logo

Koç Burcu

Fatma Karaca

Net Sorular=Net Cevaplar /Enerjiler, kartlar ne diyorsa o'dur.

Hakkında

Merhaba ben Fatma Karaca. Annemin fal bakma yeteneği ve empati kabiliyeti bana da geçmiş. İnsanlarla karşılıklı sohbeti, hayat üstüne kritik yapmayı, hayatta kazanma stratejilerini geliştirmeyi çok severim. Bu özelliklerimi de (sizlerin enerjinizle seçeceğiniz kartlar doğrultusunda) hem yol gösterme amaçlı hem de duanızla olan bağı kuvvetlendirmek adına Binnaz Abla evine taşımaya karar verdim. Sizlerden ricam ‘genel anlamda bakın, aşk hayatım ne olacak, aşk¶’ gibi genel bir soru tarzıyla gelmemeniz. Fal, ciddi bir enerji bağı işidir ve doğru sonuçlar için muhakkak ki doğru yönlendirme sorusu gerekir, ve bu sorunun da spesifik olarak bir konuya odaklı olması gerekir. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim. Sizlerle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Gündüz yazılı falda, akşamları ise sesli falda olabiliyorum. Sağlıcakla, sevgiyle kalınız.

Rozetleri
1.YIL

1 Yıl

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %97 Kredi 800
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 40 dakikada yorum yapıyor.
24/05/2019 tarihinden beri 411 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Yine her zamanki gibi mükemmel 😊
    12.08.2020
  • Çok teşekkür ediyorum. Çok ferahlatıcı ve net bir yorumdu
    12.08.2020
  • TEŞEKKÜRLER
    11.08.2020
  • Fatma Hanim cok tesekkur ederim. Uyarilarinizi dikkate alacagim, tatli diliniz ve insani rahatlatan yorumunuz icin cok sagolun.
    11.08.2020
  • 🥰🥰
    11.08.2020
  • beş yıldız burda veriliyor, milyonlarca yıldız da ben veriyorum sana... minnettarım 🙏sana başka da bişey dememe gerek yok, tekrar tekrar teşekkür ederim 🙏
    11.08.2020
  • Etkileyici ✳️
    05.08.2020
  • Birtanecik ablam benim çok teşekkür ediyorum ❤️
    05.08.2020
  • Çok net, çok açık, dürüst ve oldukça isabetli bir yorum aldım. HİÇ DÜŞÜNMEYİN HEMEN BAKTIRIN ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM!
    03.08.2020
  • Ben kaçtır sana fala gelirim, burada çok da kredi değeri yüksek olan 5 günde 10 günde şunlar şunlar olacak deyen ağzıma parmak bal çalanlara gittim de ne oldu, sonuç sıfır. Dert ortağım gibi bir şey oldun. Fatma hanımdan yorum alın ama ne istediğinizi iyi bilin. Kendisinde pembe tablo yok, hayal de kurdurmaz, size gaz verip de göndermez. Bana çok 'olmayacak yanlış bu' dedi, ama kartlar ne derse o dedi durdu, fikrini belirtmedi, kartların mesajları ile gerçek hayatı birleştirdi hep, örneklendirdi. Sorular ne kadar net olursa kartlardan çektiği mesajlar - onun demesiyle - enerji bağıyla o kadar güçlü oldu. Bana bazen cidden kehanet gibi gelecek falı bazen de tavsiye&strateji yorumları çıktı. Söylenenleri elimden geldiğince yapmaya gayret ettim, memnun olduğum sonuçları da aldım. Bence gelin, yorum almaya değer. Ha armut piş ağzıma düş, oturduğum yerden güzellikler beni bulsun deyenlerdenseniz öyle mucizeler yok, çünkü cidden insanın kaderi kendi elindeymiş ve Fatma hanım beni buna inandırdı, güç bendeymiş cidden. Karanlığa sinirli değilim, ışık yakıp yol aramaya devam etmek en güzeli imiş.
    01.08.2020
  • beni teselli etmeye çalışıp tavsiye vermişsiniz.. teselli duymak istesem birçok kişi bedava yapar. eminim iyi düşünceler ile yapmışsınızdir ama bu bir fal değildi... yorumlara aldandım ama değerlendireceğim bir fal bile yok ortada
    01.08.2020
  • Sorduğum sorulara yanıt buldum teşekkürler
    01.08.2020
  • Teşekkürler
    31.07.2020
  • Enerjinizle yorumlarınızla o kadar rahatlatıcısınız ki. Dediklerinizi uyguladığım taktirde herşeyin güzel olacağına eminim. Fatma hanıma mutlaka açılım yaptırın hiç pişman olmayacaksınız
    31.07.2020
  • Nutkum tutuldu doğrusu bir çok detayı en ince ayrıntısına kadar bildiniz..Çok teşekkür ederim yol göstericiiliginiz için ve mantıklı açıklamalariniz için. ..Annem evet mutsuz bir çocukluk ve evlilik geçiren biri .. Tamda dediigniz etkilere maruz kalan bir çocukluk ve yetişkinlik yaşatıyor bana.. Yakın gelecekte arkamda. bıraktığım kalbimde iz bırakan tek bir kişi oldu evet sonrasında biri ile denemek istedim ama o kişinin de niyeti çirkin çıkmıştı.. Ama kalbimde iz bırakan kişi çok yordu beni o benim için tek ve ilk bir duyguydu o farklıydı.. Geri gelmek istese bile ilerlemesi imkansız gibi bir şey çünkü kağıt üzerinde bile olsa bir evliliği var bu kişinin.. Diğer çıkma ihtimali olan talip konusunda bana bir kaç yorumcuda soylemisti ama sizin kadar detay veren olmamıştı teşekkür ederim.İs hayatı konusunda içimden bu anlamda bir enerji taşıyor hemde çokça fakat annem rahatsız fiziksel anlamda yanında benden başka bakabilecek biri yok bu sebepten erteledim son dönemlerde yoksa gerçekleştirmek istediğim değişik planlarimda vardır hazirladigim sınavlar ama hepsine bir dur demek zorunda kalıyorum bu sebepten.Kaderde bazen degistiremeyecegimiz seylerde oluyor malesef hastalık gibi sağlık gibi.. Tavsiyelerinizi güvenerek dikkate alacağım bu özenli yorum ve sıcak yaklasiminiz icin çok teşekkür ediyorum tekrar güzel bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum görüşmek üzere
    31.07.2020
  • no its is not Fatma ,, wadha is ms. Jeffer
    28.07.2020
  • teşekkür ederim, dilerim dediğiniz gibi olur.
