logo

Azra Candan Kahve Falı, Rüya Yorumu yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Azra Candan

Gerçeklere tutulan bir ışık arıyorsanız hoşgeldiniz.

Hakkında

Soru ile gelin , sadece gerçekleri öğrenin. Pembe tablo çizmiyorum.Yılların verdiği tecrübemi ve yeteneğimi, sizlere yardımcı olmak için kullanıyorum. Enerjimi, sizin telvenizle, el falınız ile harmanlayarak gerçeklere ışık tutmak için buradayım. Rüyalarınızın size anlatmak istediklerine aracı olmak için buradayım. Fal bakmak bir yetenektir. Henüz küçük yaşlarda keşfettiğim bu yeteneğini, olabildiğince geniş bir kitleye ulaştırmak için binnaz.com dayım. :) Birinin hayatına ışık tutabilmek, mesleğimin en güzel yanı. Siz de yalnızca gerçekleri duymak istiyorsanız, olumsuza da açıksanız doğru yerdesiniz. Her konuda sorabilirsiniz.

Rozetleri
Uzman Yorumcu

Uzman

3.YIL

3 Yıl

Uzman Yorumcu

Uzman

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %91 Kredi 400
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 40 dakikada yorum yapıyor.
02/02/2017 tarihinden beri 1529 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank u so much
    12.07.2020
  • Değerli görüşleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dilerim dedikleriniz gerçek olur. Dediğiniz gibi oturup sabredeceğim :)
    05.07.2020
  • Adim Aylin değil. Falda Aylin diye birinden bahsediliyor falın uzaktan yakından benle alakası yok. Tamamen kopyalanmis olduğunu düşünüyorum kredinin iadesini talep ediyorum. F. G.
    01.07.2020
  • Teşekkürler
    30.06.2020
  • hayatımdaki kişiyle evlilik yolundayız yakında nişanlanacağız ve her şey yolunda. kafamda da ayrılık planları yok ve hiçbir zaman da düşünmedim.
    29.06.2020
  • yorumunuz için teşekkürler. çok memnun kaldım..
    29.06.2020
  • muhteşemsin tek kelime ile içime su serpttin
    27.06.2020
  • Tesekkur ederım yasadıkca görecegım, kesın ve net yorumlarda bulunması oldukca yol gösterici.
    25.06.2020
  • Umarım yorumunuz kadar güzel olur her şey 🙏
    24.06.2020
  • hiç bir söylememişsiniz ki soru sor kısmında sorduğum şeyi bana uzatıp anlatmışsın onun haricinde de hiç bir yorum yapmamışsınız kredilerime yazık oldu başka birşey degil
    22.06.2020
  • Çok tatlısınız yorumlarınız beni mutlu etti. Ama kardeşimin okuluyla ilgili biraz daha baksanız. Kendisi üniversite sınavına girecek. Bölüm ya da şehir görüyor musunuz? Haneden kardeşimin ayrılıp şehir dışına yerleşmesi gibi bir şey var mı?
    18.06.2020
  • Thank you so much!
    18.06.2020
  • inşallahhh çokça ihtiyacım vardı bunları duymaya inşallah diyorum gerçeklessin öngörüleriniz sevgiler❤
    18.06.2020
  • Çok iyi❤️
    15.06.2020
  • tesekkurler butun dogrulariyla yazilmis yorumunuz icin
    15.06.2020
  • basit
    15.06.2020
  • tesekkurler net bi sekilde sorularima cevap verdiginiz icin 😊
    04.06.2020
  • tsekkurler yorumun icin....
    03.06.2020
  • Aynı şeyleri tekrarlamış param boşa gitti diye düşünüyorum bir daha baktırmayı düşünmem.
    31.05.2020
  • net, özenli, sıcacık yorumunuza en içten tesekkurlerimle💕💕💕💐🌞
    30.05.2020
  • guzel ve net yorum icin cok teşekkürler hadi insallah guzel haberler gelir yakinda.
    28.05.2020
  • Çok teşekkür ediyorum umarım hepsi peşpeşe gerçekleşir çok sağolun hoşçakalın
    28.05.2020
  • Bu kadarı olamazdı, çok teşekkür ederim. Ağzınıza sağlık 🙏❤
    27.05.2020
  • çok güzeldi çok teşekkür ederimmm
    26.05.2020
  • Teşekkürler
    26.05.2020
  • Fali cok begendim, keske evlilik gorunuyor mu diye de sorsaydim :(
    26.05.2020
  • Tesekkur ederiiim guzel bir faldi :")
    26.05.2020
  • cok tesekur ederim aziniza sagli cok guzel anlamisin
    26.05.2020
  • Canım benim ya çok güzeldi herşeyi bildiniz çok teşşekür ederimmm
    25.05.2020
  • thank u i mean u are giving good advice but i don't believe in this "girl" thing until i see with my own eyes, because he can't just follow new girls who are prettier than me and leave them flirty comments on some of them, if the girl exist and if she is so controling his instagram she should be seeing his comments on the other girls that he comment..
    25.05.2020
  • Ahmeti silip emre yazmayı unutmuşsunuz sanırım
