logo

Selin İmer Kahve Falı, Astronatal yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Boğa Burcu

Selin İmer

Sevgilerimle - Kindest regards

Hakkında

Gerek Türkiye gerekse Amerikada uzun yıllar kahve falı yorumlayarak, el falı bakan yorumcu sizlere yol göstereceğine ve dertlerinize ortak olacağına inanıyor.

Rozetleri
Uzman Yorumcu

Kahve Uzmanı

6.YIL

6 Yıl

Kahve Falı




Başarı %97 Kredi 1500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 43 dakikada yorum yapıyor.
18/08/2014 tarihinden beri 19168 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Great reading
    04.12.2020
  • Tesekkur ederim üzgün olsamda güzel bir yorum. Tşk ederim.
    02.12.2020
  • Amazing! Thank you!!!
    30.11.2020
  • Herzaman muhteşemdir.Binlerce Teşekürler😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    30.11.2020
  • Selin hanım çok farklı bir fal, çok önemli ve olası durum ve hallere parmak basmışsınız, yorumlarınızı takip edeceğim, ağzınıza sağlık.
    29.11.2020
  • You are great, thanks a lot Selin x
    29.11.2020
  • Herkese Cok tavsiye ederim,tekrar gelecegim:) Cok profesyonel:)
    27.11.2020
  • Wow. Amazing. Thank you so much!
    24.11.2020
  • Yıldız dışında hiç yorum atmam. Ancak bana inanılmaz iyi gelen yorumculardan biri kendisi, çılgınlar gibi fal gönderdiğimden ilk yorumumuzu tekrar dönüp okuduğumda fark ettim yorumlarının isabetliliğini, bana güven ve huzur veriyor Selin Hanım, hiç yormadan tatlı tatlı yazıyor.. emeğine sağlık.. ♥️♥️
    20.11.2020
  • Canım Yorumcum Dertortaģım yine tüm söylediklerini yaşadım.Bir gün olsun beni yanıltmadın.Iyiki varsın güzel insan.Binlerce teşekürler😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    19.11.2020
  • Cok iyi
    16.11.2020
  • Umarım söylediğiniz güzel gelişmeleri yaşamımda görürüm, ağzınıza sağlık. Tekrar geleceğim:)
    15.11.2020
  • 💐💐💐💐💐
    15.11.2020
  • Teşekkürederim❤️🙏🏻
    15.11.2020
  • ✨✨✨ cok tesekkurler, Selin hanim🌸💟 evet, bir kac fal once dediklerin cikti, bir gun, hepisini tek tek yazacam, suan diyerlerini bekliyorum🙋🏻‍♀️🔮💟
    14.11.2020
  • Thank you so much. You are amazing 🙏
    14.11.2020
  • Hikaye anlatır gibiydi, beğenmedim açıkçası, hiçbir nokta atışı vs. yok..
    11.11.2020
  • Çok teşekkür ederim. İnşallah herşeyin hayırlısı olur 🥰🤗
    08.11.2020
  • inanılmaz doğru yorumlar ve önerileri niz süper di. zaman tahminleri ne olur bilemem ama çok güven vericisiniz. soru cevap şeklinde olabilse eminim daha çok katkınız olurdu. umarım chat şeklinde de bakabilirsiniz bir gün 🌺🌺🌺🌺🌺
    07.11.2020
  • One of the best on this site !
    05.11.2020
  • Binlerce Teşekürler canım Yorumcum Yol Haritam.😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    04.11.2020
  • çok ama çok teşekkür ederim, şuanki duygularımı ifade edemiyorum bile o kadar beni ve hayatımı ve yaşadıklarımı doğru ifadelerle tanimladiniz ki göz yaşlarıma hakim olamadım🙏🙏 elinize ve emeğinize sağlık:) tekrar görüşmek üzere 🙏😊
    01.11.2020
  • Herzaman ki gibi harikasinizzz
    31.10.2020
  • Canim herzamanki gibi supersin. dedin vede oldu. inssllah diger soylediklerinde bu yil sonlanmadan gerceklesir. Allah deprem ve felaketlerden korusun🙏
    31.10.2020
  • 🌹🌹🌹🌹 very nice and great reading
    29.10.2020
  • Cok teşekürler yine cok güzeldi❤😘⭐⭐⭐⭐⭐
    28.10.2020
  • her zamanki gibi mükemmel olduğundan 10 numara 5 yıldız... Sevgili Dostum Selin Hanım'a...
    27.10.2020
  • ⭐️
    27.10.2020
  • Thank you sweetheart you always give me hopes for my future 💕😊
    27.10.2020
  • Reading is really off from my life
    22.10.2020
  • Thank you so much for the reading !!
    22.10.2020
  • Tşkrler ❤️
    19.10.2020
  • Canimmmmmm Selinimmmm. iyiki varsin. iyiki seni tanimisim. Hayatimdaki olmazsa olmazlardansin. 🥰 cunku sayende umidimi kaybedip olmaz dediklerim senin uyarilarin sayedinde oldu. iyiki varsin canim benim😘
    19.10.2020