    28.07.2020
  • Tekrar çok teşekkür ederim ablacım , yorumları değerlendirmeyi unutuyorum yoksa hiç memnun kalmaz olurmuyum sen bitanesin ❤️
    28.07.2020
  • Geçen sene bu sitede çok sıkı para harcadım, büyük isimlerin nerdeyse hepsine fal baktırdım. Ama uzun zamandır bu kadar etkilendiğim bir fal olmamıştı. Soruda başka birini sormama rağmen eski sevgilimi tarif etme şekliniz ağzımı açık bıraktı. Bire bir söylediğiniz her cümle mi tutar ya. Sadece kötü bir ilişki olduğunu söylemiştim terk edildiğimi bile söylediniz. Ki aynı şekilde şu an için sorduğum çocuğun da dediğiniz gibi ağır yaraları var gibi duruyor geçmişinde. Yemin ederim sırf uzun zamandır fal atmadım diye attım ama bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim. Enerjiniz harika geldi, ses tonunuz, yaklaşımınız inanılmaz gerçekten sayenizde güne güzel başladım. Çok memnun oldum tanıştığıma. Size de şimdiden musmutlu bayramlar! Tekrar görüşmek üzere. :’)
    28.07.2020
  • 🧡🌟☺️ Cok iyidi, super bir yorum, kartlari aslinda yeni bir is yeri mi vesile olur diye cektim, ama soruyu oyle sormadim, nasil bir enerji akimi🤔bu? Yorumda hersey cevaplandi... gercek olursa daha da iyi❤️🍀. Tesekkurler 🧿🎴
    28.07.2020
  • Çok teşekkür ederim. Çok nokta atışlarıyla dolu bir açılımdı. Tekrar geleceğime eminim 😀
    27.07.2020
  • Fatma abla her zaman ki gibi çok samimi sesi inanılmaz huzurlu doğru kararlar vermemde her zaman çok yardımcı
    27.07.2020
  • thank you
    27.07.2020
  • Wow i was shocked 😳😍 thank u love ur awesome
    27.07.2020
  • emeğinize sağlık Fatma hanım tşk ederim
    27.07.2020
  • Mükemmel nokta atisli faldi
    23.07.2020
  • Cok sevdim enerjinizi, teşekkür ediyorum :) güzel haberlerle tekrar gelicem insallah :)
    22.07.2020
  • ilk açılımdakiler başıma gelince hemen geldim içim çok rahat ablacım sana gelirken teşekkür ediyorum sevgilerimle görüşmek üzere
    22.07.2020
  • thank you for a lovely reading. it made me very happy. I hope it happens as you say.
    16.07.2020
  • sevgiler tesekkurler
    16.07.2020
  • hayırlısı herşeyin tşk yinede Fatma hanım umarım güzel şeyler olur
    15.07.2020
  • Wonderful reading. Thank you so much. Easy to understand. English is very good. xoxo
    14.07.2020
  • Tesekkürler❤️
    13.07.2020
  • Harika🌺☺️
    11.07.2020
  • Cok iyidi cok tesekkurler, keske yeni kisiyi biraz daha anlatilsaydi ☺️🌺
    08.07.2020
  • Canım ablacım yine mükemmelsin çok teşekkür ederim her dediğini dinleyeceğim çok öpüyorum
    07.07.2020
  • FATMA ABLACIM SENİ O KADAR ÇOK SEVDİM Kİİ, YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
    04.07.2020
  • Love you too dear 😘😘
    03.07.2020
  • Yorumu çok beğendim umarım verdiğiiniz tarihler tutar. Çok kişi den bu konu ile ilgili yorum aldım tarih verildi fakat hep bir ertelenme yaşandı.Sevgisinden şüphem yok asıl mesele asık sorun zaten daha çok bir heyecan yaşama isteği ki böyle olunca en güçlü sevginin bir anlamı kalmıyor.Bu benim görüşüm. Hani halk arasında ihanet ile ilgili konuşulduğunda erkeklerin örtülür ya misal “kadın aklını çelmiştir” kuyruğunu salamıştır” yada sadece çapkınlığından aldattı fakat kalbi sende”sanki ergenlikten çıkmamışlar gibi. Asıl demem o ki bunun bir özürü yok! Kendileri eşlerinde şart koştukları sadakati de bir zahmet kendileride uygulasın.Bu benim görüşüm. Teşekkürler
    02.07.2020
  • Sure i well do ,, love you
    02.07.2020
  • İçim ferahladı. Teşekkür ederim. 😊
    02.07.2020
  • Çok teşekkür ederim umarım olur
    02.07.2020
  • Thank you so much ❤🙏
    01.07.2020
  • dedikleriniz İnş çıkar bakalım zamanla göstercek
    30.06.2020
  • Teşekkür ederim emekleriniz için
    30.06.2020
  • Beautiful! Thank you ❤️
    30.06.2020
  • Harika!!!
    30.06.2020
  • EF SA NE.. Bundan sonra tek tercihim Fatma Karaca'dır..
    29.06.2020
  • TEŞEKKÜRLER
    29.06.2020
  • Çok güzeldi, teşekkür ederim
    29.06.2020
  • inşallah çıkar kuzum
    29.06.2020
  • Ağzınıza sağlık Fatma Hanım. Her zaman oldugu gibi yine modumu yükselttiniz, içime ferahlık verdiniz. Teşekkür ederim, sevgiler...
    29.06.2020
  • Fatma hanım çol teşekkürler çok pozitif ve çok ayrıntılı bir yorum olmuş. Şimdiye kadar bakatırdığım iki yorumcu da çok olumsuzluklar yazmışlardı. Umarım sizin dedikleriniz çıkar da tekrar görüşürüz.Sevgilerimle
    27.06.2020
  • Fatm Hanım güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Tekrardan geleceğim grşmek dileğiyle ❤😘❤
    26.06.2020
  • Ablacım o kadar şaşkınlıkla dinledim ki dediğin herşey çok doğru özellikle annesi hakkında , kocası bile baş edemiyor onunla :) 20 yaşında sanıyor kendini ve gençliğini yaşayamamış o kadar haklısın ki bayılıyorum sana , emin ol beni çok rahatlattın yine çok teşekkür ederim , benim de bazen saatlerce konuşasım geliyor seninle , seni öz ablam gibi görüyorum , :) o malum kişi hakkında söylediklerine de inanıyorum , o tamamen hakettiğini yaşıyor , çok şey söylemek istiyorum ama bunu herkes görüyor ondan çok detaya giremiyorum :) görüşmek üzere çok çok çok öpüyorum..
