Başak Burcu

Kenan Yıldız

Fal Sonrası Melek + Zen Kartı açılımı, Angel + Zen Cards After Reading :)

Hakkında

Merhaba, enerjinizle ve fallarınızla sizi tanımayı ve dertlerinize çözüm bulmak istiyorum. Hepinizi bekliyorum.

Rozetleri
Hızlı Yorumcu

Hızlı

1.YIL

1 Yıl

Uzman Yorumcu

Tarot Uzmanı

Kahve




4.69
261 yorum
600
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 26 dakikada yorum yapıyor.
03/07/2020 tarihinden beri 447 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Some good and true but about relationship not unfortunatly
    27.11.2021
  • Teşekkürler
    18.11.2021
  • Thank you !
    17.11.2021
  • çok teşekkürler ❤️
    13.11.2021
  • Gerçekten bir sırdaş gibi bana destek oldunuz çok teşekkür ederim
    03.11.2021
  • Teşekkürler😊
    24.10.2021
  • thank you kenan
    01.10.2021
  • thank you for the beautiful reading :)
    30.09.2021
  • Very detailed and good . Thank you!
    26.09.2021
  • Thanks for the lovely reading ☺️
    12.09.2021
  • Thanks Kevin, you are very kind! Yes true description about me, v straightforward! Regarding love, lets see. Not easy when it comes to something from the past, someth that you haven’t experienced for long time, I mean years! Thats why is called past! But everything has a solution! Maybe this too! Peace n happiness 4 u!
    10.09.2021
  • ❤️
    10.09.2021
  • perfeeeect Reading
    07.09.2021
  • kenan bey herseferımde şaşıp kalıyorum 1 yıldır bakıtıhorum sıze maşşallahınız var
    02.09.2021
  • ♥️ lovely reading
    17.08.2021
  • Çok genel ve hiçbir açıklama yok.bende aynısını söylerdim
    16.08.2021
  • Yorum biraz az tam olarak istediğim cevabı alamadım yinede teşekkürler
    08.08.2021
  • tskr ederim
    02.08.2021
  • guzel sozleriniz ve ilginiz icin cok cok tesekkur ederim cok mutlu oldum
    01.08.2021
  • Thanks for this amazing reading. I want to till you about my relationship with my best friend. He’s my best friend since 7 years and for the past 2 years I had feelings for him and I told him. He had feeings for me too but things didnt fo well so we decided to stay friend since 5 months. Im really tired because of what happen, I didnt heal yet. Can you see him in my cup? Any improvments or somthing?
    31.07.2021
  • cok sagol 😚😚
    20.07.2021
  • Valla o kadar sıkıntılıyız ki ben bu pembe tabloya inaniyim mı bilemedim 2022 yi bekliycez mecbur
    15.07.2021
  • Kafamdaki bütün karışıklıklara tam nokta atışı yaptığınız için çok teşekkür ederim harikaydı :)
    07.07.2021
  • Dediklerinizin gerçek olması dileğiyle. Yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙏
    05.07.2021
  • Çok trşekkür ederim umarım öyle olur Yüreginize sağlık
    03.07.2021
  • ehh işte 😊
    28.06.2021
  • Harika içimi ferahlattı 😍
    27.06.2021
  • teşekkür ederim. söylediklerinizin çıkmasını ve yenidrn buluşmayı diliyorum.
    25.06.2021
  • Thank you!
    22.06.2021
  • Çok teşekkür ederim, yüreğinize sağlık. Umarım dediğiniz gibi olur her şey, içim umutla doldu 🌸 iyi ki size baktırmışım ❤️
    22.06.2021
  • o sondaki yorum beni benden aldı. yüreğinize sağlık. yorumlarınız gerçek ama bir o kadar da duymak istediklerimidi. heyecanla okudum. çok teşekkür ederim. yüreğinize sağlık
    21.06.2021
  • Yorumlariniz cok icten hissettirdi bana tesekkur ederim :)
    14.06.2021
  • You are so nice and kind in saying things! Lets see what happen! Will let you know, kiss
    30.05.2021
  • güzel
    27.05.2021
  • Bu kadar basit sallapati fal olamaz ya.
    22.05.2021
  • Çok samimi sanki karşımda durup da anlatıyormuş gibiydi. Teşekkür ederiim yine burda olacağım :)
    17.05.2021
  • Beğendim:)
    09.05.2021
  • Mükemmel bir yorumdu Kenan Bey💗 Enerjinizden ve iyi temenninizden dolayı çok teşekkür ederim! Fal baktırmak için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğim birisiniz artık. Güzel günler ve mutluluk hep sizinle olsun!!!💗💗💗
    07.05.2021
  • Güzel bir faldı teşekkür ederimm
    28.04.2021
  • Har
    05.04.2021
  • çok ederim 🤗
    14.03.2021
  • Gayet açıklayıcı ve tutarlı bir faldı, sorduğum sorularin cevabını aldım. Güzel dilekleriniz icinde ayrıca tesekkur ediyorum..
    01.03.2021
  • kerem bey 👍
    20.02.2021
  • Evet dediğiniz gibi üç farklı yol var ve bunlardan ikisi benden bağımsız olarak ortaya çıktı. Diğer kısımlar için de kısmet bakalım neler olacak :) çok teşekkürler!
    14.02.2021
  • Thank you so much you gave me so much clearity and im happy thankful for you helping me.
    31.01.2021
  • Thank you so much for the postive reading. Happy New Year!
    04.01.2021
  • Thank you x
    04.12.2020
  • Very interesting and positive reading. Looking forward for predictions to come true. Thank you Kenan!
    09.11.2020
  • Çok genel bakmış fala ve benim sözlerimi tekrarlamış. Hiç beğenmedim.
    20.10.2020
  • Tam beni anlatmışsınız güzel enerjiniz için çok teşekkür ederim 😊umarım her şey yolunda devam eder
