logo

Yalena Aydan Katina Aşk Falı, Durugörü yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Terazi Burcu

Yalena Aydan

aşk için ilişki açılımı seçelim lütfen.

Hakkında

Tüm bilgiler Evrende asılı durmaktadır ve tek yapmamız gereken doğru araçları kullanarak onlara ulaşmak ... Kartlar, Burçlar veya Kahve Fincanları ... Hepsi Evrenin mesajını vermek için hizmet ederler ... Ben onları kullanıp size gelen mesajları size iletmek için buradayım ... Bilgi ve bilgelikle ...

Katina Aşk Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %98 Kredi 700
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 32 dakikada yorum yapıyor.
23/01/2017 tarihinden beri 2397 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Herşey için çok teşekkürler, kesinlikle en iyi insanlardan birisisiniz, Harikasınız, lütfen o güzen enerjinizi hiç eksik etmeyin
    19.08.2019
  • Yes I love this reading
    15.08.2019
  • Fena değildi
    23.07.2019
  • Çok iyi başarılıı
    22.07.2019
  • Bekleyip görelim çok tutarlı yorumlar ve çok güzel iyisiyle kötüsüyle ?☺️
    19.07.2019
  • Çok iyi
    07.07.2019
  • Thank you so much Yalena! I already liked the reading but was so curious about Katina! Thank you so so much for doing a reading so quickly!
    06.07.2019
  • ??
    29.06.2019
  • Değişik bir yorum
    27.06.2019
  • ...
    24.06.2019
  • Her zamanki gibi yalın ama gerçekçi ve bir o kadar huzur verici yorumdu, çok teşekkür ederim, bu hafta bakalım bir iletişim olucak mı? Olursa haberdar edeceğim sizi de, tekrar teşekkür ediyorum
    23.06.2019
  • Teşekkürler ancak mesajıma cvp vermediniz!
    11.06.2019
  • Şu an hayatında biri olabilir mi bahsettiğim kişinin? Kendisi size rüyamda görüp bahsettiğim telli baba turbesindeki bulutların ustunde olan kisi. Ben bu Vedat Can a acikcasi asik degilim ama kaderim bir yerde hep onunla cok net kesisiyor gibi geliyor Yalena. Bilmiyorum kafam çok karisik. Enerji kanallari olarak genel olarak acik hissettigim bir kisi. Ama bu bir ask degil ve hayat tarzlarimiz benzesmiyor sadece bir yerde inanilmaz derecede ondan bana enerji akisi oldugunu hissediyorum ve bu kaderimdeki kisi o mu diye beni hep dusunduruyor. Su an boyle yohun bir hissiyat yok ama. Bilmiyorum...
    10.06.2019
  • Teşekkürler ?
    09.06.2019
  • Tek kelimeyle mükemmel gerçekten tam da olanları anlattınız. Çok teşekkür ederim. İnşallah gelecekle ilgili soyledikleriniz de çıkar.. artık sizdeyim:) ❤️
    07.06.2019
  • Çok beğendim süper
    07.06.2019
  • Çok memnun kaldım , durumu doğru okudu, tavsiye ederim
    06.06.2019
  • Mükemmel 100.100.100.
    05.06.2019
  • Tek kelimeyle harika bir yorumcu ve enfes bir yorum kesinlikle yorumunu almalısınız ❤❤❤❤
    03.06.2019
  • Bazen hakkında ve soylediklerinden şüpheleniyorum. Bana karşı dürüst mü ? Duyguları içten mi ?
    01.06.2019
  • Wooow nokta atışları tam, umarım öngörülerinizde çıkar :) Teşekkürler
    31.05.2019
  • Çok başarılı bir yorumdu.resmen okumuş hepsi doğru çıktı. Tebrikler.
    31.05.2019
  • Öyle de oldu??
    31.05.2019
  • ...
    26.05.2019
  • Yorumun güzel,inşallah çıkar dediklerin ve tekrar yollarımız kesişir canım seninle❤️
    25.05.2019
  • Gayet başarılı (:
    23.05.2019
  • Ilk falim bastan asagi ciktigi icin yine geldim
    22.05.2019
  • İlk kez katıldığım ve ilk kez yorum istediğim bu ortamdaki isabetli tespitleri ve yorumları için Yalena Aydın’a çok teşekkür ederim.devamında daha sık görüşücez gibi geliyor ☺️
    11.05.2019
  • Thank you Yalena!
