logo

Ayşegül Aydın

Astroloji tabanlı tarot ve ek kart açılım için doğum tarih ve saati lütfen.

Hakkında

Merhaba ben Ayşegül. Hayatımın en büyük değişimini yaşadığım dönemde astroloji ile tanıştım ve meğer bu dönemin Satürn döngüme denk geldiğini ve Satürn döngüsünün ne olduğunu anladığımda ben bu ilmi öğrenmeliyim dedim. Ve Türkiye ve dünyada bilinen bir akademiden ders aldım. Temel ve orta seviye astroloji bilgisini edindim ve bu yolda tarot da ekleyerek eğitimlere devam ediyorum. Astroloji sizin doğduğunuz anda gökyüzünün çekilmiş bir resmî gibidir. Hayatınızı tıkayan sorunlar, bir türlü çözülemeyen problemler, ilişkiler, bu hayatta öğrenmeniz gerekenler, kısaca size ve hayatınıza dair herşeyi size sunan bir yol haritasıdır. Ve ben bu yol haritasını sizinle paylaşmak için buradayım.

Rozetleri
Hızlı Yorumcu

Hızlı

Tarot Falı




Başarı %94 Kredi 200
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 32 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 47 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Guzeldi
    27.11.2020
  • Sonuçtan memnun kalmasamda çok güzel bi yorum... bekleyip göreceğiz neler olacağını. Beni bi silkelediniz ama ... Emeğinize sağlık
    27.11.2020
  • Teşekkürler 🎈
    26.11.2020
  • Teşekkür ederim
    24.11.2020
  • Covid test pozitif dedi negatif çıktı,bilme yok
    22.11.2020
  • Ağzınıza sağlık
    21.11.2020
  • bütün sorularıma ayrıntılı cevap vermişsiniz çok beğendim yorumunuzu teşekkür ederiim
    21.11.2020
  • Bayıldım.. benimde hissettiklerimi doğrular nitelikte bir daldı ve nokta atisliydi. umarım öngörüleri izi de yaşarım🙏
    21.11.2020
  • Teşekkürler
    21.11.2020
  • Ayşegül hanım falınızı ağzım açık okudum resmen. Ben size sadece eşimle ilgili olan durumumuz ne olacak dedim, ancak siz bana bütün ayrıntıları bütün yaşananları göz önüne serdiniz. Ağlayarak okudum resmen ancak o kadar doğru söylediniz ki bu evlilik bitti, tam da dediğiniz gibi daha en baştan yanlış temeller üzerine atılmıştı. Dilerim bundan sonrası hayırlı olur benim için. En kısa zamanda tekrar geleceğim. Çok teşekkür ederim.
    19.11.2020
  • 👍👍👍👍
    19.11.2020
  • güzel
    19.11.2020
  • başarılı... 🧿
    18.11.2020

Astroloji




Başarı %84 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 35 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 10 astroloji analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Satırları tane tane okurken şaşırdım, üzüldüm, sevindim, birçok duyguyu yaşayarak yüzleştim. Ben kendimi bu kadar iyi tanımlayamazdım sanırım, eminim ki bu yorumlarınız bana bir yol haritasi çizecek ve şimdiden farkındalık yarattığını söyleyebilirim... Çok memnun kaldım, burada popülerleşeceğiniz aşikar. Tekrar görüşmek dileğiyle
    18.11.2020
  • Özellikle aile ve eğitim alanındaki yorumlarınız, tespitleriniz beni çok etkiledi ve yüzleşmemi sağladı... Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Ayşegül Hn
    17.11.2020
  • Hanımefendi bende astroloji eğitimi aldım.Solar fire ile çıkan haritamda mars gezegeni 4.evde balıkta 7.evde falan değil.Siz bence astroloji falan bilmiyorsunuz.Madem bilmiyordunuz neden yorum yaptınız.Butun yorumunuz baştan aşağı yanlış bizim bu kişiyle ortak arkadaşımız yok bir iliskisi falanda yok.Astroloji haritasından böyle şeyler çıkmaz Tarot kartlari ilemi yorum yaptınız hanım efendi?
    05.11.2020
  • Teşekkürler.Çok güzel bir yorudu.
    02.11.2020

Rüya Yorumu




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 1 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Katina Aşk Falı




Başarı %96 Kredi 350
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 26 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 26 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Valla bilemedim kafam daha da karisti
    25.11.2020
  • Tesekkurler
    22.11.2020
  • cok tesekkur ederim ♡
    21.11.2020

İskambil Falı




Başarı %92 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 18 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 7 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astronatal




Başarı %100 Kredi 5000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 1 astronatal analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosinastri




Başarı %100 Kredi 5000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 1 astrosinastri analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrococuk




Başarı %100 Kredi 5000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 1 astrococuk analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrokariyer




Başarı %100 Kredi 5000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 1 astrokariyer analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosolar




Başarı %100 Kredi 5000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 1 astrosolar analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Canlı Fal




Başarı %100 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2020 tarihinden beri 5 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Harika bir yorumcu bayıldım 😍 Mutlaka kendisini tanımanızı tavsiye ediyorumm 🤗Ben kendisini çok sevdim bundan sonra geleceğim tek yorumcu kendisi ❤️
    25.11.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.