logo

Azra Candan Kahve Falı, Rüya Yorumu yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Azra Candan

Pembe tablo yok. Soru ile gelin.Genel bakmıyorum. Sadece gerçekler..

Hakkında

Gerçeklerle buluşma zamanı..Aklınıza gelen her soruyu sorabilirsiniz...binnaz.comdayım :)

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %94 Kredi 350
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 33 dakikada yorum yapıyor.
02/02/2017 tarihinden beri 968 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Gerçekten çok iyiydi ve aklımdaki tüm sorulara cevap verdi. Tavsiye ederim.
    03.03.2019
  • Harika bi yorumcu teşekkür ederim
    02.03.2019
  • She is wonderful
    28.02.2019
  • Hislerinin oldugunu dusunmuyorum cunku hicbirseyi bilemedigi gibi yuwarlak iki cumleyi dondurmus kurmus benim dedigimle..bir de "GERCEKLER" demesi KOMEDI!!asil sifaci benim bana deme bari bunu BOSUNA GITTI KREDIM YAZIK!
    20.02.2019
  • Fal yorumunuz için çok teşekkür ederim, sorduğum soruların cevaplarını aldım.. iyi akşamlar
    19.02.2019
  • Çok güzel yorumladınız
    04.02.2019
  • Ağzınıza sağlık teşekürler yorumunuz icin
    04.02.2019
  • Teşekkürler.Sadece soruya odaklı bir yorum olmuş.
    02.02.2019
  • İdare eder ama pek memnun kalmadım
    30.01.2019
  • yorumlara aldanmayın tek kelimeyle berbat
    19.01.2019
  • Kahve falını Azra hanıma sırf el falımda söylediklerinin gerçekleştiğini söylemek ve teşekkür etmek için gönderdim. Çok sağolsun. Kahve falında da yine yaptı yapacağını net ve güzel bir yorum aldım.sürekli tşk etmeye fal göndereceğim bu gidişle :))
    15.01.2019
  • Başarılı bir yorumcu.
    05.01.2019
  • Mesajımı okumasa da güzeldi.
    04.01.2019
  • Harika
    03.01.2019
  • Muhteşemsiniz, teşekkürler
    29.12.2018
  • It was short but to the point
    29.12.2018
  • Thank you
    16.12.2018
  • Süper
    14.12.2018
  • I love her so much she is so honest and lovely
    09.12.2018
  • Yüzeysel...
    09.12.2018
  • Kotu yorum yapmak istemiyorum enerjimiz tutmamis olabilir. Ben de dogru birsey cikmadi.
    01.12.2018
  • net cevaplar,teşekkürler
    01.12.2018
  • Çok tatmin olmadım açıkçası daha uzum ve detaylı olabilirdi.
    01.12.2018
  • Güzel yorumdu
    26.11.2018
  • Teşekkür ederim emeğinize sağlık
    23.11.2018
  • Teşekkür ederim Azra Hanım.
    21.11.2018
  • Tesekkurler.Yine basariliydi.
    05.11.2018
  • Çok güzel teşekkür ederim
    02.11.2018
  • Cok net ve guzel bakilmjsss
    26.10.2018
  • Ben sevdim sizlerede tavsiye ederim
    21.10.2018
  • Teşekkürler
    15.10.2018
  • Güzel bir faldi sorularmin cevabını aldım inşallah dedikleri gerçekleşir
    14.10.2018
  • Thank you
    10.10.2018
  • Ilk gelişim fakat yorum cok net ve gerçekler oldu asla pembe tablo yok Neyse o... Gerçekleri duymak isteyen gelsin. 5 yıldız verdim gitti
    08.10.2018
  • Çok iyi
    03.10.2018
  • Cok iyiydi teşekkür ederim guzel yorumlar icin
    24.09.2018
  • Her şey için teşekkürler ileri ki zamanlarda görüşmek üzere
    21.09.2018
  • Çok teşekkürler çok iyiydi
    15.09.2018
  • Çok güzel
    09.09.2018
  • Tekrar az ve öz süper
    07.09.2018
  • Gerçekten bu kadar iyi fal baktirmamistim... Cok basarili
    07.09.2018
  • Ben onun için sordum
    06.09.2018
  • Biraz kısa bir yorumdu ancak sorularımın cevabını net bir şekilde aldım teşekkürler
    05.09.2018
  • Kısa ve öz
    04.09.2018
  • Berbaatttttttttttttt
    04.09.2018
  • Tesekkur ederim Azra hanim yorumunuzu begendim isabetli
