logo

Balık Burcu

Turgut Bıçakcı

Hakkında

Güneşin balık burcunda, yükselenin ise koç burcunda olduğu bir şubat gecesi bu hayattaki ve bu bedendeki tekamül sürecimin başladı. Ben de herkes gibi çeşitli okullarda çeşitli eğitimler aldım. Önce Güzel Sanatlar fakültesi Tasarım eğitimimi ardından Batı Dilleri ve Edebiyatları bölümünde İngiliz Dili ve Edebiyatı alanında çiftanadal yaparak eğitim hayatımı tamamladım daha doğrusu insanların algıladığı biçimdeki eğitim hayatımı tamamladığımı söyleyebilirim.Spritüal yolculuğumun geçmiş ve gelecek yaşamlarım da dahil olmak üzere sürekli devam ettiği inancındayım. Bu hayata bir şeyleri deneyimlemek üzere geldim ve buradaki tekamülümü tamamladıktan sonra yeni bir yaşam formunda, yeni bir boyutta ve yeni bir enerjide tekamülümün hiçlik mertebesine erişene dek devam edeceğine inanıyorum. Aynı anda yüzlerce geçmiş ve gelecek yaşamım olduğuna inanıyor ve bu yaşamlarımın benim spritüal varlığımı beslediğini ve bu sebeple çok daha derin bir Tarot deneyimini siz takipçilerime kendime özgü yöntemlerle yaşatacağıma inanıyorum. Yaşattığım Tarot deneyimini Spritüal Tarot danışmanlığı olarak tanımlayabilirim ve sizlerin de bunun bilincinde olarak benden yorum talep etmenizi sevgiyle rica ediyorum.Tarotun, mekan, şahıs, şehir, isim, harf ve büyü gibi konularda bilgi veremeyeceğini ancak astrolojik, sembolisttik ve de nümerolojik bilgilerin bilgece harmanlanması ile fiziki özellik tarifi ve tarih öngörebileceğini söyleyebilirim.Takipçilerime spritüal danışmanlık olarak adlandırdığım yorumlarımı ilişki açılımı ve Kelt Haçı açılımı dahilinde veriyorum. Her zaman ve her durumda herkesin spritüal danışmanlığa ihtiyacı olduğuna inanıyorum çünkü insanların farklı eşikleri olduğunu ve bu eşiklerin insanları zorladığı noktada spritüal danışmanlığımın devreye girerek insanlara bildikleri ama bir türlü bakmaya cesaret edemedikleri ya da göremedikleri pencereden nasıl bakacaklarını anlatıyorum yorumlarımda.Tarot tavsiyeler ve öngörüler boyutunda insana geleceği yönlendirebilme imkanı verir. Ben de takipçilerime sadece ihtiyacı olan seçenekleri gösteriyorum ve verdiğim bu spritüal tarot danışmanlığının bir kehanet ya da mucize olmadığını sadece sizin ihtiyacınız olan dış referansın, benim ve tarotun kanallığı ile size yol gösterdiğini söyleyebilirim.Bu danışmanlık hizmeti esnasında sınırlarınızı, alışkanlıklarınızı, yaşam tarzlarınızı, bakış açılarınızı, olayları ve kişileri nasıl algıladığınızı ve hatta genlerinize bağlı olan özelliklerinizi keşfetme şansı yakalayacak ve daha da önemlisi bu unsurların sizin seçimlerinizi nasıl etkilediğinin farkına varacaksınız. En nihayetinde doğru seçimlerle mutlu bir geleceğin mümkün olabileceği gerçeğiyle tanışacaksınız.Ben burada karşılıklı anlayış ve uyum ilişkisi ile takipçilerimin hedeflerini ve değerlerini dinleyerek onlara ihtiyacı olan Spritüal Tarot danışmanlığını veriyorum. Tarot yorumum esnasında belirlediğim stratejileri öngörülerle harmanlayıp danışanlarımın da yapması gerekenleri hatırlatarak onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu bağlamda, her Tarot yorumumda ilerleme olup olmadığını siz takipçilerim ile birlikte değerlendirerek, sizi sahte pembe tablolar çizip GERÇEKLİKTEN uzaklaştırmadan öngörülerde bulunuyorum.Spritüal Tarot danışmanlığım esnasında takipçilerimin her türlü dünya görüşüne saygı gösterdiğimi ve bu dünya görüşüne uygun olarak yorum yaptığımı bilmenizi isterim. Burada maksadım takipçilerimin dünya görüşlerini kendiminkine adapte etmek değil, onların dünyası içinde onlara daha fazla seçenek sunmak olduğunu bilmenizi isterim. Çünkü hepimizin geçmiş-şuan-gelecek bağlamında farklı düşünce ve deneyimleri olduğunu çok iyi biliyorum ve hepimizin buna bağlı farklı ruh halleri, ilgileri ve bağlılıkları olduğunun da bilincinde olduğumu bilmenizi isterim.Herkesin Sevdiği, sevmediği, üzüldüğü noktalar farklılık gösterir dolayısıyla kendi hayat deneyimlerimden farklı inanışlar yaşamlar durumlar olduğunun bilincinde olarak sadece takipçilerimin hedef ve isteklerini dikkate alarak Spritüal Tarot danışmanlığı veriyorum.Benden aldığınız yorumların hayatlarınıza bir ışık olması ve sizi mutlu bir geleceğe götürmesi dileğiyle.Sevgiler.

