logo

Zoya Hayyat

Hakkında

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %89 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Englishहिंदी
Ortalama 41 dakikada yorum yapıyor.
17/06/2019 tarihinden beri 29 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thanks a lot
    03.10.2019
  • Useless and total BS! Contradictory messages and poor English. Nothing said made any sense. Do not waste your money here
    12.07.2019
  • Thnku so much ??
    23.06.2019
  • Thank you
    23.06.2019
  • Thank you so much for your great reading it was detailed and clear
    21.06.2019

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %75 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
Englishहिंदी
Ortalama 50 dakikada yorum yapıyor.
17/06/2019 tarihinden beri 20 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Great!
    22.08.2019
  • thank you that was more than i asked for
    31.07.2019
  • Thank you
    27.07.2019
  • Very very bad english.. Also the reading was just mixed up and had nothing with me to do.
    25.06.2019
  • Thank you very much for the reading. It sounds great and exciting only part is date with another man and I’ve never really seen men in that way so it’s made me even more curious. Thank you xxxx
    25.06.2019
  • Can you please tell me when will I get pregnant . And which other state of USA will I next move to
    25.06.2019
  • Terrible:(
    21.06.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.