logo

Saira Sara

Hakkında

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %96 Kredi 150
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 46 dakikada yorum yapıyor.
01/01/2020 tarihinden beri 42 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank youu. <3 I love it!
    15.02.2020
  • thank u so much 🙏
    13.02.2020
  • thank u 🙏
    11.02.2020
  • thank u 🙏
    07.02.2020
  • Thank you. Hopefully all turns out as indicated.
    24.01.2020
  • Thank you dear fore the beautiful reading. Very clear and detailed. Although it’s my first reading but i liked it. I really hope all you wrote will truly happen. Cant wait to have more readings in the future
    15.01.2020
  • Ok
    14.01.2020
  • Great!!! Thank you:)
    12.01.2020
  • She is very accurate and answered all of my questions
    11.01.2020

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 75
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 33 dakikada yorum yapıyor.
01/01/2020 tarihinden beri 14 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • thnks
    14.01.2020
  • thanks
    11.01.2020

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %90 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 46 dakikada yorum yapıyor.
01/01/2020 tarihinden beri 49 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank u great reading and she did not ask for 5 stars... so u wil get 5 stars from me:)
    17.02.2020
  • Thank you ❤️
    16.02.2020
  • thank u🙏
    16.02.2020
  • very generic, but thank you
    15.02.2020
  • thank u🙏
    14.02.2020
  • She was super on point and I will defiently purchase another reading thankyou for the clarification.
    07.02.2020
  • So should i stop talking to his unk eddie or his auntie mary since she believe everything he says should i stop being aroud them but overall my reading was amazing u need a promotion u was so on point and didnt suger coat anything baby. U are a star
    07.02.2020
  • Thank you
    02.02.2020
  • too long
    17.01.2020
  • She is the best... definitely reccommand..
    14.01.2020
  • thank you so much :)
    10.01.2020
  • Lovely reading and understanding! Highly recommended reader! 💕
    10.01.2020
  • Really good and accurate reading!
    10.01.2020

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.