logo

Koç Burcu

Fatma Karaca

Bilinmeyini buluyoruz, anlatılamayanı anlatıyoruz, yolumuzu çiziyoruz

Hakkında

Merhaba ben Fatma, annemin fal bakma yeteneği, bana da geçmiş olacak ki insanlarla karşılıklı sohbeti, hayat üstüne kritik yapmayı, hayatta kazanma stratejileri geliştirmeyi çok severim. Bu özelliklerimi sizlerle paylaşmayı seçtim. Ben de binnaz.com dayım sizleri bekliyorum...

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %95 Kredi 400
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 38 dakikada yorum yapıyor.
24/05/2019 tarihinden beri 78 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • çok güzel bir faldı. analizleri de çok doğruydu. verdiği tarihi sabırsızlıkla bekliyoru. 💛 teşekkür ederim mutlaka deneyin.
    01.12.2019
  • teşekkür ediyorum hayırlısı olsun inşallah Rabbim büyük bekleyip göreceğiz ❣️❣️
    30.11.2019
  • Beğendim İlginç bir faldı
    24.11.2019
  • samimî, duyarlı ve zerafet dolu yorumunuz için yürekten teşekkür ediyorum 🙏❤🌹🌺🌼🌸⭐⭐⭐⭐ çok başarılı yorumunuz ❤🌹🧿
    21.11.2019
  • Iyi ki varsınız 🙏❤🌸🌺🌼🌹 yürekten teşekkür ediyorum sıcacık, samimî, özenli ve gerçekçi yorumunuz için 🙏❤🥰⭐⭐⭐
    20.11.2019
  • Çok bunaldım ve ihtimal göremedim sinavla ilgili :(eminmisiniz peki:))
    16.11.2019
  • Görüşme isteği dışında doğru bir yorum olmuş. Yılbaşına doğru bir görüşme planlandı aslında:) teşekkür ederim🙏🏼👍
    12.11.2019
  • Süreci takip edip geleceğim şimdilik çok iyiiii
    12.11.2019
  • İyi niyet, umut ve emek dolu kaleminize, yüreğinize sağlık..
    10.11.2019
  • Teşekkürler
    08.11.2019
  • özenli, samimî, gerçekçi yorumunuz için çok teşekkür ediyorum 🙏❤🌹
    07.11.2019
  • Çok teşekkür ederim zarif kalbinizle yaptığınız içten, beni gercekten anlatan yorumuza🙏❤🌞🌹🌹
    06.11.2019
  • samimi, çok içten, beni yıllardır tanıyormuş gibi net bir yorum, çok başarılı🙏❤💫💫💫🌹 yürekten teşekkür ediyorum 🙏🥰
    05.11.2019
  • Sen bana ışık oldun ya kararımda, Allah da ömrünü güzel etsin Fatma hanım. Teşekkür ederim
    05.11.2019
  • ❤️❤️❤️
    04.11.2019
  • cok tesekkur ederim gorusmek uzere hosxakalın
    02.11.2019
  • Cok teşekkür ederim sagolun:))))
    01.11.2019
  • great thanks
    03.10.2019
  • haziran ayında baktırmıştım,o gün bir karar verilecekti ve fatma hanım dediği gibi karar erteleme aldı şimdi 2.kez karar için gideceğim bakalım ne olacak denk gelmişken baktırmak istedim.teşekkürler
    27.09.2019
  • Çok teşekkür ederim nokta atışları vardı çok güzeldi:)
    13.09.2019
  • HARİKASINIZ!❤️❤️❤️
    24.08.2019
  • Teşekkür Ederim yorumunuz için
    05.08.2019
  • Hope you are right and nd wat you said comes true. I wish I’ll get married to him only. Thanku for ur time and reading. Nice reading❤️
    26.07.2019
  • Fatma hanım cidden harika. Hayal kurdurmuyor, bazı yorumcular gibi sırf gönül gördürmek için ' 3 hafta sonra dileğin olacak' deyip de dileğiniz olmadığında '..... dolayı zaman ötelenmiş' demiyor. Ondan aldığım tavsiyelerle ben kendime bir çeki düzen verebildim, yoksa hata yapmaya devam edecektim. Bu üçüncü gelişim, ve yine geleceğim. Memnun kaldım kendisinden.
    26.07.2019
  • Tam açıklayıcı olamamış. Üstün körü cevaplamış.
    25.06.2019
  • Hadi inşallah çok teşekkür ederim şuanda salonda bekliyorum çok iyi oldu haberiniz
    25.06.2019
  • genel anlamda tutarlı ve iyi bir yorum aldım.kartlarda zaten sonuç olarak olumlu çok şaşırdım kartların olumlu olmasına bir yerde sanki benle ilgili bir durum değil gibi geldi ama bilinmez ki belki şuanda var ama ben bilmiyorumdur keşke soru sorma durumu olsaydı inşallah kartlar ve hisleri doğrudur.
    13.06.2019
  • Çok detaylı ve özenli bir yorumdu beğendim :))
    11.06.2019
  • thank u so much great reading
    11.06.2019
  • Bu dedikleriniz gecmiste zaten olanlardi uzaklastirma vs.. gelecekle bisi solememissnz
    11.06.2019
  • Çok teşekkür ederim ağzınıza emeğinize sağlık ❤❤❤
    09.06.2019

