logo

Farrah Zubeyir Kahve Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Farrah Zubeyir

If you wonder about your future I am here :)

Hakkında

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %90 Kredi 250
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
EnglishDeutschPусский
Ortalama 26 dakikada yorum yapıyor.
06/08/2019 tarihinden beri 94 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thanks a lot for this lovely reading, once the news are delivered, i will comeback and write you again. Regards
    25.08.2019
  • Positive reading. Great predictions.
    22.08.2019
  • That was amazing, i will comeback when the developments comes true. Not so far, September is coming. Thanks a lot dear
    21.08.2019
  • Efsane ya hala şoktayım
    21.08.2019
  • Ağzından bal damlıyor bayıldım. Beni tanısan bu kadar anlatamazdın çok teşekkür...
    21.08.2019
  • Çok beğendim amaaa ya
    21.08.2019
  • Anlamıyorum bi fincandan bu kadar net bilgileri nasıl verebiliyorsunuz harikaydı bayıldım
    21.08.2019
  • Muhteşemdi...
    21.08.2019
  • Doğru tespit bu fiyata bu kadarını beklemiyordum. Teşekkürler
    21.08.2019
  • Merhaba, Fal icin tesekkurler ancak ben cinsiyetimin kadin oldugunu belirttim neden kiz arkadasin yazilmis?
    21.08.2019
  • Yorumlarınız çok isabetli ve bir o kadar gerçeğe dayanıyordu. Emeğinize sağlık.
    21.08.2019
  • что вы пишите?я так и ест женщина,кокой я и моя жена
    21.08.2019
  • Thank uu so much. But pleasee more details about him and u didnt tell me at what year i will get married or what age
    21.08.2019
  • ben beğendim, ne hissettiğimi çok iyi analiz etmis, doğru diyor teşekkürler beğendim görüşmek üzere
    21.08.2019
  • Harikasınız :)))
    20.08.2019
  • sorumu ingilizce sordum, cevabı türkçe geldi :)ve gerçekten iyi yorumlamış çok az soruyla bu kadar şeyi bilmiş olması ve türkçe yorum yazması şaşırtıcı oldu ,2 aya dediklerin olursa tekrar gelirim ,birden yorumu alınca hafifledim.valla bilmiş deneyin bence hemde kısacık soruyla iyi bilmiş deneyin derim.
    20.08.2019
  • Çok teşekkür ederim :)
    20.08.2019
  • Beğenmedim ? alakasız bir fal olmuş anlatılanlar benimle ilgili değil harcadığım kredime üzüldüm??
    20.08.2019
  • Baya iyidi
    18.08.2019
  • Çok beğendim ağzına yüreğine sağlık. Kesinlikle tekrar baktırıcam
    18.08.2019
  • Çok samimi ve sıcak yaklaşım hayatımı okudu tebrikler ?
    18.08.2019
  • Çok detaylıydı bu kadarını beklemiyordum. Çok fazla teşekkür ederim ?
    18.08.2019
  • Kesinlikle tavsiye ediyorum.
    18.08.2019
  • Çok beğendim ağzınıza sağlık ? ayrıca güzel yönlendirmeler yaptınız ???
    18.08.2019
  • Çok Teşekkür ederim ☺️
    18.08.2019
  • Harikaydı bayıldım ?
    18.08.2019
  • Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. ??
    18.08.2019
  • güzel yorum tşk ederim
    17.08.2019
  • Very good ??
    16.08.2019
  • Igrenc.....berbat
    16.08.2019
  • Tesekkurler
    16.08.2019
  • yuzeysel bir yorumdu .soru sorma hakkimiz olsa daha iyi olurdu diye dusunuyorum hem yorumcularin puanlari yukselir bizimde kafamizda soru isaretleri kalmazdi.
    16.08.2019
  • Harikasınız hayatımı okunuz resmen. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuzla beni çok rahatlattınız..
    16.08.2019
  • şuan ve geçmiş ile ilgili tamamen tüm olanları görebilen bir insansınız, gelecekle ilgili tahminler de olursa süper... analizlerinizi çok begendim teşekkürler ?
    16.08.2019
  • başarılı
    16.08.2019
  • Excellent reading clear and informative
    16.08.2019
  • kann ich empfehlen, hat mir gefallen
    15.08.2019
  • I would really advise doing whatever he says is true and relevant to the future as well as spectacular comments ?
    15.08.2019
  • Ağzınıza sağlık, çok doğru bi yorum. Umarım hepsi çıkar
    15.08.2019
  • Tşk ederim Emeğe saygı 5 verdim
    12.08.2019
  • Güzel yorumunuz için teşekkür ederim size. Gayet memnun kaldim. M harfi ve tanidigim biri oldugundan bahsetmissiniz. Soru olarak degil ama bunu biraz daha detaylandirmanizi rica edecegim gelismeler, ongoru gibi :) tesekkurler...
    09.08.2019
  • Vielen lieben Dank ❤❤❤❤
    09.08.2019
  • Thanks, nice
    09.08.2019
  • it looks like copy paste. common comments general stereotype like " you will enter somewhere crowded, there is a bird which will bring you a news :/ " i didn't feel anything special for me :(
    09.08.2019
  • Reading didn’t make any sense at all
    09.08.2019
  • Harikaydı... 6. Hissi çok kuvvetli teşekkür ederim.
    08.08.2019
  • Tesekkurler
    08.08.2019
  • Sehr profesyonel bravo ?????⭐⭐⭐⭐⭐
    08.08.2019
  • Very nice. Thank you.?.... There will be love or friendship with this specific person?
    08.08.2019
  • Cok tsk edrm cnm hazıran dedn ne zamanın haziranı
    07.08.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.