logo

Şehrazat Kara Kahve Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Şehrazat Kara

Hakkında

Çeşitli fizik kuralları doğrultusunda kainatta bir nesnenin anlık fiziksel durumu unique tir dolayısıyla aslen her nesne konum ve yerleri itibariyle bulundukları kainati tümden betimler. Ben sizin temsil ettiğiniz evrende bulunduğunuz yeri betimlemeniz için yalnızca fener tutan bir yol arkadaşıyım. Kainatınız mutluluk ve güzellikle dolsun..

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %93 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Türkçe
Ortalama 45 dakikada yorum yapıyor.
14/09/2019 tarihinden beri 13 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Güzel yorumdu teşekkür ederim biraz daha geleceğe yönelik yorumlar olsa daha güzel olurdu .
    06.10.2019
  • yeni nesil kahve falı yorumcusu, memnun kaldım, astrolojiyi olarakta destek vermiş , tekrar baktırmak isterim başka sorularım da var tavsiye ederim
    22.09.2019
  • Güzeldi
    19.09.2019
  • Güzeldi teşekkürler :)
    19.09.2019
  • Çok sağolun💕 bu kişiyle çok denedik birbirmizden kopamıyoruz hislerimiz var ama anlaşamıyoruz bir çok kez dediğinizi uygulamıştım ve olumlu dönüşler aldım barıştık tekrardan ayrıldık artık askere gidiyor ümidim kalmadı bu ilişkiye bu sefer kesin bitti gibime geliyor tekrardan bi araya gelme durumu olabilirmi ? Benimle ilgili neler düşünüyor çok merak ediyorum iyi bir iz bırakmışmıyımdır?
    17.09.2019
  • Teşekkür ederim 😊
    17.09.2019
  • Teşekkür ederim❤️Sevgi ve ışıkla kalın❤️
    17.09.2019
  • Teşekkür ederim 😍
    17.09.2019
  • yuwarlak yorumlarla sorularima cvp yok kafaniza gore oylesine masalsi bakmissiniz ben daha iyi hissediyorum bu bakmanizdan.. alakasiz seyler adamla ruhesiyim bana esmer biri dio solemis ki okadar cok detay da vermistim.. kaale almiyor sorulara cvp yok! oyle bi masalsi..
    16.09.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.