Katina Aşk Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %94 Kredi 400
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 33 dakikada yorum yapıyor.
24/05/2019 tarihinden beri 83 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Muhtesem
    02.12.2019
  • Sevgili Fatma Hanim... yorumlariniz icime su serptti..çok tesekkür ederim 💕
    02.12.2019
  • cok tesekkur ederim tekrar gorusmek uzerr
    30.11.2019
  • cok geçmis olsunnn.sagolunn
    30.11.2019
  • Çok teşekkür ederim çok tatlısınız umarim sizde çok mutlu olursunuz ben bir şeyi sormayı unuttum geri dönme cevap verme imkaniniz var mi bilmiyorum ama doğum günümü kutlar mi acaba dediklerinizi sabırla yapicam bu sefer 😍❤😘kendinize çok çok iyi bakinnn
    30.11.2019
  • Harika
    24.11.2019
  • Çok iyi detay vermememe rağmen birçok şeyi bildi
    23.11.2019
  • cok dogruu yansimis.2 gundur iletisim var.biz kisa da olsa tam iliski yaşadik.son karti zaten hic hissemeden secmistim.
    21.11.2019
  • O kadar doğru tespitleri varki
    20.11.2019
  • Allah bin kere razı olsun senden Fatma hanım. Ben böyle kart okuyuculuğu görmedim. Dediğin yöntemi de senin demenle hemen yaptım, bir işe yaradı, hemen mesaj geldi adamdan ve bu gece buluşuyoruz. Ne demeli sana, altın topum benim
    19.11.2019
  • super ve cok yardimci
    16.11.2019
  • Fatma hanım çok çok teşekkür ederim . Burada nice 1500 kredili kişilere baktırdım da boş boş hepsi 5 güne 6 güne arayacak soracak dediler, hepsi de boş çıktı, dedikleri olaylar çıkmadı bile. Size ilk geldiğimde uzak tarihler verdiniz, ama duru görünüzle bir şeyleri hesapladığınızı dediniz bana. Hesabınız doğru çıktı, işaretler bir bir geliyor. Şimdi umudum yerine geldi. Sağ olun
    12.11.2019
  • kart deteyı malesef hiç yok
    11.11.2019
  • Teşekkür ederim hiç bekletmeden yorumlamışsınız.. Tekrar görüşmek üzere
    10.11.2019
  • Nokta atışları vardı
    07.11.2019
  • Fatma hanım tarihlerle birlikte yapmış olduğunuz yorum için teşekkür ederim.
    06.11.2019
  • Kesinlikle hislerin kuvvetli. Herşeyi net görüyorsun. Enerjini beğendim Fatma hanım.
    04.11.2019
  • Teşekkür ederim bayıldımmm harikaa😊❤
    02.11.2019
  • BEN BÖYLE NET NOKTA ATIŞI YAPAN YORUMDA BULUNAN YORUMCUYA HİÇ DENK GELMEMİŞTİM. DENEDİĞİME PİŞMAN OLMADIM. YİNE GELECEĞİM
    02.11.2019
  • Iyi yorumdu ama daha detayli ola bilirdi
