logo

Başak Burcu

Kenan Yıldız

Fal Sonrası Melek + Zen Kartı açılımı, Angel + Zen Cards After Reading :)

Hakkında

Merhaba, enerjinizle ve fallarınızla sizi tanımayı ve dertlerinize çözüm bulmak istiyorum. Hepinizi bekliyorum.

Rozetleri
Hızlı Yorumcu

Hızlı

Kahve Falı




Başarı %93 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 32 dakikada yorum yapıyor.
03/07/2020 tarihinden beri 262 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Very interesting and positive reading. Looking forward for predictions to come true. Thank you Kenan!
    09.11.2020
  • Çok genel bakmış fala ve benim sözlerimi tekrarlamış. Hiç beğenmedim.
    20.10.2020
  • Tam beni anlatmışsınız güzel enerjiniz için çok teşekkür ederim 😊umarım her şey yolunda devam eder
    17.10.2020
  • Great positive reading thank you :)
    05.10.2020
  • teşekkür ederim
    01.10.2020
  • Harikasinnn yaaa
    28.09.2020
  • Teşekkürler. Ağzınıza sağlık
    19.09.2020
  • Much thanks for the lovely and a fair reading and advice Kevin, you are very kind! See you soon ☺️
    17.09.2020
  • Güzel bir yorumdu nokta atışları vardı beğendim
    16.09.2020
  • thank you for your help and the very nice reading! hope everything you said comes true🥰 amazing reader, definitely recommended!
    14.09.2020
  • Kenan bey sız varya muhteşemsiniz ya cidden yaşıyorum bak 😅 dusuncelerınız ıcın xok tesekkur ederım çok çok öneriyorum 🤍
    14.09.2020
  • Thankyou so much, I hope everything u mentioned in the reading happens. ❤️❤️❤️
    12.09.2020
  • beautiful beautiful reading, thank you so much, you're very kind
    11.09.2020
  • tskr ederim
    10.09.2020
  • çok iyi geldi çok teşekkür ederim
    09.09.2020
  • 👍
    07.09.2020
  • Tesekür ederim gece gece cok iyi geldi ;) ruhum rahatladi resmen ;)
    01.09.2020
  • Beauitful reading 🧡 thank you for your time
    30.08.2020
  • Falınız beni mest etti ve öngörülen çoğu şey olan ve yaşadığım şeyler, çok teşekkürler
    27.08.2020
  • Çok teşekkürler ederim. Kesinlikle tavsiye ederim. 10/10!!!
    27.08.2020
  • thank you so much, i will come back after my birthday i hope the prediction come to pass❤❤🙏
    27.08.2020
  • Kafa karışlık dönemim bi 23 senedir süregelen bir durum 😅 Umuyorum ki artık son bulur bu durum. Falı gönderirken soru sormam gerekiyordu. O an aklıma gelmemişti, falı okurken aklıma birden ^ay ben bunu niye sormadııım^ diye bambaşka bir konuda soru geldi. Neyse, başka zamana artık. Ne yapalım 🤷🏼‍♀️ İlgi alakanız için teşekkür ederim Kenan Bey ☘️ Şans sizinle olsun
    24.08.2020
  • Umarım dedikleriniz çıkar gerçekten çook teşekkür ederim güzel bakıyorsunuz 😊
    24.08.2020
  • biraz kopyala yapıştır gibi geldi, birkere başlangıçta "merhaba öykü hanım "diye bir başlanıyor cümleye benim adım Zeynep :) sonrasında hep Zeynep diye hitap edilmiş ama başlangıç öykü olunca bütün inancım gitti. öykü kim ise falımız aynı canım seninle :)
    22.08.2020
  • Teşekkür ederim , lakin dedikleriniz imkansız. İyi geceler
    21.08.2020
  • very sweet and positive reading 🥰
    21.08.2020
  • Çok teşekkürler 😊
    20.08.2020
  • Dedikleriniz ikna edici değil benle alakalı fal yorumlamamışsınız iyi günler.
    19.08.2020
