logo

Koç Burcu

Fatma Karaca

Net Sorular=Net Cevaplar/Her şey zamanla olur, 5 günde mucize olmaz

Hakkında

Merhaba ben Fatma Karaca. Annemin fal bakma yeteneği ve empati kabiliyeti bana da geçmiş. İnsanlarla karşılıklı sohbeti, hayat üstüne kritik yapmayı, hayatta kazanma stratejilerini geliştirmeyi çok severim. Bu özelliklerimi de (sizlerin enerjinizle seçeceğiniz kartlar doğrultusunda) hem yol gösterme amaçlı hem de duanızla olan bağı kuvvetlendirmek adına Binnaz Abla evine taşımaya karar verdim. Sizlerden ricam ‘genel anlamda bakın, aşk hayatım ne olacak, aşk¶’ gibi genel bir soru tarzıyla gelmemeniz. Fal, ciddi bir enerji bağı işidir ve doğru sonuçlar için muhakkak ki doğru yönlendirme sorusu gerekir, ve bu sorunun da spesifik olarak bir konuya odaklı olması gerekir. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim. Sizlerle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Gündüz yazılı falda, akşamları ise sesli falda olabiliyorum. Sağlıcakla, sevgiyle kalınız.

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %96 Kredi 600
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 46 dakikada yorum yapıyor.
24/05/2019 tarihinden beri 266 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • güzeldi ❤️
    28.05.2020
  • çok teşekkür ederim size . detaylı yorumunuz için sanırım nick nameden dolayı erkek olarak algıladıniz ama canınız sağolsun. çok teşekkür ederim. tekrar görüşmek üzere
    27.05.2020
  • tesekkur ederim.iki ay cok uzun ama dogru bildiniz...ayrılma sureci var.
    27.05.2020
  • Fatma abla güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum, ağzına ve güzel yüreğine sağlık tekrar görüşmek dileğiyle. İyi Bayramlar❤😘🍬
    26.05.2020
  • gerçekten çok güzel bir açılım yapıyor çok memnun kaldm 2 çocugumun olacağını ve şuan hamileyim ve Birtane de oğlum var
    25.05.2020
  • mükemmel bir faldı ağzınıza sağlık çok teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere
    25.05.2020
  • Ben ilk defa baktırdım fakat çok memnun kaldım. Sorunuz netse eğer, gerçekten de çok detaylı ve uzun bir şekilde analiz yapıyor. Gereksiz yere soruyu okumuyor. Umarım dedikleriniz çıkar, tekrar haberleşmek üzere, teşekkürler, sevgiler.
    20.05.2020
  • Çok teşekkür ederim, yol gösterici bir faldı, içinde bulunduğum ama anlatamadığım durumu anlatmış Fatma hanım bana, çok güzel sözcüklerle
    20.05.2020
  • Teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere.
    20.05.2020
  • Çok teşekkür ederim Fatma Hanım, ağzınıza sağlık. Her zamanki gibi oldukça detaylı ve güzel analizler yapmışsınız. Bana da hiç bıkmadan katlanıyorsunuz, sağolun🙂Üslubunuzu ve pozitif enerjinizi çok seviyorum. Sevgiler...
    12.05.2020
  • abla yıllar önce psikologlara da gitmiştim ama senin kadar rahatlatmamıştı çok çok teşekkür ederim iyiki varsın
    12.05.2020
  • Çok teşekkür ederim size, gerçekten oldukça samimi yaklamışsınız. Aynı zamanda detaylı bir şekilde aktarmışsınız, tekrar sağolun. Bir süredir düşünüyordum yazsam mı diye, siz de çok güzel anlatmışsınız. Ufak bir "yap tabi" ye ihtiyacım vardı sanırım :)
    11.05.2020
  • Muhteşem bi insansınız yüreğinize emeğinize sağlık🙏🏻
    11.05.2020
  • Bu kadar özenli ve detayları ile açıklayarak bakılan ilk falım. Çok çok teşekkür ederim. Yüreğinize sağlık. Pembe tablo çizmediğiniz için de teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi çok emek sarf ettim bu zamana kadar. Bunun için dediğiniz süre kadar daha sabredeceğim. Yine görüşeceğiz sizinle kesinlikle. Harika bir gün diliyorum Sevgiler
    09.05.2020
  • Detaylı anlatım için çok teşekkürler. Dili kullanım, tarotu ve açılımı anlatım gerçekten başarılı. Çok beğendim.