    17.10.2020
  • Great positive reading thank you :)
    05.10.2020
  • teşekkür ederim
    01.10.2020
  • Harikasinnn yaaa
    28.09.2020
  • Teşekkürler. Ağzınıza sağlık
    19.09.2020
  • Much thanks for the lovely and a fair reading and advice Kevin, you are very kind! See you soon ☺️
    17.09.2020
  • Güzel bir yorumdu nokta atışları vardı beğendim
    16.09.2020
  • thank you for your help and the very nice reading! hope everything you said comes true🥰 amazing reader, definitely recommended!
    14.09.2020
  • Kenan bey sız varya muhteşemsiniz ya cidden yaşıyorum bak 😅 dusuncelerınız ıcın xok tesekkur ederım çok çok öneriyorum 🤍
    14.09.2020
  • Thankyou so much, I hope everything u mentioned in the reading happens. ❤️❤️❤️
    12.09.2020
  • beautiful beautiful reading, thank you so much, you're very kind
    11.09.2020
  • tskr ederim
    10.09.2020
  • çok iyi geldi çok teşekkür ederim
    09.09.2020
  • 👍
    07.09.2020
  • Tesekür ederim gece gece cok iyi geldi ;) ruhum rahatladi resmen ;)
    01.09.2020
  • Beauitful reading 🧡 thank you for your time
    30.08.2020
  • Falınız beni mest etti ve öngörülen çoğu şey olan ve yaşadığım şeyler, çok teşekkürler
    27.08.2020
  • Çok teşekkürler ederim. Kesinlikle tavsiye ederim. 10/10!!!
    27.08.2020
  • thank you so much, i will come back after my birthday i hope the prediction come to pass❤❤🙏
    27.08.2020
  • Kafa karışlık dönemim bi 23 senedir süregelen bir durum 😅 Umuyorum ki artık son bulur bu durum. Falı gönderirken soru sormam gerekiyordu. O an aklıma gelmemişti, falı okurken aklıma birden ^ay ben bunu niye sormadııım^ diye bambaşka bir konuda soru geldi. Neyse, başka zamana artık. Ne yapalım 🤷🏼‍♀️ İlgi alakanız için teşekkür ederim Kenan Bey ☘️ Şans sizinle olsun
    24.08.2020
  • Umarım dedikleriniz çıkar gerçekten çook teşekkür ederim güzel bakıyorsunuz 😊
    24.08.2020
  • biraz kopyala yapıştır gibi geldi, birkere başlangıçta "merhaba öykü hanım "diye bir başlanıyor cümleye benim adım Zeynep :) sonrasında hep Zeynep diye hitap edilmiş ama başlangıç öykü olunca bütün inancım gitti. öykü kim ise falımız aynı canım seninle :)
    22.08.2020
  • Teşekkür ederim , lakin dedikleriniz imkansız. İyi geceler
    21.08.2020
  • very sweet and positive reading 🥰
    21.08.2020
  • Çok teşekkürler 😊
    20.08.2020
  • Dedikleriniz ikna edici değil benle alakalı fal yorumlamamışsınız iyi günler.
    19.08.2020
  • Çok güzel bir anlatımdı teşekkür ederim umarım hisleriniz doğru çıkar 🙏🏻😊
    18.08.2020
  • Thank u kenan for ur Positive reading😊 and i hope u feel better soon ❤️
    17.08.2020
  • Çok geneldi aşırı
    17.08.2020
  • güzel bir faldı yüreğinize sağlık
    16.08.2020
  • Ya cidden bu kadar olumlu olup bu kadar iyi enerji verdiğiniz icin tesekkurler :) 1-2 yerdede bildiğiniz yerler oldu ayrıca 5 yildiz cidden bu kadar olumlu bu kadar iyi bir fal beklemiyordum tesekkurler :))
    16.08.2020
  • Teşekkürler yorumunuz için! İyi geceler:)
    16.08.2020
  • enerjiler guzel tuttu🤗👍 super bir yorum olmus, ek acilimda mukemmeldi❤😊 yolum oraya duserse kesinlikle 😄 meşhur yöresel şırdan yemek için eşlik edersiniz😄 tavsiye edebilirim herkese, guzel bir yorumcu. abartmadan yorumunu yapmis.. tekrardan tsk!! kendinize iyi bakin Hollandadan selamlar❤😍🤗
    15.08.2020
  • cok sacma berbat buldum yazilanlari Sen oku begenecek misin
    15.08.2020
  • Güzeldi başarılıydı. Çok teşekkür ederim. 🙏🏻😊
    14.08.2020
  • Cok teşekkür ederim ☺️👏🏻🙏🙏🙏
    13.08.2020
  • Kenan bey sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. Yorumunuz çok açık, anlaşılır ve tatmin ediciydi. Her bir detayı çok ince açıklamışsınız,teşekkürler. Ayrıca ekstra çektiğiniz melek kartları ve o kartlarıda yorumlamanız çok hoşuma gitti. Bir sonraki falda yeniden görüşmek dileği ile. Sevgilerle 😌
    12.08.2020
  • teşekkür ederim ağınıza saglik
    11.08.2020
  • Çok teşekkür ederim Kenan bey çok sevgilerimi gönderiyorum 🦋🎀🥰
    10.08.2020
  • Inshallah thank you :)
    09.08.2020
  • Tesekkür ederim ❤️💋😊
    09.08.2020
  • rahatlattiniz sagolun
    08.08.2020
  • Tesekkürler 😊
    08.08.2020
  • Başarılı
    07.08.2020
  • sizi cok sevdim Kenan bey cok tesekkur ederım yorumlarınız için gercekten sizden baksa kimseye baktırmıycam ☘️🙏
    06.08.2020
  • çok anlatım bozuklukları var yorum fena değil.
    05.08.2020
  • Tesekkur ederim guzel bir faldi
    03.08.2020
  • Pek tuttuğunu söyleyemem ama yinede detaylı bakımınız için teşekkürler
    02.08.2020
  • Thank you dear , very good and postive reading , yes i am in process to have a promotion in the work , but i have 3 kids , may be you saw just the boy .. any how thank you , i fell relax from your reading ..
    02.08.2020
  • Gayet güzel bir yorumdu! Görüştüğüm kişi ile sonuca ereceğimizi ümit ediyorum:) sahiplenilmek olacağını düşünüyorum
    02.08.2020
  • Teşekkürler
    02.08.2020