Rozetleri
Uzman Yorumcu

Tarot Uzmanı

7.YIL

7 Yıl

Kahve Falı




Başarı %96 Kredi 3000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglishFrançais
Ortalama 61 dakikada yorum yapıyor.
29/09/2013 tarihinden beri 324 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • İlk sesli mesajınızı benim ile yapmanız cok mutlu etti ve gayet başarılı idi cok teşekkür ederim
    09.11.2020
  • Teşekkürler
    19.10.2020
  • Teşekkür ederim
    24.09.2020
  • Enerjisi güzel bir faldı. Tarihler ve tahminler tutarsa emin olun tekrar geleceğim ve bunu da yorumlara yazacağım
    11.08.2020
  • Çok çok teşekkür ederimmmm çoookkk iyiydii :))
    17.07.2020
  • ❤️Her zamanki gibi muhteşem❤️
    08.07.2020
  • Bu sefer karışık geldi
    07.07.2020
  • Süpersin bulgar giti ama dönermi bilmiyorum dükan satlıkta ? Seni seviyorum
    02.07.2020
  • ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️
    25.06.2020
  • Thank you. :)
    21.06.2020
  • İlk defa bu kadar ayrıntı ve güzel yorumla karşılaştım dediğiniz gibi olur enerjiniz için ve yorumunuz için çok teşekkürler çok güzeldi 🙏🏻🥰
    08.06.2020
  • 🙏🙏🙏🙏
    02.04.2020
  • Tşkler
    26.03.2020
  • thank u so much 🙏
    25.02.2020
  • bayildim, harf ve vermedigim tum detaylara kadar bildi
    09.02.2020
  • Ya gercekten inanamiyorum bu nedir yaa.300 lira gibi fais bir fiyat cekiyorsunuz ve yaptiginiz yorumlar rezalet.size birini sordugumda bu insanla iliski yasadigimi yada yasayacagimi nerden cikardiniz.oyle sacmamissiniz ki suan kendi aptalligima kiziyorum.en azindan biraz tutarli atsaydiniz bari.yazik gercekten cok yazik.
    28.01.2020
  • Ablammmmmmm şimdiden yeni yılın sıhat ve huzur boll bereketli olmasını diliyotum ablasının bir tanesi inşallah ablam yaşarım
    29.12.2019
  • Havuzdaki falımı yorumlandı. Tekrar baktırmam. Teşekkürler
    29.11.2019
  • Pek doyurucu olmadi
    27.10.2019
  • Beni hiç bir zaman yanıltmıyor. Her zaman çom başarılı
    24.10.2019
  • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    18.09.2019
  • Yardimci olmaya calistiginiz ve detayli aciklamalariniz icin com tesekkur ederim. Enerjinize saglik. Bilgiler icin cok tesekkur ederim. Sonucu sizinle paylsacagim. Hizlo cevabiniz icin de com teselkur ederim
    16.09.2019
  • cok tesekkurler cok dogru ve aciklayici bir yorum oldu.Peki benimle iletisime gecip gorusmek isteyecek mi?
    15.09.2019
  • ismimi yanlış yazmış olsa da fal geneli itibariyle güzeldi ve birçok konuyu bildi. Verdiği tarihleri bekleyeceğim teşekkür ededim emeğine sağlık
    06.09.2019
  • cok nazik olan yazi diliniz ve hizli cevabiniz benim vermedigim detaylara kadar bilmedniz beni cok sasirtti. Okumaniz icin cok tesekkur ederim.
    30.08.2019
  • harikasınız
    19.08.2019
  • Çok geneldi. Şu anki durumu bile bilemediniz. Biraz boşvermişlik hissettim
    27.07.2019