  • Çok güzel bir anlatımdı teşekkür ederim umarım hisleriniz doğru çıkar 🙏🏻😊
    18.08.2020
  • Thank u kenan for ur Positive reading😊 and i hope u feel better soon ❤️
    17.08.2020
  • Çok geneldi aşırı
    17.08.2020
  • güzel bir faldı yüreğinize sağlık
    16.08.2020
  • Ya cidden bu kadar olumlu olup bu kadar iyi enerji verdiğiniz icin tesekkurler :) 1-2 yerdede bildiğiniz yerler oldu ayrıca 5 yildiz cidden bu kadar olumlu bu kadar iyi bir fal beklemiyordum tesekkurler :))
    16.08.2020
  • Teşekkürler yorumunuz için! İyi geceler:)
    16.08.2020
  • enerjiler guzel tuttu🤗👍 super bir yorum olmus, ek acilimda mukemmeldi❤😊 yolum oraya duserse kesinlikle 😄 meşhur yöresel şırdan yemek için eşlik edersiniz😄 tavsiye edebilirim herkese, guzel bir yorumcu. abartmadan yorumunu yapmis.. tekrardan tsk!! kendinize iyi bakin Hollandadan selamlar❤😍🤗
    15.08.2020
  • cok sacma berbat buldum yazilanlari Sen oku begenecek misin
    15.08.2020
  • Güzeldi başarılıydı. Çok teşekkür ederim. 🙏🏻😊
    14.08.2020
  • Cok teşekkür ederim ☺️👏🏻🙏🙏🙏
    13.08.2020
  • Kenan bey sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. Yorumunuz çok açık, anlaşılır ve tatmin ediciydi. Her bir detayı çok ince açıklamışsınız,teşekkürler. Ayrıca ekstra çektiğiniz melek kartları ve o kartlarıda yorumlamanız çok hoşuma gitti. Bir sonraki falda yeniden görüşmek dileği ile. Sevgilerle 😌
    12.08.2020
  • teşekkür ederim ağınıza saglik
    11.08.2020
  • Çok teşekkür ederim Kenan bey çok sevgilerimi gönderiyorum 🦋🎀🥰
    10.08.2020
  • Inshallah thank you :)
    09.08.2020
  • Tesekkür ederim ❤️💋😊
    09.08.2020
  • rahatlattiniz sagolun
    08.08.2020
  • Tesekkürler 😊
    08.08.2020
  • Başarılı
    07.08.2020
  • sizi cok sevdim Kenan bey cok tesekkur ederım yorumlarınız için gercekten sizden baksa kimseye baktırmıycam ☘️🙏
    06.08.2020
  • çok anlatım bozuklukları var yorum fena değil.
    05.08.2020
  • Tesekkur ederim guzel bir faldi
    03.08.2020
  • Pek tuttuğunu söyleyemem ama yinede detaylı bakımınız için teşekkürler
    02.08.2020
  • Thank you dear , very good and postive reading , yes i am in process to have a promotion in the work , but i have 3 kids , may be you saw just the boy .. any how thank you , i fell relax from your reading ..
    02.08.2020
  • Gayet güzel bir yorumdu! Görüştüğüm kişi ile sonuca ereceğimizi ümit ediyorum:) sahiplenilmek olacağını düşünüyorum
    02.08.2020
  • Teşekkürler
    02.08.2020
  • Mantıklı acıklamalar sıralamalar harf rakam ya da tarıh yoktu tesekkur ederım
    02.08.2020
  • teşekkürler,iyi bayramlar
    02.08.2020
  • Çok uzun ama karışık bir yorum olmuş. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim:)
    02.08.2020
  • Bir insanla ancak bu kadar enerjim tutabilirdi. Gerçi sebebi belli benim gibi dil bilmeniz olsun, kültürünüz ve düşünce yapınız işte bu dedirtiyor bana. Ben herkese yüksek enerji veren biriyim fakat herkesle de sphbet edemeyen biriyim. Düşünce yapım olsun kafam çok farklı sizde yarı türk oldugunu için harika anlaştık. Sizi çok seviyorum yakında mix baby haberleri vermek üzere ışıkla ve sevgi ile hoşçakalın 🙏🏻🤍
    30.07.2020
  • Harikasınız gerçekten çok teşekkür ederim emeğinize sağlık 🙏🏾
    30.07.2020
  • harikasin
    27.07.2020
