logo

Yengeç Burcu

Venüs Naz

İNDİRİM!! ❤️Olumlu olumsuz detaylı yorum❤️

Hakkında

Merhaba ben Venüs Naz. Küçük yaştan beri sezgilerim doğrultusunda ilerledim ve sezgilerim bana her daim yol gösterdi. Şimdi ise burdayım ve sizlere rehber olmak için yanınızdayım.

Kahve Falı




Başarı %93 Kredi 350
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 36 dakikada yorum yapıyor.
22/10/2020 tarihinden beri 85 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • güzel yorumladınız teşekkür ederim. olumlu olumsuz kişilik analizi yapamdığınız için teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim. =)
    29.11.2020
  • Venüs Hanım , öncelikle falıma tüm içtenliğinizi kattığınız için çok teşekkür ederim. Yorumlarınız çok değerli. 🙏 Umarım gelecek için söyledikleriniz , şimdi ve geçmiş ile ilgili bildikleriniz gibi doğru çıkar. Yolunuz açık olsun. Bu ilk görüşmemiz ama kesinlikle son olmayacak. ☺️
    28.11.2020
  • Harika çok biliyor ve tatlı anlatıyor enerjisi çok iyi
    28.11.2020
  • Cok tsk ederim, cok tatli birisi kendisi :)
    28.11.2020
  • Cok tesekkür ederim :)
    27.11.2020
  • Cidden herşeyi bildi şok içindeyim bundan sonra hep sendeyim çok teşekkür ederim venüs hanım 🥰🥰
    27.11.2020
  • İyi ama sonunu atmışsın öyle byle atmak değil yani
    27.11.2020
  • Çok teşekkür ediyorum, daha güzel haberlerde görüşmek dileğiyle
    27.11.2020
  • Ağızına sağlık doğruları söylemişsiniz , tekrar geliceğim size
    18.11.2020
  • Güzel bir fal bakımı umarım gerçekleşir. Teşekkürler
    18.11.2020
  • Harika,tam kahve falı bakıyor,biliyor, bayıldım gerçekten, çok tavsiye ederim
    18.11.2020
  • Bazı yerler nokta atışıydı, çok teşekkür ederim çok memnun kaldım
    16.11.2020
  • Çok teşekkür ederim samimi yorumunuz için:)
    16.11.2020
  • hani bazen fal baktırdığımızda herşeyi doğru bilirlerya derizki kesin telefonu dinliyorlar (tabikide böyle bir şüphem yok duygularımı ifade etmek için böyle yazdım) yani dinleseler ancak bukadar doğru bilebilirdi iyi dileklerin içinde teşekkür ederim ağzına sağlık ❤️❤️ yüzde yüz tavsiye ederim
    16.11.2020
  • Çok teşekkürler Naz hanım. Sizin yorumlarınızdan memnun kaldım.
    09.11.2020
  • ❤️♾
    07.11.2020
  • Güzeldi , teşekkürler
    06.11.2020
  • Hiç bitmesin istedim nasıl enerjiksin çok çok teşekkür ederim 😊🦋
    06.11.2020
  • Bu kadar tatli olunamaz heralde.. Resmen doyamadim yoruma bir suru sey sormak istiyorum.. Soyledikleriniz,verdiginiz isimler.. Guzel bir faldi. Devam bir fal mutlaka istedim su an Tesekkurler
    03.11.2020
  • Venüs hanım ın baş belası oldum 🙈👍🏽🥰
    03.11.2020
  • Çok içten cana yakan mükemmel bir kalbe sahip şiddetle tavsiye ederim Yorumları bire bir tutuyor ☺️☺️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
    03.11.2020
  • Bu 3. Gelişim ve harika bir enerjisi var venüs hanım ın ☺️🥰❤️♾ mutlaka yorum alın derim gayet açıklayıcı uzun detaylı yorum yapıyor 😍