Tarot




4.88
363 yorum
700
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 20 dakikada yorum yapıyor.
03/07/2020 tarihinden beri 600 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Ne şiş yansın ne kebap gibi :(
    04.11.2021
  • Thanks! You are the Best ❤️❤️❤️
    23.10.2021
  • çok teşek edrim.
    19.10.2021
  • Çok çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için, yine mükemmel bir yorum. 🍀 iyiki varsınız. İkincidir geliyorum ve her defasında karanlığıma ışık oluyorsunuz Kenan bey. Emeğiniz için çok sağolun. Enerjisi çok güzel bir insan. Tekrar görüşmek dileğiyle hoşcakalın 🧿
    18.10.2021
  • çok teşekkürler 🙏
    14.10.2021
  • Thank you very much! I hope life will bring you healthy, peace and happiness, I feel more confindent after this reading, thank you very much! :)
    13.10.2021
  • AMAZINGGGG . . Thank you :)
    11.10.2021
  • 👏👏
    08.10.2021
  • Cok tesekkuer ederim enerjiniz superdi durumlar kesinlesmesi sonrasi tekrar gorusmek isterim :)
    06.10.2021
  • tesekkur ederim
    04.10.2021
  • Thank you so much it was a greae reading your comments
    03.10.2021
  • You’re amazing! Best reader here! Love your words. Much love to you
    02.10.2021
  • Finally got answers that made sense. Thank you
    28.09.2021
  • Perfect reading!❤️ this guy is amazing!!!! Love you ❤️❤️❤️😉
    24.09.2021
  • So fast and specific. Thank you for the hopes up and an amazing reading! :)
    21.09.2021
  • Verdiğiniz cevaplar beni gerçekten mutlu etdi, sanki ruhum rahatladı☺️ cok teşekkür ederim Kenan bey :)
    20.09.2021
  • 🙏🙏moral verdiniz cok sagolun
    15.09.2021
  • tesekkur ederim ama biraz genel buldum
    30.08.2021
  • çok teşekkür ederim. ne demişler fala inanma falsız da kalma :) sevgiler size kocaman.
    28.08.2021
  • Thank you so much!
    26.08.2021
  • çok teşekkür ederim cidden cuk oturdu🥰
    17.08.2021
  • Thanks!
    16.08.2021
  • Cok net yorum.. bravo
    15.08.2021
  • Thank you
    05.08.2021
  • Lovely
    01.08.2021
  • Thankyou!💚
    27.07.2021
  • Defalarca sorularımı cevaplayan harika biri ❤️
    27.07.2021
  • Tesekkürler
    22.07.2021
  • ❤️❤️❤️❤️
    22.07.2021
  • 🌺❤️
    20.07.2021
  • good reading
    19.07.2021
  • very detailed thank you love it ! very accurate
    15.07.2021
  • Thank you so much!
    12.07.2021
  • Thank you so much your the best!
    10.07.2021
  • Teşekkür ederim.
    09.07.2021
  • thanks alot!
    04.07.2021
  • He answer all my question and he is great reader i higly recommmned him
    04.07.2021
  • wonderful reader. thank you so much
    03.07.2021
  • Thank you! Youre always so kind
    01.07.2021
  • Thank you so much as alway..definitely in my top favorites on here!!
    01.07.2021
  • It’s incredible the gifts that psychics have, Kenan is positive, uplifting and his prediction sounds realistic and on par with what I was expecting. Just lovely, thank you.
    30.06.2021
  • ♥️♥️♥️♥️
    23.06.2021
  • merci
    21.06.2021
  • Ve öyle de oldu…:) ağzınıza sağlık güzel yorum ve dilekler için. Umutla sonuçları bekleyelim ve görelim🍀
    21.06.2021
  • Thank you, appreciate it !!
    18.06.2021
  • 💕🙏🙏
    09.06.2021
  • Tesekkur ederim emeginize saglik🙏
    03.06.2021
  • Thank you so much! Youre amazing
    01.06.2021
  • Thank you for taking the time on the first/second reading. I apprecaite it. It’s been a difficult year.
    01.06.2021
  • Nicely written. I will return if it comes to true.
    31.05.2021
  • I cannot thank you enough for my reading. You said things that only i would know..you are nothing short of amazing. I will take your advice and pray that everything comes to pass. Thank you for sharing your gift and we will talk again soon.