    30.10.2019
  • çok teşekkür ederim çok güzel bir faldı gelmezler gelmezler hep birlikte gelirler zaten seni tanıdığıma sevindim görüşmek üzere
    23.10.2019
  • Fatma hanıma bir spesifik soru sorun ve kartlarınızı seçin. Detaylı muhteşem bir yorum alırsınız. Öneriyorum
    04.10.2019
  • Soruma daha açıklayıcı bi cevap isterdim çok genel olmuş teşekkür ederim
    04.10.2019
  • teşekkür ederim yorum icin..isabetli olmasinj diliyorum.seçtiğim kartlar görünmüyordu.
    13.09.2019
  • Canım iyi güzel yeni yorumcusun da annesi değil eski sevgilisi bizi ayırdı ve şu an onunla zaten annesi uzakta napabilir ordan.o eski sevgilisi ile beni aynı anda idare ettiği için ve bm bunu tespit ettiğim için ayrıldık.. yorumun varsa sen de yaz olur mu saol yine de
    24.08.2019
  • Teşekkür ederim sağolun ?
    24.08.2019
  • ozenli samimi ve iyiniyetli bir yorum.. Çok teşekkür ederim.
    24.08.2019
  • Teşekkür ederim. Umarım dediginiz olur
    05.08.2019
  • İnşallah söylediğiniz her şey harfiyen çıkar ve ben de mutlu günlere adım atarım en nihayetinde...
    01.08.2019
  • Hisleri kuvvetli biri olduğu belli. Geçmişi ve bugünü bildi. Geleceğe dair gördüğü kişiler doğru, umarım olaylar da doğru çıkar.
    31.07.2019
  • Bu aldığım ikinci yorum. İlki tarottu, şimdi de katina. İki falda da vermediğim detayları sonuna kadar bildi. Fatma hanım geçmişi de geleceği de duru görüyor. Öneririm herkese
    16.07.2019
  • Teşekkürler ?
    05.07.2019
  • Çok şahaneydi yorumlarınız her cümlenizi okudukça kat ve kat daha heyecanlanıyorum mutlakaa tavsiye ediyorum, geçmişi de bildiniz geleceğe ise inanıyorum ve inanmama daha da yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim :)
    05.07.2019
  • Geçmişle ilgili durumları en ince ayrıntısına kadar birebir bilmiş. Gelecekle ilgili olarak da gerçekleşir mi bilmem ama benim pek inancım yok o konuda. Ama inşallah her şey dediği gibi olur çok umut verdi. Hisleri kuvvetli bir yorumcu olduğu belli. Bir de SORU SORMA ÖZELLİĞİ TEKRAR GELSİN @BİNNAZABLA.COM
    29.06.2019
  • gecmis ile ilgili yorumlari gayet dogru ve isabetli. gelecek ile ilgili soyledikleri umarim cikar. ??
    27.06.2019
  • Tek kelimeyle bayıldım. Ben sadece bir satır soru sordum ve vermediğim detayları da bildi. Fatma hanımın görülerine güveniyorum. Bu son olmayacak, yine görüşeceğiz.
    27.06.2019