    03.11.2020
  • Çok begendim doğru bildin herşeyi🙏🏻
    03.11.2020
  • Çok teşekkür ederim,güzel bi yorumdu:)))
    03.11.2020
  • çok güzel detaylı nir anlatım olmuş. yüreğinize sağlık
    30.10.2020
  • hayatim fincan onemli degilse niye kahve fali tatot veya baska bisey degil acikcasi fal ne bana ne kizima yarado keske ayni seyleri soyleyecegine teknige kredimi iptal etmesini soyleseydin yorumunun benim fincanim olmagi icin bana ait olmadigini dusunmustum etik bulmadim
    30.10.2020
  • Olanları yansıtmadı çok genel bir yorum olmuş ama teşekkür ederim:)
    30.10.2020
  • aslinda hissettiğim ve düşündüğüm şeyleri tekrar duymuş oldum sizden. Beni netlestirmis oldunuz.içten yorumunuz için çok teşekkür ederim 🌸
    30.10.2020
  • B A Y I L D I M ☺️💕
    30.10.2020
  • Harika ❤️
    30.10.2020
  • Tek Kelime ile M U H T E Ş E M ! A dan Z ye noktasına virgülüne kadar doğru 😍 Mutlaka yorum alın açık sözlü asla pembe tablo çizmemiş gece gece hayran kaldım tekrar geleceğim :) Bu Mübarek Cuma gecesi Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah Minnoşum :) 😘❤️♾👍🏽
    30.10.2020
  • 👏👏👏 teşekkür ederim.
    29.10.2020
  • enerjiniz çok güzel,evet yüzümde bir tebessüm olusturdunuz,ağzınıza sağlık,tşk.
    28.10.2020
  • Çok güzel tane tane yorumlamışsiniz ❤️tesekkurler
    28.10.2020
  • Merhaba teşekkür ederim. Erkek ile ilişkim nasil baslayacak
    28.10.2020
  • İyi bir yorum tşkler❤️❤️🌹🌹🌹
    28.10.2020
  • Çok çok kötü,tamamen uydurma,gazete kağıdının burç yorumlarını okusanız daha iyi
    28.10.2020
  • Platonik olduğum kişinin sevgilisi var ve ben kendimi çok çaresiz hissediyorum yoluma da gidemiyorum bu konuda biraz tavsiye alabilrmiyim sizden
    28.10.2020
  • teşekkür ederim
    26.10.2020
  • Tesekkur ederım, bayaga emek var ancak uymayan seyler cook. Nedır bunlar: ben, senın dedıgının aksıne ınsanlara haddındn fazla guvenırım. 2) babam dunyadakı en ıyı babalardan bırıdır.dosttur, arkadastır, babadır. 3) ben, onunla ılgılı asla biri mi var dıye dusunmeyı bırak, oyle bır hıssıyatı asla gecırmedım ve gecırmıyorum. 4) bu ılıskı ıle ılgılı tam tersı hayatımı bırlestırecegım yegane ınsan oldugunu hıssedıyorum. Ben hıslerımde hıc yanıldım ama ıctenlıgın ıcın tsk edıyorum. O yuzden emek dıyerek 5 puan verıyorum.
    26.10.2020
  • tesekkur ediyorum
    24.10.2020
  • Cok samimi bir faldi tesekkurler
    24.10.2020
  • Ellerine saglık umut dolu bir faldı ❤️ hiç düşünmeyin baktırınnn
    23.10.2020
  • zarif, içten ve özenli yorumunuz için en içten teşekkür ve saygılarımla💝🤍💕💐
    23.10.2020
  • Teşekür ederim..💕
    23.10.2020
  • Emegin için tesekkur ederim tecrube edindikce daha detayli yoruma sahip olabilirsin sanırim cok ayrintili olmasada ongorulerini takip edecem eger gercek olursa yine yine gorusuruz insaallah canim sevgiler🤗
    23.10.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.