logo

Balık Burcu

İsmail Göver

Tell me about your dream or send your coffee-cup, then hear your destiny..

Hakkında

Communication is my goal and reading is my destiny. I started coffee cup reading approximately 10 years ago and I was fascinated when I was told that I have a gift. I realized that these comments were not actually surprising considering that I am a Pisces ascendant in Gemini when I got myself into astrology. Afterwards, I started reading peoples past and future by listening to their dreams since they reflect our subconscious and goals. I want to ask a rhetoric question before you ask me to read your fortune: How should people act: Logically or spiritually ? It always seems the logical way however, life contains a lot of different parameters. The ultimate equation which every scientific field is trying to reach will be in fact "Spirit". So, are you in with me to heal your spirit ? If so, you know how to reach me.

Rozetleri

Kahve Falı




Başarı %88 Kredi 300
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglishEspañol
Ortalama 45 dakikada yorum yapıyor.
16/08/2020 tarihinden beri 60 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Sağduyulu ve nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim..
    13.09.2020
  • Çok iyii
    13.09.2020
  • sözleriniz gözlerimi doldurdu mutluluktan. umarım Kleopatra olduğumda karşılaşırız çok teşekkürler
    13.09.2020
  • I have a very deep connection with u. You really answer my questions in detail. Thankyou
    13.09.2020
  • Thankyou so much for my reading, you really read my cup from the heart. I am going to do another coffee cup to see if u can see more for me in the future .. u are amazing ❤️
    11.09.2020
  • Çok guzeldi
    09.09.2020
  • İsmail bey' e ilk defa geldim ve çok memnun kaldım.Hisleri çok güçlü ve nokta atışı yorumlar aldım.Cok yüksek puanlı falcilardan daha iyi yorumladı.Emegine ve yüreğine sağlık..Sevgilerimle...💖💙💜💖💙
    09.09.2020
  • Genel olarak güzeldi. Sorularıma cevaplar alabildiğim bir faldı, teşekkür ederim. Enerjinize, emeğinize sağlık.
    09.09.2020
  • 😮çok iyidi.yani cok çok iyidi bu akşamki zihnimden gecirdigim düşüncemi gördünüz.evet bu akşam dediginiz gibi yurtdışı seyahatimi planlıyordum ki sizin bunu bu kadar net şekilde görmeniz beni şaşırttı.😳icimdekilerini bildiniz evet çok yakın bi zamanda bi patlama yaşadım bu da doğru.hayretler içersinde dinledim.evet evcil hayvan almayı hep düşünüyordum nasıl bilebildiniz bunları maşallah diyeyim süper ya çok memnun kaldım şok oldum resmen.bravo 👏👏👏👏🤗🤗🤗🤗
    08.09.2020
  • tesekkur eferim umarim ongoruleriniz cikar o guzel ses tonunuzla pozitif yaklasiminizla umutlanmama sebep oldunuz sevgiyle kalin
    07.09.2020
  • İnanılmaz derecede eğilim ve detayla bakılmış bir faldı..Soruma bu kadar net cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
    07.09.2020
  • tesekkur ediyorum
    23.08.2020
  • Emek verilmiş bir yorumdu, geçmiş ve mevcut durum tespitleri yaşadıklarımla çok tutarlıydı. Tek eleştirim, sorulan sorudan bağımsız ve bazen hedef noktasından sapan bir yorum olması. Özellikle gelecek öngörülerinde, tabi fincanın ve hissiyatın el verdiği ölçülerde, daha yakın geleceğe ve soruya yönelik şekillenen yorumlar olabilir. Teşekkür ederim.
    22.08.2020
  • Anlatılan her şeyi görebildim fincanda saçma gelişigüzel cümleler yoktu her şey gayet iyiydi teşekkürler...
    21.08.2020
  • keşke kişisel bilgilerim de ilişkinin olduğunu görüp ona göre yorum yapsaydı onun dışında çoğu tutmadı
    21.08.2020
  • tşk ederim inşallah dedikleriniz çıkar tekrar görüşmek dileğiyle :)
    21.08.2020
  • olumsuz yorumlara bakmayın hızlı konuşup, boş konuşup ve pembe tablo çizenlerden değil kibarca ve açıklayıcı şekilde tek tek anlatıyor ve sorular dışında gördüklerini de anlatıyor çok teşekkürler... 🌺
    21.08.2020
  • Teşekkürler çok başarılısınız süperrr
    21.08.2020
  • Emeginize saglik oncelikle.Ama Maya Selin imer gibi her dedigi cikan duayenler varken bu fala 5 veremem.Onlara haksizlik olur.Ben puanim var diye oylesine geldim.Ama gecmis soylediniz zamani olacak ile ilgili 0 bilgi.Cok vasat.Ama ben kibarliginiz icin tabak resmi olmadifi halde tabaginiz olmadan geleceginizu goremem dediginiz icin mail adresinizi ilettiginz icin tesekkurler.ama tabaga gerek yok bence.Hoscakalin:)
    20.08.2020
  • Dinlerken uykum geldi :( aşırı genel cümleler pek detaylı değildi yine de emek için teşekkürler
    19.08.2020
  • çok begendim. sesiniz ve anlaşılır bir şekilde konuşmanız aşırı derecede iyi. çok iyi noktalardan yakaladınız olayları. çok memnun kaldım tekrar geleceğim kariyer hayatım için
    19.08.2020
  • Süperrrrrrbravo ağzınıza sağlık çok beğendim en kısa zamanda görüşecez herkese tavsiye ediyorum.
    18.08.2020
  • Güzel yorum yapıldı. Teşekkürler.
    18.08.2020
  • Çok saçma ayrıca ben tatile gidip geldim benle alakası olmayan bi fal
    18.08.2020
  • O kadar yavaş konuşuyor ki.... bide gelecekle ilgili hiç birşey söylememiş. Dinlerken içim daraldı.
    18.08.2020
  • inanılmaz bir yorum,geçmişte yaşadığım tehlikelileri bilmiş,bunu daha evvel hiçbir yorumcu bilmemişti,gelecek için ise dediği gibi 1 yılı geçebilir.henüz dinliyorum ama yorumcu işi biliyor.
    18.08.2020
  • The little girl is my daughter. Thank you. Very nice reading. 🙏
    18.08.2020

Rüya Yorumu




Başarı %92 Kredi 300
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglishEspañol
Ortalama 32 dakikada yorum yapıyor.
16/08/2020 tarihinden beri 14 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Waste of time...told me it doesnt make sense which is why i came to him to help me make sense of it!! Told me to include birthday info which i did...But yea...waste of time.
    13.09.2020
  • bu kadar olur..
    12.09.2020
  • çok güzel ve samimi birisiniz. ve yorumunuz da çok iyiydi tam olarak anlattınız her şeyi. teşekkür ediyorum.
    12.09.2020
  • cok tsklrr cok guzeldi insallah dediginiz gibi olur cok tskler allaha emanet olun cok begendim yorumunuzu
    12.09.2020
  • Thanks so much
    07.09.2020
  • Thank you.
    22.08.2020
  • Başarılı.
    19.08.2020
  • inanılmaz bir yorum,bence sitenin en iyisi beğenmeyenleri anlamıyorum.
    19.08.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.