logo

Saat
Dakika
Saniye
Fleur Baker Kahve Falı, Durugörü yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Fleur Baker

kartlarla destekli yorum :)

Hakkında

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve Falı




Başarı %95 Kredi 750
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 28 dakikada yorum yapıyor.
15/08/2020 tarihinden beri 41 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok çok başarılı asla pişman olmazsınız!
    28.09.2020
  • Ben yağız beye göndermiştim ama sizin fal yorumunuzda çok güzel beğendim dilinize sağlık
    21.09.2020
  • Çok ileri bir tarih için tutarsız bir yorum yapmışsınız. Olabileceğini hiç düşünmüyorum doğrusu. Öfkeli biriyle ne işim var benim. Bu kişinin de kısa sürede döneceğini düşünüyorum, kabul etmem elbette. sanırım enerjiler uyuşmadı. Teşekkürler
    06.09.2020
  • Thank you. So reassuring. I look forward to the success xxxx Appreciate your words x
    05.09.2020
  • Başarılı
    02.09.2020
  • Başarılı
    01.09.2020
  • zarif, duyarlı, detaylı , tüm sorularimi özenle cevap aldığım yorumunuz için tüm kalbimle teşekkürediyorum💖💖💖🌼🤍🌹
    29.08.2020
  • Thank you Fleur, for your time and attention to detail! What you said about how I am feeling is true. It is interesting to hear these predictions... I hope they come true... <3
    29.08.2020
  • Kesinlikle çok içten samimi gerçekçi yorumları var.Teşekkür ediyorum başka fallarda görüşmek üzere ❤️
    28.08.2020
  • Çok teşekkür ederimmm💖💖🌸🌸
    25.08.2020
  • yani genel olarak iyiydi ama biraz kısa ve yetersiz buldum daha detaylı olabilirdi bu nedenle 4 puan.
    21.08.2020
  • Güzel
    18.08.2020
  • Yeni olmasına rağmen çok kaliteli ve gerçekçi yaklaşan bir yorumcu sitede sana başarılar dilerim canım tekrar gelecegim 💙
    17.08.2020
  • Sahiden çok başarılı dolu dolu nokta atışlı bir yorumcu🌸
    16.08.2020
  • Başarılı
    16.08.2020
  • Çok güzel bir yorumdu teşekkür ederim :)
    16.08.2020
  • hiç bir söylediği tutmadı baştan sona anlamsız bir fal
    16.08.2020

Durugörü




Başarı %84 Kredi 600
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 19 dakikada yorum yapıyor.
15/08/2020 tarihinden beri 33 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • evet o kişiden bela gibi bahsediyorum çünkü bela gibi oldu. Üstelik o şahıs benim arkadaşım bile olamaz çünkü ben Etik Veganım ve o bir avcı olduğunu bir hayvanı öldürüp orada pişirip yiyebildiğini anlatıyor. Bu sebeple benim için arkadaşlık için bile oluru olmayacak biri olduğu için ben bu durumdan iki kat daha hoşlanmıyorum. 😔 Dilerim dediğiniz tarihte güzel haberler alırım. O iş dediğiniz şeyi eşimin kıskanması değil benim için hayırlı olup olmaması önemli aslında eğer hayırlı olacak ise kabul ederim. Para mevzusuna gelince elimin ailesi yüzünden burada oturuyoruz ve annesi olan kişi yüzünden satılmadı bu ev. Benim ailem zaten emekli yazlık bir şehirde yaşıyorlar ve paraları olsa bana değil abime yardım ederler yine ben onlar için hiçbir zaman öncelik olmadım. Yinede teşekkür ederim daha uzun daha detaylı daha gerçeği yansıtan şeyler beklerdim yinede emeğinize 3 verdim belkisi bile olmayacak tahminleriniz gerçekleşir ise gelip size 5 veririm
    27.10.2020
  • Thank you
    15.10.2020
  • Fine, thanks
    02.10.2020
  • Confusing. Told me in one reading poi and myself would have time to chat and get closer in coming months but now saying they will affect my energy. Why not just tell me that from the start.
    19.09.2020
  • Didnt really answer the questions i asked . Bit disappointed. As for going forward in work and career, sorry but i am unable to work due to longterm illness 🤷🏻‍♀️
    30.08.2020
  • thank you so much, i hope he text me.. i will be back yo updated you if anything happens😔❤❤
    28.08.2020
  • Thank you :)
    17.08.2020
  • Thank you ! I find that really accurate as well ! 😊👍
    16.08.2020
  • Thank you again xx
    16.08.2020
  • Thank you x
    16.08.2020

Canlı Fal




Başarı %96 Kredi 700
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 18 dakikada yorum yapıyor.
15/08/2020 tarihinden beri 150 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • ❤❤❤❤
    10.10.2020
  • Very insightful reading! Thank you!
    08.10.2020
  • ❤❤❤
    03.10.2020
  • She did great and i’m praying all that was said comes true. I really want this more than anything
    06.09.2020
  • great
    01.09.2020
  • Amazing !!!!
    31.08.2020
  • ❤❤❤❤
    28.08.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.