logo

Merry Monica  El Falı, Astronatal yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Merry Monica

Hakkında

El Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %84 Kredi 125
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 117 dakikada yorum yapıyor.
07/06/2019 tarihinden beri 13 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • worst reading ever!Not recommended
    18.01.2020
  • Thank u, I hope it’s true
    28.06.2019
  • Please can you tell me when I will get married at what year? What month? What age I will be pregnant?
    28.06.2019
  • I have one more question please..... I used to talk to this guy named Egbe, but out of nowhere it seems like he lost interest. Can you tell me what are the reasons why?
    26.06.2019
  • Monika your reading is . Positive. I hope it will all become true. Soon . But you didn't give time. In your reading. It's very concise. U didn't answer many question.
    19.06.2019

Astronatal




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 1990
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
07/06/2019 tarihinden beri 1 astronatal analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Astrosinastri




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 2290
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 0 dakikada yorum yapıyor.
07/06/2019 tarihinden beri 1 astrosinastri analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.