05.2019
  • Cok güzel ❤❤❤❤❤❤
    24.04.2019
  • cok acik ve net gayet sorunun cevabini uydurmaksisin yorumlamis
    21.04.2019
  • Cok begendim tesekkur ederim tekrar size baktiricam
    19.04.2019
  • It did not resonate with me at all. Thanks for trying though
    18.04.2019
  • Tesekkur ederim cok rica ediyorum suanda ki hoslandigim kisiyi tarif edermisin? Hic karsilikli gelmedik hic konusma gorusme olmadi ki belki yeni tanisacagim kisi yeni hayatima girecek kisi o dur? Cunku daha oncede platonik biri vardi kalbimde o kisi gorunmus olamazmi size yani olmaz dediginiz? Ev degisimi olucakmi cikmismi ve me vakit olur? Sevgiler tesekkurler canim.
    12.04.2019
  • Güzeldii
    10.04.2019
  • hh
    10.04.2019
  • Thank you
    10.04.2019
  • Guzel degill yalan
    09.04.2019
  • Hiçbir şekilde beğenmedim ama ortalaması benim yüzümden düşsün istemiyorum. Tavsiye etmiyorum.
    09.04.2019
  • Beklentisi yüksek
    08.04.2019
  • Super bir fal, detayli bir yorum. :)
    08.04.2019
  • Falı yorumlamak yerine fazla miktarda tavsiye içeriyor. Tarih vermesini bekleyenler ya da gelecek yorumu bekleyenler baktırmamalı. Yine de toz pembe tavsiyeler vermedi. Teşekkürler
    08.04.2019
  • So nice
    08.04.2019
  • Yorumu cok guzeldi
    08.04.2019
  • harikaa
    06.04.2019
  • Tşk ağzına sağlık
    04.04.2019
  • Umarım söyledikleri doğru çıkar. Net ve güzel yorum, tavsiye ederim. Teşekkürler.
    04.04.2019
  • sevdim. :)
    03.04.2019
  • İyi
    03.04.2019
  • Gerçekten doğru söylüyor biraz da ipuçları vererek şahıslar anlatılsa mükemmel olacak
    01.04.2019
  • Bence güzeldi sorularıma özen gösterdi 4 yıldız çünkü soru + genel değildi yani neden siz falcılar boylesiniz sadece soruya cevap verirsiniz genel olmasını istiyorum ama soruya da cevap olsun sırf bu yüzden soru sormam(bakmayin size denk geldi)
    01.04.2019
  • Fine
    01.04.2019
  • Çokkk teşekkür ederim çok saolunn ❤️❤️
    01.04.2019
  • İyi ki buradayım iyi ki.. O tatlı dili ile beni aydınlatan melek kalpli insan
    01.04.2019
  • Gerçekten çok iyiydi ve aklımdaki tüm sorulara cevap verdi. Tavsiye ederim.
    03.03.2019
  • Harika bi yorumcu teşekkür ederim
    02.03.2019
  • She is wonderful
    28.02.2019
  • Hislerinin oldugunu dusunmuyorum cunku hicbirseyi bilemedigi gibi yuwarlak iki cumleyi dondurmus kurmus benim dedigimle..bir de "GERCEKLER" demesi KOMEDI!!asil sifaci benim bana deme bari bunu BOSUNA GITTI KREDIM YAZIK!
    20.02.2019
  • Fal yorumunuz için çok teşekkür ederim, sorduğum soruların cevaplarını aldım.. iyi akşamlar
    19.02.2019
  • Çok güzel yorumladınız
    04.02.2019
  • Ağzınıza sağlık teşekürler yorumunuz icin
    04.02.2019
  • Teşekkürler.Sadece soruya odaklı bir yorum olmuş.
    02.02.2019
  • İdare eder ama pek memnun kalmadım
    30.01.2019
  • yorumlara aldanmayın tek kelimeyle berbat
    19.01.2019
  • Kahve falını Azra hanıma sırf el falımda söylediklerinin gerçekleştiğini söylemek ve teşekkür etmek için gönderdim. Çok sağolsun. Kahve falında da yine yaptı yapacağını net ve güzel bir yorum aldım.sürekli tşk etmeye fal göndereceğim bu gidişle :))
    15.01.2019
  • Başarılı bir yorumcu.