  • genel anlamada beğendim olumsuzluk olmaması şaşırttı sadece tesekkür ederim :)
    26.07.2020
  • çok genel bir yorum oldu beklediğim cevapları alamadım. babamla annemin konuştunu söylemişsiniz ama babam vefat etti
    26.07.2020
  • Çok teşekkürler harikasınız
    24.07.2020
  • çok güzel bir yorumdu tesekkur ederim
    24.07.2020
  • biraz kisa ve kısır döngü geldi yorum ama idare eder
    24.07.2020
  • 🧿🧿🧿🧿🧿⭐️⭐️⭐️💫💫🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    19.07.2020
  • Çok tatlı bir dille yorumlamışsınız. İçim büyük ölçüde rahatladı. Baya hızlı sürede yorumlandı. Tekrar teşekkür ederim :))))
    18.07.2020
  • çok mükemmel bir yorumdu emeğinize sağlık...
    18.07.2020
  • Çok teşekkür ederim. Kuruntu, yani boş yere endişlenmek, olmayacak bir şeyin olacağını sanmak gibi bir durum söz konusu değil yani... :)
    18.07.2020
  • çok güzel yorumlamış emeğine sağlık...
    17.07.2020
  • Güzel bir fal ben beğendim teşekkür ederim🤗
    17.07.2020
  • Teşekkür ederiiim💙
    17.07.2020
  • Teşekkürler...
    16.07.2020
  • Thank you for the lovely reading. Yes i have 2 children. :) x
    14.07.2020
  • Tesekkur ederimmmm
    13.07.2020
  • gayet başarılı nihayet binnaz abla doğru yorumcu bulmuş
    10.07.2020
  • Potizif yorumlar için teşekkürler :))
    10.07.2020
  • Çok güzel yorumlama artıl takipinizdeyim:)
    08.07.2020
  • Yorumu beğenemedim maalesef çünkü sadece solda kuş figürü var sağda bu var altta şu var yorum olmamış üzgünüm
    08.07.2020
  • Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz:)
    07.07.2020
  • Teşekkürler istediğim cevapları aldım :)
    07.07.2020
  • Teşekkür ederim💗
    07.07.2020
  • Oldukca başarılı, samimi ve nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim;)
    07.07.2020
  • Ne gördüyseniz söylediğiniz için teşekkür ederim. ilk defa bu kadar sohbet havasında beni güldüren bir falla karşılaştım çok çok teşekkürler :)
    06.07.2020
  • Teşekkür ederim, inşallah buluruz :D bülentle 4 hafta olmaz, 4 yıl da değildir; 4 aya anca bi sergide kesişebiliriz. Umarım benimle uğraşmak ister, bi kendisini tanisaydim harika olurdu, zira teklif etme hakkimi da harcadım
    06.07.2020
  • Teşekkür ediyorum çok güzeldi 🤗
    06.07.2020
  • Çok teşekkür ederim şekillerle çok mantıklı yorumlar yapmışsınız
    05.07.2020
  • Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, çok özenle hazırlamışsınız emeğimize sağlık umarım temmuz ayı dediğiniz gibi benim için şanslı geçer gerçekten buna ihtiyacım var teşekkürler 🌺
    04.07.2020
  • Gerçekten güZel bir yorumdu. Teşekkürler 😇
    04.07.2020
  • enerjinin karşılıklı olarak tutmasına çok sevindim çünkü çok harika hisler ve iyi bir yorum geldi.*****
    04.07.2020
  • Çok teşekkür ederim 😊 çok positiv biri ve bana çok iyi geldi ve mutlu oldum 😊 güzel enerji hiss ettim 😊 emeğine ağzına sağlık...
    04.07.2020
  • Çok iyi bir faldı harika bir yorum teşekkür ederim
    03.07.2020
  • Spesifik herhangi bir bilgi ve nokta atışı yoktu . Ancak hızlı ve güzel dileklerle kibar bir şekilde yorumladı .
    03.07.2020
  • Çok teşekkür ederim gerçekten yüreğinize sağlık Evet iki hafta sonra inşallah yolculuğum var şaşırttıniz beni kocaman sevgiler
    03.07.2020