    25.05.2020
  • berbat
    25.05.2020
  • teşekkür ederim umarım herşey dediğiniz gibi olur 🙏
    24.05.2020
  • harika🖒
    24.05.2020
  • Sorularıma verdiğiniz detaylı yanıtlar gercekten çok güzeldi. Umarım dedikleriniz gerçekleşir 🙏 tekrar görüşmek dileğiyle, teşekkürler .. 💜
    23.05.2020
  • Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. İnşallah bebek haberi gerçekten sürpriz olur bizim için. Hayırlısı bizim için. Yeni fallarda görüşmek dileğiyle. İyi geceler
    19.05.2020
  • Thank you we will see what happens
    16.05.2020
  • Samimi bir yorum icin tesekkur ederim 👍🏻
    16.05.2020
  • Moralim bozulsun diye baktırmamıştım. Bu günlerde olumsuz olmanız saçma
    14.05.2020
  • mesafeli tavrı baştan beri vardı sonradan değişmedi burayı sonradan değişmişiz diyerek tahmin yaptın sanirim ama tutmadı emeğin olduğu için 5
    12.05.2020
  • Aydinlandim😊🙏🏼
    10.05.2020
  • Detayli ve cok ozenli bir yorum tesekkur ederim. Her sorumun cevabini vermis Azra Hanim.
    10.05.2020
  • cok doğru
    01.05.2020
  • Harika bir yorumcu. Tesekkürler 🌺☺️
    30.04.2020
  • Çok teşekkürler
    29.04.2020
  • Thank you so much inshallah :)
    29.04.2020
  • thanks..
    24.04.2020
  • Çok teşekkür ederim yorumlar için
    24.04.2020
  • okay thank u 🙏🙏🙏
    16.04.2020
  • and what about the coworker do u read what i wrote or not? He called her pretty and i was there but like i wasnt..
    08.04.2020
  • Sorularima cevap aldim. Cok tesekkür ederim :))
    05.04.2020
  • thanks..
    03.04.2020
  • thank u...
    02.04.2020
  • thank u... 😔
    30.03.2020
  • gayet aciklayiciydi tesekkurler
    08.03.2020
  • thank u 🙏
    04.03.2020
  • Thank you!:)
    01.03.2020
  • thank u 🙏
    28.02.2020
  • thank u 🙏
    24.02.2020
  • thank u
    21.02.2020
  • thank u 🙏
    18.02.2020
  • Çok sağolun. Umarım dediğiniz gibi olur.
    16.02.2020
  • i hope u are right..
    16.02.2020
  • thank u 🙏
    13.02.2020
  • omg thank u so much 🙏
    09.02.2020
  • ♥️♥️♥️
    25.01.2020
  • Totally opposite of what others told
    23.12.2019
  • Directly and perfect reading
    29.11.2019
  • Thank you so much
    27.10.2019
  • :-)⭐️✨
    01.08.2019
  • Tsk ederimm..
    08.07.2019
  • Mahkemem var boşanabilecekmiyim
    08.06.2019
  • Tşkr ederim iyi akşamlar
    06.06.2019
  • Kızım ev alınacakmı
    05.06.2019
  • Do you still think we will get married ?
    05.06.2019
  • Gerçekçi ve güzel
    05.06.2019
  • Cok güzel canim ❤❤❤
    05.06.2019
  • Guxel ve samimi
    04.06.2019
  • Teşekkürler..
    04.06.2019
  • Çok teşekkür ederim
    02.06.2019
  • Bir süre derken ne kadar beğenmiyorsa benle neden denemiyor
    02.06.2019
  • Thanks for this, Azra, do you think I should try to find out who this person is that has feelings for me, and how could I find out more? Love, Bina
    29.05.2019
  • Thanks
    22.05.2019
  • Kötü
    13.05.2019
  • Çok saçma işimle alakalı özellikle hiç beğenmedim ben işle alakalı bakılsın dedim sallamış resmen
    11.05.2019
  • Kısa geldi biraz .Ama gelecekle ilgili söylediği şeyin gerçek olma ihtimali var.
    09.05.2019
  • Çok tesekkurler. Agziniza saglik umarim hersey guzel olucak..
    09.05.2019
  • Thankyou for my reading I hope everything u said comes true ?
    08.05.2019
  • Thx
    05.05.2019
  • Teşekkürler ?
    05.05.2019
  • Begendim
    04.05.2019
  • Cok güzel ❤❤❤❤❤❤
    24.04.2019
  • cok acik ve net gayet sorunun cevabini uydurmaksisin yorumlamis
    21.04.2019
  • Cok begendim tesekkur ederim tekrar size baktiricam
    19.04.2019
  • It did not resonate with me at all. Thanks for trying though
    18.04.2019
  • Tesekkur ederim cok rica ediyorum suanda ki hoslandigim kisiyi tarif edermisin? Hic karsilikli gelmedik hic konusma gorusme olmadi ki belki yeni tanisacagim kisi yeni hayatima girecek kisi o dur? Cunku daha oncede platonik biri vardi kalbimde o kisi gorunmus olamazmi size yani olmaz dediginiz? Ev degisimi olucakmi cikmismi ve me vakit olur? Sevgiler tesekkurler canim.
    12.04.2019
  • Güzeldii
    10.04.2019
  • hh
    10.04.2019
  • Thank you
    10.04.2019
  • Guzel degill yalan
    09.04.2019