    05.01.2019
  • Mesajımı okumasa da güzeldi.
    04.01.2019
  • Harika
    03.01.2019
  • Muhteşemsiniz, teşekkürler
    29.12.2018
  • It was short but to the point
    29.12.2018

Rüya Yorumu




Sırada 1 kişi var
Başarı %96 Kredi 250
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 51 dakikada yorum yapıyor.
02/02/2017 tarihinden beri 184 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Harikasınız
    07.04.2020
  • Bayıldım çok ama çok teşekkür ederim. Sevgiler ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    07.03.2020
  • Hic boyle dusunmemistim.gercekten mantikli guzel bir yorum olmus.keske bu insani ne zaman taniyacagimi da yazsaydiniz:) tesekkurler
    26.02.2020
  • Iyi.
    13.02.2020
  • Teşekkürler azracım
    30.05.2019
  • Tavsiye ederim doğru yorumlar.iyi niyetiyle de güzel yorumlar yapiyor.
    24.05.2019
  • Cok basarili :)
    29.04.2019
  • Çok teşekkür ederim. Yorumu okuyunca içim çok rahatladı. Sevgilerimle.
    25.04.2019
  • Muhteşem dogru yorumlar.
    24.04.2019
  • Çok beğendim
    19.02.2019
  • Kesinlikle dogru yorum?
    06.02.2019
  • Gercekleri konuşan yorumcu:):)
    30.12.2018
  • Cok isabetli yorumlar yapiyor:)
    08.10.2018
  • çok sağolun inş
    24.09.2018
  • Guzel yorumlariniz icin tesekkurler Harikasiniz tavsiye ederim mutlaka...
    08.09.2018
  • I loved her
    08.09.2018
  • Cok guzel :)
    03.09.2018
  • Cok guzel bur yorumdu agzınıza saglık herkese tavsıye edıyorum
    31.08.2018
  • Guzel:)
    30.08.2018
  • Kötü
    28.08.2018
  • Gayet isabetli ve güzel yorumlar
    29.07.2018
  • Teşekkür ederim kendinize iyi bakin... Hayırlı geceler
    14.07.2018
  • Deneyiniz
    11.04.2018
  • daha detaylı olsa daha iyi olurdu
    29.03.2018
  • Süper
    16.03.2018
  • So you not picking up any disease or Tomour on the brain
    14.03.2018
  • Tesekkur ederim bu guzel yorum icin
    11.02.2018
  • Teşekkürler
    04.02.2018
  • Güzel bir yorum
    05.10.2017
  • İnşallah olur
    08.07.2017
  • Çok iyi
    03.07.2017
  • Ağzınıza sağlık
    29.06.2017
  • Çok teşekkür ediyorum
    17.06.2017
  • Güzel
    23.05.2017
  • İnternet rüya tabirinden copy paste yapmış resmen hiç beyenmedim önermiyorum
    13.04.2017
  • Çok başarılı buldum. Zamanla gerçekliğini göreceğiz
    21.02.2017

El Falı




Sırada 1 kişi var
Başarı %96 Kredi 350
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 36 dakikada yorum yapıyor.
02/02/2017 tarihinden beri 732 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Güzel yorumların için teşekkür ederim canım
    19.05.2020
  • kusura bakmayın ilişki durumum da ne yaşadığımı var neler hissettiğimi yani bu konuda hiçbir şey bilemediniz size fal baktırdım a pişman oldum
    09.05.2020
  • teşekkürler :)
    06.05.2020
  • tesekkurler
    05.04.2020
  • çok tesekkurler :)))
    05.04.2020
  • Özensiz gelişigüzel bakılmış bir faldı sorularıma bile tam cevap vermemiş
    03.04.2020
  • çok güzeldi tekrar teşekkkürler
    02.04.2020
  • You’re amazing
    31.03.2020
  • Thank you Azra! Lets see whats next🍀🙏🏼
    10.03.2020
  • harikalar yarattiniz teşekkürler :))
    13.01.2020
  • Teşekkür ederim.