    25.06.2020
  • Birtanecik ablam benim tekrardan teşekkür ederim , biliyorsun sadece sana güveniyorum , ben o dönse kabul edemem ama senin de dediğin gibi katı kurallar koymacağım , hiç düşünmeyeceğim bile , geçen de demiştin ya o an gelmeden plan kurma diye , o yüzden kural koyup önümü kapatmıyorum , geçenlerde kesin olarak o sana dönecek senden vazgeçmemiş senden yana umutları var demiştin ama bu sefer o kadar kesin konuşmadın biraz o aklıma takıldı ama ben tam olarak onu sormadığım için söylememiş de olabilirsin , inan umudum yok benim ondan yana , istemiyorum da . Ama o hakettiğini bulmadı , ya da buldu ben görmedim ama sorun bu işte ben görmedim. benim ondan sonra mahvolduğumun yarısını yaşasın istiyorum çok değil , haketti çünkü , benim ondan yana tek isteğim bu , benim ondan sonra yaşadıklarımı o da benim için yaşasın , bu kadar.. bana yaşattıklarını yaşamadan onun çaresizliğini görmedikçe onu affetmeyeceğim , görsem affetsem bile onunla olmayacağım , sadece hakettiğini yaşamalı , bana bu söylediklerimin cevabını veya kendi yorumunu söylemek istediklerini birdahaki falımda söylersin ablacım görüşmek üzere birtanemsin..
    24.06.2020
  • Harika 😊
    20.06.2020
  • I love you 😘😘😘❤️😘♥️😘
    20.06.2020
  • Kesinlikle icten ve mantikli bir yorumdu cok tesekkurler🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    19.06.2020
  • Canım ablam bitanesin ❤️
    16.06.2020
  • çok teşekkür ederimm iyi ki varsınız çok mutlu ettiniz beni💖
    15.06.2020
  • Bir yorum ancak bu kadar nokta atışı olabilirdi :) Harikasınız..
    15.06.2020
  • Tesekkurler
    15.06.2020
  • abla her zamanki gibi gene çok güzel yorumladın. çok teşekkürler
    14.06.2020
  • Yeniden herşey için teşekkür ederim ablacım aslında o dediğim eşyadan bende zaten var daha önce de oldu bu 2. yani şimdi 3. Yü istiyorum ne olduğunu söylemiyorum sen anladın zaten , herkes bana çok güvenir o sorun değil sadece akrabalardan benim rahatımı kıskanıp da engellemeye çalışanlar var , bu arada o dediğim kız benim bir zamanları da geçiyorum hep içimde kaldı hep o benim olsun benimle olsun istedim ama ablasıyla birlikteydim ondan adım atamadı sanırım ,iş konusunda ise öğrenci sayılmam ben 2-3 senedir bu işi yapıyorum zaten sadece bu uygulamada belirtmemiştim geçen farkettim düzelttim , taşınmamın ise okulla hiç alakası yok ben tamamen keyfi olarak taşınıyorum kafam dağılsın yeni hayat kurayım diye , her zaman mükemmelsin , tekrar görüşmek üzere :)
    12.06.2020
  • Genel olarak sorularıma yanir aldım .enerjisi de çok hoş teşekkür ederim.memnun kaldım. ..
    11.06.2020
  • Her zamanki gibi muhteşem bir yorum yapmışsınız Fatma Hanım. İnsanın içini ısıtıyorsunuz olumlu yaklaşımınızla ve tatlı dilinizle. Çok teşekkür ederim, sevgiler...
    10.06.2020
  • Teşekkürler
    10.06.2020
  • çok nokta atışı bir yorum. gerçekten ve Fatma Hanım'ın sesinden çok yüksek enerji aldım. kesinlikle ihtiyaç duyduğumda tekrar kendisine başvurum. çok teşekkürler.
    04.06.2020
  • Canım ablacım her sözüne güveniyorum ve seni bir ablam olarak görüp hep sözlerini dinliyorum senin dediğin yönde ilerlemeye çalışıyorum inşallah bunu okursun evet o yazım yanlışını bende farkettim çok yakın cümleler olduğu için karıştırmışsın aslında şunu söylemiştim o kızlar başka bir şehirde ve ben 1 hafta 10 gün sonra onların bulunduğu şehire tamamen tek başıma taşınacağım orda onlarla aynı şehirde yaşamaya başlayacağım , tanışmak dememiştim :) kızlarla zaten tanışıyoruz sadece pek sohbetimiz olmuyor merhaba merhaba durumundayız ama sürekli aynı yerlerde bulunuyoruz hatta bakışmalar da oluyor :) en yakın zamanda tekrar geleceğin görüşmek üzere çok öpüyorum
    02.06.2020
  • Cok guzel ve dogru bir yorumdu tesekkurler
    01.06.2020
  • Super
    01.06.2020
  • Enerjisi çok güzel.Detaylı ve özenli her soruma cevap vericek şekilde baktı falıma.
    01.06.2020
  • İkinci defa baktırdım çok memnun kaldım gerçekten içimden geçen ama sormaya cesaret edemediğim seşylere cewap verdi kesinlikle pembe tablo çizmiyor beni ağlattı teşekkürler
    31.05.2020
  • güzeldi ❤️
    28.05.2020
  • çok teşekkür ederim size . detaylı yorumunuz için sanırım nick nameden dolayı erkek olarak algıladıniz ama canınız sağolsun. çok teşekkür ederim. tekrar görüşmek üzere
    27.05.2020
  • tesekkur ederim.iki ay cok uzun ama dogru bildiniz...ayrılma sureci var.
    27.05.2020
  • Fatma abla güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum, ağzına ve güzel yüreğine sağlık tekrar görüşmek dileğiyle. İyi Bayramlar❤😘🍬
    26.05.2020
  • gerçekten çok güzel bir açılım yapıyor çok memnun kaldm 2 çocugumun olacağını ve şuan hamileyim ve Birtane de oğlum var
    25.05.2020
  • mükemmel bir faldı ağzınıza sağlık çok teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere
    25.05.2020
  • Ben ilk defa baktırdım fakat çok memnun kaldım. Sorunuz netse eğer, gerçekten de çok detaylı ve uzun bir şekilde analiz yapıyor. Gereksiz yere soruyu okumuyor. Umarım dedikleriniz çıkar, tekrar haberleşmek üzere, teşekkürler, sevgiler.
    20.05.2020
  • Çok teşekkür ederim, yol gösterici bir faldı, içinde bulunduğum ama anlatamadığım durumu anlatmış Fatma hanım bana, çok güzel sözcüklerle
    20.05.2020
  • Teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere.
    20.05.2020
  • Çok teşekkür ederim Fatma Hanım, ağzınıza sağlık. Her zamanki gibi oldukça detaylı ve güzel analizler yapmışsınız. Bana da hiç bıkmadan katlanıyorsunuz, sağolun🙂Üslubunuzu ve pozitif enerjinizi çok seviyorum. Sevgiler...