    08.05.2020
  • Teşekkür ederim
    27.04.2020
  • Çok teşekkür ederim ❤️ uzun net bir yorumdu
    25.04.2020
  • Çok güzeldi
    20.04.2020
  • sağol teşekkürler abla
    19.04.2020
  • ablacım her yorumunda kafama makine bağladın da benden habersiz düşüncülerimi okuyorsun sanıyorum çok teşekkürler
    17.04.2020
  • Fatma Hanım, sizin falı yorumlama tarzınızı çok seviyorum, çok içtenlikle ve pozitif olarak anlatıyorsunuz. Dilerim geleceğe yönelik öngörüleriniz doğru çıkar, sevgiyle kalın...
    16.04.2020
  • Su grubu demişsiniz ama biri yaydı biri ikizlerdi. Samimi geldiniz teşekkür ederim ama çokta bi cevap alamadım kendimce
    13.04.2020
  • Çok teşekkürler
    12.04.2020
  • Not good
    11.04.2020
  • yine çok tatlısınız. duygu okumanız çok iyi. teşekkürler.
    09.04.2020
  • Ablam benim bitanesin sen , dediklerinde çok haklısın , merak etme yine geleceğim :)
    08.04.2020
  • very good reading!
    03.04.2020
  • Thank you
    03.04.2020
  • Agziniza saglik Fatma Hanim. Yine yuregimi ferahlattiniz. Gelecegi dair yorumlarinizi yine cok yapici bir sekilde belirtmissiniz. Tesekkurler...
    02.04.2020
  • Çok teşekkürler hanımefendi. Sözleriniz üstüne diyecek lafım yok. Eylül dediniz sene sonunda güzel havadis vermeyi istiyorum. Saygılarımla
    01.04.2020
  • Güzel fikirlerinize teşekkürler.
    30.03.2020
  • Thank you❤️❤️
    28.03.2020
  • İnşallah herşey dediğiniz gibi olur çok çok teşekkür ederim süper bir yorumdu 🥰
    27.03.2020
  • ağzına yüreğine sağlık tesekkur ediyorum.
    24.03.2020
  • Agziniza saglik Fatma Hanim. Tatli dilinizle ve olumlu yaklasiminizla icime ferahlik verdiniz yine. Cok tesekkurler...
    24.03.2020
  • Çok teşekkürler. Çok ayrıntılı ve yönlendirici yorumcu.
    23.03.2020
  • Yorumunuzu çok güzel bir şekilde ifade etmişsiniz. Geleceğe yönelik olumlu öngörülerinizin bir an önce olmasını diliyorum. Teşekkür ederim...
    21.03.2020
  • Bu güzel bahar başlangıcı gününde, harika enerjili bir yorum. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Sevgiler...
    20.03.2020
  • Cok detaylı ve hissederek yorum yapıyor Fatma Hanım kesinlikle tekrar baktıracagım. Bir dost gibi yaklaşmış ama pembe tablo çizmeden cok tutarlı ve nokta atışlı yorumlamış. Umuyorum dedikleri çıkar 😊🙏 yakında yine danışacağım Fatma Hanım yüreğinize sağlık
    18.03.2020
  • Fatma Hanım ağzınıza ve yüreğine sağlık güzel yorumlar için.Bu bahsettiğim beyefendi yanlız size ilk geldiğimde ki bey efendi değil bu yeni birisiydi. Benim hatam yorumda belirtmem lazımdı. kendinize çok iyi bakın tekrar görüşmek dileğiyle
    15.03.2020
  • ne tarih verdiniz ne bisey ya 12 aylık döngüde öledebilirim nisanmi martmi hazıriranmi ne yanı hangisi
    11.03.2020
  • harika
    10.03.2020
  • Şahane şahane😉😉
    10.03.2020
  • Ağzınıza sağlık. Tam da dediğiniz gibi çıktı. Çok teşekkür ederim ❤️
    09.03.2020
  • İnşallah dedikleriniz çıkar
    09.03.2020
  • thank you
    05.03.2020
  • Very good, thank you!
