logo

Terazi Burcu

Bade Emren

net bilgi ve net tek soru ... net cevaplar almanızı sağlar ..

Hakkında

Çocukluğumdan beri süre gelen fal merakı önceleri iskambil falları sonra astroloji, tarot ve en son da kahve falı olmak üzere devam etti.Sezgisel güçlerime inanarak yaptığım fal yorumları oldukça beğenildi ve siz değerli misafirlerimin de fallarınızı yorumlamak için hepinizi bekliyorum.

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %92 Kredi 350
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 164 dakikada yorum yapıyor.
21/05/2014 tarihinden beri 1236 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Benim icin hep dogru rehber, tskler!
    07.04.2019
  • Çok güzel elektrik aldım evet hisleri güçlü bir yorucu teşekkür ederim ?
    06.04.2019
  • Güzeldi teşekkür ederim
    03.03.2019
  • Thanks
    28.01.2019
  • Daha onceki falimda soyledikleri cikti herzamanki gibi, iyi ki var
    16.12.2018
  • Ben fal baktirmak istedim nasiyat almak degil
    03.12.2018
  • Ne diyebilirim ki, yine harika.. herzaman sozuyle yol aliyorum.. net anlatiyor ve detaylica :))
    28.11.2018
  • Ağzınız ve yüreğinize sağlık harfiyen doğru artık tek adresimm
    01.11.2018
  • Güzeldi
    26.10.2018
  • Güzel yorumun icin tsk ederim süperdi yorumun
    20.10.2018
  • Güzeldi teşekkürler
    25.09.2018
  • English needs to be improved, so we could understand it the same way she mean it. My message is not replied. I would appreciate more if she appreciate her client better. If the answer is not necessary, at least she could say that in a reply so we didnt have to wait n wait. Thank u.
    09.09.2018
  • Ben kendisini çok seviyorum.3 yıldır kendisinden yorum alıyorum,olumsuzu da söyler,yanilltmaz.tesekkur ederim.
    02.09.2018
  • Ben ne sordum o ne anlattı çok kötü...
    23.08.2018
  • Cok iyi
    01.08.2018
  • Teşekkür ederim.
    18.07.2018
  • Teşekkür ederim.
    14.07.2018
  • İçten ve samimi bi yorumdu yol gösterici :) memnun kaldım
    14.07.2018
  • Güzel
    04.07.2018
  • Gerçekten etkileyici bir şekilde doğru bir fal yorumu. Çok beğendim
    17.06.2018
  • Çok teşekkürlet
    20.05.2018
  • Çok güzel ve zarif bir üslubu var...
    14.05.2018
  • Amazing
    02.05.2018
  • Güzel yorumunuz için birdefa daha teşekkür ediyorum . Çok iyi bir yorumcu tavsiye ediyorum .
    22.04.2018
  • Kaliteli ve gerçekci bir yorumdu..
    07.04.2018
  • Very accurate about my current situation, hope your good prediction will come true. Thank you so much Bade.
    01.04.2018
  • Always the best reader
    21.02.2018
  • Teşekkürler emek verdiğiniz için
    07.01.2018
  • Bade is amazing, she has the talent to feel you with all your emotions inside. I love her!
    04.12.2017
  • Çok başarılı
    19.11.2017
  • Bade is so sincere and loving with her readings that it toughest your heart deeply, love her so much!
    18.11.2017
  • Ağzınıza sağlık :)
    15.11.2017
  • Great reading. Thank you
    08.11.2017
  • Bade is incredible. She is so accurate.
    19.10.2017
  • The best of all yet with so much positive energy. Thanks Bade
    13.10.2017
  • Bana cok iyi geldin herzamanki gibi, yine tek tek anlatmissin, yorumuna yuregine saglik
    07.10.2017
  • Huzur ve cesaret veriyorsunuz. Teşekkürler.
    01.10.2017
  • Very good clear answers
    22.09.2017
  • Teşekkür ederim.emeğinize sağlik
    16.09.2017
  • Çok isabetli. Yüreğinize sağlık.
    08.09.2017
  • Superrrr
    01.09.2017
  • Çıkan kartlarin anlamları yorumlanmamis hiç bir tutarlı yani yok kusura bakmayın siz tarot kartlarini okumayı bilmiyorsunuz.
    22.08.2017
  • Çok iyi bir yorum tesekkur
    12.08.2017
  • Gerçekten ilgili ve yerinde tespitler söyledikleri çıkarsa tekrar görüşecez :)
    11.08.2017
  • 5 yildizdan daha fazlasi pisman olmazsiniz nokta atisi yorum tsk ederim
    08.08.2017
  • Gayet olumlu açık net gerçekçi
    05.08.2017
  • Bade hanim çok tatlı sevecen tavrı ile gönlümü fethetti. Çok çok çok güzel ve olduğu gibi yorumladı . Dilerim dediği şeyler de olur. Kesinlikle bir numarasınnn. ... Sevgilerimle
    04.08.2017
  • Tesekkur ederim:)
    02.08.2017
  • Tesekkurler
    15.07.2017
  • Süperrrrrr
    27.06.2017
  • Cok detaylı ve başarılı analiz ediyor sorunuzu. Tesekkür ederim. İnşallah dediginiz gibi olur.
    23.06.2017
  • Ne guzel yorumladiniz tesekkur ederim
