logo

Duygu Yılmaz

Hakkında

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve Falı




Başarı %93 Kredi 250
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 50 dakikada yorum yapıyor.
23/08/2020 tarihinden beri 45 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thankbyou for your clear reading, I will come back. By the way, there are straight points you tell me which is accurate.
    16.10.2020
  • thank you for this beautiful reading
    13.10.2020
  • Thank you
    13.10.2020
  • Thank you ♥️♥️
    05.10.2020
  • Didnt answer my questions ..plus i didnt take any vacation so this and the last readinh isnt accurate
    01.10.2020
  • cok tesekkur ederim
    10.09.2020
  • Thank you :)
    10.09.2020
  • Thanks
    02.09.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.