    26.05.2021
  • Thank you! ❤️
    25.05.2021
  • TY, lovely reading. Certainly will come back!
    09.05.2021
  • Çok teşekkür ederim👌✨✨✨
    05.05.2021
  • I liked it! Let’s see if it really pans out as described!! Thank you so much i will keep You updated!!
    03.05.2021
  • Thank you very much! Those were the sweetest words. God bless you
    02.05.2021
  • Thank you so much for amazing reading ❤️❤️❤️ you are awsome and honest! I love it ❤️❤️💕
    29.04.2021
  • Thank you so much
    28.04.2021
  • HE IS SO DETAILEDDDDD . You will not be disappointed ❤️
    21.04.2021
  • Tesekkur ederim. 🌟🌟🌟🌟🌟
    11.04.2021
  • Thank you very much great reading was very worried but my mind is at ease
    06.04.2021
  • it was on point
    01.04.2021
  • Well done 👍
    30.03.2021
  • 🙏
    28.03.2021
  • Çok tessekurederim 🙏♥️
    28.03.2021
  • çok sevdim yorumunuzu, saygılar.
    21.03.2021
  • Thank you
    18.03.2021
  • thank you
    15.03.2021
  • Thanks Kenan for another great reading. D first reading did materialise, which is why I came back for another. Really happy with my readings and d timeline included.
    15.03.2021
  • Thank you 😊
    11.03.2021
  • Thank you so much for the reading. What you say is exactly true right at this moment. I feel better! ❤️
    11.03.2021
  • Süper
    09.03.2021
  • Thank you!
    09.03.2021
  • Thanks for such a positive reading. Was spot on.
    02.03.2021
  • thanks
    28.02.2021
  • Thank you!
    14.02.2021
  • Cok tesekkur ederim
    14.02.2021
  • Yah senin ağzın neler diyor sevgili yorumcu 😍😍
    08.02.2021
  • Always the best my friend! ♥️♥️♥️ Good reading thank you ❤️❤️
    28.01.2021
  • Tesekkur ederim
    23.01.2021
  • Thank you so much! I wish you much love and happiness in your path
    21.01.2021
  • thank u
    19.01.2021
  • Thank u for the reading & details . The dates, situations and predictions does resonate with me! Waiting for the positive predictions to materialise. Recommended reader☺️
    12.01.2021
  • Thank you so much for the excellent reading:) this is what i have been telling myself. Patience and self love. I need to do some work on myself to get to reunion with him. Thanks again for confirming my thoughts.
    09.01.2021
  • Teşekkür ederim :) ❤️
    03.01.2021
  • Teşekkürler 🙏
    01.01.2021
  • Attentive reader, with detailed answers
    28.12.2020
  • yani....
    23.12.2020
  • I dont understand what your answer was😩
    02.12.2020
  • Çok teşekkür ederim harika bir yorum ağzına yüreğine emeğine sağlık 🙏
    23.11.2020
  • Wow! You are amazing! I love your detail reading, it amazing how you desctibe everything! Thank you ♥️
    23.11.2020
  • Very positive reading, i sould even say suspeciously positive haha! Lets hope it all comes true :) thanj you for good vibe and positivity :) i thinj thats what i needed
    22.11.2020
  • Thank you!!!!! GOD BLESS
    20.11.2020
  • Çok guzel yorumladiniz. Tesekkurederiz.
    19.11.2020
  • Awesome!!
    18.11.2020
  • Wow!!! Thank you very much for positive vibes!!! Sending you some as well🙏.... almost all your predictions have come to be, the ones that matter at least the POSITIVE HAPPY ONES❤️.... you are truly blessed! GOD BLESS YOU! I will definitately seek you out again😊
    16.11.2020
  • Thank you so much. I really hope he does come back. I miss Sinan so much 🙈Have a nice evening
    11.11.2020
  • Thank you 🤗🤗😑
    05.11.2020
  • Herzamankiii gibi coook güzel baktinnn kenancimm❤️❤️❤️
    01.11.2020
  • Very detailed and personal, thank you
    17.10.2020

