logo

Jasmine Cruz Tarot Falı, Durugörü yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Jasmine Cruz

Hakkında

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %66 Kredi 100
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 130 dakikada yorum yapıyor.
20/11/2019 tarihinden beri 19 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Very bad english
    20.01.2020
  • Bad english....hardly understable....didnt ans my questions and even if i dont like his wife u cant say some awful things about any women....sry if my words hurt you...and thnku for ur efforts gbu😇
    23.11.2019
  • Totally wrong..The person is married to a Guy.!!!
    22.11.2019
  • thank you
    21.11.2019
  • thank you so much
    21.11.2019

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %88 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 134 dakikada yorum yapıyor.
20/11/2019 tarihinden beri 23 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Awwww this was AMAZING. You made my day, you went into detail and more than what i asked. Thank you
    22.01.2020
  • What ever u said yes.. they are like that.. mean selfish. I always help them and in return, I find myself as a fool to help them
    23.11.2019
  • thank you
    23.11.2019
  • Her english isnt good at all
    22.11.2019
  • you are amazing thank you so much for your patience and kindness may god bless you
    21.11.2019
  • thank you for the lovely reading take care.
    21.11.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.