Tarot Falı




Başarı %95 Kredi 700
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 31 dakikada yorum yapıyor.
03/07/2020 tarihinden beri 280 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok teşekkür ederim harika bir yorum ağzına yüreğine emeğine sağlık 🙏
    23.11.2020
  • Wow! You are amazing! I love your detail reading, it amazing how you desctibe everything! Thank you ♥️
    23.11.2020
  • Very positive reading, i sould even say suspeciously positive haha! Lets hope it all comes true :) thanj you for good vibe and positivity :) i thinj thats what i needed
    22.11.2020
  • Thank you!!!!! GOD BLESS
    20.11.2020
  • Çok guzel yorumladiniz. Tesekkurederiz.
    19.11.2020
  • Awesome!!
    18.11.2020
  • Wow!!! Thank you very much for positive vibes!!! Sending you some as well🙏.... almost all your predictions have come to be, the ones that matter at least the POSITIVE HAPPY ONES❤️.... you are truly blessed! GOD BLESS YOU! I will definitately seek you out again😊
    16.11.2020
  • Thank you so much. I really hope he does come back. I miss Sinan so much 🙈Have a nice evening
    11.11.2020
  • Thank you 🤗🤗😑
    05.11.2020
  • Herzamankiii gibi coook güzel baktinnn kenancimm❤️❤️❤️
    01.11.2020
  • Very detailed and personal, thank you
    17.10.2020
  • Thank you for always being there and helping!! 🤗🤗
    17.10.2020
  • Wow! Very very detailed! Amazing, I really apreciate your time abd effort into this reading, Although its a sad story hopes of happy endings always is a winner in every story~ Thank you! Much Blessings ❤️
    17.10.2020
  • yorumlamadan memnun kaldım sadece şundan emin olamadım duymak istediklerimizi mi söylediniz yoksa kartta çıkanları mi
    15.10.2020
  • Thank you im very hopefull !! :)
    14.10.2020
  • 😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩 love
    14.10.2020
  • Thanks
    10.10.2020
  • Herzamanki gibi cok süper baktiniz ❤️ coook tsk ederimmm🙏🙏🙏
    25.09.2020
  • Cok tsk ederim ❤️ cok memnun kaldim. Agziniza saglik🙏
    23.09.2020
  • Fantastic reading ,very accurate . Thank you . Blessings 🙏🏻🙏🏻
    18.09.2020
  • Tekrar teşekkür ederim her zamanki gibi çok incesiniz
    15.09.2020
  • tekrardan teşekkürler, çok iyiydi yine🙏
    14.09.2020
  • Tesekkur ederim
    04.09.2020
  • Cok tsk ederim, agziniza saglik 🥰
    04.09.2020
  • Açıkçası yazılan metin anlaşılabilirlik açısından zordu. Fal genel itibariyle ortalama bir faldı.Beni şaşırtan ya da bunu da bildi dediğim bir şey olmadı. Falın genelinden de çok bir şey anladığımı söyleyemem.
    03.09.2020
