logo

Saat
Dakika
Saniye

Jessica Alice

Hakkında

Rozetleri

Rüya Yorumu




Başarı %88 Kredi 1500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 241 dakikada yorum yapıyor.
20/11/2019 tarihinden beri 30 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • thank you
    02.09.2020
  • Positive
    31.08.2020
  • This really helped a lot ! It gave me a lot more Clarification
    31.08.2020
  • Don't know if her interpretation is accurate but it was positive. Can't give it 5 stars as I have to see if it happens in time given.
    24.08.2020
  • thanks for the advice ♥️♥️
    05.06.2020
  • I loved this, Thank you so much!!!
    26.05.2020
  • but u said that I have stored good energies already in ur last reading.this reading says that it will happen in 2 months.
    07.01.2020
  • thamk you
    20.12.2019
  • Your are very inaccurate
    09.12.2019
  • thank you
    04.12.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.