    03.09.2018
  • İyiydi
    02.09.2018
  • Gerçek payı yüksek
    02.09.2018
  • Görüşleriniz için teşekkür ederim bu aralar mesafeli sebebi kendinden veya ailesin de mi kaynaklı eskisi gibi olucak mı tavırları teşekkürler
    02.09.2018
  • Teşekkür edrşm
    31.08.2018
  • Memnun kaldım bakalim tarihler ne gösterecek
    28.08.2018
  • Hislerinin kuvvetli olduğunu düşünüyorum
    27.08.2018
  • Yorumunuz gercekten çok güzeldi kendime ait bir cok sey dogru yüreginize emeğinize sağlık
    26.08.2018
  • Ama ben çok seviyorum ve çok emek verdim ikimiz için bana ne zaman yazacak
    26.08.2018
  • Çok iy yorum
    26.08.2018
  • Aynı çevre derken aynı mahalle degil dimi istemiyorum da aynı mahalle olmasini
    10.08.2018
  • Agzınıza saglık herkeze tavsıye ederım..fovorı yorumcum artık AZRA CANDAN️️️
    10.08.2018
  • Nokta atışı olsun beni çok şaşırtsın diyorsanız yanlış adres ama sorduğum sorulara net cevaplar alayım dedikleri açık olsun diyorsanız doğru adres .. fiyatina göre güzel
    09.08.2018
  • Güzel ve iç ferahlatan bir kahve falı yorumuydu. Yüreğinize sağlık. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim umarım sizde çok mutlu olursunuz :)
    09.08.2018
  • teşekkkür ederim..
    07.08.2018
  • Dogrulunu begendim
    05.08.2018
  • Teşekkürler
    30.07.2018
  • Bakalımmm
    23.07.2018
  • Ben adım atıp ondan özür diledim gel konusalım sana söyleyeceklerim var dedim bana istemiyorum herşey için çok geç dedi
    21.07.2018
  • Çok beğendim favorim sizsiniz
    15.07.2018
  • I need more details about what he thinks i don't understand him and why he is doing that plse give me more information
    07.07.2018
  • Çook iyiydi
    01.07.2018
  • Teşekkürler.
    28.06.2018
  • Tamamen gelecek hakkında olduğu için şuanda kestiremiyorum
    22.06.2018
  • Hala hayatinda baska biri varmi
    17.06.2018
  • Güzel
    17.06.2018
  • Maalesef tatmin edici değil, kopyala yapıştır misali söylediklerimin tekrarı gibi olmuş, yeni bişi yok ve üzgünüm ama olmadı..
    02.06.2018
  • Güzel
    30.05.2018
  • Wonderful, honest, accurate and straightforward reading:)
    27.05.2018
  • Fena değil
    02.05.2018
  • Teşekkür ederim
    01.05.2018
  • Nice reading
    06.04.2018
  • She is so sweet, clear, gives positive energy. I hope what she said comes true. Thanks a lot sweet
    12.03.2018
  • teşekkür ederim
    08.03.2018
  • Beklentilerimiz hiç karşılamadı
    08.03.2018
  • İçten ve samimi bir yorumcu tesekkürler
    03.02.2018
  • Soru kismana cevap bile geri yazmadi yorumcu:(
    02.02.2018
  • Pozitif enerji ve içten yorumların için teşekkür ederim tekrardan geleceğim❣️
    31.01.2018
  • Tsk
    28.01.2018
  • Harika harika harika harika harika harika harika harika harika harika harika harika harika
    28.01.2018
  • Buraya geldigmden beri Altın üye olarak ilk kez birine 1 yıldız veriyorum, kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    26.01.2018
  • Teşekkürler
    23.01.2018
  • Teşekkürler
    14.01.2018
  • Hiç beğenmedim 2 satır ayrıca astrolog gibi taa temmuzdan bahsetmiş kahve falı bu Temmuz’a nasıl bağladınız
    13.01.2018
  • Hizli ve ilgili öngörünüz icin tesekkürler
    07.01.2018
  • İlk dediği çıkmıştı gerçekten olmaz demişti ama oldu .. bu ikinci gelişim inşallah yine çıkar güzel fal bakıyor tavsiye ediorum herkese
    06.01.2018
  • Güzel hisli ana nokta atışı yoktu yinede beğendim
    05.01.2018