  • Thank you so much, i will keep you posted when it happens. Happy Birthday ❤️
    02.09.2020
  • 👍👍👍👏👏
    02.09.2020
  • Thank you!
    27.08.2020
  • Ahh kenancım yine çok ama çok güZel yorumladın. En önemlisi objektifsin duymak istedigimi degil gerçekleri söylüyor olman zaten yetiyor. Kalbine ruhuna enerjine teşekkür ediyorum. Seni çok sevdigimi bilmemi istiyorum. İstanbulda isen seni nikahımda düğünümde görmek istiyorum. Altın istemem sen gel yeter borcam kap gel daha ne olsun o kadar. hahahha🥳🥳🥳🙏🏻🤍
    25.08.2020
  • Çok tesekkur ederim çok incesiniz her zaman ki gibi kırmadınız baktınız
    22.08.2020
  • Motive edici hadi bakalım
    21.08.2020
  • Cok iyi nokta atisli bakilmis
    17.08.2020
  • Tesekkur ederim tekrar
    16.08.2020
  • Thank you sooooooo much ,, love you
    14.08.2020
  • Teşekkür ederim güzeldi cidden.
    11.08.2020
  • Good but im not buying a house im looking for a house to rent but i hope it is sooner then the prediction everything else was great and inspiring
    09.08.2020
  • Objektif değerlendirme becerisi ve pozitif bakış açısı olan değerli bir yorumcu.
    08.08.2020
  • Tesekkur ederim cok guzel acıklayınızı ve net bir yorumdu ewt dedıgınız gıbı hersey herseyın hayırlısı tavsiyeniz içinde tesekkur ederim insallah guzel olur hersey ❤️🍀🙏
    08.08.2020
  • thanks a lot
    08.08.2020
  • farkında olduğum şeyleri tek tek anlattın, adeta beni telkin ettin. kararan gözümü açtın, teşekkür ederim 🙏
    07.08.2020
  • H
    06.08.2020
  • You are a phenomenal reader. Very detailed!
    06.08.2020
  • thank you dear
    04.08.2020
  • Çekincesiniz tesekkur ederim çok doğru tespitleriniz var
    03.08.2020
  • Hiçbir şey anlamadım
    31.07.2020
  • thanks
    31.07.2020
  • Gayet başarılı 👍🏻
    30.07.2020
  • Soru sormak istiyorum
    30.07.2020
  • Thank you, love the read and you so kind
    30.07.2020
  • Thank you!! Great reading!❤️
    30.07.2020
  • çok yüzeysel ve karışık soruma cevap verilmiş sadece başka net hiçbir şey yok hep bir ihtimalden yola çıkılmış maalesef memnun kalmadım bu puan sadece emek için, gelecek kişiler çok beklenti içinde olmasın
    29.07.2020
  • Sormadigim halde, ask konusuna degindiginiz ve dikkatiniz icin tesekkur ederim Kenan bey 😌 sizinde enerjiniz bana cok iyi geldi inanin🙏🏻Yorum icin tesekkur ederim :)
    25.07.2020
  • Tesekkurler
    25.07.2020
  • Eğer ayrılırsak, günlük hayatımın düzenindeki rutin işlerde aksama olur diye düşünüyorum örneği yemek,ütü,temizlik...vb. Yani benim için manevi bir kayıp sayılmaz .oğlumu kaybettiğim 2017 yılından buyana geçen sürede ''artık hiç kimsenin kaybedilmeyecek kadar değerli olmadığını'' anladım.Evcilik oynamaya da devam edebiliriz elbet geride kalan kızımın üzülmemesi için.
