logo

Deniz Sonay Kahve Falı, İskambil Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf
Akrep Burcu

Deniz Sonay

** İndirim ** / sizleri seviyorum:) i love y'all ♥

Hakkında

Merhabalar ben Deniz, 29 yaşındayım. Mardin Suryanisiyim, öğretmenim. Lakin yıllardır Parapsikoloji ve Enerji çalışmalarına olan ilgim vesilesi ile kendi mesleğimi icra etmiyorum. Kendi ilgi duyduğum alana yöneldim ve bu alan beni sizlerle buluşturdu. Psikoloji, Yaşam Koçluğu, Reiki, Maji Uygulamaları ve Bioenerji konusunda eğitimlerim var ve yüksek enerjim ile size duymak istediklerinizi değil, tamamıyla gördüklerimi söylüyorum. O sebeple olumlu ve olumsuza, gerçeklere açık olanların beni tercih etmesi en önemli önceliğimdir. Tüm dürüstlüğüm ile sizleri kırmadan, incitmeden gördüklerimi aktaracağıma emin olabilirsiniz. Bana fal göndermek isterseniz olumsuzu kabul ettiğinizi, Kendi Adınızı +Anne Adınızı + Doğum tarihinizi iletiniz ve baktırmak istediğiniz kişinin de aynı şekilde bilgilerini iletiniz lütfen. Bunlar odaklanmak ve Astral olarak iletişim kurabilmem açısından çok mühimdir. Fallarınızı kendi Tarot&Katina destemden de açılımlar yaparak bakımlarınızı tamamlıyorum. Sorularınızın net ve odaklanmış bir şekilde sorulması, falların doğru ilerlemesine olanak sağlar. Bu sebep ile, sorularınızı odaklanarak ve net bir şekilde iletmenizi rica ediyorum. Eğer özellikle bir sorunuz yoksa da, "Özel hayatımın gidişatı nasıl olacak? Beni neler bekliyor?" veya "İş hayatımın gidişatı neler olacak, olumlu ve olumsuz beni bekleyen durumlar nelerdir?" gibi sorularınızı iletebilirsiniz. Net sorularınız ile, doğru sonuçlara ulaşacağımıza emin olabilirsiniz. Binnaz.comda tüm sorularınız ve sıkıntılarınız için sizlerleyim, kucak dolusu sevgilerimle... ♥