    05.03.2020
  • Ağzınza sağlık Fatma ... Bu kadına ne zaman gelsem gönlüm ferahlıyor. Gerçi daha dediği kadersel süreç olmadı ama dediği şaretler çıktıkça sırf sesini duyayım sohbet olur diye geliyorum. Yüreğine sağlık, yine dediği çıksın yine görüşeceğiz Fatmacım
    01.03.2020
  • Teşekkürler🌼🌼🌼
    27.02.2020
  • Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Ağzınıza ve ruhunuza sağlık.
    24.02.2020
  • Teşekkürler uzun ve detaylı yanlız tek tek kart yorumu yok...
    23.02.2020
  • öncelikle çok teşekkür ederim,hiç sormadığım bir soruyu kendiliğinizden yazmışsınız çocuk için yanıyorken ne güzel bir haber vermişsiniz herşey Allah tan umarım dedikleriniz çıkar hak yerini bulur. ve anladığım kadarıyla asla haksızlığa gelemeyen bir yapınız var yazarken ki hislerinizi okadar yoğun hissettimki :) bence herkesin gelip denemesi gerek yüreğinize duygunuza sağlık..
    19.02.2020
  • Kartlar tam olarak durumu yansıtmamış Fatma hanımcım. Bence bu İlahi olandan gelen bir durum. Annenize acil şifalar diliyorum. Teşekkür ederim🙏🏼
    11.02.2020
  • Tüylerim diken diken, hayretler içerisinde okudum. İnanmıyorum. Binnaz aplikasyonunda bu kısa süre içinde öyle çok tarot baktırdım ki, hiç biri sizin kadar beni, içinde bulunduğum durumu ve karşımdaki kişiyi tarif edemedi. Yüreğinden bakmak bu olsa gerek. Ve hiç söylemediğim halde benim aklımdan geçen fakat soramadığım durumu bilip te yorum yapmanız ve cevabını vermeniz de işinizi ne kadar iyi yaptığınızın göstergesi. Fatma hanımcığım yüreğinize ve ağzınıza sağlık. Böyle yürekten ve içtenlikle bakmaya devam edin lütfen. İnşallah bu dedikleriniz çıktığında tekrar size gelip buradan yazmak isterim. Her şey için çok teşekkürler. Sevgilerimle 🙏❤️😊
    10.02.2020
  • Bu kadar güzel yazabileceğinizi hiç düşünmemiştim. Ama şimdi bir soru daha ortaya çıktı yazdıklarınızdan. :) Onu da sorsam nasıl olur acaba?
    15.01.2020
  • Bir kez daha bana destek oldunuz icin teşekkürler ağzınıza sağlık dediklerinizi dikkate alicam düşüneceğim kendinize iyi bakın
    10.01.2020
  • Güzel bir yorum olmuş ağzına ve yüreğine sağlık.❤❤❤
    10.01.2020
  • yureginize saglik sevgiler...
    02.01.2020
  • Çok teşekkürler!
    01.01.2020
  • İlk kez fal baktırdım. Güzel açıklayıcı idi. Teşekkürler emeklerinize
    31.12.2019
  • Güzeldi teşekkürler
    27.12.2019
  • Ne dediyseniz çıktı. Uzak tarih verdiniz hep, bu hep boş umut olmasın diyeydi belki de, bilemiyorum. Tahminleriniz hep kısa sürelerde oldu. Bu dedikleriniz de haftasına çıksın, ben yine geleceğim. Verdiğiniz tavsiyelere uydum ve süreç güzel gitmeye başladı. Şifalanıyorum resmen.
