logo

Henry Michael Tarot Falı, Rüya Yorumu yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Henry Michael

Hakkında

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %97 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 42 dakikada yorum yapıyor.
18/11/2019 tarihinden beri 14 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • thank you!
    02.12.2019
  • Thank you, hope it all turns out.
    01.12.2019
  • Thank you
    30.11.2019
  • Thank you!
    30.11.2019
  • thank you so much
    29.11.2019
  • thank you very much
    29.11.2019
  • Thank you Henry for the reading! The reading made sense as I too picked up on what you were saying. I will continue on my path and take on the negative ppl with love and positive energy. Thanks again!
    27.11.2019
  • Ur reading is absoutely on point and keeping positive thoughts and feelings...thank u and for sure will come back for another reading
    27.11.2019
  • Very kind and valuable reading!!
    25.11.2019

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 27 dakikada yorum yapıyor.
18/11/2019 tarihinden beri 9 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • thank you
    07.12.2019
  • thamk you so much
    04.12.2019
  • So i will end uo joining the military?
    03.12.2019
  • thank you
    03.12.2019
  • thank you so much
    02.12.2019

Astrokariyer




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1990
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/11/2019 tarihinden beri 1 astrokariyer analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosolar




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 2290
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
18/11/2019 tarihinden beri 1 astrosolar analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %96 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 29 dakikada yorum yapıyor.
18/11/2019 tarihinden beri 21 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • So nice and he explain everything truthfull!!
    30.11.2019
  • U made me confused u didnt ans my questions... weather reconcilition possible or not.....if he loves her and distracted towards me then why will he come back.... and if he loves me than he cant be distracted by anyone.....so plz dont use cold statements to make ppl happy be straight forward... u said u r seeing reconcilition but its not dtrong enough to predict 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ disappointed...
    27.11.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.