Rozetleri
Uzman Yorumcu

Kahve Uzmanı

Kahve Falı




Başarı %98 Kredi 1000
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 71 dakikada yorum yapıyor.
16/02/2020 tarihinden beri 1942 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Wow. What a great reading. I will be back to update you. Thank you ❤️
    29.11.2020
  • cok tesekkur ederim
    29.11.2020
  • Yine çok tutarlı çok güzeldi tam da dediği gibi her şey, bakalım neler olucak :)
    28.11.2020
  • Thank you so much, yes I enjoyed the reading! Super ✨
    28.11.2020
  • Supersin 😍😍👌👌👌
    28.11.2020
  • harikaydı... her şeyi noktasına virgülüne tarif rtmiş anlatmadığım şeyleri bile yazmış içimi okumuş... ne diyebilirim ki favorimsin bundan sonra teşekkür ederim♥️
    27.11.2020
  • Çok akıcı keyifli özenilmiş çok güzel bir yorum çok teşekkür ederim. Ağzınıza sağlık.
    27.11.2020
  • Gerçekten beni tanıyorcasına anlatmışsınız. Dostça yaklaşımınız samimiyetiniz içimdeki tüm kötü enerjiyi ve umutsuzluğu aldı. Emeğinize sağlık. soracak soru bırakmamışsınız. Bundan sonra sık sık karşılaşacağız. Sağlıcakla kalın. ❤️
    27.11.2020
  • yorumunuz bir öngöründen çok temeniden oluşuyo nokta atışı tarih hiçbirşey yok
    27.11.2020
  • Kac yorumcuya fal yolladim ama kesinlikle hic biri senin kadar samimi ve detayli degildi. Cok memnun kaldim🥰. Yine gelecegim♥️
    27.11.2020
  • geneli bile iyi yorumluyorsunuz bir soru sormak istiyorum online olacaginiz zamani bekliyorum :)
    26.11.2020
  • Teşekkürler çok güzeldi
    26.11.2020
  • Çok teşekkür ederim kuzum. Tabi ki huzurlari bozulmasin yazik olur. Umarim öyle gitmez ve düzelir evlilikleri🤲 Enerjin daim olsun cnm ❤
    26.11.2020
  • Enerjinin güzelliği yeter, ağzına sağlık 🙏
    25.11.2020
  • Okurken inanamadım sanki beni, onu tanıyor ilişkimizi uzaktan izlemiş gibi anlattınız üslubunuz diliniz o kadar güzel ki tekrar tekrar enerjinize emeğinize sağlık inşallah dediğiniz gibi olur her şey yoluna oturur benim de tek dileğim o tekrar tekrar çok teşekkür ederim sevgilerle 🌸🤍
    25.11.2020
  • Yine çok güzel bir faldı:) İnş dediklerin olur 🙏🏻
    22.11.2020
  • Yorumunuz icin cok tesekkurler, bayildim yorumunuza🙂
    20.11.2020
  • Ağzınıza sağlık inşallah dedikleriniz olur
    20.11.2020
  • ♥️♥️♥️
    18.11.2020
  • Ben elimden geleni bugüne kadar yaptığıma inanıyorum ve guruda yapmıyorum ama karşı tarafında başkasının aklıyla hareket etmesini aklını teslim etmesini kabul edemem seven insan her koşulda sebebi her ne olursa olsun sevdiğinin yolunda ve yanında yürür. Uzaktan izlemenin özlemenin sevmenin karşı tarafın haberi olmadıktan sonra kimseye bir faydası yok. Kendisini iletişime kapatan etrafına adeta bir koza ören bir insana ne kadar ve nasıl ulaşabilirsiniz, ne kadar ikna edebilirsiniz. Kendi bilir ben önüme bakacağım artık geçmişe takılıp geleceğime ipotek koyamam.
    16.11.2020
  • Aleyküm selam, almanyadan da sizlere selam olsun kuzum. Yine çok güzel özenle yorunladin güzelim. Sende Allaha emanet ol. Enerjin daim olsun ❤🥰
    16.11.2020
  • Teşekkür ederim çok güzel yanıtlamış. Ve sanki tanıyor gibi anlatmış. Hepsi doğru. İnşallah dedikleri çıkar hayırlısıyla❤️.
    15.11.2020
  • Tesekkür ederim bir yildizi kirdim cünkü sanki bir cok yerde size verdigim detaylari alip kendi yazim ve yorum seklinde aktarmisiniz gibi geldi🤔 emeginize saglik 😘
    12.11.2020
  • Güzel yorumunuz için teşekkür ederim ❤️
    11.11.2020
  • The best ❤️
    11.11.2020
  • O kadar içimi rahatlattı ki, her bir kredi helal olsun❤️🙏🏻 nokta atışları çok iyiydi inşallah dedikleri de çıkar🙏🏻💃🏻
    11.11.2020
  • Teşekkürler, umarim söyledikleriniz gerçekleşir❤️❤️❤️
    10.11.2020
  • Detaylı özenilmiş güzel yorum için çok teşekkür ederim
    10.11.2020
  • İş konusunda bana verilen sözler var ve akademisyen olmak iatiyorum bu iş bılunduğum şehirdemi olacak verilen sçzler tutulacakmı ne zaman olacak
    09.11.2020
  • Gerçekten diğer yorumculara göre çok uzun bakılmış bir faldı teşekkür ederim. Yorumlarınız da doğruydu, umarım iyi dileklerinizi yaşayabilirim.💜
    09.11.2020
  • Çok teşekkür ederim her zamanki gibi çok güzeldi 🙏🏻
    09.11.2020
  • çok çok iyi yorumluyor deniz 💕💕 arkadaş gibi içten sıcakkanlı ve nokta atışları yine yeniden daha önceki falımda bir ayrılık ilişki kopukluğu görmüştü ve şu anda onu yaşıyorum o yüzden tekrar geldim hem içten yorumu için hem de müthiş öngörüleri için. çok teşekkür ederim 💕
    08.11.2020
  • Çok güzeldi teşekkür ederim ayrıca izmir için dualarınız ve iyi dileklerinize de teşekkürler çok incesiniz 🙏🏻
    06.11.2020
  • Dediklerinizin çoğunun çıkmasıyla 3. Gelişim bir dahakinde tekrar görüşmek üzere❤️ ağzınıza sağlık❤️
    04.11.2020
  • Yorumları çok anlaşılır ve akıcı.ikinci kez geldim Bundan sonra ki tek adresim diye bilirim tşk ederimmm
    04.11.2020
