logo

Jassie Stefan Kahve Falı, Tarot Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Akrep Burcu

Jassie Stefan

I have a tarot gift for her fortune .. (ask questions clearly)..

Hakkında

Rozetleri
Yeni Yorumcu

Yeni

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %71 Kredi 150
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 55 dakikada yorum yapıyor.
13/05/2020 tarihinden beri 14 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • It was good
    16.05.2020
  • İ feel so sad when you say long time i wish I wish I hadn't read my luck with you
    16.05.2020
  • nice
    15.05.2020
  • I was very confused by what he said and interpreted it as if he knew me . İ'm always with you
    14.05.2020
  • Thank you, but it was very hard to understand some sentences due to a bad usage of English. And i didn't have many trouble days in my past, actually my last 2-3 years were wonderful, so you probably saw it wrong, sorry. But still thank you for your reading.
    13.05.2020

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %62 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 25 dakikada yorum yapıyor.
13/05/2020 tarihinden beri 17 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • I am confused, sorry
    01.06.2020
  • Thank very insightful
    27.05.2020
  • thank you so much. you the best
    19.05.2020
  • great
    16.05.2020
  • thank u
    16.05.2020
  • You didn’t answer my question. You just described the cards to me..
    14.05.2020
  • i havr no clue what u wrote.. had no answer to my questions.. just a bunch of explanation of cards which i can do on my own .. pick cards and look up their meanings .. im sorry but u didnt even mention any answer to my question.
    14.05.2020
  • Disgusting in one word ugh.. plz save your money and dont come to this reader
    14.05.2020
  • the worest reeqding ever i did not ask for a mean of the card !!!
    14.05.2020

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %66 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 98 dakikada yorum yapıyor.
13/05/2020 tarihinden beri 10 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • It was, It wasn't the best!!
    28.05.2020
  • thanks
    24.05.2020
  • if I could give zero stars I would. you addressed only the flower part of my dream and none of this is true to me. very disappointed
    21.05.2020
  • rubbish waste of money
    14.05.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.