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %95 Kredi 300
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 51 dakikada yorum yapıyor.
02/02/2017 tarihinden beri 186 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Ablacım dogru olan kişiye şans vermiyorsunuz demissiniz ben ona hayatında görmediği kadar şans verdim ve o hep elinin tersiyle itti.Yine de yorumunuz için teşekkür ederim.
    03.07.2020
  • Thanks
    23.06.2020
  • Harikasınız
    07.04.2020
  • Bayıldım çok ama çok teşekkür ederim. Sevgiler ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    07.03.2020
  • Hic boyle dusunmemistim.gercekten mantikli guzel bir yorum olmus.keske bu insani ne zaman taniyacagimi da yazsaydiniz:) tesekkurler
    26.02.2020
  • Iyi.
    13.02.2020
  • Teşekkürler azracım
    30.05.2019
  • Tavsiye ederim doğru yorumlar.iyi niyetiyle de güzel yorumlar yapiyor.
    24.05.2019
  • Cok basarili :)
    29.04.2019
  • Çok teşekkür ederim. Yorumu okuyunca içim çok rahatladı. Sevgilerimle.
    25.04.2019
  • Muhteşem dogru yorumlar.
    24.04.2019
  • Çok beğendim
    19.02.2019
  • Kesinlikle dogru yorum?
    06.02.2019
  • Gercekleri konuşan yorumcu:):)
    30.12.2018
  • Cok isabetli yorumlar yapiyor:)
    08.10.2018
  • çok sağolun inş
    24.09.2018
  • Guzel yorumlariniz icin tesekkurler Harikasiniz tavsiye ederim mutlaka...
    08.09.2018
  • I loved her
    08.09.2018
  • Cok guzel :)
    03.09.2018
  • Cok guzel bur yorumdu agzınıza saglık herkese tavsıye edıyorum
    31.08.2018
  • Guzel:)
    30.08.2018
  • Kötü
    28.08.2018
  • Gayet isabetli ve güzel yorumlar
    29.07.2018
  • Teşekkür ederim kendinize iyi bakin... Hayırlı geceler
    14.07.2018
  • Deneyiniz
    11.04.2018
  • daha detaylı olsa daha iyi olurdu
    29.03.2018
  • Süper
    16.03.2018
  • So you not picking up any disease or Tomour on the brain
    14.03.2018
  • Tesekkur ederim bu guzel yorum icin
    11.02.2018
  • Teşekkürler
    04.02.2018
  • Güzel bir yorum
    05.10.2017
  • İnşallah olur
    08.07.2017
  • Çok iyi
    03.07.2017
  • Ağzınıza sağlık
    29.06.2017
  • Çok teşekkür ediyorum
    17.06.2017
  • Güzel
    23.05.2017
  • İnternet rüya tabirinden copy paste yapmış resmen hiç beyenmedim önermiyorum
    13.04.2017
  • Çok başarılı buldum. Zamanla gerçekliğini göreceğiz
    21.02.2017

El Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %96 Kredi 400
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 37 dakikada yorum yapıyor.
02/02/2017 tarihinden beri 790 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • harika.
    10.07.2020
  • Teşekkürler çok net , lafı dolandırmadan çok güzel açıklamışsınız , sevgiler ❤️
    09.07.2020
  • thank you
    06.07.2020
  • Thank you so much for your insight I appreciate it.
    04.07.2020
  • Thank you so much ❤❤❤🙏🙏🙏
    04.07.2020
  • Very impressed with my reading first time i have had a palm reading and the information i got was very personal, highly Recommend
    27.06.2020
  • horrible reading ever
    25.06.2020
  • Very fast answer, cant say anything abotu the quality but i hope its right what she said. Actuallyshe seems to be seriuous
    21.06.2020
  • Thank you!
    19.06.2020
  • Thank u :)
    18.06.2020
  • Çok iyi yaaa. Daha demin konuştuk evlilikle ilgili harikasınnnn
    15.06.2020
  • Azra hanımefendi teşekkür ederim. Başarılar dilerim.
    28.05.2020
  • Çok teşekkürler,ağzınıza sağlık...
    26.05.2020
  • Güzel yorumların için teşekkür ederim canım
    19.05.2020
  • kusura bakmayın ilişki durumum da ne yaşadığımı var neler hissettiğimi yani bu konuda hiçbir şey bilemediniz size fal baktırdım a pişman oldum
    09.05.2020
  • teşekkürler :)
    06.05.2020
  • tesekkurler
    05.04.2020
  • çok tesekkurler :)))
    05.04.2020
  • Özensiz gelişigüzel bakılmış bir faldı sorularıma bile tam cevap vermemiş
    03.04.2020
  • çok güzeldi tekrar teşekkkürler
    02.04.2020
  • You’re amazing
    31.03.2020
  • Thank you Azra! Lets see whats next🍀🙏🏼
    10.03.2020
  • harikalar yarattiniz teşekkürler :))
    13.01.2020
  • Teşekkür ederim.
    25.12.2019
  • She is very nice and good
    05.11.2019
  • I am in love with this reading ?? Thank you Azra!
    29.08.2019
  • Teşekkür ederim detaylı anlatım için.
    05.08.2019
  • Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Sevgilerimle, yeniden görüşmek dileğiyle.
    24.07.2019
  • baya yalan atmishsin ??
    10.06.2019
  • Wow this was really great and made a lot of sense especially when it came to my health. The only thing is that when it came to my love live it had a lot to do with my current education and future job however I’m not actually 18 I’m 15 (almost 16) and I do plan to attend college. Does my true age change anything? Also since my marriage will be life Long is it a good marriage? And just to be a little more specific will he come soon after graduation. Lastly, is my career different or important, am I making a strong difference in the world? Sorry for all the questions! Your reading very good and made a lot of sense :)
    31.05.2019
  • Güzel yorumlarınız için yürekten teşekkür ediyorum
    19.05.2019
  • Teşekkürler :)
    15.05.2019
  • Yorumunuz için çok teşekkür ederim azra hanım
    13.05.2019
  • Yüreğinize enerjinize sağlık❤️
    09.05.2019
  • Tesekkurler, sorumun cevabini aldim :)
    07.05.2019
  • Bad bad
    03.05.2019
  • But I want to now about my future in life about me in merig and children everything
    03.05.2019
  • Recommended reader. Clear and point on reading.
    03.05.2019
  • Great...accurate and it's positive
    01.05.2019
  • She is really good and on point! I can really recommend her. Thank you Azra!
    30.04.2019
  • She was on the point...she’s amazing
    27.04.2019
  • Thank you this was wonderful and very accurate.
    26.04.2019
  • I think it’s a good idea not to ASSUME that when you are doing a reading that women and men are the only partners in a relationship! There are many same sex relationships so please be careful. Outside of that this reader was kind and courteous!
    25.04.2019
  • Güzel
    21.04.2019
  • thats was amazing i really love it
    12.04.2019
  • El falımı gönderdim ama telve dediniz? Sanki kopyala yapıştır yapılmış gibiydi
    06.04.2019