  • Deniz hanıma ikinci kez fal baktırıyorum söylediği şeyler tutarlı , güzel fal bakıyor .
    02.11.2020
  • Memnun kalmadım, bir daha gelmem
    01.11.2020
  • Çok teşekkür ederim yine güzel bir yorumdu dediklerinizin bir an önce olması için sabırsızlanıyorum :)
    31.10.2020
  • gerçekten çok başarılıydı... o nedenle 10 numara 5 yıldız...
    31.10.2020
  • The reading is great
    31.10.2020
  • Her zaman ki gibi Süpersiniz, Teşekkürler 🥰
    30.10.2020
  • bayıldımmm 😍😍😍
    30.10.2020
  • Teşekkür ediyorum güzel yorumların ge samimiyetin için Denizcim😊 Emeğine sağlık uzun anlatımın için .
    29.10.2020
  • Muhteşem Muhteşem Muhteşem 💯 💯💯💯💯💯💯
    28.10.2020
  • İlk kez baktırdım çok memnun kaldım ama leave bölümü nerede onu bulamadım soru soracaktım
    28.10.2020
  • Çok güzel pozitif ve motive edici, umarım falımda gördükleri çıkar🥰
    27.10.2020
  • Güzel bir faldi teşekkür ederim .
    27.10.2020
  • Gerçekten güzel bir faldı, sadece fincanda çıkan harflere tam anlam veremedim orası hariç. Mutlaka yeniden geleceğim.
    27.10.2020
  • Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler çok beğendim falı 💜
    27.10.2020
  • Teşekkür ederim:)
    25.10.2020
  • Şahanesin ♥️
    25.10.2020
  • Teshekeur ederim size canim❤️❤️❤️❤️ memnun kaldim❤️ bakuden selamlar size ❤️😘😘😘 her sheyi dogru soyeldiniz ve gelecekle iygili inshallah hepsi olur ❤️😻 kendinize cok dikkat edin. Sevgiler❤️💋
    25.10.2020
  • supersiniz
    24.10.2020
  • Kesinlikle tavsiye ederim 😍
    23.10.2020
  • Teşekkür ederim 💞
    23.10.2020
  • Güzel Işığım her zaman ki gibi özverili, nokta atışlarınla yorumluyorsun. Bu kaçıncı kez gelışim sana sayamadim😊 o kadın beter olsun. Kurban olduğum Allah onun yanına bırakmadı çok şükür🤲sende hep mutlu ol kuzum. Allah'a emanet ol. Çok öpüyorum seni🌹❤
    22.10.2020
  • hiç beğenmedim. abartildigi kadar iyi degildi
    19.10.2020
  • Müthiş bir fal daha 😍❤️
    18.10.2020
  • Teşekkür ederim kesin tekrar geleceğim dedikleriniz olursa
    18.10.2020
  • Metin Kemal Kahraman"Deniz koydum adını" şarkısını dinledim dizede tevsiye ediyorum benim için dinleyin lütfen. 🙏❤️ İyikide iyikilerimsiniz❤️
    18.10.2020
  • Teşekkürler
    17.10.2020
  • Yine muhteşem ve nokta atışlarınla yorumladin birtanem🌹eski eşimin nasil da bencil olduğunu bildin ?! Nasil da değişmeyeceğini bildin ?! Çünkü o karektere sahip. Aynen öyle, sadece onun Pişman oldugunu görmek bilmek istedim. Evet çok doğru gülüm, bana ilgi göstermedi ve kıymetimi bilmedi. O yüzden onunla kesinlikle bir araya gelmem. Sevdiğimle eski eşimin arasinda Dağlar kadar fark var. InşAllah Yilbasina kadar hersey hallolur dediğin gibi ve Yeni Yila cok mutlu bir şekilde girerim. InşAllah sende yeni Yila çok mutlu girersin. Allah ne muradin varsa versin bebegim. Enerjin daim olsun 🌹😘
    16.10.2020
  • Best reading ever! Thank you so so much for giving hope and also being honest! You can not imagine how much support you just gave me! God bless you and I wish you all the luck! ❤️ Thank you from whole my heart.
    16.10.2020
  • Benim için verimli bir yorumdu :) merak ettiğim soruların cevabını fazlasıyla aldım. Teşekkür ediyorum.
    15.10.2020
  • çok net ve temiz bir yorumdu, teşekkür ederim 😊
    15.10.2020
  • Hayat yolumu aydinlatan Derin hislerinize ve tevsiylerinize sonsuz teşekkür ediyorum 🙏 Sizi burda görmek gerçekten çok çok güzeldi. Hayattaki tek İDOLÜM hayranım size bu kadar gerçeklik ve net kesin tevsiylerinize 🙏Iyiki tanımışim🙏
    14.10.2020
  • cok tesekkur ederim dualarin ve guzel dileklerin icin benim icimi rahatlanttin.umarim bu zman dilimi carcabuk gecer
    14.10.2020
  • Bu isimle hitap konusunu çok kasmışlar da Burcu kim? “Burcucuğum” Falın kalanını okumadım.
    13.10.2020
  • She is very kind and deliverd really a great informativ reading. Thank you very much
    12.10.2020
  • Şahanesiniz her zamanki gibi 🙏🙏 Çok çok teşekkürler 😍❤️
    12.10.2020
  • Çok çok çok iyi
    11.10.2020
  • Yüreğinize sağlık deniz hanım:) ilk baktırdığım falda da kişiler ve zamanları bilmiştiniz ne zaman dediyseniz o zaman oldu:) inş bu dedikleriniz de gerçekleşir🙏🏻
    11.10.2020
  • Eşimle aram nasıl olucak ve cocuklarımla eşimle boşanmak gibi bir durum yaşıycakmıyım
    11.10.2020
  • Görüşleriniz, anlayışınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere ☺️
    11.10.2020
  • Denizim, yine harika nokta atışlarla yorumladin. Allah senden razi olsun. InşAllah tez zamanda artik bu sevindirici haberi alirim 🤲cok bekledim, cok yoruldum cok sabır ettim. Dimdik ayakta durdum inşAllah bundan sonra mükafatimi alirim. Enerjin daim olsun Işığım, klavuzum❤🌹
    10.10.2020
  • İlk gönderdiğim falda öngörülerinin çıkması üzerine 2. Yi gönderdim. Deniz hanımın sammimiyeti ise ayrı bir nokta. Oldukça da tutarlı. Emeğinize sağlık🙏🏻👍🏻💖
    10.10.2020
