logo

Oğlak Burcu

Aurora Borealis

PLS DONT FORGET THE WRITE YOUR BIRTHDATE,PLACE AND TIME

Hakkında

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %77 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 137 dakikada yorum yapıyor.
17/06/2019 tarihinden beri 11 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • So wonderful she read my card and sent me a detailed healing advice I love her I will always come to her she is super caring
    18.06.2019
  • The reading is not for me it's for a man
    17.06.2019
  • She is so sweet highly recommended
    17.06.2019
  • Sorry but I think you are trying to thought me. Tarrot card. Surely I can say. You copied this prediction. So sad. You just passed as it come. I request binnaz pay heed their astrologer. Omg. Look this . It's screw my mind
    17.06.2019
  • Thank u loved it highly recommended
    17.06.2019

Rüya Yorumu




Sırada 0 kişi var
Başarı %87 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 18 dakikada yorum yapıyor.
17/06/2019 tarihinden beri 3 rüya yorumladı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %86 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 35 dakikada yorum yapıyor.
17/06/2019 tarihinden beri 13 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • My date of birth is 27/05/1996 (Gemini) Shellharbour hospital Roughly 5pm I haven’t yet read your reading but the opening sounds great! Thank you for sharing your time with me I appreciate every minute of it! Sending love and peace x
    18.06.2019
  • i’m very young.. december 1st 2004 i was born in raleigh at 7:33 pm
    17.06.2019
  • Great reading thank you and mine sign is pisces
    17.06.2019
  • Thank you. Great reading. :)
    17.06.2019
  • Do u see us moving in together and have kids together
    17.06.2019
  • Thank you :) ?
    17.06.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.