    27.12.2019
  • Alakasiz bi yorum olmus benimle ilgili en ufak birsey yazmiyor
    26.12.2019
  • cok tesekür ederim ama onunla hicbir catismam olmadi ki aksine cok iyi anlasiyorduk. en son mesajlarinda bile beni cok sevdigini söylerken 1 gün sonra ortadan kayvoldu😞😞😞
    25.12.2019
  • Çok güzel enerjisi olan bir yorumcu özellikle tercih edip geliyorum yorum almak aklımda olmadan bile, dostane sohbeti ayrı bir sıcaklık veriyor. inşallah hissettiğiniz gördüğünüz güzelliklerle görüşürüz. Ben bir kez dahi olsa yorum alın derim,tavsiye edilecek bir yorumcu yolunuz açık olsun. emeğinize, yureginize sağlık.
    16.12.2019
  • zarif kalbinizle yaptığınız muhteşem öngörünüzle yine yüreğime dokundunuz🙏❤💫💫💫🧿🥰 çok teşekkür ediyorum 🙏❤🌺🌼🌹🌸
    15.12.2019
  • Çok doğru tespitleriniz oldu, umarım söylediginizden de erken yaşarız güzel günleri...
    14.12.2019
  • detayli ve açiklayici güzel yorumlariniz icin tskler
    10.12.2019
  • teşekür ederim iyi akşamlar cok güzel yorumlarınız 😊
    05.12.2019
  • çok güzel bir faldı. analizleri de çok doğruydu. verdiği tarihi sabırsızlıkla bekliyoru. 💛 teşekkür ederim mutlaka deneyin.
    01.12.2019
  • teşekkür ediyorum hayırlısı olsun inşallah Rabbim büyük bekleyip göreceğiz ❣️❣️
    30.11.2019
  • Beğendim İlginç bir faldı
    24.11.2019
  • samimî, duyarlı ve zerafet dolu yorumunuz için yürekten teşekkür ediyorum 🙏❤🌹🌺🌼🌸⭐⭐⭐⭐ çok başarılı yorumunuz ❤🌹🧿
    21.11.2019
  • Iyi ki varsınız 🙏❤🌸🌺🌼🌹 yürekten teşekkür ediyorum sıcacık, samimî, özenli ve gerçekçi yorumunuz için 🙏❤🥰⭐⭐⭐
    20.11.2019
  • Çok bunaldım ve ihtimal göremedim sinavla ilgili :(eminmisiniz peki:))
    16.11.2019
  • Görüşme isteği dışında doğru bir yorum olmuş. Yılbaşına doğru bir görüşme planlandı aslında:) teşekkür ederim🙏🏼👍
    12.11.2019
  • Süreci takip edip geleceğim şimdilik çok iyiiii
    12.11.2019
  • İyi niyet, umut ve emek dolu kaleminize, yüreğinize sağlık..
    10.11.2019
  • Teşekkürler
    08.11.2019
  • özenli, samimî, gerçekçi yorumunuz için çok teşekkür ediyorum 🙏❤🌹
    07.11.2019
  • Çok teşekkür ederim zarif kalbinizle yaptığınız içten, beni gercekten anlatan yorumuza🙏❤🌞🌹🌹
    06.11.2019
  • samimi, çok içten, beni yıllardır tanıyormuş gibi net bir yorum, çok başarılı🙏❤💫💫💫🌹 yürekten teşekkür ediyorum 🙏🥰
    05.11.2019
  • Sen bana ışık oldun ya kararımda, Allah da ömrünü güzel etsin Fatma hanım. Teşekkür ederim
    05.11.2019
  • ❤️❤️❤️
    04.11.2019
  • cok tesekkur ederim gorusmek uzere hosxakalın
    02.11.2019
  • Cok teşekkür ederim sagolun:))))
    01.11.2019
  • great thanks
    03.10.2019
  • haziran ayında baktırmıştım,o gün bir karar verilecekti ve fatma hanım dediği gibi karar erteleme aldı şimdi 2.kez karar için gideceğim bakalım ne olacak denk gelmişken baktırmak istedim.teşekkürler
    27.09.2019
  • Çok teşekkür ederim nokta atışları vardı çok güzeldi:)
    13.09.2019
  • HARİKASINIZ!❤️❤️❤️
    24.08.2019
  • Teşekkür Ederim yorumunuz için
    05.08.2019
  • Hope you are right and nd wat you said comes true. I wish I’ll get married to him only. Thanku for ur time and reading. Nice reading❤️
    26.07.2019
  • Fatma hanım cidden harika. Hayal kurdurmuyor, bazı yorumcular gibi sırf gönül gördürmek için ' 3 hafta sonra dileğin olacak' deyip de dileğiniz olmadığında '..... dolayı zaman ötelenmiş' demiyor. Ondan aldığım tavsiyelerle ben kendime bir çeki düzen verebildim, yoksa hata yapmaya devam edecektim. Bu üçüncü gelişim, ve yine geleceğim. Memnun kaldım kendisinden.