Rüya Yorumu




4.8
39 yorum
500
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 18 dakikada yorum yapıyor.
03/07/2020 tarihinden beri 59 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you so much!
    15.07.2021
  • Thank you for the dream analysis.
    15.05.2021
  • Ive never done a dream reading bedors but this was awesome!
    24.04.2021
  • Thanks
    17.03.2021
  • thank you so much 💓 you just gave me relief for this nightmare. God bless you friend 🙏❤
    13.03.2021
  • Thank you for the positivity.
    03.03.2021
  • THANK YOU 🙏
    03.03.2021
  • thank you
    03.03.2021
  • Thank you so much for your insight I appreciate it.
    13.02.2021
  • thank you do much.
    05.01.2021
  • ❣️
    04.01.2021
  • thanks
    15.11.2020
  • Iyi!!! ❤️💜❤️💜
    15.11.2020
  • Very positive and detail readying
    16.09.2020
  • Çok teşekkür ederim. Çok net ve çok sevimli bir yorumdu. Hayırlara vesile olsun. Sevgiler
    08.09.2020
  • teşekkürler,en azında gayet açıklayıcı ve uzun emek verilmiş,3 cümle ile geçiştirmemiş
    14.08.2020
  • umarım herşey söylediğiniz kadar güzel olur bilgi ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
    11.08.2020
  • Another great reading. Thanks.
    11.08.2020
  • Amazing sir. The way you said those things clearly make it clear that you understood my situation quite well.. Well i hope that your predictions and all doesn't turn to be mere hopes as many other apps are providing the same since years.. Thank you stay safe.
    08.08.2020