  • Thank you,i will take it more serious the warnings you did about my current life.
    27.07.2019
  • Teşekkür ederim
    23.07.2019
  • GELECEK ONGORULERINI BILEMIYORUM OLACAK MI AMA HARFLER SIMDIKI ZAMANDAKİ DURUM BEN INANAMIYORUM COK GUZEL
    03.07.2019
  • Amazing. ❤️❤️❤️ He is the best one i have ever seen in my life. He knows everything what is going to be.
    02.07.2019
  • Çok güzel, teşekkürler
    29.06.2019
  • SÜPER
    29.06.2019
  • Bal köpüğü süper
    29.06.2019
  • Vaaav. Super bir yorum :-)
    19.06.2019
  • Ablam
    02.06.2019
  • Amazing experience. Strongly advice
    31.05.2019
  • Benim erkek arkadasım evlilikten hep kaçan biri siz burda tam tersini diyorsunuz hiç inandırıcı değil deşikleriniz tutarsız
    28.05.2019
  • Oğlumun doğum tarihi 15 04 2000
    25.05.2019
  • Ablam
    18.05.2019
  • Çok başarılı çat çat banko hep, tavsiye ediyorum kesinlikle
    17.05.2019
  • Ablammmmmmmmm ?
    10.05.2019
  • başarili :)
    07.05.2019
  • Süper yorum
    24.04.2019
  • Çok gerçekçi ve durumları bilen bir yorumdu. Tümüyle objektif ve gerçekler neyse hisleriyle yorumlayan bir yorumcu teşekkür ediyorum...
    16.04.2019
  • Süper Yorumcusu
    10.04.2019
  • Acık net ferah yorum için tşk ???
    24.03.2019
  • Turgut bey tarotta çok iyiydi kahvede de bir harika dediklerini yaşayacağıma eminim çünkü mantıklı öngörüsü var ve beni bana anlattı cok iyi deneyin
    21.03.2019
  • Bu sitedeki tüm yorumculara fal baktırdım. En iyilerinden biri diyebilitim
    21.03.2019
  • Çok beğendim. Tespitleri ve öngörüleri çok tutarlı.
    21.03.2019
  • Enerjisi muthis
    17.03.2019
  • Çok güzel yorucu
    11.03.2019
  • Çok teşekkür ederim.
    08.03.2019
  • Süper yorum
    05.03.2019
  • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    15.02.2019
  • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️???????
    08.02.2019
  • Harika yorum
    22.01.2019
  • Teşekkür ediyorum. Ağzınıza sağlık olsun.
    15.01.2019
  • Hisleri oldukca kuvvetliydi ve sordugum tum sorulara ozenli bir sekilde yanit verdi. Cok memnun kaldim. Tesekkurler Turgut Bey
    04.01.2019
  • So accurate reading
    03.01.2019
  • Süper yorum
    03.01.2019
  • Yapılan yorumları baz alarak seçtim tam bir hayal kırıklığı yaşadım. 4 saat içinde gelmesi gereken yorum 8 saat sonra geldi. Özensizce ve alakasız yazmış olmak için yazılmış. Ödenen ücreti hak etmiyorsunuz.
    25.12.2018
  • Süper yorumcu
    23.12.2018
  • Çok başarılı buldugum bir yorumcu. gayet net anlaşılır bir yorum aldım. Mevcut durumu gayet yerinde doğru ifade etti. inşallah gördüğü güzel şeyleri yaşamak nasip olur. emeğinize, yüreğinize sağlık. çok teşekkür ediyorum.
    22.12.2018
  • Çok eskilerde kalmış benim unuttuğum bir şeyi önüme serdi.. Bence harikaydi
    19.12.2018
  • Harika yorum
    07.12.2018
  • Fena değil
    06.12.2018
  • teşşekür ederimm
    06.12.2018