    12.05.2020
  • abla yıllar önce psikologlara da gitmiştim ama senin kadar rahatlatmamıştı çok çok teşekkür ederim iyiki varsın
    12.05.2020
  • Çok teşekkür ederim size, gerçekten oldukça samimi yaklamışsınız. Aynı zamanda detaylı bir şekilde aktarmışsınız, tekrar sağolun. Bir süredir düşünüyordum yazsam mı diye, siz de çok güzel anlatmışsınız. Ufak bir "yap tabi" ye ihtiyacım vardı sanırım :)
    11.05.2020
  • Muhteşem bi insansınız yüreğinize emeğinize sağlık🙏🏻
    11.05.2020
  • Bu kadar özenli ve detayları ile açıklayarak bakılan ilk falım. Çok çok teşekkür ederim. Yüreğinize sağlık. Pembe tablo çizmediğiniz için de teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi çok emek sarf ettim bu zamana kadar. Bunun için dediğiniz süre kadar daha sabredeceğim. Yine görüşeceğiz sizinle kesinlikle. Harika bir gün diliyorum Sevgiler
    09.05.2020
  • Detaylı anlatım için çok teşekkürler. Dili kullanım, tarotu ve açılımı anlatım gerçekten başarılı. Çok beğendim.
    08.05.2020
  • Teşekkür ederim
    27.04.2020
  • Çok teşekkür ederim ❤️ uzun net bir yorumdu
    25.04.2020
  • Çok güzeldi
    20.04.2020
  • sağol teşekkürler abla
    19.04.2020
  • ablacım her yorumunda kafama makine bağladın da benden habersiz düşüncülerimi okuyorsun sanıyorum çok teşekkürler
    17.04.2020
  • Fatma Hanım, sizin falı yorumlama tarzınızı çok seviyorum, çok içtenlikle ve pozitif olarak anlatıyorsunuz. Dilerim geleceğe yönelik öngörüleriniz doğru çıkar, sevgiyle kalın...
    16.04.2020
  • Su grubu demişsiniz ama biri yaydı biri ikizlerdi. Samimi geldiniz teşekkür ederim ama çokta bi cevap alamadım kendimce
    13.04.2020
  • Çok teşekkürler
    12.04.2020
  • Not good
    11.04.2020
  • yine çok tatlısınız. duygu okumanız çok iyi. teşekkürler.
    09.04.2020
  • Ablam benim bitanesin sen , dediklerinde çok haklısın , merak etme yine geleceğim :)
    08.04.2020

Katina Aşk Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %96 Kredi 800
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 44 dakikada yorum yapıyor.
24/05/2019 tarihinden beri 229 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • O kadar tatlısınız ki ve enerjiniz o kadar güzel ki. Gercekten, ne yalanlar ogrendim, yani bunlar insan değil ve haysiyetsiz, onursuz, sapık insanlar. Allahım yüce yaradanım çok büyük o her şeyi biliyor, inşallah beter olsunlar, cidden haketmedim, gerek yoktu bi insanın hayatına girip onu darma duman etmeye kimsenin hakkı da yok. Her şey dediğiniz gibi ve daha kurcalasam neler çıkar, çok nokta atışları yaptınız, çok çok teşekkür ederim, ne olur bana dua edin 🌺🙏 tekrar gorusmek uzere, sevgiler 🙏🦋
    05.08.2020
  • Cok beyendim .. Cok detaylı bir faldı .. Bayıldım diyebilirim getcekten .. Enerjinizi cok behemdim .. Cok seyleri bildiniz gercekten 😘😘😘 insallah gelectekilerle söyledikleriniz cıkar .. Tabsiyelirinizide cok begendim ve gerceklestirecem .. Ben gönülden inanıyorum söylediklerinize
    05.08.2020
  • canim benim süper bir yorum oldu. sana cok tesekkür ediyorum. cok memnun kaldim. Öptüm seni 😘
    02.08.2020
  • Çok güzeldi detaylı idi
    31.07.2020
  • Thank you so much. And yes i gave Him so much love and he said the worst things you could say to another human being. I hope it comes to pass the new love. Thank you
    31.07.2020
  • Efsane bir yorumdu, özenle seçilmişti cümleler, kesinlikle tavsiye ederim.
    27.07.2020
  • mükemmel
    24.07.2020
  • ayrıntılı güzel bir yorumdu.Saatlerce anlatsa dinlerdim nasıl güzel ses tonu ve diksiyon bayıldım.
    21.07.2020
  • Ağzına yüreğine sağlık canım benim ne güzel geldin sabah sabah içime bayıldım canım benim inşallah RABBİM bu güzel yorumunu bana bahşeder🤲 herşeyin hayırlısı inşallah herşey dediğin gibi olur 🤲 tabi inşallah tekrar gelicem ben iletişim kurmam asla 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 çok teşekkür ederim adaşım benim 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    16.07.2020
  • Thanks lots of love
    11.07.2020
  • Wow!! Im so happy with my reading! Thank you so much!!! I believe in your words! I will keep you updated! 🥰🥰
    02.07.2020
  • Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim..
    25.06.2020
  • Mükemmeldi canim agzina saglik ilk kez baktirdim muthis cok begendim cok detayli ve pozitif bence sitedeki en iyi falcilardan biri..
    24.06.2020
  • Ağzınıza yüreğinize sağlık içten samimi Uzun 13 dakikalık yorum ve öngörüleriniz için çokkk teşekkür ederim ayrıca ek kartlarınızla falımı desteklemeniz beni mutlu etti bunun içinde Çok teşekkür ediyorum. Umarım hisleriniz daha önceki vakitte gerçekleşir. Beklemekten başka yapacak bir şey yok . Umarım güzel haberlerimle gelir tekrar yorumunuzu alırım.Kendinize çokk iyi bakınn.. Kocaman sevgilerimle..
    19.06.2020
  • Thank you i will fillow your advise!!❤️
    18.06.2020
  • Cok guzel cok begendim . Detayli ve nokta atisli, sevgiler fatma hanim❤️
    16.06.2020
  • Kendisinden ilk kez yorum aldım ve oldukça memnun kaldım. Kartlar arası kurduğu bağlantılar, soruya yönelik olarak açık bir şekilde anlatımı ve geçmişe yönelik çıkarımları güzeldi.
    15.06.2020
  • Uzun zamandır böyle kartlara doğru şekilde bakarak durumu analiz eden bir yorumcuyla karşılaşmamıştım gerçekten memnun kaldım kesinlikle tereddüt etmeden fatma hanıma baktırın çok teşekkür ediyorum yorumunuza sağlık 💗
    11.06.2020
  • umarım dedikleriniz çıkar güzel yorumdu
    04.06.2020
  • Çok çok çok güzel uzın zaman sonra begendigim en güzel faldı ben binlerce fal baktırdım ama bu kadar memnun kalmadım mutlaka deneyin ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    25.05.2020
  • Çok teşekkür ederim harikasınız
    11.05.2020
  • Fatma hanimcim güzel ağzınıza sağlık annesiyle ilgili bir sonraki falda size gerçeği ileteceğim kartlarda anne enerjisi çıkmış doğru fakat biraz daha farklı durum var, verdiğiniz beyfendinin isminide biliyor ve izliyorum. bilgilendirdiginiz için duyarlı davranışının için ayrıca teşekkür ederim. gerçekten bazı yorumcular gibi kısa söylemlerle insanı gecistirmiyorsunuz ben hemen size koşuyorum skntim olunca asıl yorumcum terapistim sizsiniz daha ne diyebilirim ki bana çok iyi geliyosunuz. sevgiyle sağlıkla kalin
    01.05.2020
  • Fatma hanimcim iyikisizi tanıdım bana çok iyi geliyorsunuz her söylediğiniz doğru
    28.04.2020
  • Teşekkürler
    26.04.2020
  • Cok tesekkurler.;)
    24.04.2020
  • Harikaydı güzel yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Söylediğiniz her şey harfi harfine doğruydu. Bakalım bundan sonraki süreçte ne olacak.