Katina Aşk Falı




4.79
262 yorum
550
Kredi
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 21 dakikada yorum yapıyor.
03/07/2020 tarihinden beri 399 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Bulaşması ümidiyle, aşk ve mutluluk sizinle olsun Kenan Bey:)) Teşekkür ederim:))
    27.11.2021
  • Thank u dear ♥️♥️♥️
    23.11.2021
  • Thank you so much one more time ♥️
    14.11.2021
  • Cidden çok kötü hep aynı cümleler
    06.11.2021
  • Daha detaylı olmasını isterdim çünkü kızının bana karşı aşırı derecede şimdilik çok kıskandığı ilerdeki zamanlarda yani ergenlikte sorun yaratacağını ben his ediyorum.
    30.10.2021
  • Thank you
    26.10.2021
  • Gerçekten harika ve söylediğiniz her şey doğru, tam olarak öyle ☺️ umarım ileriside öyle olur, ağzınıza sağlıık ☺️ yeniden görüşmek üzere ☺️☺️
    17.10.2021
  • Ben tesekkur ederim)Beyendim)
    17.10.2021
  • Yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🏻
    12.10.2021
  • Cok tesekkurler :)
    10.10.2021
  • Teşekkür ederim, sanırım benim enerjim de sizinle uyuştu, ağzınıza sağlık
    29.09.2021
  • Net yorum güzel..
    21.09.2021
  • Kenan yorumun için tşk ederim. Hersey gönlünce olsun 💫⭐️🎋🍀💰🤲🏻🧿
    13.09.2021
  • Cok tsk ederim icim rahatladi inaninki cok cok tsk ederim yorumunuz icin
    23.08.2021
  • Teşekkürler ❤️😇
    09.08.2021
  • Perfect reading thank you ❤️❤️❤️
    06.08.2021
  • Thank you for your reading but the way i feel right now no way can i open my heart to new people. To be honest ive tried in the past but i just dont feel anything for anyone else other than Stuart and if i did move on its gonna take me a very long time to get over him x
    04.08.2021
  • I absolutsly agree with everything they are amazinh u shoukd definately book
    02.08.2021
  • Gayet iyiydi teşekkürler
    30.07.2021
  • cok tesekkür ederim icim ferahladi🤲🏻
    27.07.2021
  • Very good reading
    26.07.2021
  • çok teşekkür ediyorum.umarim en kısa zamanda soylediklerinizin olması umudundayim.
    23.07.2021
  • 🙏🌼
    08.07.2021
  • güzel bir enerji bence, sevgiler :)
    03.07.2021
  • çok doğru kelimeler söylediniz bire bir anlattınız bizi. çok teşekkür ederim.
    02.07.2021
  • Çok tşk ederim Kenan bey ağzınıza yüreğinize sağlık mutlu ettiniz beni hayırlı geceler diliyorum Allah rahatlık versin inşallah
    28.06.2021
  • Çok teşekkür ederim. Detaylı bir yorumdu
    13.06.2021
  • ❤️❤️❤️❤️
    03.06.2021
  • Thank you ♥️
    31.05.2021
  • Ağzınıza sağlık
    31.05.2021
  • güzel bir olumlama oldu benim için, detaylı özenli bir yazıydı. Çok teşekkür ederim 💫
    28.05.2021
  • Thanks for the advice and reading !
    25.05.2021
  • Çok teşekkürler :)
    19.05.2021
  • güzel
    18.05.2021
  • Çok ama çok başarılı, oldukça nazik ve akıcı anlatımıyla çok yerinde tespitler yaptı Kenan bey🙏🏻 gelmeyen kaybeder benden söylemesi😇🌸
    16.05.2021
  • Çok çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için, okurken gülümsedim :) Evet herşey söylediğiniz gibi gerçektende, emeğinize sağlık. Herkese tavsiye ederim..
    05.05.2021
  • Cant wait for this to happen! Thank you :)
    03.05.2021
  • Detaylıydı teşekkür ederim tek sorun ben daha bu kişiyi tanıdığıma bile emin değilim sadece işaretler alıyorkm ama emin olamıyorum bu kişi gerçek mi öyleyse bile bu kişiyi tanıyor muyum diye ama yine de fazlasıyla detay vardı emeğinize sağlık