    26.07.2019
  • Tam açıklayıcı olamamış. Üstün körü cevaplamış.
    25.06.2019
  • Hadi inşallah çok teşekkür ederim şuanda salonda bekliyorum çok iyi oldu haberiniz
    25.06.2019
  • genel anlamda tutarlı ve iyi bir yorum aldım.kartlarda zaten sonuç olarak olumlu çok şaşırdım kartların olumlu olmasına bir yerde sanki benle ilgili bir durum değil gibi geldi ama bilinmez ki belki şuanda var ama ben bilmiyorumdur keşke soru sorma durumu olsaydı inşallah kartlar ve hisleri doğrudur.
    13.06.2019
  • Çok detaylı ve özenli bir yorumdu beğendim :))
    11.06.2019
  • thank u so much great reading
    11.06.2019
  • Bu dedikleriniz gecmiste zaten olanlardi uzaklastirma vs.. gelecekle bisi solememissnz
    11.06.2019
  • Çok teşekkür ederim ağzınıza emeğinize sağlık ❤❤❤
    09.06.2019

Katina Aşk Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %95 Kredi 600
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 43 dakikada yorum yapıyor.
24/05/2019 tarihinden beri 176 katina baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Çok çok çok güzel uzın zaman sonra begendigim en güzel faldı ben binlerce fal baktırdım ama bu kadar memnun kalmadım mutlaka deneyin ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    25.05.2020
  • Çok teşekkür ederim harikasınız
    11.05.2020
  • Fatma hanimcim güzel ağzınıza sağlık annesiyle ilgili bir sonraki falda size gerçeği ileteceğim kartlarda anne enerjisi çıkmış doğru fakat biraz daha farklı durum var, verdiğiniz beyfendinin isminide biliyor ve izliyorum. bilgilendirdiginiz için duyarlı davranışının için ayrıca teşekkür ederim. gerçekten bazı yorumcular gibi kısa söylemlerle insanı gecistirmiyorsunuz ben hemen size koşuyorum skntim olunca asıl yorumcum terapistim sizsiniz daha ne diyebilirim ki bana çok iyi geliyosunuz. sevgiyle sağlıkla kalin
    01.05.2020
  • Fatma hanimcim iyikisizi tanıdım bana çok iyi geliyorsunuz her söylediğiniz doğru
    28.04.2020
  • Teşekkürler
    26.04.2020
  • Cok tesekkurler.;)
    24.04.2020
  • Harikaydı güzel yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Söylediğiniz her şey harfi harfine doğruydu. Bakalım bundan sonraki süreçte ne olacak.
    23.04.2020
  • Fatma hanimcim çok çok tşk ederim çok güzel ve doğru yorumlar yaptınız ilk defa baktirmis olmama rağmen inşallah dediğiniz gibi olur herşey
    20.04.2020
  • Teshekkurler Fatma hanim guzel yorum ichin. Buralarda her shey sakin, ve inshallah daha da guzel olucak her shey. Hayatimda birisi olmadigi ichin spesifik soru soramadim. Peki bana soyleye bilirmisiniz bu gelecekteki insan nerede yashiyor, yash, fiziksel gorunum ile ilgili bana detaylar vere bilirmisiniz ve mumkunse isim. Teshekkurler!