    23.04.2020
  • Fatma hanimcim çok çok tşk ederim çok güzel ve doğru yorumlar yaptınız ilk defa baktirmis olmama rağmen inşallah dediğiniz gibi olur herşey
    20.04.2020
  • Teshekkurler Fatma hanim guzel yorum ichin. Buralarda her shey sakin, ve inshallah daha da guzel olucak her shey. Hayatimda birisi olmadigi ichin spesifik soru soramadim. Peki bana soyleye bilirmisiniz bu gelecekteki insan nerede yashiyor, yash, fiziksel gorunum ile ilgili bana detaylar vere bilirmisiniz ve mumkunse isim. Teshekkurler!
    16.04.2020
  • nokta atışı şeyler söyledi bayıldım ağzınıza sağlık
    07.04.2020
  • Harikasınız
    03.04.2020
  • yüreğinize sağlık çok teşekkürler sevgiler
    01.04.2020
  • Cok beyendigimi soyleyemiycem.
    26.03.2020
  • TEŞEKKÜRLER
    16.03.2020
  • Teşekkürler canım yorumun çok harikaydı inanki şuan beni çok rahatlattın ağzına sağlık uyarılarıda göz önünde bulundurcam inşallah her şey güzel olur evet yine görüşücez haberleri getiricem çok sağolun danışanlarına çok değer veren olduğunuz her ayrıntıyı tane tane net olarak aktarmışınız bravo size ben burdan kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum💕🌹🙋görüşmek üzere
    13.03.2020
  • teşekkür ederim
    01.03.2020
  • bir okuyuşta Anladim :) lafi dolandirmadan eveleyip gevelemeden direk konuya giren bir hanimefendi , ayrica cok ama cok onemli 2 hatta 3 konuda diyebilirim tam bir nokta atışı yapti , soyledigi tarihler vs cikarmi bilemem ama insallah ki çıkar :)) okurken boyle aaa!! evet gerçekten de oyle dedigim yerler oldu. tesekkurler fatma hanim ve mutlaka yeniden geleceğim 🙏🙏🙏 sorularımın cevabınıda aldim 😍🙏
    28.02.2020
  • TEŞEKKÜRLER
    11.02.2020
  • teşekkür ederim çok
    10.02.2020
  • Çok teşekkür ederim çok iyi geldii
    29.01.2020
  • Bu kadın ne dese anlayamadığım durumları çözümlerken buluyorum kendimi. Işık gibi :)
    29.01.2020
  • sacmalanmis
    28.01.2020
  • Tesekkür ederim alakanıza. Hanidediniz ya yuvadan bır kopuş bar snrm kendısı amerika’ya komple gitme ihtimal bar. Bklm , görecegız
    28.01.2020
  • sü0er cok tesekur ederim!! kendinize cok iyi bakin
    28.01.2020
  • Enerjisi ve hissiyatı çok güzel, nokta atışlarını da begendim, tavsiye ederim.
    21.01.2020
  • Bayagi iyi
    14.01.2020
  • Bana fikirlerinizle yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım birdahaki falda görüşmek üzere
    07.01.2020
  • çok sağoll çok iyi. anlatım harika zaten
    01.01.2020
  • İlk yorum alışım. Emeğine sağlık.
    31.12.2019
  • 🙏🏼🌹
    30.12.2019
  • Super bir analiz ve yorumdu..Cok tesekkurler...
    28.12.2019
  • Enteresan bir faldı , teşekkürler
    23.12.2019
  • Teşekkürler ederim Fatma hanım
    15.12.2019
  • Sağol Fatma hanimcim .tavsiye ederim
    15.12.2019
  • Çok öZenli
    11.12.2019
  • Teşekkür ediyorum. yureginize sağlık
    08.12.2019
  • Muhtesem
    02.12.2019
  • Sevgili Fatma Hanim... yorumlariniz icime su serptti..çok tesekkür ederim 💕
    02.12.2019
  • cok tesekkur ederim tekrar gorusmek uzerr
    30.11.2019
  • cok geçmis olsunnn.sagolunn
    30.11.2019
  • Çok teşekkür ederim çok tatlısınız umarim sizde çok mutlu olursunuz ben bir şeyi sormayı unuttum geri dönme cevap verme imkaniniz var mi bilmiyorum ama doğum günümü kutlar mi acaba dediklerinizi sabırla yapicam bu sefer 😍❤😘kendinize çok çok iyi bakinnn
    30.11.2019
  • Harika
    24.11.2019
  • Çok iyi detay vermememe rağmen birçok şeyi bildi
    23.11.2019
  • cok dogruu yansimis.2 gundur iletisim var.biz kisa da olsa tam iliski yaşadik.son karti zaten hic hissemeden secmistim.
    21.11.2019
  • O kadar doğru tespitleri varki
    20.11.2019
  • Allah bin kere razı olsun senden Fatma hanım. Ben böyle kart okuyuculuğu görmedim. Dediğin yöntemi de senin demenle hemen yaptım, bir işe yaradı, hemen mesaj geldi adamdan ve bu gece buluşuyoruz. Ne demeli sana, altın topum benim
    19.11.2019
  • super ve cok yardimci
    16.11.2019
  • Fatma hanım çok çok teşekkür ederim . Burada nice 1500 kredili kişilere baktırdım da boş boş hepsi 5 güne 6 güne arayacak soracak dediler, hepsi de boş çıktı, dedikleri olaylar çıkmadı bile. Size ilk geldiğimde uzak tarihler verdiniz, ama duru görünüzle bir şeyleri hesapladığınızı dediniz bana. Hesabınız doğru çıktı, işaretler bir bir geliyor. Şimdi umudum yerine geldi. Sağ olun
    12.11.2019
  • kart deteyı malesef hiç yok
    11.11.2019
  • Teşekkür ederim hiç bekletmeden yorumlamışsınız.. Tekrar görüşmek üzere
    10.11.2019
  • Nokta atışları vardı
    07.11.2019
  • Fatma hanım tarihlerle birlikte yapmış olduğunuz yorum için teşekkür ederim.