  • Teşekkürler çok kibar ve anlatımı iyiydi
    06.12.2018
  • Cok iyiiii mutlaka deneyinn
    05.12.2018
  • Her seyi bilmis ama gelecegi bekleyip gorecegiz.
    02.12.2018
  • Çok beğendim gerçekçiydi ??
    02.12.2018
  • Tşkler
    02.12.2018
  • Harikaaaa
    01.12.2018
  • Gerçekten başarılı buldum.umarım Öngörüleri gerçek olur
    01.12.2018
  • Turgut Bey'e çok teşekkür ediyorum, gerçekten çok yüksek bir sağduyusu ve güzel bir anlatımı var:))
    28.11.2018
  • İlk defa süper
    28.11.2018
  • Sevdim
    27.11.2018
  • Her zamanki gibi yerinde ve isabetli yorumlardı. Tavsiye ediyorum kesinlikle
    24.11.2018
  • Çok iyiydi çok teşekkür ederim
    24.11.2018
  • Güzeldi teşekkür ederim...
    23.11.2018
  • Tesekkürler emeginize saglik...
    21.11.2018
  • Bu kadar güzel bor hirym ve yorumcu görmedim hayatım boyunca ? tereddütsüz eşi benzeri olmayan bir fal deneyimi yaşayacaksınız hic şüpheniz olmasın. Üslubu ve kelimeleri o kadar farklı ki okurken sizi alıp götürüyor resmen. 1milyon yıldız benden ?
    20.11.2018
  • Teşekkür ediyorum
    19.11.2018
  • Çok ince düşünceli nazik bir yorumcu dahası sesli fal olmamasına rağmen yorumunu okurken yumuşak ses tonunu hissettim.kendisine tekrar teşşekkürü borç bilirim ve herkese gözü kapalı tavsiye ederim kendisini sevgi ve saygılarımla <3
    18.11.2018
  • Iyı
    18.11.2018
  • Çok iyiydi
    17.11.2018
  • Çok güzeldi tşk ederim
    17.11.2018
  • Çok teşekkür ederim...Umarım herşey dediğiniz gibi olur...Ben pek olumlu dusunmuyorum...Onu yapmak için yürek lazım....Hersey gönlünüzce olsun....Sizi Tanıdığıma çok memnun oldum..Allah'a emanet olun...Sevgiyle kalın...
    16.11.2018
  • Güzel
    16.11.2018
  • Gerçekten enerjisine hayran kaldım. Özellikle iş konusunda sanki planlarımı onunla konuşmuşum gibi anlattı, paylaştı. Tavsiye ederim herkese, muhakkak deneyin.
    16.11.2018
  • Kesinlikle tavsiye ediyorum. İlgili, dili güzel kullanan birisi. Bunun haricinde kesinlikle çok tutarlı. Sorduğum soruya odaklanılmıştı ve benimle, soruyla ilgili çok net söylediği şeyler oldu. Pişman olmazsınız :)
    16.11.2018
  • Beğendim güzel yorumladi inşallah çıkar kısa değildi uzun ve anlaşılır idi
    16.11.2018
  • Çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için tekrar görüşmek üzere sevgiyle kalın
    16.11.2018
  • Bu denli güzel bir yürek doğru yorum seviyeli uslup için ne söylesem az kalır ALLAH seninle olsun güzel kardeşim sevgi ile sağlıklı mutlu kal
    16.11.2018
  • Kesinlikle baktırın. Nokta atışları yapıyor daha once boyle bilen birini görmemiştim..
    16.11.2018
  • Muhteşem muhteşem..kesinlikle tavsiye ederim uzundu detaylıydı ne istediğimi durumumu bildi çok teşekkür ederim
    16.11.2018
  • Gercekten mukemmel*****
    16.11.2018
  • Cok memnun kaldim. Acik ve netti. Tesekkurler.
    16.11.2018
  • malesef hic bir wey doogru diyil
    16.11.2018

