logo

Ajit Sri

Hakkında

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %87 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 80 dakikada yorum yapıyor.
17/12/2019 tarihinden beri 11 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • i understand completley and you are right thank you
    23.12.2019
  • thank you
    23.12.2019
  • Worst reading every didnt even answer my wuestions at all
    17.12.2019

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 75
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 110 dakikada yorum yapıyor.
17/12/2019 tarihinden beri 16 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • thank you
    02.01.2020
  • Thank you so much
    24.12.2019
  • thank you
    21.12.2019
  • thank you
    19.12.2019
  • thank you
    19.12.2019

İskambil Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %90 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 89 dakikada yorum yapıyor.
17/12/2019 tarihinden beri 14 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • But this guy dont know me yet ! Can i still do still do this ?
    25.12.2019
  • Thanku so much sir I will surely do the remedies bt what about ghode seeds... which seeds are provided nd how I get it ND it's amount coz I don't want that my parents come to know about anything
    24.12.2019
  • The best ever i will recommend him to anyone who needs true clarification. Because he’s very accurate and will guide u in the right direction
    24.12.2019

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %85 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 153 dakikada yorum yapıyor.
17/12/2019 tarihinden beri 29 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • too long
    17.01.2020
  • Is it a joke or real ?! Terrible... even 1 star is TOO MUCH for this reading. You suck. If I needed an advice I'd have gone to a councelor. I ordered a prediction not an advice !
    03.01.2020
  • I would like to know more about my love life
    20.12.2019
  • oh wow thats great advise never thought of that. thank you so much for your time and help. take care.. love & light... happy holidays.
    20.12.2019
  • Great!!! Thank you:)
    18.12.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.