  • Gerçekler acıtır....teşekkür ederim
    30.12.2017
  • Tşk ederim yorumunuza sevgiler herkez bakarsın bence sevgiler cnmm
    29.12.2017
  • Gayet güzeldi
    25.11.2017
  • Herzanan seyhan tabiki onu onutmam mümkün deyil esrefte böyle egolu tiripli cekilmez yakınmı o sefil olmaları nezaman kurtulcam bu esreften ve ailesinden zor biri ve mütis egolu o yüzden benim her zaman sımarsada sev sede bu esreften kurtulma dileyimin gerceklesmesi bu bi döngü ve bir yasam beni denedi allahım o gecemedi böyle insaniyetsiz ilkel biri ile yasanmaz bu kadarını tahmin etmiyordum o yüzden tabikide seyhan ve bu esref ve ailesinden kurtulmam sevgi ayrı birsey emek verdim ama onun yüzünden memem gitti ve o hep böyle küstah bencil ve egoluydu dileyim sadece acı cekmesi bizim sorunumuz yatması deyil insaniyetsizligi egosu ve ilkelligi ona yansıtmayacaksın hatalarını ve sevgini göster olmayacak sorumlukkarı yok yanında hep gülcen ilkel durmuyacan ve hep suscan cok egoist bencil karısını kolayan olması gereken gibi bi koca deyil durama göre sevecen deyil duruma göre olan seyde küstah ve egoist biri hep alansın ama vermek yok hayat sevgisi anlayısı yok tabiki seyhan bu nasıl fal ya nezaman bitecek bu sıkıntım yakınmı bu ilkele daha fazla katlamıyacam bu ilkelikleri kadar cok acı cekecekmi zolmunu sevgisizligini ve bu egosu kadar perisan olacakmı benim kaderimin daha beterini yasayacakmı
    22.11.2017
  • Uzun zamandır baktırdığım en iyi fal diyebilirim. Enerjisi ve samimiyeti harika! Sabırsızlıkla gerçekleşmesini bekliyorum söylediklerinin :)
    11.11.2017
  • Good I guesss, let’s just wait and see
    03.11.2017
  • Thank you. It was right, she didn’t come today and she had right telling me a part from it
    23.10.2017
  • Very in-depth, got straight to the point. No beating around the bush
    18.10.2017

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %95 Kredi 250
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 49 dakikada yorum yapıyor.
02/02/2017 tarihinden beri 144 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok beğendim
    19.02.2019
  • Kesinlikle dogru yorum?
    06.02.2019
  • Gercekleri konuşan yorumcu:):)
    30.12.2018
  • Cok isabetli yorumlar yapiyor:)
    08.10.2018
  • çok sağolun inş
    24.09.2018
  • Guzel yorumlariniz icin tesekkurler Harikasiniz tavsiye ederim mutlaka...
    08.09.2018
  • I loved her
    08.09.2018
  • Cok guzel :)
    03.09.2018
  • Cok guzel bur yorumdu agzınıza saglık herkese tavsıye edıyorum
    31.08.2018
  • Guzel:)
    30.08.2018
  • Kötü
    28.08.2018
  • Gayet isabetli ve güzel yorumlar
    29.07.2018
  • Teşekkür ederim kendinize iyi bakin... Hayırlı geceler
    14.07.2018
  • Deneyiniz
    11.04.2018
  • daha detaylı olsa daha iyi olurdu
    29.03.2018
  • Süper
    16.03.2018
  • So you not picking up any disease or Tomour on the brain
    14.03.2018
  • Tesekkur ederim bu guzel yorum icin
    11.02.2018
  • Teşekkürler
    04.02.2018
  • Güzel bir yorum
    05.10.2017
  • İnşallah olur
    08.07.2017
  • Çok iyi
    03.07.2017
  • Ağzınıza sağlık
    29.06.2017
  • Çok teşekkür ediyorum
    17.06.2017
  • Güzel
    23.05.2017
  • İnternet rüya tabirinden copy paste yapmış resmen hiç beyenmedim önermiyorum
    13.04.2017
  • Çok başarılı buldum. Zamanla gerçekliğini göreceğiz
    21.02.2017

El Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %94 Kredi 300
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 49 dakikada yorum yapıyor.