Tarot Falı




Başarı %96 Kredi 3000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglishFrançais
Ortalama 54 dakikada yorum yapıyor.
29/09/2013 tarihinden beri 1921 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok güzel yorumladiniz.
    22.11.2020
  • Gercekten çok net ve güzel anlattınız her şeyi teşekkür ederim
    13.11.2020
  • very kind and thoughtful
    02.11.2020
  • Its amazing experience. I cant belive how he knows everything that i experience. He is uber talented real pschic. Highly recomended. Love you and many thanks for your soul mr. Bicakci
    28.10.2020
  • Thank you, but i feel that after 3 times of rejection from her in a very distant dates i will sabotage my chances again knowing that she will reapond rude or resentfull tours me.also when do you me initiating contact ? Before the time frame in january? If so ... when is the best time or this happens during the time frame,? In january
    20.10.2020
  • Wow, that was amazing , i mean really , thank you for putting the attention and care Into my reading, i will do step by step as you explained, because little signs plus a weird feeling kept me thinking if she need me in any way and our distance is causing for me not been able to support her in any way, i need to purchase a couple more readongs with you before i started the proscess , i want to ask you questions about the instructions you provide , clarification in the last paragrafgh regarding The part when you mention “is not out first broke up” to make sure i understood it correctly and alsofor guidance in the area of me finally been anle to let go to welcome in my new future with thus woman, because i really want her to be in it , and i want to di this right... also the timing on when to start your instrutions, give a day i will try to reach put live if not i do it thru this is kot problem, thanks again and have a great week
    19.10.2020
  • Thank you!! Again blessings!
    17.10.2020
  • Maalesef memnun kalmadım, baktırdığım fallarda beklentim hiçbir zaman “XX mayısta şu olacak” tarzı yorum almak değil. Genel anlamda ücreti ve yorumları yüksek olduğu için, fal yorumu çok geç kaldığı için iptal etme hakkım olmasına rağmen, şansımı denemek istedim. Yorum orta uzunlukta görünse de yarısı safsata. Zaten toprak grubu burcuyum “yapacağın işte kendini sağlama alman lazım” “harekete geçme konusunda geç davranıyorsun” gibi cümle kurmanın ne anlamı var? Zaten toprak grubunun (özellikle boğa) garantici olma ve hemen karar alamama durumu çok baskındır. Yani doğum tarihine göre yorum yapmak hele 3000 kredi için çok ucuza kaçmış oluyor hepinizin bilginize sunarım.
    15.10.2020
  • I really hope that whatever you predicted will come true. you have talked in detail and I really appreciate that..thank you
    11.10.2020
  • 🙏🏼♥️🙏🏼♥️🙏🏼
    27.09.2020
  • please let me know how I can do a coffee cup reading if I don't have coffee pictures
    26.09.2020
  • thank you so much...very helpful
    24.09.2020
  • Çok teşekkür ediyorum. Yorumlarınız çok doğru, sanki beni ve hayatımı anlattınız.
    19.09.2020
  • Thx for this reading i will do as you wrote me and i will let you know
    14.09.2020
  • Loved loved tghe reading! And the guidance! You sensed right about me, I will do as you say and hope all goes well. Thank you so much!
    13.09.2020
  • güzel, detaylı bir yorumdu teşekkür ederim umarım dedikleriniz çıkar🙏🏻
    16.08.2020
  • Harikaydıı çok teşekkürler
    14.08.2020
  • Amazing, very detailed one and best energy . I am highly recommending him since whatever he said its true
    12.08.2020
  • Thank you so much for the reading, you are a ray or sunshine :)
    09.08.2020
  • lovely and clear, thanks a lot
    02.08.2020
  • I Love Itttttttt!!!!!!
    19.07.2020
  • Wow Unbelievable , thank u ❤️
    16.07.2020
  • I am really really impressed. So much talented and real psychic❤️🤞🏻❤️
