logo

Akmeriç Mutlu Tarot Falı, Rüya Yorumu yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Akmeriç Mutlu

Hakkında

15 senelik yorumcuyum. Sezgilerim annemin bana mirası, kendimi adamış olduğum bu mesleğe saygıyla daha nice seneler devam ettirmek adına sizlerleyim. Ben içinizdeki uyuyan ateşi çıkarmak için burdayım ve bu sayede inaniyorumki sizler de, onu koruyarak taş üzerine taş koyabilir, aklınızdakileri hayata geçirebilirsiniz .

Tarot Falı




Sırada 1 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 36 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2019 tarihinden beri 8 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok memnun oldum çok teşekkür ederim
    04.12.2019
  • muhteşem gerçekten aradığım tüm sorulara cevap buldum çok çok teşekkür ederim
    13.11.2019

Rüya Yorumu




Sırada 1 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2019 tarihinden beri 1 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Katina Aşk Falı




Sırada 1 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 51 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2019 tarihinden beri 11 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Ağzına yüreğine sağlık canım çok beğendim inşallah dediğin gibi olur kavuşuruz ne olursa olsun canım 👍👍👍👍👍👍👍👍
    10.12.2019
  • Başarılı
    09.12.2019
  • Teşekkür ederim fal konusunda bu sitede sizi tek geçerim gerçekten hisleriniz bayaa kuvvetli, yorumunuza bayıldım emeğinize yüreğinize sağlık sevgiler.. 😊❤
    09.12.2019

El Falı




Sırada 1 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 19 dakikada yorum yapıyor.
02/11/2019 tarihinden beri 2 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.