logo

Tunç Bilgin

Hakkında

Geçmiş geride kaldı. Şimdi ise sadece gelecek var. Merak ettiğin her konu belki de bu küçük dünyanın için de seni bekliyor. Telvelerin sesine kulak ver. Yoğun hissiyatımı ve duru görümü senin için birleştiriyorum. Seni bekliyorum.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %92 Kredi 1500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 58 dakikada yorum yapıyor.
23/07/2020 tarihinden beri 11 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • teşekkürler
    04.08.2020
  • Aslında ben de vermiş olduğunuz tavsiyelere uymak istiyorum.teşekkürler..
    01.08.2020
  • Uyumadan once benimle ilgilendiginiz icin coookkk teşekkür ederim,güzel söylemleriniz icinde sayenizde bende çok rahat bir uyku uyuyacağım,olumsuzları kafamdan atıyorum olumluya niyet edip onu olmuş kabul ediyorum.Bahsettiginiz konuda söyledikleriniz doğru ama bense tam tersi bana herkesin baktığı gibi yaklaşmasından hoşlanmıyorum,hakkımda hayırlısı olsun diyelim tanıştığıma cokkkk memnun oldum,gönlüme yüreğime su serptiniz. Yine görüşeceğiz insallah iyi geceler güzel kalbinizden öptüm 🤍🤍
    30.07.2020
  • teşekkürler yaşım konusunda hata yapmışım dikkatinize kaçmamış ağzınıza saglik
    28.07.2020
  • genel bir değerlendirme olmuş ama şans verilmeli. teşekkürler
    28.07.2020
  • teşekkür
    26.07.2020

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
23/07/2020 tarihinden beri 1 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
23/07/2020 tarihinden beri 1 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.