02/02/2017 tarihinden beri 450 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Insallah her şey dediğiniz gibi olur cok tesekkür ederim güzel yorumlarınız icin...
    16.02.2019
  • Peki bana daha fazla bu aşktan sevgiden bahsedermisiniz ve burdan bi kaç kisiye fal baktirmama rağmen sizinle aynı tadı vermedi. Arayı bu kadar açmayalım;)
    15.02.2019
  • Başarılı
    02.02.2019
  • Awesome reading . Thanks .... Recommended
    30.01.2019
  • Azra hanımın tavrını ve tarzını çok sevdim, gereksiz cümleler kurmuyor ve çok net. Tavsiyeleri ve analizleri çok doğru tekrar görüşeceğiz umarım. Çok tşkederim
    10.01.2019
  • Tam da istediğim cevaptı
    22.12.2018
  • Lv it
    09.12.2018
  • ???
    01.12.2018
  • Super
    29.10.2018
  • Nice lady. Unfortunately the outcome is not positive
    19.10.2018
  • Teşekkürler
    06.10.2018
  • Teşekkür ederim
    03.10.2018
  • Guzel bir yorum
    03.10.2018
  • Yolunuz alanya ya duserse beklerim sizinle tanismak
    27.09.2018
  • Maddi olarak rahatlama olacak mi
    26.09.2018
  • Thank you
    22.09.2018
  • Güzeldi
    11.09.2018
  • .
    08.09.2018
  • Çok tşk ederim
    07.09.2018
  • Güzel
    04.09.2018
  • Teşekkürler tavsiye ediyorum
    02.09.2018
  • Çok güzel
    27.08.2018
  • Tşkr ederim
    26.08.2018
  • Thanks it was really nice
    26.08.2018
  • Ağzına sağlık cok guzel bir yorumdu
    07.08.2018
  • Kesinlikle çok başarılı
    23.07.2018
  • So have you analize the girl I fancy I was thinking about her today I didn't see her there at all in kepak she smokes like myself
    20.07.2018
  • She did reply back to me and I didn't reply to her because I can't tel that I I'm not into her
    15.07.2018
  • Teşekkür ediyorum
    14.07.2018
  • Yüreğine sağlık
    14.07.2018
  • I really like her clear and honest readings!
    11.07.2018
  • Ok sorry Azra I just can't wait till It comes ture because I do get lonely
    05.07.2018
  • You are so nice what's her name will I get married to her will I have kids someday
    23.06.2018
  • Sincere and accurate readings!!
    19.06.2018
  • You are so good I did meet a girl online but it didn't work out she said I wasn't a good match for her so hopefully this girl your talking about will make me very happy
    15.06.2018
  • Okay
    09.06.2018
  • 1.Eşimin burçunu sormuşdum lütfen 2. Geçmişimle ilgili bazı şeyleri bilmem istiyorum 3. Ülkeler sırasında İngiltere, İsveç ve Kanada var hangi biri düşerli ola bilir? Evlendikden evvel olmayacak dimi? Sizi çok yordum sadece en çok cevabini istedigim sorular bunlar. Hakkınızı helal edin
    01.06.2018
  • What age is the girl I I'm going to meet. What colour of hair?
    31.05.2018
  • Cox sagolun
    06.05.2018
  • I really like her honesty and clear messages!
    03.05.2018
  • Tesekkrleeer..
    27.04.2018
  • Gerçekten de doğru söylediniz ben size çok çok teşekkür ederim mükemmel üstünde mükemmeldi
    21.04.2018
  • Harika havuzdan yorum yaptı miray hanımın reddettiği yani bakamadığı falı tam nokta atışlarla değerlendirdi, azra hanım bir harika :)
    03.04.2018
  • Güzel bir yorumdu
    13.03.2018
  • Nokta atış
    20.02.2018
  • Yüreginize saglık olsun
    13.02.2018
  • Enerjimiz tuttu çok memnun kaldım uzun uzadıya anlatarak pembe tablo çizmiyor Net cevaplar vererek size yol gösteriyor.Gerçekten candan bir insan.İnşallah bu güzel enerjimizle tekrar görüşürüz️
    27.01.2018
  • She is ok, not detailed honestly. Have seen better readings before
    27.01.2018
  • Tesekkur ederim
    22.01.2018
  • The woman is amazing she told me so many truths and I would definitely advise in her readings! This is also my first time asking some to read my palm and she did one hell of a job! Thanks so much Azra Candan!