  • İlk defa geldim memnun kaldım teşekkür ederim emeğine sağlık güzel haberlerle yine geleceğim
    09.10.2020
  • cok tesekkur ederim canim. ilk tanismamizdi. icime su serptin. umarim 2021 ugurlu gelir.
    09.10.2020
  • Deniz hanım çok teşekkür ederim, baktırdığım en özenli fal buydu diyebilirim. onun iyi iletişim becerilerine sahip olmasına rağmen yalnız kaldığını bilmeniz gerçekten muazzam son iki haftadır o kadar gerginim ki. gerçekten enerjinizle içimi rahatlattınız. olumlusuyla olumsuzuyla olduğu gibi aktarmışsınız. sonuç almam dahilinde size mutlaka dönüş yapacağım. sevgilerimi iletiyorum💌💌💌
    09.10.2020
  • harika
    08.10.2020
  • Deniz Hanim uzun detayli ve bol nokta atisli bir fal olmus yine.. emeginiz icin cok tesekkurler 🌸 umarim iyi haberlerle gelirim.. sevgiler
    07.10.2020
  • Mükemmel detaylarla dolu ve gerçek bir faldi teşekkürler 😘
    07.10.2020
  • Her zaman gerçek yol gösterenim denizciğim. Hisleriyle olayları o kadar güzel analiz ediyor ki kısa zamanda vaz geçilmezim oldu. ❤️
    06.10.2020
  • Çok teşekkürler kahve falında sana güveniyorum :)
    06.10.2020
  • Deniz Hanım güzel yüregine sağlık. Tekrar görüşmek dileğiyle. Sevgiler
    05.10.2020
  • Denizcim iyiyim sende iyisindir umarım sağlıklı mutlu günler geçirmeni dilerim :) en iyi baktırdığım kahve falı senin falın muhteşem hislerin detaylı uzun sorularıma cevaplar işi hakkıyla yapmışsın canım seninle tanıştığıma mutluyum ilk gelişim memnun kaldım tekrar geleceğim gelişmeler oldukça baştan sona öngörün nokta atışlı bitanem!!! evet ailevi sorunlar manevi sorunlar dışında maddi sorunları da var parasal anlamda bu yüzden bir sevgililiğe hazır değil onun ve benim düşüncelerimizi birebir sanki bizi tanıyormuşçasına aktarmışsın bebeğim çok teşekkür ediyorum çok sağol... evet zoru seviyorum karamsardım dönmez sanıyordum bitti sanıyordum ama bitmediğini duymak çok iyi geldi :) verdiğin tarihi yılbaşını bekleyeceğim muhtemelen engelimi kaldıracaktır bir sevgililiğe başlarsak güven tazelememiz ve şartlar lazım evet aynı şeylerin tekrarlanmaması adına vazgeçmeyeceğim bir umudun son şansın olmasına sevindim hayatında biri olmadığınıda tahmin ediyordum zaten söylediklerini ciddiye almıyorum ne kadar istemiyorum desede öyle olmadığını biliyordum ama sözleri beni üzdü telafi eder inşallah gelince aramızda mesafe var evet engellerin kalkması iyi olur meleğimmm baştan sona çok beğendim sağlıcakla sevgiyle kal enerjim duam senle olsun o döndüğünde tekrar danışacağım... iyi ki varsın seni tanıdığım için mutluyum sende hep mutlu ol her dileğin gerçek olsun kart desteğin için teşekkürler aşırı ilgilisin aşkımm seviliyorsun öptüm kendine çok iyi bak görüşmek üzere sevgiyle kal... %100 paranız ve zamanınız boşa gitmesin denize baktırın tavsiye ediyorummm... İşinin ehli kesinlikle... Sonsuz yıldız sonsuz kalp sana <3 :) AŞIRI MEMNUNİYET... başkasına danışmaya gerek bile yok denizi tanıdıktan sonra...
    05.10.2020
  • Detaylı çok özenli bir yorum teşekkür ederim
    04.10.2020
  • 🌹🌹🌹
    04.10.2020
  • Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Çok güzel yorumladınız. Çok mutlu oldum . Kesinlikle tavsiye ederim .:)
    03.10.2020
  • tesekkur ederim. kızın isminde a ve n var evet :) ocak ayı uzak bir süreç değil, o zamana kadar anca toparlanırım zaten.. cok tesekkur ederim insallah bahsettigin kisi ile tanisip tekrardan danismaya gelecegim. sevgiler.
    03.10.2020
  • Harika nokta atışı yorumlarıyla ilk falımdı son olmayacak çok teşekkür ederim :)) güzellik ;)
    03.10.2020
  • Her soruma açık ve net cevaplar vermişsiniz gene Deniz Hanımcım 😊 Bu arada ne kadar sevgi dolu bir yüreğiniz var , inanın buradan dahi hissedebiliyorum, o güzel ve içten dualarınız nasılda yerini buldu çok şükür.Zaten nasıl üzüntümü sizinle paylaşıyorsam samimiyetinize inanaraktan mutluluğumuda sizinle paylaşmaya geldim.Ve şu an yorumunuza da bayıldım.Sevgi, mutluluk sizinle olsun.
    03.10.2020
  • Teşekkürler 🤗🙏🙏
    30.09.2020
  • Çok güzel bir yorumdu. Ne kadar pozitif ve yapıcı bir yaklaşımınız var. Umarım söyledikleriniz gerçekleşir🙏🏻Sevgiyle kalın💕
    30.09.2020
  • Ah hadi inşallah❤️
    30.09.2020
  • Denizcim agzına saglık umarım herseyin hayırlısı olur🙏🏻🤗
    29.09.2020
  • Yani diyorsunki şuanki doğru kişi:) bana bişey hissettiğini hiç ben dusunmemiştim:)
    29.09.2020
  • Çok teşekkür ederim. Beni çok rahatlattın ve hislerin doğruydu.Hatta bi ara kavga nedemi okuyacağımı düşündüm :) bekleyeceğim.
    28.09.2020
  • cok guzel durum analizi, gelismelerle ilgili tekrar biraraya gelmek dileği ile ❤
    28.09.2020
  • İlk defa geldim ve boolca emek verilmiş detaylı dolu dolu bir yorumla karşılaştım keşke daha önce gelseydim.Ben kendisini çok sevdim enerjimiz çok güzel uydu iyi ki de gelmişim.Bütün emekleriniz enerjiniz için teşekkür ederimm 🥰♥️♥️ İnşallah guzel haberlerle tekrar gelirim
    27.09.2020