    23.06.2017
  • İcim ferahladiiii :) sukur
    19.06.2017
  • Mrb bu kişi bana ne zaman ilk adimi atiçak?
    11.06.2017
  • Muhteşem her zamanki gibi:))) nokta .............;)
    11.06.2017
  • She is detailed & very accurate
    04.06.2017
  • Çok iyi....
    02.06.2017
  • Geçmiş olsun. Çok teşekkür ederim :)
    26.05.2017
  • Temiz guzel fal
    23.05.2017
  • Yorumu çok beğendim
    17.05.2017
  • Harikaaaa
    12.05.2017
  • Bade hanım her zamanki gibi samimi..tesekkur ederim.
    10.05.2017
  • Bnce harika enerjisiyle cok guzel yorumluyor hic dusunmeyin derim kesinlikle 5 puan
    10.05.2017
  • She is a gem and gave so much to a small piece of information.. made me open my eyes.. lots of love
    05.05.2017
  • Gerçekten tam isabet yorumu beni çok etkiledi beni okudu kitap gibi..
    02.05.2017
  • Güzel yorumdu
    15.04.2017
  • Very detailed reading thank you Bade, very accurate, will be in touch as and when it all comes true!
    11.03.2017
  • such an amazing reader and thanks alot
    10.03.2017
  • Çok başarılı ve aydınlatıcı bir yorum. Hissettiklerimi bire bir söyledi Bade Hanım, dilerim gelecekle ilgili söyledikleri de çıkar :)
    06.03.2017
  • Her zamanki gibi fevkalede bir yorumdu. Hisleri çok kuvvetli!
    27.02.2017
  • Daha önce bu site de birçok kez fal baktırmışımdır ancak böyle bir yorum görmedim diğer yorumcular uzun uzun yazarken bade hanım kısa anlamsız yazmış çok kötü
    26.02.2017
  • Bade hanım çok güzel ve olumlu yorumlamış. İnşallah diyorum. Tavsiye ediyorum Bade hanımı
    18.02.2017
  • Durumu net bir şekilde açıklamış. Gayet anlaşılır bir yorumlama teşekkürler... tavsiye edilir
    15.02.2017
  • yönlendirici bir yorumdu teşekkür ederim
    13.02.2017
  • Sorduğunuz sorulara verdiği cevaplar ve yaptığı yorum son derece aydınlatıcı. Bence beş az. Olsa da daha fazlasını versem. Çok beğendim. Tekrar geleceğim
    13.02.2017
  • Ağzına sağlık inşallah dedigin herşey olur pozitif enerji verdin bana :*bende gitcekmiyim eşimle martta??
    12.02.2017
  • Çok başarılı ....Teşekkürler......
    12.02.2017
  • Excellent reader, very accurate and caring
    11.02.2017
  • Son derece detaylı bir yorumdu. Falın yarısına kadar canım cicim laflarla doldurmamış gayet sade bir şekilde özellikle belirttiğim konulara yoğunlaşmış. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
    05.02.2017
  • Anlatımı..hisleri..harika!
    04.02.2017
  • Süper ötesi,kesinlikle tavsiye ediyorum! İnanılmaz hisli...
    03.02.2017
  • Şimdiye kadarki en kötü fal
    02.02.2017
  • Thanks
    28.01.2017
  • My second reading with Bade and she is amazing, very detailed, on point, completely presented my current situation without giving any information to her and she is completely right!! I would suggest to everyone.
    28.01.2017
  • She was on point and described my situation exactly. I know the time points I should be more careful with my communications, and very encouraged by her reading despite the negativity I am in. Thanks Bade....
    27.01.2017
  • teşekkürler....
    25.01.2017
  • She is an amazing reader
    22.01.2017
  • Teşekkür ediyorum açık ve net bir yorumdu
    17.01.2017
  • TEŞEKKÜRLER, ÇOK TEŞEKKÜRLER....
    03.01.2017
  • Fantastic... everything I'm going through she knew 100%.. I would definitely advice everyone to speak with bade.. she's amazing and caring and gives you the right advice...
    28.12.2016
  • Best reader I've seen so far
    20.12.2016
  • Süper
    19.12.2016
  • Çok çok teşekkür ederim bade hanım iyi ki varsınız ...
    04.12.2016
  • Teşekkürler ağzınıza sağlık..
    28.11.2016
  • yorumunuzu okudum elbette ve yazılanı anlayacak kapasitedeyim yuvarlak sozlere aciklik getirmenizi istedim, tavrınız cok itici, basarısızsınız
    26.11.2016
  • Teşekkürler.
    12.11.2016
  • İkincidir tarot baktırdım. Yine her anlamda mükemmeldi! Yorumları çok isabetli ve son derece detaylı. Tüm sorularınızı da yanıtlıyor.
    08.11.2016
  • Teşekkürler
    07.11.2016
  • Oh my God she is so amazing! She knows exactly what your feeling and going through. Very helpful reading thank you Bade see you soon:)
    07.11.2016
  • Teşekkürler. Pembe tablo değil, gerçekleri istiyordum öyle de oldu ;)
    06.11.2016

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.