logo

Heather Victoria Tarot Falı, Rüya Yorumu yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Başak Burcu

Heather Victoria

Hakkında

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %85 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Englishاردو
Ortalama 58 dakikada yorum yapıyor.
18/03/2020 tarihinden beri 19 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • I became addicted to her readings.
    27.03.2020
  • very nice and accurate
    26.03.2020
  • That was shocking how she knows so much, I recommend
    24.03.2020
  • farkli bir yorum ama gercekciydi. yasayip gorucez
    21.03.2020
  • Emeğinize sağlık.Gayet güzel yorumlamışsınız.Tavsiye ederim.
    20.03.2020
  • Beklediğim gibi degildi Emek için puanım
    20.03.2020
  • Baktırmayın.boş boş tavsiye gelecek öngörüsü yok
    20.03.2020
  • Süperr
    19.03.2020
  • Emeğinize sağlık çok değişik bir faldı
    19.03.2020

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Englishاردو
Ortalama 34 dakikada yorum yapıyor.
18/03/2020 tarihinden beri 4 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %85 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Englishاردو
Ortalama 82 dakikada yorum yapıyor.
18/03/2020 tarihinden beri 22 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • wow! Heather you are amazing thank you so much💗
    28.03.2020
  • omg thanks and u are right about the vehicels he likes cars and motorcycles so thank u 🙏
    26.03.2020
  • I LOVE HEATHER !!!
    26.03.2020
  • Absolutely amazing, very descriptive.
    26.03.2020
  • Thank you very much for this special and detailed reading. I will be back soon for some other readings. Have a nice and healthy day :) i’m again, very thankful for your feelings. Highly recommended!
    24.03.2020
  • Very accurate. She is so helpful and kind.
    23.03.2020
  • guzel
    21.03.2020
  • So positive thanks
    21.03.2020
  • Bu falin bizimle yakından uzaktan ilgisi yok...Hanımefendi kendinizi koşulsuz sevin deyip durmussunuz...Birakinda kendimi nasıl sevecegime ben karar vereyim....Falimda sorduğum soru üzerinden değilde...Burç yorumu astroloji yorum yapmışsınız ....Ben size durugoru falı baktırdım... Astroloji falı baktirmadim...Siz benm i korucularimi yada rehberlerimi bırakın onlar bende kalsın....Onlar bana Allah tarafından verilmiş bir hediyedir....O yüzden kendi isinizee bakın..Fal güzel yemekler yapın demekle olmaz...Fallar his ve durugoru ile yapılır...Buda Allah vergisi bir yetenektir.... Astroloji. ile yorum hiç yapılmaz....Bu sizin yaptiginiz iş yorumculuk degil....Akıl verme işi...Benim sizin aklınızda fikrinizede ihtiyacım yok....Kendinize saklayın....
    20.03.2020
  • Hiç beğenmedim klasik basit bir burç yorumu olmuş ayrıca babamla aram çok iyi hiçbir zaman da kötü olmadı. Size puanım 1 yıldız
    19.03.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.