    06.11.2019
  • Kesinlikle hislerin kuvvetli. Herşeyi net görüyorsun. Enerjini beğendim Fatma hanım.
    04.11.2019
  • Teşekkür ederim bayıldımmm harikaa😊❤
    02.11.2019
  • BEN BÖYLE NET NOKTA ATIŞI YAPAN YORUMDA BULUNAN YORUMCUYA HİÇ DENK GELMEMİŞTİM. DENEDİĞİME PİŞMAN OLMADIM. YİNE GELECEĞİM
    02.11.2019
  • Iyi yorumdu ama daha detayli ola bilirdi
    30.10.2019
  • çok teşekkür ederim çok güzel bir faldı gelmezler gelmezler hep birlikte gelirler zaten seni tanıdığıma sevindim görüşmek üzere
    23.10.2019
  • Fatma hanıma bir spesifik soru sorun ve kartlarınızı seçin. Detaylı muhteşem bir yorum alırsınız. Öneriyorum
    04.10.2019
  • Soruma daha açıklayıcı bi cevap isterdim çok genel olmuş teşekkür ederim
    04.10.2019
  • teşekkür ederim yorum icin..isabetli olmasinj diliyorum.seçtiğim kartlar görünmüyordu.
    13.09.2019
  • Canım iyi güzel yeni yorumcusun da annesi değil eski sevgilisi bizi ayırdı ve şu an onunla zaten annesi uzakta napabilir ordan.o eski sevgilisi ile beni aynı anda idare ettiği için ve bm bunu tespit ettiğim için ayrıldık.. yorumun varsa sen de yaz olur mu saol yine de
    24.08.2019
  • Teşekkür ederim sağolun ?
    24.08.2019
  • ozenli samimi ve iyiniyetli bir yorum.. Çok teşekkür ederim.
    24.08.2019
  • Teşekkür ederim. Umarım dediginiz olur
    05.08.2019
  • İnşallah söylediğiniz her şey harfiyen çıkar ve ben de mutlu günlere adım atarım en nihayetinde...
    01.08.2019
  • Hisleri kuvvetli biri olduğu belli. Geçmişi ve bugünü bildi. Geleceğe dair gördüğü kişiler doğru, umarım olaylar da doğru çıkar.
    31.07.2019
  • Bu aldığım ikinci yorum. İlki tarottu, şimdi de katina. İki falda da vermediğim detayları sonuna kadar bildi. Fatma hanım geçmişi de geleceği de duru görüyor. Öneririm herkese
    16.07.2019
  • Teşekkürler ?
    05.07.2019
  • Çok şahaneydi yorumlarınız her cümlenizi okudukça kat ve kat daha heyecanlanıyorum mutlakaa tavsiye ediyorum, geçmişi de bildiniz geleceğe ise inanıyorum ve inanmama daha da yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim :)
    05.07.2019
  • Geçmişle ilgili durumları en ince ayrıntısına kadar birebir bilmiş. Gelecekle ilgili olarak da gerçekleşir mi bilmem ama benim pek inancım yok o konuda. Ama inşallah her şey dediği gibi olur çok umut verdi. Hisleri kuvvetli bir yorumcu olduğu belli. Bir de SORU SORMA ÖZELLİĞİ TEKRAR GELSİN @BİNNAZABLA.COM
    29.06.2019
  • gecmis ile ilgili yorumlari gayet dogru ve isabetli. gelecek ile ilgili soyledikleri umarim cikar. ??
    27.06.2019
  • Tek kelimeyle bayıldım. Ben sadece bir satır soru sordum ve vermediğim detayları da bildi. Fatma hanımın görülerine güveniyorum. Bu son olmayacak, yine görüşeceğiz.
    27.06.2019

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %96 Kredi 900
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 44 dakikada yorum yapıyor.
24/05/2019 tarihinden beri 227 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Everything you said was right !! Thank you
    12.08.2020
  • Amazing i will come back to you again in the future!
    11.08.2020
  • You are wonderful and very spot on. Thank you 🙏
    11.08.2020
  • güzel ama Azeri dilim😊
    01.08.2020
  • Alwaus the best!!
    31.07.2020
  • I just love her! Amazing how well she tapped into my energy and those around me. Thank you ❤️
    29.07.2020
  • Amazing! I cannot wait for her to come back online so i can ordwr another reading!
    29.07.2020
  • thank you so much,Madam!!!This is the advice,even my own mom couldnt ever give me.Thank you.I will definitely update you and come back again!<3
    27.07.2020
  • I just love your energy :) Thank you for your time. If you know what you are going to ask specifically, if you have good questions, then she is replying you with the well replied answers. Hanım Fatma, cok tesekkur ederim okumanız. Tekrar gelecegim.
    25.07.2020
  • Not sure to be honest but thank you!
    24.07.2020
  • Ne kadar güzel, enerji dolu bir yorum, çok teşekkür ederim canım, nokta atışları fazlasıyla var, aynen dediğin gibi ortada bir şirket var, mal mülk var, herşeyini kaybetmekten korkuyor, bunu bana yıllar evvel söylemişti, ki saldırgan ve kontrolcü bir yanı var o bahsettiğin şahsiyetin, zorunluluktan vazgeçemiyor cesaret edemiyor, çok doğru tespitler, dilerim olumlu gelişmeleri yaşarım, severek ayrılmak gerçekten çok zor, dayanılır gibi değil, sabretmekten başka çarem yok, canım yansada. Sevgiyle kal ❤
    23.07.2020
  • teşekkürler, umarım öyle olur da rahat ederiz
    22.07.2020
  • Thank you for the lovely positive reading . Fingers crossed now 🤞🏻
    21.07.2020
  • She was head on by my situation to the point I got chills and had to keep rewinding the audio. Will check back in the time frames she mentioned but overall this was one of the best reading i’ve received from anyone!
    17.07.2020
  • yorumunuzu çok beğendim umarım dedikleriniz gibi olur, teşekkürler.
    17.07.2020
  • Thanks! Like always a awsome reading! Love it very accure and she always very positive ♥️♥️
    16.07.2020
  • Are you real? This was my first reading and ... How did you know what he was saying to me? You energy is really good. I wonder if you are like this everyday. And they call this as universe energy, my dear Fatima. Thank you. Hanim Fatma bu okumaya teşekkür ederim (this was from google translate though :D )
    14.07.2020
  • Çok teşekkür ederim. O ayrıntıları araştırdıktan sonra teklifi vermeyi düşünüyordum zaten ben de. Diğer türlü ezbere olmaz tabii ki. Keşke şu soru cevap seçeneği kaldırılmasaydı. Bu şekilde yarım kalan şeyler oluyor çünkü. Biz de bedavaya yorum almıyoruz sonuçta. Bu son cümlelerim site yönetimi için. Yoksa Fatma hanım çoook tatlı, iç ferahlatan, isabetli yorumları olan bir yorumcu.
