logo

Suzan Susi

Kafanda sorular mı var? Merak ettiğin her şey için buradayım! :)

Hakkında

Her zaman o güçlü hissiyatın,inancın insanın içinde olduğuna inananlardanım! Ben de oldukça kendimde bu güce ve hissiyata inanıyorum enerjimle sizlere enerji veriyorum emin olabilirsiniz, doğru ve net analizlerimle sizleri kendi hayatınızda doğru yönlendirmeye çalışıyorum. İçinizde ki gücü hatırlatıyorum. Çocukluğumdan gelen bu özelliği sizlerle paylaşmaya geldim. Haydi seninde kafanda çözemediğin yanıtını bulamadığın sorular varsa gel! Ben buradayım, unutma evren ve enerji birbiriyle eşdeğerdir! Ben içindeki güçle ve kaderindeki çizgilerinle seni sen yapmaya geldim.

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %91 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 64 dakikada yorum yapıyor.
06/07/2020 tarihinden beri 31 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok teşekkürler
    05.08.2020
  • Kötü gerçekten çok alakasız
    04.08.2020
  • Çok Teşekkür Ederim Tatlım ♥️ Değerli Hisleriniz Yorumunuz için❤️ Herşey Gönlünüzce Olsun.❤️Sevgi Ve Işıkla Kalın❤️🙏🤗
    03.08.2020
  • Bayıldımmm 💚 O kadar pozitif o kadar güzel bir enerjisi var ki kesinlikle tavsiye ederim. Sorularıma yanıt verip içimi rahatlattı ve hayatımdaki ufak detayları bildi 💚 Umarım her şey dediğiniz gibi olur çok teşekkürler :)
    03.08.2020
  • Çok güzeldi çok teşekkür ederim :)
    03.08.2020
  • 3cu falim Sanirim çok tessekkür ederim falla beraber verdiğiniz tavsiyeler ayri güzel :)
    30.07.2020
  • iş ortamım gereği ben asosyal biriyim,çevrem arkadaş ortamım yok zaten fincanda toplu insanlarda yoktu,tutarsızlıklar vardı keşke sadece hislerinizle yorum yazsaydınız.
    23.07.2020
  • 2ci kez baktiriyorum falime çok tessekkür ederim 🤗
    22.07.2020
  • teşekkürler 🌸
    22.07.2020
  • Bayıldım, hep size baktıracağım harika birisiniz. Güzellikler umarım sizi de bulur ve hep mutlu olursunuz
    21.07.2020
  • Tesekkur ediyorum sagolun emeğinize yüreğinize sağlık. Gayet açıklayıcı bir yorum aldım
    13.07.2020
  • çok teşekkürler güzel yorumlarınız ve naifliğiniz için :)
    13.07.2020
  • Güzel bir yorumdu teşekkür ederim :))
    12.07.2020
  • çok güzel nokta atışları vardi çok tessekkür ederim
    12.07.2020
  • beğendim gibi ama tuhaf bir şekilde nokta atışları varken, bazı kısımları da hiç uymadı. Genel olarak iyidi tavsiye ederim 👍
    12.07.2020

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
06/07/2020 tarihinden beri 1 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.