İskambil Falı




Başarı %97 Kredi 750
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 74 dakikada yorum yapıyor.
16/02/2020 tarihinden beri 89 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • ❤️🌺❤️👏👏👏👏❤️🌺❤️
    30.11.2020
  • bir günün içinde farklı mevzularla ikinci defadır geliyorum. enerjisi o kadar güzel ki samimiyyetini uxaktan bile hissettiriyor. insanın içini rahatlatıyor. söylemediğin konularla ilgili bile her şüye biliyor. çok teşejjür ederim her şey için. bir sonraki defa yine geleceğim adres kesinlikle burası 💐
    28.11.2020
  • Not really what i asked :/ thank you tho
    19.11.2020
  • This was amazing.... thank you with all my heart
    17.11.2020
  • Cok tesekkur ederim:)
    13.11.2020
  • Good reading
    10.11.2020
  • Yine 5 yıldız yine tek kelimeyle mükemmel ben bayılıyorum snaa iyi ki varsın💞
    06.11.2020
  • Cok sagol kuzum hislerine cok guveniyorum seni seviyorum hep yanimdasin sagol caniminici benim .seni anlatmaya sozler yetmez ki ❤🤗
    31.10.2020
  • Hayat klavzum canım benim o kadar Muhteşem bir tarzı var Sanki yüz yüze konuşmuş gibi oluyorum her defasında 🙏 Iyiki tanımışim🙏
    15.10.2020
  • Sıcaklığın içtenliğin keşke telefon iletişimi olsa 🙏🏻 yine çok iyiydi çok teşekkür ederim
    04.10.2020
  • thank you so much for such a wonderful reading! you are amazing.! you answered my questions fully and I have no further questions for you. again thank you so much!
    11.09.2020
  • diger soyleyenlerin cok ziddi.ve nasil biseylerle ugrasiyor. hersey havada kalmis ve hic 100 tk lik bir yorum degil o kadar basitki. live nedir .cok ustunkoru cok sasirdim .ve biseyler var mi dedim o kasar havada ustunkoru bakimki cok sasirdim sorularim cok cvpsiz ve hicbir sey katilmamis cok uzgunum
    09.09.2020
  • Bir kere kullandığın dil ve o güzel dileklerin için bile nasıl teşekkür etsem az Deniz sana. :) Mükemmel yorumuna diyecek hiçbir şeyim yok. Dediklerini sabırla bekleyeceğim ve inşallah bir gün güzel haberler için kapını tekrar çalacağım. :)
    02.09.2020
  • She was so nice and straightforward love her!!
    01.09.2020
  • tşk ağzına yüreğine sağlık ❤️❤️❤️
    24.08.2020
  • Sağolun size güveniyorum 🙏
    20.08.2020
  • ♥️
    18.08.2020
  • Çok teşekkür ediyorum 🙏
    09.08.2020
  • Deniz🙏 görmediğim canım arkadaşım oldun artık bir yorumcudan öte. gerçeği olduğu gibi aktarman ne kadar iyi geliyor bana. Bu adam dediğin gibi gelsin dile benden ne dilersen🤗 geldiği gün sadece sana teşekkür etmek için fal bakımı atacağım ☺️ iyi ki varsın.. herşey için sonsuz teşekkürler 🙏
    06.08.2020
  • hello, thank you for the reading, it was a good reading.
    03.08.2020
  • O benim canim kardesim canim arkadasim herseyimi ona danisirim 😌😊🤗seni cok seviyorum denizcigim soyledin herseyi kelimesi kelimesiyle yasiyorum ❤❤caniminici 🤗🤗🤗
    31.07.2020
  • Great reading
    27.07.2020
  • Güzel dilekleriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim :)
    22.07.2020
  • Muhteşem
    19.07.2020
  • çok teşekkür ederim çok güzel bir faldı. resmen her şeyi bildiniz . çok mutlu oldum . ilginiz beni çok sevindirdi.keske daha yüksek verebilseydim . bu arada ben de fal bakıyorum . arkadaş olarak ihtiyacınız olursa her zaman yardım edebilirim.
    13.06.2020
  • Çok teşekkürler
    13.06.2020
  • Cok cok güzeldi. Tesekkür ediyorum
    12.06.2020
  • harikâaaaa
    11.06.2020
  • Denizcigim yuregime tek dokuna bilinen kadin nedenini bilmiyorum ama yorumlarinmlarini okudugumda her seferinde agliyorum .beni ne kadar da iyi anliyorsun...belkide soyleyemdiklerimi hissetmen beni duygusallastiriyor iyiki varsin seni cok seviyorum❤cok cok gecmis olsun sen yokken gozlerim hep seni aradi 😊😇💜her zaman burda ol
    11.06.2020
  • Çok teşekkür ederim ❣
    11.06.2020