  • Karanlıkdan çıkıp ışıģa doģru yürümek isdiyorsanız doģru Adressdesiniz.Bir bilseniz beraber neleri başardık.Canım Yorumcum Yol Haritam sana nasıl teşekür etsem azdır.Iyiki varsın güzel Insan.Binlerce Teşekürler.😘❤🌟🌟🌟🌟🌟
    17.10.2020
  • Sennnn süpersinnnnn Selin abla senelerdir her dediginmi tutar ya 5 değil tüm yıldızlar sana gelsinnnnnnnn
    16.10.2020
  • Selin thank you very much for the lovely honesty reading! I enjoyed reading it few times so that makes it better to understand clearly everything even I pick up signs from something that already happened or will be... Selin I’m always grateful because I feel so relieved, relaxed and confident after your readings! Ready for next step! 😊🌹🍀
    11.10.2020
  • Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için inancımdan vazgeçmeyeceğim...
    11.10.2020
  • Thanks!
    10.10.2020
  • canimmm tesekkürler yorumlarin icin 🌺🌸🍀❤. email adresini ekledim Selinim geçersiz adresin Meleğim anlayacağin guzel yurekli Selinim yine iletişime geçemedik seninle...😞
    08.10.2020
  • Thank you for reading, i like your ready, mostly your words are true... hope to have things good in coning days.. thanks
    07.10.2020
  • The best 🙏🏼❤️
    06.10.2020
  • Seni çook çoook özledim Selinimm,inan ailemden biri gibi görüyorum seni uzun ara verdim dediğin gibi pekde degisen birseyler olmamisti hayatimda birde pandemi sureci ewet malesef..seninle sosyal medyadan olsun vs.iletisime gecmekte isterdim canli fal lardanda rastlayamadim.Neyseki yine bulustuk❤🙏🏻Canimsin Selinimbenimm😘Yıllaaar önce dedigin gibi uzaak diyarlara göndermiştin beni,galiba o zamana yaklaştik diyorsun şimdi:)..herseyin hayirlisi olur inşAllah.biraz daha bahsetmeni isterdim ,birkac soru sorabilseydim ama kredim yok malesef soru kismida yok.Sana güzell haberle dönecem inşAllah senin güzel o harika hislerin,muhteşem görülerin ışık olcak meleğimm🙏🏻😇🧡💛💚💜💙
    03.10.2020
  • Binlerce Teşekürler 😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    02.10.2020
  • i love her so much ❤ she is the best reader 💯💯💯 Thank you good bless you
    30.09.2020
  • uzun yorum yapacağım derken gereksiz betimlemeleriniz gerckten yordu beni. detaylı fal dediğiniz bu olmamalı. soyledikleriniz çiksa bile çok üzgünüm ama cidden bı aşk romaninin kopyası gibi yazdıklarıniz. boşuna giden para.
    27.09.2020
  • Deģerlim Yol Haritam canım Yorumcum nerlerden nerelere geldik.Sana minnetarım.Iyiki varsın.Cok Teşelürler.😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    27.09.2020
  • 4 yıl önce size danıştığımda bana o anki sevgilimin gelecekte başka bir erkekle yüzük taktığımda döneceğini söylemiştiniz aynen de öyle oldu. Umarım her şeyin hayırlısı olur öngörülerinize dikkat edeceğim. Sevgiler
    25.09.2020
  • Cok Teşekürler 😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    25.09.2020
  • teşekkür ederim.
    25.09.2020
  • 🌹🌹🌹🌹🌹
    24.09.2020
  • 20.09.2020
  • Thank you for bringing positive energy to my World you’re one of the best readers ❤️😊
    19.09.2020
  • Lovely reading ♥️
    19.09.2020
  • 19.09.2020
  • Very interesting reading ♥️...
    18.09.2020
  • Herzaman muhteşemdir benim yol haritam canım Yorumcum.Iyiki varsın.Binlerce Teşekürler 😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    17.09.2020
  • Well after this accurate reading I can sleep happily 😴 😄..
    17.09.2020
  • ♥️ ♥️
    17.09.2020
  • Lovely reading as always thumbs up 💜...
    16.09.2020
  • Thank You again selin
    15.09.2020
  • Lovely & honest reading as usual 👏...
    15.09.2020
  • Thank you Selin .. accurate as always ❤️❤️❤️❤️❤️
    15.09.2020
  • Thank you for your reading i really enjoyed and have now clear pictures and plan in what to do next,bless you my dear . 100 stars⭐
    14.09.2020
  • I LOVE HER READINGS ❤❤❤ 100% ❤❤❤
    13.09.2020
  • Çok teşekkur ederim 🤗💕
    13.09.2020
