logo

Fleur Baker Kahve Falı, Tarot Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Fleur Baker

kartlarla destekli yorum :)

Hakkında

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve Falı




Başarı %95 Kredi 750
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 28 dakikada yorum yapıyor.
15/08/2020 tarihinden beri 41 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok çok başarılı asla pişman olmazsınız!
    28.09.2020
  • Ben yağız beye göndermiştim ama sizin fal yorumunuzda çok güzel beğendim dilinize sağlık
    21.09.2020
  • Çok ileri bir tarih için tutarsız bir yorum yapmışsınız. Olabileceğini hiç düşünmüyorum doğrusu. Öfkeli biriyle ne işim var benim. Bu kişinin de kısa sürede döneceğini düşünüyorum, kabul etmem elbette. sanırım enerjiler uyuşmadı. Teşekkürler
    06.09.2020
  • Thank you. So reassuring. I look forward to the success xxxx Appreciate your words x
    05.09.2020
  • Başarılı
    02.09.2020
  • Başarılı
    01.09.2020
  • zarif, duyarlı, detaylı , tüm sorularimi özenle cevap aldığım yorumunuz için tüm kalbimle teşekkürediyorum💖💖💖🌼🤍🌹
    29.08.2020
  • Thank you Fleur, for your time and attention to detail! What you said about how I am feeling is true. It is interesting to hear these predictions... I hope they come true... <3
    29.08.2020
  • Kesinlikle çok içten samimi gerçekçi yorumları var.Teşekkür ediyorum başka fallarda görüşmek üzere ❤️
    28.08.2020
  • Çok teşekkür ederimmm💖💖🌸🌸
    25.08.2020
  • yani genel olarak iyiydi ama biraz kısa ve yetersiz buldum daha detaylı olabilirdi bu nedenle 4 puan.
    21.08.2020
  • Güzel
    18.08.2020
  • Yeni olmasına rağmen çok kaliteli ve gerçekçi yaklaşan bir yorumcu sitede sana başarılar dilerim canım tekrar gelecegim 💙
    17.08.2020
  • Sahiden çok başarılı dolu dolu nokta atışlı bir yorumcu🌸
    16.08.2020
  • Başarılı
    16.08.2020
  • Çok güzel bir yorumdu teşekkür ederim :)
    16.08.2020
  • hiç bir söylediği tutmadı baştan sona anlamsız bir fal
    16.08.2020

Tarot Falı




Başarı %91 Kredi 750
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 93 dakikada yorum yapıyor.
15/08/2020 tarihinden beri 23 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • thank u :)
    01.09.2020
  • Çok teşekkürler
    22.08.2020
  • Çok beğenmedim açıkcası net değildi
    21.08.2020
  • aramızda ortak aracı birisi yok.
    21.08.2020
  • Teşekür ederim çok net yorumlarınız içimden geçenleri anlattiniz ❤❤🙏
    19.08.2020
  • Thank you very much
    16.08.2020

Rüya Yorumu




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
15/08/2020 tarihinden beri 1 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Katina Aşk Falı




Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
15/08/2020 tarihinden beri 1 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Canlı Fal




Başarı %96 Kredi 40/ dk
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 18 dakikada yorum yapıyor.
15/08/2020 tarihinden beri 150 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • ❤❤❤❤
    10.10.2020
  • Very insightful reading! Thank you!
    08.10.2020
  • ❤❤❤
    03.10.2020
  • She did great and i’m praying all that was said comes true. I really want this more than anything
    06.09.2020
  • great
    01.09.2020
  • Amazing !!!!
    31.08.2020
  • ❤❤❤❤
    28.08.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.