logo

Saat
Dakika
Saniye

İrem Civelek

Hakkında

Merhabaa, ben İrem. Uzun zamandır mistik düşüncelere olan merakım beni fal bakmaya itti. Şu an sizlerle binnaz.comdayım. Fallarınızı bekliyorummm.

Rozetleri

Kahve Falı




Başarı %91 Kredi 450
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 98 dakikada yorum yapıyor.
08/07/2020 tarihinden beri 132 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok teşekkür ederim yotumunuz için💕
    20.09.2020
  • eh işte yinede tşk ederim yaşayıp görücez inş
    16.09.2020
  • Tesekkurler🌹💐
    12.09.2020
  • Ağzınıza sağlık
    28.08.2020
  • Çok teşekkür ederim emeğinize sağlık ❤️
    23.08.2020
  • Harikasınız!
    20.08.2020
  • ♥️
    11.08.2020
  • İnşallah olur tesekkür ederim
    07.08.2020
  • teşekkür ederim
    26.07.2020
  • çok güzel eski erkek arkadaşımı hala çok seviyorum keşke olacaksa onunla olsa ama zor biri ve o 3 kişiyi çok merak ettim
    22.07.2020
  • tesekkur
    21.07.2020
  • tskler beğendim
    21.07.2020
  • baya guzel bi faldi belki daha detayli olabilirdi ama kesinlikle anlasilir ve netti. Ozellikle kartli kisim harikaydi tesekkurler
    20.07.2020
  • Berbat bile diyemiyorum
    13.07.2020
  • Çok teşekkür ederim 🙏💞💞
    13.07.2020
  • teşekkürler
    12.07.2020
  • Sağolun sevgilimden ayrılmaya gidiyorum çok korktum beni aldatmasından
    12.07.2020
  • çok teşekkür ederim zor zamanımda içimi aydınlattın.
    12.07.2020
  • çok tesekkur ediyorum sagolun emeğinize yüreğinize sağlık
    11.07.2020
  • tesekkurler
    10.07.2020
  • Teşekkür ederim çok güzel bir yorum. Ben de daha cok geleceğe yonelik düşünüyorum. Bu yeni kişiye ilk adımı ben mi atmaliyim yoksa ondan mi beklemeliyim?
    09.07.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.