    06.05.2019
  • İlk defa geldim Şahane bir yorum Mutlaka denemelisiniz iyi ki tanıdım seni meleğimmmm❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    02.05.2019
  • Yalena hanıma çok defa geldim ben kendisinin enerjisini çok seviyorum. Aslında ben ona hep aynı konuyla ilgili umutsuzca geliyorum ama yalena hanım her zaman farklı olucağını söylüyordu ki durumlar onun dediği şekilde gelişiyor inşallah herşey çok daha güzel olur. Güvenerek baktırabilirsiniz. ♥️
    27.04.2019
  • Çok güzeldi umarım gerçekleşir
    27.04.2019
  • Harikaydı emeginize saglık
    24.04.2019
  • Really lovely and thoughtful reading :)
    14.04.2019
  • İlk gelişim ve ilgisi çok iyi. Umarım öngüreleri doğru çıkar.
    26.03.2019
  • Gayet güzel bir yorumdu teşekkür ederimm ♥️
    25.03.2019
  • Hersey icin hakkını helal et yalena.umarim en kisa zamanda iyi haberlerle gelirim.birlikte seviniriz.seni sewiyorum tesekkur ederim iyi ki varsın.o guzel enerjini bizden eksik etme.iyi haberlerle gorusmek uzere.isikla kal ❤
    23.03.2019
  • Seni cok seviyorum yalena?
    17.03.2019
  • Çok teşekkür edıyorum enerjınız ve yorumunuz içşn
    15.03.2019
  • Çok teşekkür edıyorum
    09.03.2019
  • Başarılısınızzz
    08.03.2019
  • Harika ötesiydı çok memnun kaldım telefonu kapatmak ıstemedım çok teşekkürler
    07.03.2019
  • Bu 3.gelişim ; hislerinin kuvvetli olduğunu düşünüyorum..şimdiden söylediklerini yaşamaya başladım bile,umarım devamı gelir :) çok teşekkür ediyorum..
    05.03.2019
  • Gayet güzel bir yorumdu teşekkür ederim aklınızı kurcalan sorular varsa birebir
    19.02.2019
  • Nice reading :) Thank you
    18.02.2019
  • Yalena ne yazık ki konuştuğumuz gibi olmadı. Konuştuğumuz gibi olsun isterdim ama gidişat değişti ve aslolan gerçekler ortaya çıktı. Enerjimiz bu sefer tutmadı sanırım. Emeğin için teşekkür ederim.
    12.02.2019
  • cok tşkler cok beğendinm
    09.02.2019
  • Ben yalena hanımın enerjisini çok seviyorum ama sanırım benim artık ne inancım ne de umudum kalmadı umarım söyledikleri gerçekleşir
    06.02.2019
  • She is the best one- helpful and consistent in quality of reading :)
    04.02.2019
  • Çok güzel anlatınız çok teşekkür ederim
    03.02.2019
  • Thank you yalena!
    30.01.2019
  • Thanks Yalena!
    26.01.2019
  • Dear Yalena, thank you so much for such a detailed description and for your answers. You are wonderful and I will definitely be back soon.
    26.01.2019
  • :(
    22.01.2019
  • cok beğendim tşkler
    22.01.2019
  • Yalena hanım , hisleri güçlü usta bir yorumcu defalarca yorum aldım ve beni hiç yanıltmadı, isabetli tutarlı yol gösterici yorumlar yaptı. Sevgiler
    13.01.2019
  • Net yorumu tam isabet. Derdime çözüm üreten. Çok beğendim.
    05.01.2019
  • Love her energy, she explained my situation perfectly. No words to describe, love you yalena
    04.01.2019
  • TSk ederim yalena hanım harikaydınız:)
    01.01.2019
  • Çok çok başarılı bir yorum
    13.12.2018
  • Teşekkür ederim
    09.12.2018
  • Thank you :)
    09.12.2018
  • Ilk gelişimdi ..doğru tespitleri var ve özellikle soru cevap kısmı yorumdan daha ayrıntılı ve nokta atisliydi.. Teşekkür ediyorum her sorumu cevaplayıp yol göstermeye çalıştığın için ?siz de ışıkla kalın ?
    08.12.2018
  • Her zamanki gibi detaylı, net ve gerçekçi.. başarılı ve pozitif bir yorumcu ??
    05.12.2018
  • :)
    03.12.2018
  • She is lovely
    28.11.2018
  • Bu 2. Gelişim ve yine memnun kaldım. Yalena Hanım Katina falında öngörüsüyle harika kartları okuma yeteneği mükemmel bana yol gösterdi durum analizleri ve verdiği vadelerle <3 Bir an önce gerçekleşmesini bekliyorum vadelerin ve danışmanızı öneririm çok teşekkür ediyorum Yalenacım güzel gelişmelerle tekrar geleceğim görüşmek üzere hoşçakal sevgiyle kal...