    24.07.2020
  • Yüreğinize sağlık çok aydınlatıcı bir tarot yorumu tşk.
    23.07.2020
  • mükemmeldi yüreğinize sağlık...
    23.07.2020
  • inşallah çıkar düzgün bi yorumcu emeğine sağlık
    23.07.2020
  • Pozitif yorumlarınızla beni çok mutlu ettiniz çok teşekkür ederim
    23.07.2020
  • Sanki düşüncelerimiz okudunuz şaşkınım, teşekkürler
    23.07.2020
  • Çok teşekürler emeğinize sağlık
    23.07.2020
  • Teşekkürler evet ilahi adaleti görmek istiyorum ben hak etmedim ama malesef bu durumu yaşadım bunlar fırıldak gibi insanlar çok üzüldüm ve ayrıca sinirlerim çok bozuk inşallah bu kötü durumdan kısa zamanda çıkarım yorumunuz için teşeklkür ederim.Sevgiler saygılar 🙋
    21.07.2020
  • Cok tsk ederim 😊
    21.07.2020
  • nice reading
    20.07.2020
  • Teşekkürler
    14.07.2020
  • Çoook teşekkürler Kenan bey süper yorum..İnşaAllah dediğiniz gibi olur inşaAllah
    14.07.2020
  • Yorumunuz ve ictenliginiz icin cok ama cok tesekkur ederim!! Muhtesem bir enerji aldim ve ustumdeki agirlik kalkti, gercekten coook cok iyi geldi. Sans ve mutluluk da sizinle olsun bana cok iyi geldiniz minnettarimmm🙏🙏
    12.07.2020
  • thanks 😊
    11.07.2020
  • Thank you very much
    11.07.2020
  • Çok teşekkür ederim 💫💫
    10.07.2020
  • Ne kadar güzel yorumlarla geldiniz, içimi açtınız. Nezaketiniz, kibarlığınız, ışığınız için sağolun varolun. İnşallah hakkımda hayırlısıysa herşey dediğiniz gibi olsun. Sizde mutlu, huzurlu ve hep ışığınızla kalın.. Sevgiler..
    10.07.2020
  • Thanks for telling me everything. Making me feel more postive about the future
    09.07.2020
  • gerçekçi bir yorum olmuş. sağ olun.
    08.07.2020
  • Çok teşekkürler ❤️🙏🏽
    07.07.2020
  • it was lovely getting a reading from you my dear . ☺ thank you so much .
    06.07.2020
  • teşekkür ederim ağzına sağlık 😊😊 icten samimiyetin güzel 🙏
    06.07.2020
  • Doesnt sound accurate
    05.07.2020
  • Thank you
    05.07.2020
  • Tesekkur ederim oncelikle enerjinizi sevdim ve umarim soledikleriniz cikar ve ben ysayarak tekrar gelirim size🙏🙏🙏
    04.07.2020
  • Beautiful reading! Thank you so much
    04.07.2020
  • Beni cok mutlu ettin cok tesekkür ederim. Gayet güzeldi tavsiye ediyorum:) bu ay icinde dediklerin cıkarsa tekrar baktıracagım:)
    04.07.2020
  • Thank you so very much u are right ❤❤❤❤❤
    04.07.2020
  • Ty very much for the lovely reading
    04.07.2020
  • Beautiful reading!!! Thank you!☺️🙏🏼
    04.07.2020