  • Bless you for boosting up my energy dear,i was feeling really down,may god fulfill your pure wishes and bring happiness in your life,really am happy to learn how expert you are and wisely you advised me in my several past problems,though my situation was really negative but I could handle it and balance it by your advises after you seeing in my cup. If there was I was to give more than 5 star I would have done it. I wish if your management see this comment and reward you for being an honest reader ❤ bless you bless you
    13.09.2020
  • Very positive reading and mashaallah she explained things that I didnt even shared with her...Keep up the honest and detailed reading please. ❤ 🤍 💙 🧡 🖤 ♥️
    13.09.2020
  • yüregi güzel, nazik ve samimi ... iyi ki varsın:)
    12.09.2020
  • 💋 😗
    12.09.2020
  • 🙏🙏🙏
    12.09.2020
  • 💕 💕 💕 💕 💕
    11.09.2020
  • ❤ Thank you so much for your great advices
    11.09.2020
  • Very nice 👌 👏
    10.09.2020
  • Bless you as always thank you for valuable advice worked well for last readings...
    09.09.2020
  • Very true about the scene that you described 👌 I am amazed with your reading ❤
    07.09.2020
  • Very accurate and exact details you mentioned. You deserve 💯 not 5 stars. 👏 👌. Bless you 🙏 ♥
    06.09.2020
  • 05.09.2020
  • 🧡 🧡🧡
    04.09.2020
  • 😍❤️😍 thank you
    04.09.2020
  • 04.09.2020
  • ❤❤❤
    03.09.2020
  • Binlerce Teşekürler 😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    03.09.2020
  • 💘
    02.09.2020
  • Thank you again for everything you see❤️
    02.09.2020
  • güzel ve detaylı yorumun icin cok tesekkür ediyorum. doğru seyler söyledin. seni cok Öptüm 😘
    02.09.2020
  • Emeģine güzel yüreģine saģlık Canım Yorumcum.❤😘⭐⭐⭐⭐⭐
    02.09.2020
  • 💕
    01.09.2020
  • Güzel yüreğine sağlık Selincim. Bana o güzel ışığını tuttuğun için teşekkür ederim. Son bölümde bahsettiklerinin farkındayım. korkularımı bu konuda aşmaya çalışıyorum hatta ve hatta zaman zaman keşfetme merakım kabarıyor fakat asıl sorun nasil geliştireyim onu bilmiyorum... bu konuda tavsiyelerin olursa çok sevinirim
    01.09.2020
  • Kişilik analizleri ve durum tespiti mükemmeldi.
    01.09.2020
  • 01.09.2020
  • Selin is natural so honest very kind highly knowledgeable adviser! I enjoy readings from Selin, she explains everything thoroughly in details then you are ready to take the next step 👏😊🙏
    01.09.2020
  • Uzun ve detaylı anlatım için teşekkürler.
    31.08.2020
  • ❤ ❤
    31.08.2020
  • Keşke hiç bitmese diyorum herzaman.Binlerce Teşekürler.😘❤⭐⭐⭐⭐⭐
    30.08.2020
  • 😍 😍 😍 😍 😍 😍
    30.08.2020
  • ❤❤❤❤❤❤
    29.08.2020
  • You are the Best 100% ❤
    29.08.2020
  • ❤❤❤❤❤❤
    29.08.2020
  • içten, zarif, özenli sıcacık net cümleler ile muhteşem yorumunuza tüm kalbimle teşekkürlerim ve saygılarımla🙏 ❤🤍🌹
    29.08.2020
  • 💓💓💓💓💓
    28.08.2020

Astronatal




Başarı %100 Kredi 2000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/08/2014 tarihinden beri 1 astronatal analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosinastri




Başarı %100 Kredi 2000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/08/2014 tarihinden beri 1 astrosinastri analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrococuk




Başarı %100 Kredi 2000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/08/2014 tarihinden beri 1 astrococuk analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrokariyer




Başarı %100 Kredi 2000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/08/2014 tarihinden beri 1 astrokariyer analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosolar




Başarı %100 Kredi 2000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/08/2014 tarihinden beri 1 astrosolar analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Canlı Fal




Başarı %100 Kredi 250
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/08/2014 tarihinden beri 1 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.