    27.11.2018
  • :)
    26.11.2018
  • Teşekkürler
    25.11.2018
  • Amazing and so detailed
    23.11.2018
  • She is a great reader with kind heart and good energy :)
    21.11.2018
  • Güzel yorum :)
    21.11.2018
  • thank you for kind advice
    20.11.2018
  • Nokta atışları çok iyi
    17.11.2018
  • Her reading is really nice and positive
    13.11.2018
  • Çok başarılı,net doğru tesbitler tavsiye ederim pişman olmayacaksınız
    13.11.2018
  • super helpful reading, and in details!
    06.11.2018
  • Super
    03.11.2018
  • thanks!!
    02.11.2018
  • O gerçek bir dost tan ve yorumcudan öte harika yorumlar
    30.10.2018
  • Gerçek yorumlarınız için teşekkür ederim...rahatlattınız beni enerjiniz çok yüksek sevgiyle kalın...
    27.10.2018
  • Ben cok begendim pembe tablo degildi yorumum ama gerçekçi ve nokta atışlı yorumdu hem bu fiyata ciddi anlamda cok cok guzel yaleda hanim tesekkurler ön görüşünü mutlaka alın danışın derim:)
    26.10.2018
  • Daha önce dediğini yaşadım.inşallah yine dedikleri olur
    20.10.2018
  • 3.. defa tercih ediyorum bu konuda çok başarılı. Kesinlikle tercih etmelisiniz. Yorumunuz için teşekkürler
    20.10.2018
  • Thank you so much Yalena. She is so sincere kind and helpful!!
    18.10.2018
  • Özenli, samimi, şaşırtıcı tespitler. Tereddütle yorumu beklerken ben, daha henüz kartları yorumlamadan kendi hissettiklerini yazmış ki içim sıcacık oldu. Geceme enerji kattı. Teşekkürler
    15.10.2018
  • Yoruma bayıldım çooookkk doğru 100.100.100.
    13.10.2018
  • Ilk defa danisiyorum kendisine gayet mantıklı ve iddaalı fal umarim dediklerini tasarım o zaman sürekli abonesi olurum tadından yenmez fal saatleri yasariz
    13.10.2018
  • Çok süper harika diyebilirim
    07.10.2018
  • I love her reading and advice - good energies all around :)
    06.10.2018
  • Çok tşk ederim :) çok naziksin
    02.10.2018
  • :)
    02.10.2018
  • Yorumlari aydinlatici;)
    01.10.2018
  • Tek kelime ile mükemmel bir yorum çok teşekkür ederim
    01.10.2018
  • Herzaman online olduğunda gelirim her dediğini yaşarım katinada tek geciyorum
    01.10.2018
  • :(
    30.09.2018
  • Amazing, thoughtful and accurate reading. Worth every penny. Every word is carefully chosen and does feel personal. I’ll be back, dear Yelena!
    28.09.2018
  • Çok şaşırtıcı çok ama çok iyi gerçekten emeğne ellerine sağlık..herşeyin hayırlısı yine görüşmek üzere..
    25.09.2018
  • Çok memnun kaldım
    24.09.2018
  • Çok ilgili, açıklayıcı, detaylı ve tüm sorularıma cevap aldığım bir yorumdu, herkese tavsiye ederim.
    22.09.2018

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %98 Kredi 700
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 34 dakikada yorum yapıyor.
23/01/2017 tarihinden beri 718 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Harikasınız tavsiyelerine uyacağım çok teşekkür ederim..
    13.08.2019
  • Harikasınız teşekkürler
    09.08.2019
  • :)
    22.07.2019
  • Harikasınız yorumunuz beni çok rahatlattı
    14.07.2019
  • Çok teşekkürler :)
    09.07.2019
  • Inşallah, teşekkürler
    09.07.2019
  • She’s very good and detailed!
    20.06.2019
  • Başarılı
    07.06.2019
  • accurate
    01.06.2019
  • Çok teşekkürler saygılar harikasınız:)
    31.05.2019
  • Parama yazık oldu!