Rüya Yorumu




Başarı %95 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 22 dakikada yorum yapıyor.
03/07/2020 tarihinden beri 27 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • thanks
    15.11.2020
  • Iyi!!! ❤️💜❤️💜
    15.11.2020
  • Very positive and detail readying
    16.09.2020
  • Çok teşekkür ederim. Çok net ve çok sevimli bir yorumdu. Hayırlara vesile olsun. Sevgiler
    08.09.2020
  • teşekkürler,en azında gayet açıklayıcı ve uzun emek verilmiş,3 cümle ile geçiştirmemiş
    14.08.2020
  • umarım herşey söylediğiniz kadar güzel olur bilgi ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
    11.08.2020
  • Another great reading. Thanks.
    11.08.2020
  • Amazing sir. The way you said those things clearly make it clear that you understood my situation quite well.. Well i hope that your predictions and all doesn't turn to be mere hopes as many other apps are providing the same since years.. Thank you stay safe.
    08.08.2020

Katina Aşk Falı




Başarı %94 Kredi 550
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 26 dakikada yorum yapıyor.
03/07/2020 tarihinden beri 204 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you as always a pleasure !!! Crossing my fingers!
    23.11.2020
  • fantastic reading very friendly, great advice, well worth the cost
    13.11.2020
  • Sooooo sweet and reassuring. Thank you very much. Hope this will come.
    11.11.2020
  • harika 💙
    07.11.2020
  • thank you so much for your amazing reading. you're right hes a gemini
    03.11.2020
  • Beautiful I am very happy with my reading. You were very accurate with the details.od the past and now. I hope to God the good stuff you mentioned does happen for me soon as you said. wonderful reading. I will come back to you again.
    30.10.2020
  • 🥰
    12.10.2020
  • thanks for wonderful reading
    03.10.2020
  • Thank you again for a lovely positive reading 🤞🏻😘
    26.09.2020
  • çok güzel bir yorum çok teşekkürler 🙏
    12.09.2020
  • çoğu yerde nokta atışları var. içimi rahatlatan açıklamalarda bulundunuz. umarım falda çıkanlar gibi olaylar gelişir. çok beğendim bazı yerlerde daha açıklayıcı olmanızı isterim. teşekkürler.
    07.09.2020
  • Thank you
    04.09.2020
  • Yorumlayı acıkcası tam olarak akış hızı kesik kesik .. herşeyin hayırlısı olsun tabi ama pek yeterli hissettirmedi.Teşekkürler yinede
    03.09.2020
  • Çok beğendim. İlk kez baktırdım ve detaylı, uzun yorum aldım. Çok teşekkür ederim.❤️❤️❤️❤️❤️
    31.08.2020
  • Bu guzel fal icin tesekur ederim sizlere cok keyifli okudum tekrar gorusmek uzere sevgiler😊
    30.08.2020
  • Thank you xx
    30.08.2020
  • dürüst bir yorumcu
    28.08.2020
  • Size çok teşekkür ederim öylesine samimi ve açıklayıcı bir yorumlama yapmışsınız hayran kaldım ve sanki kimse bana bu kadar güzel telkinler vermemişti huzur doldum. Daim güzellikler sizinle olsun
    28.08.2020
  • Thanks kenan ❤️
    24.08.2020
  • süper bir yorum . çok memnun kaldim tesekkür ediyorum 😘
    21.08.2020
  • Thank youu ♥️
    19.08.2020
  • Çok teşekkür ederim Kenan Bey. Benim de sezgilerim bu yöndeydi. Aynı zamanda birlikte ruhsal çalışmalar yaptığımız da bir kişi. Ve her ikimizde de geçmişe dair temizlenmesi gereken şeyler var. O süreci yaşamamız gerekiyor sanırım. Üstelik o da bir kova burcu :) O da çok ketum yani. Sadece acaba o bir beklentide ve ben süreci uzatıp onun duygularının sönmesine ya da vazgeçmesine sebep olur muyum acaba diye tereddütte kalıyordum. Ama içsel olarak acele edersem de henüz üzerindeki yükleri atıp o hazır olmadan harekete geçmenin doğru olmayacağını düşünüyorum ben de. Sürece, yaşanacaklara ve meleklere emanet ediyorum mevzuyu :) Tekrar çok teşekkür ederim :)
    17.08.2020
  • Thank you xx
    17.08.2020
  • Güzel yorumunuz için teşekkürler
    15.08.2020
  • Superdi
    10.08.2020
  • thank you
    08.08.2020
  • Çok pozitif çıktı bakalım çıkacak mı😌
    06.08.2020
  • Gerçekten bu kadar içten ve samimi yorum yapılabilirdi ancak. Sana ve enejine teşekkür ederim🤗 sık sık senden yorum almak beni mutlu edicek. Herşeyi çok güzel yorumlamışsın çok başarılı👍🏻🤍
