logo

Saat
Dakika
Saniye
Saira Leavitt Durugörü yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Saira Leavitt

Hakkında

Rozetleri

Durugörü




Sırada 1 kişi var
Başarı %94 Kredi 1500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 42 dakikada yorum yapıyor.
09/06/2020 tarihinden beri 58 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • thank you so much.
    18.07.2020
  • Thank you
    16.07.2020
  • Thank you,although it was difficult to understand half the things you have written 😕
    16.07.2020
  • I didnt understand what she was saying. The message was contradicting. I wish i could message to clarify what it all meant...
    14.07.2020
  • Thank you for the lovely reading . Will keep my fingers crossed 🤞🏻
    09.07.2020
  • ❤️
    02.07.2020
  • Thank you u are very accurate and honest ❤🙏
    01.07.2020
  • That was good
    18.06.2020
  • Thank you
    15.06.2020
  • Thank you 😊
    13.06.2020
  • Thank you so much for the nice reading ! I will take things slowly and i really hope i will get a chance to have him again.
    11.06.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.