    03.05.2021
  • Tşekkğr ederim
    02.05.2021
  • güzel ve hızlı bir yorumdu kişilik analizlerinde nokta atışları var.net sorular sormamızı istediğiniz için öyle yaptım ama hepsine yanıt alamadığım için bir puan kırdım malesef.umarım dediğiniz güzel şeyler çıkar.bazı yanıtsız sorularım dışında güzel bir faldı teşekkür ederim.
    20.04.2021
  • Thank you xx
    15.04.2021
  • Great!
    01.04.2021
  • çok ince ve isabetli, deneyin.
    25.03.2021
  • Oncelikle yureginize saglik kenan bey gercekten iki tarafida gayet net aciklamissiniz:.ben artik kendimi geri cektim..bundan sonrasi ona kalmis..umarim dediginiz gibi olur hersey🙏
    16.03.2021
  • 💫☘️🙌🏻
    06.03.2021
  • 🥰🥰🥰
    27.02.2021
  • i need more to know
    13.02.2021
  • Thank you once again for the lovely positive reading xxx
    12.02.2021
  • Thank u 💕
    21.01.2021
  • Thank you ❤🙏
    08.01.2021
  • Kısa sürede cevap vermeniz ve yorumunuz için teşekkür ederim
    06.01.2021
  • Thank you so much
    03.01.2021
  • Wow great reading! Thank you so much!
    25.12.2020
  • Thank you!!
    22.12.2020
  • Thanks
    16.12.2020
  • çok teşekkür ederim o kadar güzel yorumlardı ki ağzınıza yüreğinize sağlık ailesiyle tanışıyorum bu ara beni yemeğe çağırma düşünceleri varmış bunu bile bilmişsiniz çok teşekkür ederim
    10.12.2020
  • çok tskler ins dedikleri çıkar güzel haberlerle gelirim çok tskler memnun oldum
    08.12.2020
  • thank you
    02.12.2020
  • Thank you as always a pleasure !!! Crossing my fingers!
    23.11.2020
  • fantastic reading very friendly, great advice, well worth the cost
    13.11.2020
  • Sooooo sweet and reassuring. Thank you very much. Hope this will come.
    11.11.2020
  • harika 💙
    07.11.2020
  • thank you so much for your amazing reading. you're right hes a gemini
    03.11.2020
  • Beautiful I am very happy with my reading. You were very accurate with the details.od the past and now. I hope to God the good stuff you mentioned does happen for me soon as you said. wonderful reading. I will come back to you again.
    30.10.2020
  • 🥰
    12.10.2020
  • thanks for wonderful reading
    03.10.2020
  • Thank you again for a lovely positive reading 🤞🏻😘
    26.09.2020
  • çok güzel bir yorum çok teşekkürler 🙏
    12.09.2020
  • çoğu yerde nokta atışları var. içimi rahatlatan açıklamalarda bulundunuz. umarım falda çıkanlar gibi olaylar gelişir. çok beğendim bazı yerlerde daha açıklayıcı olmanızı isterim. teşekkürler.
    07.09.2020
  • Thank you
    04.09.2020
  • Yorumlayı acıkcası tam olarak akış hızı kesik kesik .. herşeyin hayırlısı olsun tabi ama pek yeterli hissettirmedi.Teşekkürler yinede
    03.09.2020
  • Çok beğendim. İlk kez baktırdım ve detaylı, uzun yorum aldım. Çok teşekkür ederim.❤️❤️❤️❤️❤️
    31.08.2020
  • Bu guzel fal icin tesekur ederim sizlere cok keyifli okudum tekrar gorusmek uzere sevgiler😊
    30.08.2020
  • Thank you xx
    30.08.2020
  • dürüst bir yorumcu
    28.08.2020
  • Size çok teşekkür ederim öylesine samimi ve açıklayıcı bir yorumlama yapmışsınız hayran kaldım ve sanki kimse bana bu kadar güzel telkinler vermemişti huzur doldum. Daim güzellikler sizinle olsun
    28.08.2020
  • Thanks kenan ❤️
    24.08.2020
