logo

Kova Burcu

Nicholas Davies

Hakkında

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %86 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 27 dakikada yorum yapıyor.
15/07/2019 tarihinden beri 13 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you
    31.10.2019
  • Very insightful and thoughtful. Thank you!
    21.08.2019
  • Clean and concise for each card. Thank you!
    18.08.2019
  • First of all u r noone to judge me and my relationship Nd secondly u didnt answerd my questions. Worst reading
    17.08.2019
  • great
    28.07.2019

İskambil Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 19 dakikada yorum yapıyor.
15/07/2019 tarihinden beri 16 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Dear Nicolas, have read everything and crazy that the cards and your explanation cards are correct. I am impressed and hope it will come true as the rest was right. great everyone must do this. you will not regret it. happy client
    16.10.2019
  • Thank you so much Nicholas. Really touching and well put and clear to understand. You just put a smile back on my face.
    12.09.2019
  • Very concise and to the point. TY
    02.09.2019
  • thank you for the reading.. ur great love & light :)
    31.08.2019
  • Thank u so much i loved ur advice
    23.08.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.