  • Lovely lady however, reading was short . None the less it was a good reading overall
    03.04.2019
  • Çok guzeldi. Soyledikleri dogru. Tesekkur ederim.
    02.04.2019
  • Thank u
    25.03.2019
  • Insallah her şey dediğiniz gibi olur cok tesekkür ederim güzel yorumlarınız icin...
    16.02.2019
  • Peki bana daha fazla bu aşktan sevgiden bahsedermisiniz ve burdan bi kaç kisiye fal baktirmama rağmen sizinle aynı tadı vermedi. Arayı bu kadar açmayalım;)
    15.02.2019
  • Başarılı
    02.02.2019
  • Awesome reading . Thanks .... Recommended
    30.01.2019
  • Azra hanımın tavrını ve tarzını çok sevdim, gereksiz cümleler kurmuyor ve çok net. Tavsiyeleri ve analizleri çok doğru tekrar görüşeceğiz umarım. Çok tşkederim
    10.01.2019
  • Tam da istediğim cevaptı
    22.12.2018
  • Lv it
    09.12.2018
  • ???
    01.12.2018
  • Super
    29.10.2018
  • Nice lady. Unfortunately the outcome is not positive
    19.10.2018
  • Teşekkürler
    06.10.2018
  • Teşekkür ederim
    03.10.2018
  • Guzel bir yorum
    03.10.2018
  • Yolunuz alanya ya duserse beklerim sizinle tanismak
    27.09.2018
  • Maddi olarak rahatlama olacak mi
    26.09.2018
  • Thank you
    22.09.2018
  • Güzeldi
    11.09.2018
  • .
    08.09.2018
  • Çok tşk ederim
    07.09.2018
  • Güzel
    04.09.2018
  • Teşekkürler tavsiye ediyorum
    02.09.2018
  • Çok güzel
    27.08.2018
  • Tşkr ederim
    26.08.2018
  • Thanks it was really nice
    26.08.2018
  • Ağzına sağlık cok guzel bir yorumdu
    07.08.2018
  • Kesinlikle çok başarılı
    23.07.2018
  • So have you analize the girl I fancy I was thinking about her today I didn't see her there at all in kepak she smokes like myself
    20.07.2018
  • She did reply back to me and I didn't reply to her because I can't tel that I I'm not into her
    15.07.2018
  • Teşekkür ediyorum
    14.07.2018
  • Yüreğine sağlık
    14.07.2018
  • I really like her clear and honest readings!
    11.07.2018
  • Ok sorry Azra I just can't wait till It comes ture because I do get lonely
    05.07.2018
  • You are so nice what's her name will I get married to her will I have kids someday
    23.06.2018
  • Sincere and accurate readings!!
    19.06.2018
  • You are so good I did meet a girl online but it didn't work out she said I wasn't a good match for her so hopefully this girl your talking about will make me very happy
    15.06.2018
  • Okay
    09.06.2018
  • 1.Eşimin burçunu sormuşdum lütfen 2. Geçmişimle ilgili bazı şeyleri bilmem istiyorum 3. Ülkeler sırasında İngiltere, İsveç ve Kanada var hangi biri düşerli ola bilir? Evlendikden evvel olmayacak dimi? Sizi çok yordum sadece en çok cevabini istedigim sorular bunlar. Hakkınızı helal edin
    01.06.2018
  • What age is the girl I I'm going to meet. What colour of hair?
    31.05.2018
  • Cox sagolun
    06.05.2018
  • I really like her honesty and clear messages!
    03.05.2018
  • Tesekkrleeer..
    27.04.2018
  • Gerçekten de doğru söylediniz ben size çok çok teşekkür ederim mükemmel üstünde mükemmeldi
    21.04.2018
  • Harika havuzdan yorum yaptı miray hanımın reddettiği yani bakamadığı falı tam nokta atışlarla değerlendirdi, azra hanım bir harika :)
    03.04.2018
  • Güzel bir yorumdu
    13.03.2018
  • Nokta atış
    20.02.2018
  • Yüreginize saglık olsun
    13.02.2018
  • Enerjimiz tuttu çok memnun kaldım uzun uzadıya anlatarak pembe tablo çizmiyor Net cevaplar vererek size yol gösteriyor.Gerçekten candan bir insan.İnşallah bu güzel enerjimizle tekrar görüşürüz️
    27.01.2018
  • She is ok, not detailed honestly. Have seen better readings before
    27.01.2018
  • Tesekkur ederim
    22.01.2018
  • The woman is amazing she told me so many truths and I would definitely advise in her readings! This is also my first time asking some to read my palm and she did one hell of a job! Thanks so much Azra Candan!
    19.01.2018
  • Rica ederimteşekkürler
    10.01.2018

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.