    12.07.2020
  • Sizinle ilk falımızdı ama eminim ki son olmayacak, çok güzel anlatıp açıklamıssınız teşekkür ederim🌟🌟🌟🌟🌟
    09.07.2020
  • 👍👍👍👍
    05.07.2020
  • Cok güzel yorumlardi 😊 cok memun kaldim
    03.07.2020
  • Super reading thank you 🙏
    26.06.2020
  • Thank you my love!! It helped me alot!!! I needed to clear my mind!!! I will follow your ritual!!!❤️❤️
    19.06.2020
  • Çok teşekkür ediyorum 🤓 sevgilerr
    21.04.2020
  • Harikasınız herşeyi bu kadar detaylı söylemeniz muhteşemsiniz 🙏🙏
    04.04.2020
  • tesekkur ederrim
    02.04.2020
  • Hi Turgut. Thank you for you tine and reading. Im sorry to say but my questions are not answered and this does not even connect with me! I amwoneeing if my tarot cards have been mixed with someone elses! I read it anyway it was just general stuff but nothing much for me. I also dont wofk but you wrote about my job and emplyer! In very confused as I dont understand what happened but Im quite disapointed . I am paying a lot. More than 100 euros for this tine and also a while ago anothertime more than 100 euros for reading my coffee cup but at least there were somthings answered and I felt a little more connected! Kind Regards
    24.01.2020
  • unbelivable! Thank you so much mr. Bicakci
    30.11.2019
  • Thank you i am hoping he will call this sunday 🤞🏻❤️
    22.11.2019
  • 👏❤️💯🔮Impressive,unbelivable🙏🙏🙏thank you so much for that fab reading mr bicakci⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    14.10.2019
  • Amazing. Strongly advice
    28.09.2019
  • Very good
    18.09.2019
  • tek kelime ile mükemmelsiniz ağzım açık kaldı ek açılımlar yapmışsınız benim için çok çok teşekkür ederim bu beni mutlu etti ne kadar uğrarmışsınızemek vermişsiniz emeğinize sağlık.cok iyidi ilk defa geldin hala soktayim kusura bakmayin tekrar gelcem :)) 5 yıldız.deneyin görün:)
    17.09.2019
  • ictenlikle okumaniz ve yazi dilinizin akiciligi icin size com tesekkur ederim.
    15.09.2019
  • teşekkürler
    31.08.2019
  • Hiç benmle alakası olmayan bir fal yıldız bile vermiyorum
    31.08.2019
  • Coook teşekkür ederim ♥️ tekrar görüseceğiz
    25.08.2019
  • Excellent
    19.08.2019
  • Güzel bir yorum
    14.08.2019
  • Perfect
    13.08.2019
  • Strongly recommended. Unbelivable. Super talented real psychic reader he is
    08.08.2019
  • Amazing reading and amazing reader. You cannot belive what you hear. He is super talented reader that i have seen son far
    02.07.2019
  • Süper!
    06.06.2019
  • Çok iyi
    04.06.2019
  • Muhtesem
    02.06.2019
  • Mükemmel bir fal.
    20.05.2019
  • Yorum çok iyi yaaa..
    16.05.2019
  • It was super amazing tarot experience that i have got so far. He knows everything about past present amd future. He gave me the details that made me shocked. Super talented real tarot reader. Thanks Bicakci for your amazing tarot reading and a big heart of yours.
    30.04.2019
  • Her seyi guzelce acikladi. Gayet iyiydi :)
    29.04.2019
  • İkinci kez yorum aldım, ilki kadar çok iyiydi diyebilirim. Denenilesi bir yorumcu...
    20.04.2019
  • Eh
    19.04.2019
  • Mükemmel
    10.04.2019
  • Teşekkür ederim
    24.03.2019
  • It was incredible experince. He didnt give me the directly cards’ meaning; he dug up deeply to the my question, and give me the details even i havent been aware of. He is beyond reader, he is the greatest real psychic that i have ever met so far. Thank you so much for your soul and sofisticated unique reading.
    22.03.2019
  • Muhteşem bir yorumdu!
    22.03.2019
  • This was absolutely such an amazing experience
    19.03.2019
  • İlk kez yorum aldım, hiç detay vermedim ama nokta atışı yaptığı bazı konular oldu. Bekleyip göreceğiz ve de yine geleceğiz
    12.03.2019