    19.01.2018
  • Rica ederimteşekkürler
    10.01.2018
  • Aslında şuanda sevdiğim biri var ama ilişkimiz yok,onunla olmazmı diyorsunuz
    05.01.2018
  • Çok iyi teşekkürler
    16.12.2017
  • Perfect!
    16.12.2017
  • ben erkek arkadaşımla geleceğimizi sordum açıklaması geleceğinizi merak ediyorsunuz :) Gümüş ve altın üye olduğum zamanlar çok oldu bu sitede malesef hiç emek yok sıfır.
    16.12.2017
  • Azra hanım gerçekten çok maif bir insana benziyor. İlk fal deneyimim olup pek bir şey beklemememe rağmen gerçekten çok güzel bir şekilde paylaştı gördüklerini. Çok teşekkür ediyorum kendisine:)
    13.12.2017
  • Teskkurlerr gayet iyiydi
    27.11.2017
  • tesekkur ederim
    15.11.2017
  • Soru odaklı güzel bi yorumdu.
    19.10.2017
  • Gayet güzel bir yorumdu tekrardan görüşmek dileğiyle ve herkese de tavsiye ederim
    08.10.2017
  • Azra hanim tesekkurler , yine gelicem :)
    25.09.2017
  • Çok teşekkür ediyorum.
    23.09.2017
  • Güzel yorum teşekkür ederim
    28.07.2017
  • Ring predictions
    21.07.2017
  • Yıldızlı pek iyi :)
    03.07.2017
  • Gayet güzeldi teşekkürler
    03.07.2017
  • Great reading!
    02.07.2017
  • Değerlendirdim falı. sizede iyi gecel
    22.06.2017
  • I have scored and thank you
    17.06.2017
  • Goodbless you I love you so much and alawys kepping touch with you
    15.06.2017
  • was not accurate at all about my present situation. very general
    09.06.2017
  • Cokkkk iyi
    04.06.2017
  • Lovely reading thanks so much !! ;)
    03.06.2017
  • Yorumu guzeldi
    20.04.2017
  • Süper moral oldu inşaallah ta gerçek olur ne diyeyimki yaşayıp göreceğiz. Eyvallah çok makbule geçti şimdilik!
    16.04.2017
  • Tşk ederim
    15.04.2017
  • This was the same comment as my previous comment.
    27.03.2017
  • süüper
    23.03.2017
  • Great
    21.03.2017
  • tesekkur ederım
    17.03.2017
  • Thank you it's all so true :s
    17.03.2017
  • Should I tell him that I need an answer from him? He hasn't told me anything?
    14.03.2017
  • Malesef sallıyor
    13.03.2017
  • Ciddi anlamda iyiydi
    12.03.2017
  • tam soyadı gibi cabdan içten samimi harika yorumları olan ama olumsuzu da gayet ince bşarılı anlatan bir yorumcu bence deneyin pişman olmazsınız
    11.03.2017
  • Good reading, thanks
    11.03.2017
  • Tşkler yorum için
    09.03.2017
  • I am very happy with my reading, thanks!
    01.03.2017
  • Terrific palm reading!
    26.02.2017
  • Güzel var açıklayıcı yorumlar yapıyor gerçekten
    21.02.2017
  • Havalar sicakken is bulcagini gosteriyo fal nedemek acaba....asla tercih etmeyin tavsiye etmiyorum sorumu cumlesinde tekrar etmis durmus
    21.02.2017
  • Bence yorum çok iyi çok güzel ve açıklayıcı tamamen geleceğe dair şiddetle tavsiye ediyorum
    21.02.2017
  • Wonderful reader, picked up true things with very little detail on my end
    21.02.2017
  • Çok teşekkür ederim. Harikasınız
    20.02.2017
  • Çok teşekkür ederim, o güzel yorumunuzun gerçekleşmesi umuduyla yeniden görüşmek üzere
    18.02.2017
  • Gerçekten çok özenli güzel yorumlar.Teşekküre derim.
    15.02.2017
  • Fena değil
    15.02.2017
  • Kisa oz ama anlasilir tesekkur ederim
    15.02.2017
  • net deyildi
    14.02.2017

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.