    02.07.2020
  • 13 dk içersinde bakılan faldan da ancak bu sonuç çıkardı zaten 👎 üzgünüm beğenmedim sorumun amacı maddiyat değildi her neyse
    02.07.2020
  • tesekkür ederim cook güzell yorumlarrr sempatik be dürüst
    01.07.2020
  • Gülümseyen sesiniz ve içten yorumunuz için teşekkürler. :)
    30.06.2020
  • Awsome reading! Love it ! Will come back again! Thank you
    29.06.2020
  • Thank you inshallah
    25.06.2020
  • Gerçekten şaşırdım, sanki benim yanımda olaylara şahit olmuşsunuz gibiydi yorumlarınız. Analiziniz gerçekten iyi. Evet ben de sizi sevdim. Daha iyi günlerde görüşmek isterim sizinle ♥️
    18.06.2020
  • Thank you
    15.06.2020
  • Çok hayranım sana♥️
    10.06.2020
  • İyiki varsın Fatmacımm iyiki enerjilerimiz buldu birbirini yine öyle doğruki hislerin keşke yüzyüze görüşebilme fırsatımız olsaydı...özel hayatla ilgili ayrıca gelicem bıkma sakın benden çooook öperim seni♥️
    10.06.2020
  • Şahane, muhteşem.Gerçekten çok çok iyi
    02.06.2020
  • Muazzam! Şaşkınlıkla dinledim. Enerjisi harika söyledikleri inanılmaz etkiledi. Umarım en kısa zamanda güzel haberlerle tekrar görüşürüz 🌸
    31.05.2020
  • tesekkur ederim
    27.05.2020
  • thanks
    25.05.2020
  • Super thank you x
    04.05.2020
  • thank u 🙏 but 4 months is long 😔
    28.04.2020
  • Tesekkur ederim cok guzel bir yorumdu dedıgınız gıbı hersey ve insallah dedıgınız gibide olur🙏❤️🍀
    25.04.2020
  • Çok memnun kaldım.. Çok içten .. Çok samimi... Ve en önemlisi enerjisi harika ve temiz. Uzun uzun anlatmış hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde :) Çok memnun kaldım..
    24.04.2020
  • thank u ..
    21.04.2020
  • Such a sweet girl I am so happy that I choose her. Now I have to wait for the results but thank you! :)
    20.04.2020
  • Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız,önerileriniz ve dilekleriniz için. Umarım söyledikleriniz gerçek olur ve dediğiniz gibi ilişkimde tamamlanabiliriz. Sanırı birazda ipleri onun eline bırakmam lazım dediğiniz gibi :) çok doğru tanımlar çok çok teşekkür ederim. İyi pazarlar sizlerde kendinize iyi bakın sağlıklı günler dilerim.
    19.04.2020
  • thank you, but who is that friend? he talks with all ..
    18.04.2020
  • Yine çok içten,gerçek ve net bir yorum aldım.Ayrıca ayrıntılı ve özenilmişti.Kibar ve nazik anlatımınız, emeğiniz için teşekkür ederim.(Özellikle hastanız için Allah’tan acil şifalar dilerim,geçmiş olsun.)
    16.04.2020
  • Ilk olarak cok tesekkur ederim guzel, pozitif dileklerinizden dolayi. Virusle ilgili bakis acinizi cok sevdim, bu kadar optimist olmaniz, guzel dusunmeniz huzur verdi 🥰🌼 Simdi yorumla ilgili demek istedigim, bu konuda detay vermememe ragmen soylediginiz gibi kendisi cok kiskanc. Hatta kuzenimin cocuklukta bana asik oldugunu bilip bugunku gunde ona bile kiskaniyor. Zaten sizin de dediginiz gibi, karsi cinsten birinin adini bile almama deliriyor 🤦🏻‍♀️ Is cevremiz ve bana olan ilgiyle alakali dediginiz de cok dogru. Ben hic bu taraftan bakmamistim konuya. Ki sayenizde puzzle parcalarini birlesdirip simdi daha iyi anliyorum neden calismami istemedigini. Gelecekle ilgili yorumlariniz ise insallah insallah gerceklesir 😍 Ve Jestinizden dolayi da cok cok cokkkk opuyorum ♥️ Birtanesiniz 🥰 Uzun lafin kisasi, dinlerken cok keyif aldigim bir yorum oldu, guzel enerjili, bol positiflik iceren bir fal oldu 😘 Sevgiler bir daha 🙏🏻 Kendinize iyi bakin ♥️
    15.04.2020
  • Teşekkürler
    13.04.2020
  • thank u, but i share photos and all he doesnt even liked nothing or seen..
    10.04.2020
  • Sağolasın ablacım
    03.04.2020
  • thank u for your advice and positivity 🙏🙏 i hope he is just testing me and he will text 😔
    02.04.2020
  • ağzınıza gönlünüze sağlık dediklerinizi inşallah çıkar tekrar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın çok öptüm 😘⭐⭐⭐⭐⭐⭐
    31.03.2020
  • Fatma Hanım, hakkımda bu kadar az şey bilip de bu kadar doğru şeyi çıkarmanıza çok şaşırdım gerçekten. İleride daha fazla bilgi ile kapınızı çalmayı umuyorum. Çok teşekkürler.
    30.03.2020
  • I’ve already been waiting on someone for the last two years now... I wanted to see if your reading would match others ive had on this site but without me mentioning the woman’s name im interested in. You made no mention of her and she is not the person you talked about, im not even interested in older women. I dont see the event you predicted happening, im sorry but I don’t nor do I really want it to. I know the person I want to be with, I hoped this reading wouldve confirmed it. I dont want whoever you predicted.
    28.03.2020
  • yüreğinize sağlik kendisi benden yaşça küçük ve hiç evlenmemiş olarak biliyorum yanında annesiyle kalıyor o bana önceden ozledigiyle ilgili mesaj attı ben kızgın olduğumdan dolayı cevap vermedim mesajlarına oda sonrasında bana böyle davrandı cevap vermedigimdenmi yanlismi anladı bilmiyorum ben ona sürekli mesaj atan arayan biri değilim kendisi bitirmek istedi ilginiz için çok sağolun çok mutlu oldum çok sevgiler öpüyorum sizi
    27.03.2020
  • Inşallah Fatma hanım, size çok teşekkür ediyorum. Hisleriniz çok kuvvetli , nokta atışlar yaptınız, dilerim gelecekte olanlarda olur, hayırlısı diyelim. Enerjiniz çok iyi geldi, sizde kendinize çok çok iyi bakın bu zor süreçte. 😘
    23.03.2020
  • Dilinize sağlık çok güzel baktınız yardımcı oldunuz teşekkür ederim
    19.03.2020
  • thank u, but i as i told u i am not in his shift this coming week..