  • Burada başka kişilere de baktırdım ama sanıyorum bundan sonra turgut beyi tercih edeceğim. İşinin ehli, anlatımı kullandığı dilin kalitesi ve genel kültür sahibi olduğu çok belli. Görüşlerinin doğruluğunu ilerleyen zamanlarda göreceğim ancak verdiği bilgiler çoğunlukla doğru. Teşekkür eder tüm yeteneklerinin daim olmasını dilerim
    08.03.2019
  • Güzel ve samimi bir yorum! Zamanla göreceğiz dedikleri tutacak mı
    09.01.2019
  • Beğendim
    05.01.2019
  • Rabia ismim teşekkür ederim
    03.01.2019
  • ????????
    17.12.2018
  • Çok teşekkürler
    08.12.2018
  • I’ve had several readings from Turgut and he never ceases to amaze me. He is extremely compassionate, empathetic, detailed, and very clear with his readings. I greatly appreciate Turgut’s gifted talents! Thank you again Turgut and May god continue to bless you!
    07.12.2018
  • Mükemmel :)
    04.12.2018
  • Tesekkürler
    02.12.2018
  • Çok güzel ve samimi bir yorum oldu.. çok teşekkür ederim
    01.12.2018
  • Güzel bir yorumdu bekleyip göreceğiz tekrardan geleceğim kesin ama
    28.11.2018
  • Thanks but not clear enough
    21.11.2018
  • Always amazing , thank you
    19.11.2018
  • Çok başarılı ...
    18.11.2018
  • Çok başarılısınız teşekkür ediyorum
    18.11.2018
  • Muhteşem bir yorumlama
    17.11.2018
  • last time when I was honest with her she told me i’m not dealing with her anymore talk with advisor and write apeal paper if I want and when I be honest said oh then it’s lesson for you. and she already knew they truth she was strict about it. do you have email I can talk to you more about it in detail?
    16.11.2018
  • yol gosterici ve dogru tespitler, tsk ederim
    16.11.2018
  • Tsk ederim, bazi soylediklerin tamamiyle dogruydu!
    16.11.2018
  • Yoruma bayıldım . Kesinlikle tavsiye ederim. Eğer telefon ya da maille ulaşabilme şansım varsa birebir danışmanlık almayı çok isterim. En azından mail bekliyorum sizden çok çok teşekkürler.
    14.11.2018
  • Teşekkür ederim uslubunuz ve cümleleriniz gerçekten çok güzel bir balık burcu olarak sezgisel yaklaştığınıza inanıyorum. güzel öngörülerinizin gerçekleşmesi temmenisindeyim teşekkür ederim sevgilerimle...
    14.11.2018
  • Teşekkürler
    11.11.2018
  • What an amazing reading so detailed and accurate he knew everything about me Thankyou so much for my reading I can’t wait for my future ️
    05.11.2018
  • Nice reading, wish it all turns out true
    30.10.2018
  • Amazing!
    29.10.2018
  • Memnun kalmadım.
    29.10.2018
  • Süper, muhteşem bir tarot yorumuydu.
    28.10.2018
  • Loved his reading .. thank u again for the nice and positive reading ️
    27.10.2018
  • Öyle içten öyle tatlı öyle uzun ve güzel bir yorum yapmışsınız ki sorduğumuz sorulara genelde iki satır yorum yapan yorumculardan değilsiniz çok ama çok teşekkür ediyorum ilginiz alakanız ve samimiyetiniz için
    27.10.2018
  • Turgut bey , çok bilgili kartlara hakim bir yorumcu. Yorumunda karşı tarafa kullandığım cümleleri bilmediği halde bana aynen yazması kalbimden geçenleri bilmesi hislerinin ne kadar kuvvetli olduğunu göstergesi. Öngörülerinin de gerçekleşmesini bekliyorum. Sevgiler..
    27.10.2018
  • Very detailed, the best
    25.10.2018
  • İlk fala göre gayet iyiydi denemelisiniz
    21.10.2018
  • Teşekkür ediyorum
    18.10.2018
  • Teşekkür ederim.
    17.10.2018
  • Yorumunuz baya kotulaf salatasi yapiyor, Soyledikleripek tutmuyor mesela benim hayatima kimse girmedi ve oyle fedakar bir insanda degilim cok uzuldum 150 TL bosa gitti.
    17.10.2018
  • Çok teşekkürler iyi geceler
    16.10.2018
  • Teşekkür ederim Turgut bey.o tarihi şuan öğrenmek istemiyorum.belki ilerde..bizim çok uzun bi ilişkimiz vardı bitti ve 1 kez bile konuşmadık öylece kaldık.onun hayatına başkası girdi ben onu bekledim. Insan nasıl konuşmaz özlemez o kadar beraberken ben bunu anlayamadım ozledim âmâ nasip yapicak bişey yok..
    15.10.2018
  • dürüstçe yorumladığı için teşekkür ederim
    15.10.2018

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.