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %95 Kredi 400
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 67 dakikada yorum yapıyor.
24/05/2019 tarihinden beri 70 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • cok tesekkurler.tavsiye ederim
    03.12.2019
  • fatma hanimin anlatimi diki uslubu hisleri harika!(bu arada oyle tadimlik ikram zaten yaptim gecen.şaşirmistir:)
    01.12.2019
  • Çok teşekkür ederim harikasınız..
    30.11.2019
  • love u I like ur beautiful reading amazing
    23.11.2019
  • FATMA HAANNNIIIIMMM KAÇTIR GELİYORUM, TAVSİYELERİNİZE UYDUM, KAZANAN BEN OLDUM. YİNE GELECEĞİM, SEN FALDA DEDİĞİNİZ ÇIKTI.
    22.11.2019
  • çok üzgünüm fatma hn. dediğinize uyan bırı yok ve ılk attım baska bır tıp tarıf ettınız ardından attım baska birini tarıf ettınız. eski eşimlede ailesiyle dedıgınız seylerde örtüşmüyor ve otekı bey e adım ben asla atmam ve oyle bırı yok dedıgınız gıbı bırı
    22.11.2019
  • sevgilimin benden uzakta olduğunu ilk bilen yorumcu:) cevaplanmamış detaylar olsa da hisli bir yorumcu
    21.11.2019
  • teşekkür ederim 🥰
    21.11.2019
  • cok sagolun cok tavsiye ederim
    21.11.2019
  • cok sagol.durustce gordugunu soyleyen bir yorumcu
    19.11.2019
  • 💕
    19.11.2019
  • Çok Tşk ederim, oldukça ayrıntılı bir yorum aldım
    08.11.2019
  • Tesekkurler
    07.11.2019
  • Çok çok teşekkür ederim🙏❤🌹💫💫 yoluma ışık oldunuz🙏💐
    06.11.2019
  • That was an almost accurate reading. She is good at this :)
    06.11.2019
  • Çok teşekkür ediyorum yureginizle yorumlamissiniz🙏❤💫💫🌹🌹
    05.11.2019
  • tesekkur ederim insallah sizde aydinlikla bulusursunuz saglikla kalin cok begendim
    04.11.2019
  • Best best best reading I have ever heard... En güzel fal . Thanx thanx thanx
    25.10.2019
  • Duru görü de bakar size kart da çeker üstelik kendisi mantıklı yol da gösterir. Para papazı olamyıp bu işi insanlarla bir arada olmak için yapan tek kişi Fatma hanım. Ruhumu aydınlattı yine.
    24.10.2019
  • Falı çıkmaz demeyin , ben öyle düşünmüyorum da demeyin . Bu Fatma hanımdan kaçıncı yorum alışım. Dedikleri birbir de çıkıyor. Uzak zamanlar veriyor ama verdiği uzak zamanlar da nokta atışlı çıkıyor. Denemenizi tavsiye ederim.
    24.10.2019
  • Yani bilemedim ama sevdiğim adamın söylediğiniz kadar beni sevdğini zannetmiyorum. Ama inşallah öyledir ne diyeyim 😇 teşekkürler.
    24.10.2019
  • Best reading ive had on here! When i read the reading it feels right and it does not seem like its “real” and not forced. She also gives way better then most others on here, and even though she doesnt come online all the time she is a really good reader! Hope it all comes true ❤️ thank you.
    18.10.2019
  • Çok ama çok teşekkür ederim yine mükemmeldiniz sagolunnn iyi ki varsınız
    18.10.2019
  • cokk sagolunn icim acildi cidden yol göstermeniz büyük naziklik 💞💞💞💞💞💞😜😜😜🐥🐥🐥😍😍
    11.10.2019
  • 💝💝
    02.10.2019
  • Teşekkür ederim ağzınıza sağlık :) sorum çok kısıtlı olmasına rağmen yorumlarınız doğru teşekkürler
    24.08.2019
  • Teşekkür ederim sağolun haklısınız:)
    24.08.2019
  • çok beğendim çok teşekkür ederim
    24.08.2019
  • pek beğenmedim bu sefer Fatma hanım bazı şeyleri hiç tutturamadiniz üzüldüm ilk baktirdigimda daha doğru bakmistiniz neyse umarım sorduğum sorulara verdiğiniz cevaplar olur
    24.08.2019
  • Amazing<3 çok sağol<3
    06.08.2019
  • Inşallah dediğiniz gibi herşey rayına girer düzelir teşekkür ederim oldukça açıklayıcı bi yorum oldu
    05.08.2019
  • ben diyecek hiç birsey bulamıyorum bu kadar açık ve net tüylerim diken diken oldu harika ötesisiniz bu kadar isabetli bir fal hayatımda görmedim herşeyi buldunuz kesinlikle baktırmalısınız Fatma hanıma ❤️?
    05.08.2019
  • Thank you so much
    31.07.2019
  • ??
    31.07.2019
  • Gerçekten çok çok iyi çok beğendim tekrar görüşmek üzere sevgilerimle
    16.07.2019
  • You’re amazing
    15.06.2019
  • Fatma hanım çok güzel bir yorumdu çok teşekkür ederim ❤ olayları anlatış şekli,ses tonu harika :) insana güven veriyor, rahatlatıyor :) herkese şiddetle tavsiye ediyorum, mutlaka yorum almalısınız ❤
    15.06.2019
  • Do u see us have kids together and do his really love me and my son like he said he do iles know how much I love him
    03.06.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.