  • süper bir yorum . çok memnun kaldim tesekkür ediyorum 😘
    21.08.2020
  • Thank youu ♥️
    19.08.2020
  • Çok teşekkür ederim Kenan Bey. Benim de sezgilerim bu yöndeydi. Aynı zamanda birlikte ruhsal çalışmalar yaptığımız da bir kişi. Ve her ikimizde de geçmişe dair temizlenmesi gereken şeyler var. O süreci yaşamamız gerekiyor sanırım. Üstelik o da bir kova burcu :) O da çok ketum yani. Sadece acaba o bir beklentide ve ben süreci uzatıp onun duygularının sönmesine ya da vazgeçmesine sebep olur muyum acaba diye tereddütte kalıyordum. Ama içsel olarak acele edersem de henüz üzerindeki yükleri atıp o hazır olmadan harekete geçmenin doğru olmayacağını düşünüyorum ben de. Sürece, yaşanacaklara ve meleklere emanet ediyorum mevzuyu :) Tekrar çok teşekkür ederim :)
    17.08.2020
  • Thank you xx
    17.08.2020
  • Güzel yorumunuz için teşekkürler
    15.08.2020
  • Superdi
    10.08.2020
  • thank you
    08.08.2020
  • Çok pozitif çıktı bakalım çıkacak mı😌
    06.08.2020
  • Gerçekten bu kadar içten ve samimi yorum yapılabilirdi ancak. Sana ve enejine teşekkür ederim🤗 sık sık senden yorum almak beni mutlu edicek. Herşeyi çok güzel yorumlamışsın çok başarılı👍🏻🤍
    30.07.2020
  • I absolutely love his reading I hope All comes like he said he is more accurate than I have ever seen he is kind and caring Will definitely be coming back ❤️💜
    29.07.2020
  • Really like the Reading I really believe everything that was said I will be back
    29.07.2020
  • Bazi yerler nokta atışıydı.Teşekkurler
    29.07.2020
  • Öncelikle değerli zamanın için teşekkür ederim. Keyfim yerinde çok şükür ee ne de olsa bekarlık Sultanlık tır.:) Lakin yanlizlikta koyuyor. İki türküler ömrümü yediler. Ama olsun hayatıma girende çıkanda sağ olsunlar çelikten kale yaptılar beni:)). O eskisini tekrar görmek isterim ama görmekle de kalır.Belki bi çay icerim:))) Kılıcımı göstermem ama elimde maşam da eksik olmaz. Ama yinede iyi ki yengecim:)) Bi bey ile tanıştım tanışmasına sanki benden kaçıyor gibi:)) Lakin her türlü haldan memnun ve mutluyum. Tik tak tik tak saat ilerliyor napcaz bir kesim bile yok anliyormusun:))) Hayırlısı Allahtan. Yorumuna samimiyetine çok teşekkür ederim. Sende bir ışık işçisi olmandan ziyade pozitif bir kışımınsın.Enerjin ve samsun daim olsun. Hürmetler iyi geceler:)))
    28.07.2020
  • Ağzınıza sağlık
    27.07.2020
  • okay wow!
    27.07.2020
  • İlk kez fal baktırdım. Tutarlı ve güzeldi. Tavsiye ederim. Teşekkürler
    26.07.2020
  • Omg!!! Thank you so much for the awsome reading!! I loved the way you speak and explain! God bless :) D.A
    25.07.2020
  • tesekkür ederim samimi yorumunuz icin
    20.07.2020
  • güzeldi teşekkürler
    19.07.2020
  • it was an awesome reading
    19.07.2020
  • Cok tesekkur ederim yureginize saglik 😊
    18.07.2020
  • Pretty good reading. Picked how i have been feeling and very similar to what others have said. Just have to wait and see what happens.
    18.07.2020
  • Gayet isabetli ve detayli bir faldi
    16.07.2020
Home
Anasayfa
Kredi
Kredi Satın Al
Fallarım
Login
Giriş Yap

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Size özel bir deneyim için Binnaz'a katılın ve indirimlerden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kaydol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.