    01.03.2020
  • thank u 🙏
    26.02.2020
  • Severim siziii😍😘❤
    23.02.2020
  • Tarziniza, olumsuzdu bile yumuşatarak anlatmaniza bayıldım çok çok teşekkürler
    19.02.2020
  • Sende iyiki varsın gönlü güzelim...
    18.02.2020
  • Fatma hanıma bir mesaj danıştım, harika bir geri dönüş aldım. Ben savaşımdan geri adım atmayacağım buna karar kıldım
    29.01.2020
  • 5 5 5 5 5 5 5 her zaman beş . Fatma hanım işaret ettiğiniz akışa ilk başta inanmamıştım ama baktım işaretler aynen dediğiniz gibi bir bir geliyor, bu sefer de inanıyorum aynen öyle olacak. Direnmiyorum artık, kendimi akışa bıraktım. Sizin dediğiniz doğruydu, illa bu olsun şu olsun dedikçe istediğim olmamaya başlamaıştı, siz kırdırdınız bunu bana, sayenizde bakış açım değişti. Fatma hanıma kulak verin. Sevgiler
    07.01.2020
  • otel vb bir yerde çalışmam söz konusu olamaz..Eğitimim o yönde değil çünkü..Üzgünüm..
    07.01.2020
  • Thank You..and you dont have to apologise..i totally understand
    02.01.2020
  • Hayran kaldım♥️
    01.01.2020
  • Teşekkür ederim sagolun tekrar
    30.12.2019
  • cok tesekkur ediyorum
    27.12.2019
  • thank you so much for a fantastic reading❤
    27.12.2019
  • ağzınıza sağlık fakat sevdiğim kişinin hayatında birbaşkası var muhtemelen onunla evlenmiş bile olabilir. ben sadece kabul edemiyorum olanları büyük haksızlık olarak nitelendiriliyorum. şuanda kimseyle görüşmüyorum ilişki anlamında. bana dönme şansı var mı varsa bi şansım daha var mı sizce
    25.12.2019
  • ağzınıza sağlık teşekkür ederim
    24.12.2019
  • Enteresan detaylar var.. Ne yalan söyliyim bir çoğu da birebir tutuyor. Emeğinize sağlık güzel yorumunuz için, dilerim ki gerçek olur. Zamanla görücez artık kısmet :)
    24.12.2019
  • Çok güzel
    24.12.2019
  • Çok Tşk ederim harikasın
    23.12.2019
  • yüreğinize, sıcacık, özenli, içten ve detaylı anlatımınıza yürekten teşekkür ediyorum Fatma Hanımcigim 🙏❤🌹 samanyolundaki tüm yıldızlar size gelsin 🙏❤💫💫💫💫💫
    15.12.2019
  • Thank You...best reading that i have ever had..Highly recommend
    13.12.2019
  • I hope you are right:)
    13.12.2019
  • cok tesekkurler.tavsiye ederim
    03.12.2019
  • fatma hanimin anlatimi diki uslubu hisleri harika!(bu arada oyle tadimlik ikram zaten yaptim gecen.şaşirmistir:)
    01.12.2019
  • Çok teşekkür ederim harikasınız..
    30.11.2019
  • love u I like ur beautiful reading amazing
    23.11.2019
  • FATMA HAANNNIIIIMMM KAÇTIR GELİYORUM, TAVSİYELERİNİZE UYDUM, KAZANAN BEN OLDUM. YİNE GELECEĞİM, SEN FALDA DEDİĞİNİZ ÇIKTI.
    22.11.2019
  • çok üzgünüm fatma hn. dediğinize uyan bırı yok ve ılk attım baska bır tıp tarıf ettınız ardından attım baska birini tarıf ettınız. eski eşimlede ailesiyle dedıgınız seylerde örtüşmüyor ve otekı bey e adım ben asla atmam ve oyle bırı yok dedıgınız gıbı bırı
    22.11.2019
  • sevgilimin benden uzakta olduğunu ilk bilen yorumcu:) cevaplanmamış detaylar olsa da hisli bir yorumcu
    21.11.2019
  • teşekkür ederim 🥰
    21.11.2019
  • cok sagolun cok tavsiye ederim
    21.11.2019
  • cok sagol.durustce gordugunu soyleyen bir yorumcu
    19.11.2019
  • 💕
    19.11.2019
  • Çok Tşk ederim, oldukça ayrıntılı bir yorum aldım
    08.11.2019
  • Tesekkurler
    07.11.2019
  • Çok çok teşekkür ederim🙏❤🌹💫💫 yoluma ışık oldunuz🙏💐
    06.11.2019
  • That was an almost accurate reading. She is good at this :)
    06.11.2019
  • Çok teşekkür ediyorum yureginizle yorumlamissiniz🙏❤💫💫🌹🌹
    05.11.2019
  • tesekkur ederim insallah sizde aydinlikla bulusursunuz saglikla kalin cok begendim
    04.11.2019
  • Best best best reading I have ever heard... En güzel fal . Thanx thanx thanx
    25.10.2019
  • Duru görü de bakar size kart da çeker üstelik kendisi mantıklı yol da gösterir. Para papazı olamyıp bu işi insanlarla bir arada olmak için yapan tek kişi Fatma hanım. Ruhumu aydınlattı yine.
    24.10.2019
  • Falı çıkmaz demeyin , ben öyle düşünmüyorum da demeyin . Bu Fatma hanımdan kaçıncı yorum alışım. Dedikleri birbir de çıkıyor. Uzak zamanlar veriyor ama verdiği uzak zamanlar da nokta atışlı çıkıyor. Denemenizi tavsiye ederim.
    24.10.2019
  • Yani bilemedim ama sevdiğim adamın söylediğiniz kadar beni sevdğini zannetmiyorum. Ama inşallah öyledir ne diyeyim 😇 teşekkürler.
    24.10.2019
  • Best reading ive had on here! When i read the reading it feels right and it does not seem like its “real” and not forced. She also gives way better then most others on here, and even though she doesnt come online all the time she is a really good reader! Hope it all comes true ❤️ thank you.
    18.10.2019
  • Çok ama çok teşekkür ederim yine mükemmeldiniz sagolunnn iyi ki varsınız
    18.10.2019
  • cokk sagolunn icim acildi cidden yol göstermeniz büyük naziklik 💞💞💞💞💞💞😜😜😜🐥🐥🐥😍😍
    11.10.2019
  • 💝💝
    02.10.2019
  • Teşekkür ederim ağzınıza sağlık :) sorum çok kısıtlı olmasına rağmen yorumlarınız doğru teşekkürler
    24.08.2019
  • Teşekkür ederim sağolun haklısınız:)
    24.08.2019
  • çok beğendim çok teşekkür ederim
    24.08.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş
Kayıt olarak ya da giriş yaparak Kullanım ve Gizlilik Koşullarını okuduğumu ve kabul ettiğimi beyan ederim.

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.