    30.05.2019
  • Sıradışı gerçek güzellikte bir insan, çözüm odaklı harika bir yorumdu kesinlikle benim gibi memnun olacaksınız. HELAL OlSUN YALENA hanıma EN CİDDİ HALİYLE SÜPER
    24.05.2019
  • Beautiful loving reading. Made me feel happy and excited for the future. Thank you very much<3
    23.05.2019
  • Sasirtici
    20.05.2019
  • You are amazing thanks for a great read hope to have you read for me again
    16.05.2019
  • Thank you I hope everything goes in order :)
    16.05.2019
  • Çok başarılı
    16.05.2019
  • Net,rahatlatıcı ve gerçekçi.çok teşekkür ederim
    14.05.2019
  • Nice and kind advice :)
    05.05.2019
  • Thanks yalena! So helpful
    28.04.2019
  • thank you!
    26.04.2019
  • :)
    23.04.2019
  • Harika ???
    19.04.2019
  • Thank you for your reading yalenda :)
    18.04.2019
  • Nice reading she is brilliant
    11.04.2019
  • Lovely reading. Thanks Yalena!
    06.04.2019
  • Her zaman çok iyidir
    05.04.2019
  • Not acceptable... she should not get high credit.... honestly i should be refunded for this poor reading...
    04.04.2019
  • Lovely detailed reading Thankyou
    30.03.2019
  • Great ! Enjoyed her reading a lot now very hopeful, hope it come true ?
    29.03.2019
  • O bir tanedir müthiş hisleri olan şahane bir yorumcudur o...süper...süper..süper..
    28.03.2019
  • Süper yorum. Merakla bekleyeceğim
    26.03.2019
  • Harikaydi ilk defa gelmeme ragmen dedikleri nokta atışı diyebilirim . Keşke biraz daha uzun olabilseydi
    26.03.2019
  • She's amazing and spot on!
    23.03.2019
  • Very good energy in her readings
    23.03.2019
  • Öngörülerine inanıyorum , başarılı , özenli , titiz
    20.03.2019
  • If it was end you would be able to see it and tell me? The reason of my message was a death of my relative not any question to him. Is he searching for new love?
    15.03.2019
  • Çok çok iyi duyarlı isabetli net bir yorumcuda beklenen tüm özellikler var Bana huzur ve ümit verdi
    09.03.2019
  • Very detailed . Mixed Turkish words however she was very good ! Worth it
    09.03.2019
  • Thank you!
    09.03.2019
  • Gayet iyi
    09.03.2019
  • Thank you!
    06.03.2019
  • She gave me hope ❤️
    22.02.2019
  • Pozitif enerjisi çok güzel tavsiye ederim
    16.02.2019
  • Çok ama çok iyi buluyorum
    14.02.2019
  • Lovely reading and advice as always :)
    14.02.2019
  • İyiki varsın
    14.02.2019
  • Very detailed and compassionate. Thank you!
    14.02.2019
  • Extremely accurate!!! Excellent reading!!! Thank you
    13.02.2019
  • How can I make this man see that I am single ? And who is the person who told him I have someone and not ready for love? When will he come to me?
    12.02.2019
  • I can really recommend her readings. Always kind, very accurate coherent to previous readings and most of all helpful. Thank you Yalena!
    11.02.2019
  • I love her readings a lot! Really nice reader
    06.02.2019
  • Bekleyip göreceğiz cunku ileri tarih
    06.02.2019
  • She is such a compassionate and comprehensive reader. With some readers it can be hit and miss with connection but with her I feel it is always correct and always in a nice constructive way. Thank you :)
    27.01.2019
  • Thank you Yalena. She is really great.
    26.01.2019
  • Teşekkür ediyorum güzel yorum ve tavsiyelerin için canım.. 2.gelişim ve yine tatmin edici diyebilirim.. ?
    24.01.2019
  • Bazen okurken söylediklerini yorum bile yapamıyorum sadece tüylerim diken diken oluyor çok bakınmayın Yalena hanıma güvenin İnan’ın ki tarih konusunda çok nokta atışını yaşadım. Her zorluğumda onun kapısını çalarım oda hep açar bana kapısını iyiki onunla denk gelmişim.
    20.01.2019
  • Thank you.
    19.01.2019
  • Positive kind and informative!
    19.01.2019
  • Bazı şeyleri bilmiş olsa da gelecek ile ilgili yorumuna pek inanmıyorum
    17.01.2019
  • Good reading thank you!
    16.01.2019
  • Enerjisi ve önerileri çok iyi..
    16.01.2019
  • She is great! Kind, and helpful :)
    11.01.2019
  • Son derece profesyonel bir yorumcu Ve çok başarılı
    06.01.2019
  • Thank you so much!!