    25.12.2019
  • She is very nice and good
    05.11.2019
  • I am in love with this reading ?? Thank you Azra!
    29.08.2019
  • Teşekkür ederim detaylı anlatım için.
    05.08.2019
  • Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Sevgilerimle, yeniden görüşmek dileğiyle.
    24.07.2019
  • baya yalan atmishsin ??
    10.06.2019
  • Wow this was really great and made a lot of sense especially when it came to my health. The only thing is that when it came to my love live it had a lot to do with my current education and future job however I’m not actually 18 I’m 15 (almost 16) and I do plan to attend college. Does my true age change anything? Also since my marriage will be life Long is it a good marriage? And just to be a little more specific will he come soon after graduation. Lastly, is my career different or important, am I making a strong difference in the world? Sorry for all the questions! Your reading very good and made a lot of sense :)
    31.05.2019
  • Güzel yorumlarınız için yürekten teşekkür ediyorum
    19.05.2019
  • Teşekkürler :)
    15.05.2019
  • Yorumunuz için çok teşekkür ederim azra hanım
    13.05.2019
  • Yüreğinize enerjinize sağlık❤️
    09.05.2019
  • Tesekkurler, sorumun cevabini aldim :)
    07.05.2019
  • Bad bad
    03.05.2019
  • But I want to now about my future in life about me in merig and children everything
    03.05.2019
  • Recommended reader. Clear and point on reading.
    03.05.2019
  • Great...accurate and it's positive
    01.05.2019
  • She is really good and on point! I can really recommend her. Thank you Azra!
    30.04.2019
  • She was on the point...she’s amazing
    27.04.2019
  • Thank you this was wonderful and very accurate.
    26.04.2019
  • I think it’s a good idea not to ASSUME that when you are doing a reading that women and men are the only partners in a relationship! There are many same sex relationships so please be careful. Outside of that this reader was kind and courteous!
    25.04.2019
  • Güzel
    21.04.2019
  • thats was amazing i really love it
    12.04.2019
  • El falımı gönderdim ama telve dediniz? Sanki kopyala yapıştır yapılmış gibiydi
    06.04.2019
  • Lovely lady however, reading was short . None the less it was a good reading overall
    03.04.2019
  • Çok guzeldi. Soyledikleri dogru. Tesekkur ederim.
    02.04.2019
  • Thank u
    25.03.2019
  • Insallah her şey dediğiniz gibi olur cok tesekkür ederim güzel yorumlarınız icin...
    16.02.2019
  • Peki bana daha fazla bu aşktan sevgiden bahsedermisiniz ve burdan bi kaç kisiye fal baktirmama rağmen sizinle aynı tadı vermedi. Arayı bu kadar açmayalım;)
    15.02.2019
  • Başarılı
    02.02.2019
  • Awesome reading . Thanks .... Recommended
    30.01.2019
  • Azra hanımın tavrını ve tarzını çok sevdim, gereksiz cümleler kurmuyor ve çok net. Tavsiyeleri ve analizleri çok doğru tekrar görüşeceğiz umarım. Çok tşkederim
    10.01.2019
  • Tam da istediğim cevaptı
    22.12.2018
  • Lv it
    09.12.2018
  • ???
    01.12.2018
  • Super
    29.10.2018
  • Nice lady. Unfortunately the outcome is not positive
    19.10.2018
  • Teşekkürler
    06.10.2018
  • Teşekkür ederim
    03.10.2018
  • Guzel bir yorum
    03.10.2018
  • Yolunuz alanya ya duserse beklerim sizinle tanismak
    27.09.2018
  • Maddi olarak rahatlama olacak mi
    26.09.2018
  • Thank you
    22.09.2018
  • Güzeldi
    11.09.2018
  • .
