logo

Cem Ayvaz Kahve Falı, Tarot Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Cem Ayvaz

Merhabalar efendim, falları hissettiklerim de harmanlıyorum. Lütfen bunu di

Hakkında

Öncelikle merhabalar, 1991 doğumluyum. Arkadaşlarım arasında gelişi güzel bir fal bakmam ile her şey başladı. Henüz daha 19 yaşındayken bir arkadaş ortamında ilk kahve falımı baktım. Fal dışındaki öngörülerimin güçlü olmasını bildiğime rağmen söylediklerim beni bile şaşırttı. Zaman ilerledikçe ben fal bakmaya devam ettim. Artık bu fal işi çevremi de aşmıştı. Ben de en sonunda bu öngörülerimi sizinle paylaşmak adına binnazabla.comda yer almaya başladım. Güzel vakit geçireceğimize eminim.

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %95 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 46 dakikada yorum yapıyor.
26/10/2019 tarihinden beri 8 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • teşekkürler, nokta atışları var tekrar tekrar okuyacağım
    01.11.2019
  • Teşekkür ederim çok memnun oldum emeğinize sağlık muhteşem 😊
    01.11.2019
  • Uzun detaylı güzel bi faldı. Teşekkür ederim :) soruma net cevap verdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim. Umarım dediğiniz zaman içinde dileğim gerçeğe dönüşür :)
    31.10.2019
  • Teşekkür ederim güzeldi 😊
    27.10.2019
  • Teşekkür Ederim.Fakat Bu fal olmamış daha çok Tavsiye falı olmuş ...Fakat onuda Tutturamamisiniz....Malisef bu fal Ne beni nede Erkek arkadasimla ilgili hiç bir şey i yansıtmıyor...Bu sitede çok değerli yorumcular hatta medyumlar var ...Ve çok emek vererek fal bakıyorlar..Falı okurken gerçekten ağzın açık kaliyor ve sasiriyorsun...Bu fal sorduğum soru uzerinden tavsiye üzerine bakılmış ve akıl vetilmis bir fal....Befendi benim Akilada tavsiyede ihtiyacım yok..Fal bak hem Durugoru hem his. hemde yürek isterim....Bu bu falda zerre kadar his yok... Hele Tarihleri tam kafadan sallamissiniz...Yeni olduğunuz için Sizden çok fazla puan kirmiycam....Normalde bu fal a tek yıldız bile vermem...Çünkü ben bu sitede hep adaletli puan vermisimdir...Ben gerçek hislerle bakilmayan fala çok fazla puan vermem....Çok üzgünüm bu fal olmamış....
    27.10.2019
  • çok güzel ve açıklayıcı bir fal olmuş teşekkürler
    26.10.2019

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 24 dakikada yorum yapıyor.
26/10/2019 tarihinden beri 2 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.