    06.01.2019
  • Çok sağolun teşekkür ederim güzel yorumunuz için
    06.01.2019
  • She is my favorite reader on this site. I feel her readings are accurate sincere but also her advice is always kind and constructive.
    01.01.2019
  • Yalena is such a lovely reader!
    28.12.2018
  • Koruyucu melek gibi. Hiç tanımadığınız bu insana tanıdığınız bir insandan daha fazla güvenebilirsiniz. Herşey enerji gerçekten ve mükemmel bir şifa enerjisi olduğuna inanıyorum kendisinin.
    27.12.2018
  • Thank you...
    15.12.2018
  • Thank you so much for a lovely reading -because of misunderstanding reading was answering something different, but when I asked in questions section she gave me a thorough reading. It was a very helpful reading :)
    08.12.2018
  • anlatımı gerçekten çok güzeldi, yorumunu sevdim
    05.12.2018
  • Yalena bir tanedir terettüt etmeden yorum alabilirsiniz
    29.11.2018
  • Excellent
    25.11.2018
  • Dünya tatlısı bir hanımefendi. Çok naif, çok nazik. Uzun uzun yorumluyor asla geçiştirmiyor. Cevap vermek için verenlerden değil gerçekten hissediyor. Çok fal baktıran bir insan değilim kötü hissettiğim bir anda anlık bir kararla geldim iyi ki gelmişim.
    11.11.2018
  • Love my readings from Yalena, she’s fantastic and full of compassion
    09.11.2018
  • it is great reading as always- I took 1 star off because I felt it was very short for the price, but reading itself is very nice as usual. thanks so much!
    06.11.2018
  • Çok ayrıntı vermeme lazım yüz de yüz doğru tespitlerdi çok etkilendim..Umarim geleceğe dair hissettiğiniz güzel pozitif öngörüler de gerekçelesir..Tesekkir ediyorum
    05.11.2018
  • Thank you so much, I feel so encouraged
    03.11.2018
  • She is helpful and spread a postive energy i hope what she said comes true
    30.10.2018
  • Harika bir enerjisi var kesinlikle her soruyu özenle yanıtlıyor ve gerçekten hissediyor tavsiye ediyorum
    30.10.2018
  • Teşekkür ederim :)
    29.10.2018
  • She is sincere, gives great readings and helpful. Also, the quality of reading is consistent (with some readers it is good one time then not so great next). I wish the readings are a bit longer (actually I find this with most of readers on binnaz- compared to price we pay, readings are quite short on Binnaz..) given the expensive price we pay for the readings, but nevertheless I find her to be the best on this site!
    27.10.2018
  • She is such a thoughtful and kind reader. I trust her reading and advice!
    24.10.2018
  • Çokkk güzel
    23.10.2018
  • Çok teşekkür ederim
    19.10.2018
  • her zaman mükemmel
    14.10.2018
  • Teşekkür ederim
    12.10.2018
  • Thank you so much for all your positive energy!
    11.10.2018
  • Çok bişey söylemeye gerek yok sorunuzu sorun ve cevap vermesi için bekleyin zamanla taşlar yerine oturacak
    11.10.2018
  • She is so helpful and gives very sincere readings :) Thank you so much!
    07.10.2018
  • Sizi ve yaşadıklarınızı sizden iyi biliyor mutlaka Yalena Hanıma baktırın
    04.10.2018
  • Excellent reader
    02.10.2018
  • Cok tesekkur ederim...harika bir yorumdu.
    01.10.2018
  • I feel great after I have reading with Yalena she is so helpful and understanding- no judgements!!
    24.09.2018
  • Just amazing
    17.09.2018
  • Biz çok uzun bir süreci birlikte geçirdik Sevgili Yalena. Tam da az önce yazdığın gibi samimi bir cevap bekledim senden. Zira benim tanıdığım sen, kalbini eline koyup tam da böyle bir şekilde durumu açıklamalıydın. Teşekkür ederim bunun için. Ve evet gerçekten hala çok üzgünüm. 8 ay sonra şoku yaşadığım için çok üzgünüm... Evreni bıraktım şuraya yazamadıklarımı ve hem senin hem de danışanların iyiliği için bir dilek diledim... Teşekkür ederim. Sevgi ve ışıkla...
    13.09.2018
  • Friendly and kind advice :)
    13.09.2018
  • I love Yalena’s readings :)
    04.09.2018
  • Güzel kıza ve net bir yorumdu çok teşekkür ediyorum
    29.08.2018

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.