Durugörü




Başarı %97 Kredi 750
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 64 dakikada yorum yapıyor.
16/02/2020 tarihinden beri 272 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you so much..I will follow your advice and take the first steps
    29.11.2020
  • Thank you so much for your insight again I really appreciate you.
    26.11.2020
  • Thank you. Like alwsys you are the best darling! Thsnks Deniz
    22.11.2020
  • As always Deniz has been super awesome..
    18.11.2020
  • Thank you Deniz..I will reach out to you again very soon:)
    17.11.2020
  • Thank You Deniz. As always you have been amazing and best. Lots of love and hugs
    17.11.2020
  • Thank you for the detailed reading ❤️
    17.11.2020
  • Thank you for answering my questions ! I want your predictions to come true as well . Hopefully it will happen . I trust you
    16.11.2020
  • Awesome!!!
    16.11.2020
  • Thank u 😘❤️
    14.11.2020
  • Deniz is super lovely. She calms me down
    12.11.2020
  • oh my goodness thank you so much Deniz!! amazing guide and caring spirit you are❤️ much love to you xxx
    12.11.2020
  • Wow how did you knew something i never told you..
    10.11.2020
  • Wow. Im speechless. The accuracy and details are awesome
    10.11.2020
  • She is tooo awesome
    10.11.2020
  • You are really sweet and kind .A virtual hug from me :)
    07.11.2020
  • Thank you! Sorry I was nervous anout everything. Its been hard emotionally but i really care about him and appreciate your time.
    07.11.2020
  • Deniz..thank you so much for your lovely ready and I really wanted to express how kind,loving and caring you are.I can literally feel all your love and support in my reading.I will definitely keep you updated and reach out to you soon.
    07.11.2020
  • Thank you, Deniz. Your reading was very helpful. I was expecting a bit more details but in general you gave me good information! Thank you kindly. :)
    31.10.2020
  • Çok çok tesekkürler,bayıldım yorumunuza❤️❤️
    31.10.2020
  • it helped a little thank you, but its so hard times for me right now and i dont know how much strong will be and breakdown from crying...❤😔
    28.10.2020
  • Çok teşekkür ederim
    26.10.2020
  • Wow... very good reading! Thank you Deniz! You alway the Best!♥️♥️♥️♥️♥️
    25.10.2020
  • I love getting readings from her. She is so sweet and goes into detail about everything. Thank you for being so honest and so sweet. I hope you and your family are safe.
    19.10.2020
  • Harika 💓
    18.10.2020
  • çok iyi
    17.10.2020
  • I love your readings Deniz!!!♥️♥️♥️ you are alway very well describe everything i ask for! Thank you! Always with you!♥️♥️♥️ you are the Best !😘😘😘
    13.10.2020
  • Kalbim ve hislerim boşuna sizi seçmemiş sevgili Deniz hanım😍 Nasıl güzel içten nazik yazmışsınız ve kendinize has cümlelerinizi dualarınızı da katmışsınız içine..Deniz hanım kesinlikle içinde bir mucizeyi barındırıyor.. 👼🏻 Allah sizin de gönlünüze göre versin, sağlık mutluluk huzur hep sizinle olsun güzel yürekli Deniz hanım♥️ emeğiniz, harika yorumunuz için teşekkürler...
    12.10.2020
  • Thank you somuch
    10.10.2020
  • Thank you for the nice reading i hope it will all come true in the future😊
    04.10.2020
  • Thanks for very accure reading! Love you always♥️♥️♥️
    01.10.2020
  • teşekkürler canım benim 🌷👁️‍🗨️🐣🍀👍 emeğine hissiyatınıza sağlıkkkk olsun 💜🦋🎈
    27.09.2020
  • thank you, you are right i never felt this before😔❤❤
    26.09.2020
  • elline koluna saglik cok tatli yazmisin
    20.09.2020
  • Good reading. She seems to be a sweet person and has positive energy. Accurate details. Have to wait and see if what was predicted will happen but overall good experience and accurate.
    18.09.2020
  • Thank u 🤗
    17.09.2020
  • Thank you
    17.09.2020
  • So my next question is because you are right on the dot of things is when will Chris reach out?
    15.09.2020
  • Thank you for this reading but I'm a man asking questions about my lady I'm not a woman but I get what you're saying.
    05.09.2020
  • Briliant lady❤️❤️❤️
    05.09.2020
  • thank you, hope he text:( ❤
    01.09.2020
  • We did not take a break august we didnt seperate actually august been fine miss and thanks for the reading ❤️
    01.09.2020
  • Daha cok tavsiye olmus ben öngoru istemiştim :/ umarım haklısınızdır
    31.08.2020
  • Teşekkür ederim, bu evliliğe tek inanan sensin şuan. Umarım dediklerin olur , ne diyebilirim artık. Ayrıca kırmayıp her seferinde zamanı gelmese de falımı yorumladıgınız için teşekkür ederim. Kendimi bazen durduramıyorum. Ama bir dahakine zamanı gelmeden gelirsem reddet beni nolur♥️
    31.08.2020
  • Thank you
    31.08.2020
  • Akşam görüşürüz canım
    29.08.2020
  • she describe accurate things about me, i hope the prediction come to pass, thank u, very great reading☺
    27.08.2020
  • This was really detailed and super honest. I felt like you knew both of us personally! Thank you so much ❤️
    25.08.2020
