logo

Naikia niki

Hakkında

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %52 Kredi 150
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 65 dakikada yorum yapıyor.
21/08/2019 tarihinden beri 12 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Didnt answer my question
    02.09.2019
  • Worst reading ever , you didnt answer my question
    30.08.2019

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %83 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 94 dakikada yorum yapıyor.
21/08/2019 tarihinden beri 11 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Good
    30.08.2019
  • greate
    27.08.2019
  • I pray everything comes to pass. Thank you❤️
    22.08.2019

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %80 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 240 dakikada yorum yapıyor.
21/08/2019 tarihinden beri 9 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • What about that girl in his life? Thank you again ?
    09.09.2019
  • Am sorry it was beyond my expectations dream symbol is something to dobwith paat present and future not easy to combine ur sitation with symbols it was so bad net surfing i wrote all my present status but she was puting this means this or it could mean that or that its net surfing not real reading wasted my time and money was misleaded by the voting rate
    08.09.2019
  • Wow
    31.08.2019

Astrokariyer




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1990
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
21/08/2019 tarihinden beri 1 astrokariyer analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosolar




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 2290
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
21/08/2019 tarihinden beri 1 astrosolar analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %87 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 36 dakikada yorum yapıyor.
21/08/2019 tarihinden beri 14 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you
    30.08.2019
  • the worest ! nothing specific to my Q the first reader is the oppesite to this one !!!
    28.08.2019
  • Thank you again foe your reading!
    27.08.2019
  • Niki is the Best!!!! She is awesome!!!! She understood my situation so eell and was spot on!! I highly recommend this lady!! Kreo up the grrat work dear!!!!!!??????????
    27.08.2019
  • So grateful to you for your detailed and insightful reading . Will come back for more . Much love to you ❣️Highly recommend this wonderful reader .
    26.08.2019
  • thank you so much for the wonderful reading. u did a great job. love & light & take care. :)
    21.08.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.