    08.09.2018
  • Çok tşk ederim
    07.09.2018
  • Güzel
    04.09.2018
  • Teşekkürler tavsiye ediyorum
    02.09.2018
  • Çok güzel
    27.08.2018
  • Tşkr ederim
    26.08.2018
  • Thanks it was really nice
    26.08.2018
  • Ağzına sağlık cok guzel bir yorumdu
    07.08.2018
  • Kesinlikle çok başarılı
    23.07.2018
  • So have you analize the girl I fancy I was thinking about her today I didn't see her there at all in kepak she smokes like myself
    20.07.2018
  • She did reply back to me and I didn't reply to her because I can't tel that I I'm not into her
    15.07.2018
  • Teşekkür ediyorum
    14.07.2018
  • Yüreğine sağlık
    14.07.2018
  • I really like her clear and honest readings!
    11.07.2018
  • Ok sorry Azra I just can't wait till It comes ture because I do get lonely
    05.07.2018
  • You are so nice what's her name will I get married to her will I have kids someday
    23.06.2018
  • Sincere and accurate readings!!
    19.06.2018
  • You are so good I did meet a girl online but it didn't work out she said I wasn't a good match for her so hopefully this girl your talking about will make me very happy
    15.06.2018
  • Okay
    09.06.2018
  • 1.Eşimin burçunu sormuşdum lütfen 2. Geçmişimle ilgili bazı şeyleri bilmem istiyorum 3. Ülkeler sırasında İngiltere, İsveç ve Kanada var hangi biri düşerli ola bilir? Evlendikden evvel olmayacak dimi? Sizi çok yordum sadece en çok cevabini istedigim sorular bunlar. Hakkınızı helal edin
    01.06.2018
  • What age is the girl I I'm going to meet. What colour of hair?
    31.05.2018
  • Cox sagolun
    06.05.2018
  • I really like her honesty and clear messages!
    03.05.2018
  • Tesekkrleeer..
    27.04.2018
  • Gerçekten de doğru söylediniz ben size çok çok teşekkür ederim mükemmel üstünde mükemmeldi
    21.04.2018
  • Harika havuzdan yorum yaptı miray hanımın reddettiği yani bakamadığı falı tam nokta atışlarla değerlendirdi, azra hanım bir harika :)
    03.04.2018
  • Güzel bir yorumdu
    13.03.2018
  • Nokta atış
    20.02.2018
  • Yüreginize saglık olsun
    13.02.2018
  • Enerjimiz tuttu çok memnun kaldım uzun uzadıya anlatarak pembe tablo çizmiyor Net cevaplar vererek size yol gösteriyor.Gerçekten candan bir insan.İnşallah bu güzel enerjimizle tekrar görüşürüz️
    27.01.2018
  • She is ok, not detailed honestly. Have seen better readings before
    27.01.2018
  • Tesekkur ederim
    22.01.2018
  • The woman is amazing she told me so many truths and I would definitely advise in her readings! This is also my first time asking some to read my palm and she did one hell of a job! Thanks so much Azra Candan!
    19.01.2018
  • Rica ederimteşekkürler
    10.01.2018
  • Aslında şuanda sevdiğim biri var ama ilişkimiz yok,onunla olmazmı diyorsunuz
    05.01.2018
  • Çok iyi teşekkürler
    16.12.2017
  • Perfect!
    16.12.2017
  • ben erkek arkadaşımla geleceğimizi sordum açıklaması geleceğinizi merak ediyorsunuz :) Gümüş ve altın üye olduğum zamanlar çok oldu bu sitede malesef hiç emek yok sıfır.
    16.12.2017
  • Azra hanım gerçekten çok maif bir insana benziyor. İlk fal deneyimim olup pek bir şey beklemememe rağmen gerçekten çok güzel bir şekilde paylaştı gördüklerini. Çok teşekkür ediyorum kendisine:)
    13.12.2017
  • Teskkurlerr gayet iyiydi
    27.11.2017
  • tesekkur ederim
    15.11.2017
  • Soru odaklı güzel bi yorumdu.
    19.10.2017
  • Gayet güzel bir yorumdu tekrardan görüşmek dileğiyle ve herkese de tavsiye ederim
    08.10.2017
  • Azra hanim tesekkurler , yine gelicem :)
    25.09.2017
  • Çok teşekkür ediyorum.
    23.09.2017
  • Güzel yorum teşekkür ederim
    28.07.2017
  • Ring predictions
    21.07.2017

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.