  • Hello Daniz thank you for your insight ,i have been out of sight concerning my love life . Its been a long time however I hope everything will be worth it in the end.
    24.08.2020
  • çok güzel çok teşekkürler.
    23.08.2020
  • Thank you! Good reading
    22.08.2020
  • Thanks a lot ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ sure 5 stars
    22.08.2020
  • sorry to tell it was very bad reading, i had a reading before with her before, some paragraphs were copied and pasted Word by Word,,vague reading, nothing resonates with me
    22.08.2020
  • Good reading. Picked up how things have been with us, his charcter traits and how I have been feeling. Also very similar to what others have said in regards to the future. She was accurate about how things are now so I think she is accurate about how they will be in the future. Also really sweet energy. I recommend her.
    20.08.2020
  • Thank you!
    17.08.2020
  • Wow! This lady is really good, love your reading! Very accure , thank you ♥️♥️♥️
    16.08.2020
  • 💖💖💖
    14.08.2020
  • çok teşekkür ederim ama sevgilinle aran iyi olucak demişsin biz ayrıldık .verdiğin hiç bir harfte onun adında ve soy adında yok yani belki bilmek istersin diye düşündüm
    14.08.2020
  • ❤️❤️❤️
    13.08.2020
  • Thank you x
    12.08.2020
  • Sagol denizim allah senden razi olsun sagol iyiki girdin hayatima iyiki her zaman elimden tutup bana yol gosteriyorsun😊☺️sen olmazan ben naparim...❤❤❤❤❤
    12.08.2020
  • Teşekkür ederim Deniz
    12.08.2020
  • So sweet and claim all you have told me :) thank you so much for the clairty❤️🙏🏼
    10.08.2020
  • harika
    09.08.2020
  • Thank you ❤️
    09.08.2020
  • Denizz 💖💖💖💖
    06.08.2020
  • Thank you so much once again and I have alot of faith in him.and I🙏♥️
    05.08.2020
  • Thank you so much ❤️
    05.08.2020
  • Bol nokta atışı olan bir faldı. Yine yine mükemmel bir yorumdu çok çok beğendim 🙏⭐⭐⭐💞🥰💐💞🥰💐
    04.08.2020
  • Önce ki falının harfi harfine çıkması ile tekrar geldim. İnanılmaz bir yetenektir Deniz. Olmazı olduruyor gibi farklı bir tılsımı var sanki. Mutlaka denemelisiniz.
    04.08.2020
  • Thank you Deniz !!! I love it. you are wonderfull. It's all true you said. I will come again, of course. ♥
    04.08.2020
  • cok ama cok tesekkür ediyorum. hisslerin gercekten cok kuvvetli. verdigin harflar hepsi doğru. mükemmel bir yorum yaptin. cok Öptüm seni ❤
    04.08.2020
  • Thank you !!!
    02.08.2020
  • Thank you so much :)
    02.08.2020
  • Thank you so much I appreciate it
    02.08.2020
  • Thank you .
    01.08.2020
  • Denizciğim, her zaman ki gibi bol nokta atışlı bir faldı. Öngörülerine her zaman değer veriyorum, çünkü hep haklı çıkıyorsun. Seni seviyorum, iyi bayramlar tekrardan canım. :)
    31.07.2020
  • söylediğiniz herşey harfiyen doğru. çok başarılı ve detaylı bir faldı çok teşekkür ederim harikasınız...
    31.07.2020
  • İşte buuuu!!! Benim canım arkadaşım,canım sırdaşım bu işte!!! Denizin farkı bu işte! İçimi iliklerime kadar okuyan kadınnn Seni çok seviyorum canım arkadaşım! Bütün sorularıma cevap bulduğum tek insan. Beni o kadar güzel tanıyorsun ki sorduğumu da hatta sormadığımı da cevaplayan bir arkadaşım. İşte bu senin farkınnnn!!!İyi ki varsın. ♥♥♥♥
    31.07.2020
  • Thank you
    30.07.2020
  • offf deniz ya içim inanmıyor gerçekten yani bu benim hissim. ama seninki de farklı olsa söylerdin.
    29.07.2020
  • Thank you so much for the positive reading , fingers crossed now 🤞🏻
    26.07.2020
  • muhtesem cok begendim. nokta atislari bolca olan bir faldı karsi tarafın söyledigi cümleyi bile tahmin edebilmeniz sasırttı ve aynen o sekilde bir cümle ile tepki verecegine de eminim ben :)
    25.07.2020
  • Deniz hanım harika bir yorumdu tüm detayları bildiniz. Sizden öncede Kahve yorumu almıştım. çok memnun kalmıştım. Söylediğiniz gibi Temmuz ayında bir iletişimimiz oldu ve devamında dediğiniz gibi görüştük. Şu an iyi gidiyor sayenizde çok sağolun. Sevgiler♥
    25.07.2020
  • Teşekkür ederim.
    18.03.2020
  • Yorumunuz için teşekkür ederim eskiyle zaten imkansız yeniyle daha çabuk olmasını diliyorum
    17.03.2020
  • teşekkürler
    15.03.2020
  • Bu ayrılık döneminde eski sevgilim ne gibi duygular düşünceler içinde? Beni düşünüyor mu ya da pişmanlık tarzı duygulara sahip mi?
    14.03.2020
  • Tesekkur Ederim Tatlım💓🤗
    14.03.2020
  • Ben beğendim durumumu bilmişsiniz:)
    14.03.2020
  • cok tesekkür ederim. harika bir yorumdu umarim dediginiz gibi olur hersey
    14.03.2020
  • muhteşem herşeyi bildi
    20.02.2020
  • begenmedim hic slakadi yok
    19.02.2020
  • Tesekkur ederim ♥️ Sevgi ve ışıkla kalın🤗
    19.02.2020
  • cok tesekkur ediyorum
    18.02.2020
  • Hiç birşey anlamadım sorduğum şeyden bambaşka şeyler yazmışsınız keşke bukadar atmasaydınız
    18.02.2020
  • Teşekkür ederim 😊❤
    18.02.2020
  • Beni çok şaşırttınız
    18.02.2020
  • detay bekledim hayal kırıklığı oldu biraz... sevgiler
    18.02.2020
  • robot falı gibi fal bakmışsınzı olamamış gidip robot falcıyamı sordunuz sonra buraya yazdınız acaba?
    18.02.2020