    30.07.2020
  • I absolutely love his reading I hope All comes like he said he is more accurate than I have ever seen he is kind and caring Will definitely be coming back ❤️💜
    29.07.2020
  • Really like the Reading I really believe everything that was said I will be back
    29.07.2020
  • Bazi yerler nokta atışıydı.Teşekkurler
    29.07.2020
  • Öncelikle değerli zamanın için teşekkür ederim. Keyfim yerinde çok şükür ee ne de olsa bekarlık Sultanlık tır.:) Lakin yanlizlikta koyuyor. İki türküler ömrümü yediler. Ama olsun hayatıma girende çıkanda sağ olsunlar çelikten kale yaptılar beni:)). O eskisini tekrar görmek isterim ama görmekle de kalır.Belki bi çay icerim:))) Kılıcımı göstermem ama elimde maşam da eksik olmaz. Ama yinede iyi ki yengecim:)) Bi bey ile tanıştım tanışmasına sanki benden kaçıyor gibi:)) Lakin her türlü haldan memnun ve mutluyum. Tik tak tik tak saat ilerliyor napcaz bir kesim bile yok anliyormusun:))) Hayırlısı Allahtan. Yorumuna samimiyetine çok teşekkür ederim. Sende bir ışık işçisi olmandan ziyade pozitif bir kışımınsın.Enerjin ve samsun daim olsun. Hürmetler iyi geceler:)))
    28.07.2020
  • Ağzınıza sağlık
    27.07.2020
  • okay wow!
    27.07.2020
  • İlk kez fal baktırdım. Tutarlı ve güzeldi. Tavsiye ederim. Teşekkürler
    26.07.2020
  • Omg!!! Thank you so much for the awsome reading!! I loved the way you speak and explain! God bless :) D.A
    25.07.2020
  • tesekkür ederim samimi yorumunuz icin
    20.07.2020
  • güzeldi teşekkürler
    19.07.2020
  • it was an awesome reading
    19.07.2020
  • Cok tesekkur ederim yureginize saglik 😊
    18.07.2020
  • Pretty good reading. Picked how i have been feeling and very similar to what others have said. Just have to wait and see what happens.
    18.07.2020
  • Gayet isabetli ve detayli bir faldi
    16.07.2020
  • Yes i know about my brother girlfriend cheating on him and thank you for the reading !
    15.07.2020
  • Teşekkür ederim yorumunuz için
    13.07.2020
  • Incredible!!!
    13.07.2020
  • Ne yazıkki fal bana uymadı ve isteğimi alamadım emeğine 3 yıldız verdim etrafım fakir varoş dolu ayol :) anlaşamadığım yada kaba biride yok neyse iyi geceler
    13.07.2020
  • Teşekkür ederim, umarım düştüğüm gibi kalkabilirim...
    13.07.2020
  • Gerçekten yorumunuza bayıldım , çok güzel bir fal deneyimiydi , tavsiye ederim , emeginize saglık .:)
    13.07.2020
  • Guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim , mutlu oldum
    11.07.2020
  • Sorularıma cevap alamadım. “Sohbet havasında” yorum yapıyor :) arkadaşıma en baştaki verdiğim bilgileri verseydim. O daha iyi yorum yapardı . Krediler boşa gidiyor arkadaşlaaaarrrr
    09.07.2020
  • Fal gibi değil sohbet havasında anlatmışsınız. Bunun samimi olduğunu düşünebilirsiniz ama ben net şeyler duymak istiyordum. Kartların kombinasyonundan çıkarımlar yapmasını beklerdim. Pek memnun kalmadım açıkçası.
    09.07.2020
  • çok teşekkürler, genel olarak uyumludu, gelişmeleri göreceğiz
    09.07.2020
  • Güzel ama geneldi.siz seçim yapıcaksınız siz karar vericeksinizi duymak için ben fal baktırmıyorumki.Enerjisi güzel ama pek gerçekçi yorum gibi gelmedi
    08.07.2020
  • çok ama çok teşekkür ederim 😊 gerçekten çok güzel bir yorum okudum ve bu benim ikinçi gelişim ve ber fefasında çok mennun kalıyorum 😊 herkese tavsiye ediyorum mutlaka yorum alın derim ben 😊👍🏻
    08.07.2020
  • Thansk kenan
    08.07.2020
  • Ağzınıza, emeğinize sağlık. Çok çok pozitif ve samimi bir faldı. İçimdeki sıkıntıları bir nebzede atmama yardımcı oldunuz. Çok teşekkürler
    08.07.2020
  • iyi bir yorumdu umarim soyledikleriniz zaman icinde dogrulanir.Tesekkur ederim.
    08.07.2020
  • Şahaneydi gerçekten ağzına yüreğine sağlık
    07.07.2020
  • Thank you so much and the reading was very clear. I look forward to the future!
    07.07.2020
  • Thank you sir
    04.07.2020
  • Emeğine sağlık ama çok karışık geldi
    03.07.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.