Canlı Fal




Başarı %100 Kredi 800
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 16 dakikada yorum yapıyor.
16/02/2020 tarihinden beri 41 Canlı fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok iyiydi 😊
    18.09.2020
  • çok çok iyi
    18.09.2020
  • Wow its a roller coaster! Just loved how detailed her analysis and thoughts were.
    16.09.2020
  • İsmine kadar bildi
    16.09.2020
  • Denizcim içimi okursun. kırmadan da yol gösterirsin. enerjin gerçekten çok iyi. anlarmadiklarimi da bilirsin. kredi bitti yarim kesmedin teşekkür ederim. tekrar görüşmek dileğiyle. 🙏
    11.09.2020
  • uzun uzun her şeyi en detayı ile açıkladı ve müthiş doğru tespitler , nokta atışları.. harika gerçekten. çok sıcakkanlı ve içten. arkadaş sohbeti gibi.
    09.09.2020
  • iyi ki 🙏
    15.07.2020
  • Çok iyiydi çok beğendim
    25.05.2020
  • Çok çok beğendim. Çok konuda aydınlattı beni. Daha ne olsun.
    17.05.2020
  • denizim birtanedir onun yeri bende bambaska
    17.05.2020
  • Önce Çok detay vermedim sadece yorum bekledim, içinde bulunduğum ve de ne olacağını hissettiğim şekilde doğru cevaplar aldım, bakalım bekliyorum karşılaşacağım sonuçları, pozitif ve samimi iletişimi olan biri, sevdim kendisini.
    13.05.2020
  • Eline diline sağlık, çok güzel bir bakımdı teşekkürler :) en yakın zamanda tekrar geleceğim...
    12.05.2020
  • harika verdiği tarihler tutarsa tekrar gelecegim
    11.05.2020
  • Deniz hanıma bayıldım anlatması cümlelerinin estetiği kişilik analizi tespitleri öngörüleri hayran kaldım ya♥️🌷💕 müdavimi olurum artık ☺️😍
    11.05.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.