    16.04.2020
  • nokta atışı şeyler söyledi bayıldım ağzınıza sağlık
    07.04.2020
  • Harikasınız
    03.04.2020
  • yüreğinize sağlık çok teşekkürler sevgiler
    01.04.2020
  • Cok beyendigimi soyleyemiycem.
    26.03.2020
  • TEŞEKKÜRLER
    16.03.2020
  • Teşekkürler canım yorumun çok harikaydı inanki şuan beni çok rahatlattın ağzına sağlık uyarılarıda göz önünde bulundurcam inşallah her şey güzel olur evet yine görüşücez haberleri getiricem çok sağolun danışanlarına çok değer veren olduğunuz her ayrıntıyı tane tane net olarak aktarmışınız bravo size ben burdan kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum💕🌹🙋görüşmek üzere
    13.03.2020
  • teşekkür ederim
    01.03.2020
  • bir okuyuşta Anladim :) lafi dolandirmadan eveleyip gevelemeden direk konuya giren bir hanimefendi , ayrica cok ama cok onemli 2 hatta 3 konuda diyebilirim tam bir nokta atışı yapti , soyledigi tarihler vs cikarmi bilemem ama insallah ki çıkar :)) okurken boyle aaa!! evet gerçekten de oyle dedigim yerler oldu. tesekkurler fatma hanim ve mutlaka yeniden geleceğim 🙏🙏🙏 sorularımın cevabınıda aldim 😍🙏
    28.02.2020
  • TEŞEKKÜRLER
    11.02.2020
  • teşekkür ederim çok
    10.02.2020
  • Çok teşekkür ederim çok iyi geldii
    29.01.2020
  • Bu kadın ne dese anlayamadığım durumları çözümlerken buluyorum kendimi. Işık gibi :)
    29.01.2020
  • sacmalanmis
    28.01.2020
  • Tesekkür ederim alakanıza. Hanidediniz ya yuvadan bır kopuş bar snrm kendısı amerika’ya komple gitme ihtimal bar. Bklm , görecegız
    28.01.2020
  • sü0er cok tesekur ederim!! kendinize cok iyi bakin
    28.01.2020
  • Enerjisi ve hissiyatı çok güzel, nokta atışlarını da begendim, tavsiye ederim.
    21.01.2020
  • Bayagi iyi
    14.01.2020
  • Bana fikirlerinizle yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım birdahaki falda görüşmek üzere
    07.01.2020
  • çok sağoll çok iyi. anlatım harika zaten
    01.01.2020
  • İlk yorum alışım. Emeğine sağlık.
    31.12.2019
  • 🙏🏼🌹
    30.12.2019
  • Super bir analiz ve yorumdu..Cok tesekkurler...
    28.12.2019
  • Enteresan bir faldı , teşekkürler
    23.12.2019
  • Teşekkürler ederim Fatma hanım
    15.12.2019
  • Sağol Fatma hanimcim .tavsiye ederim
    15.12.2019
  • Çok öZenli
    11.12.2019
  • Teşekkür ediyorum. yureginize sağlık
    08.12.2019
  • Muhtesem
    02.12.2019
  • Sevgili Fatma Hanim... yorumlariniz icime su serptti..çok tesekkür ederim 💕
    02.12.2019
  • cok tesekkur ederim tekrar gorusmek uzerr
    30.11.2019
  • cok geçmis olsunnn.sagolunn
    30.11.2019
  • Çok teşekkür ederim çok tatlısınız umarim sizde çok mutlu olursunuz ben bir şeyi sormayı unuttum geri dönme cevap verme imkaniniz var mi bilmiyorum ama doğum günümü kutlar mi acaba dediklerinizi sabırla yapicam bu sefer 😍❤😘kendinize çok çok iyi bakinnn
    30.11.2019
  • Harika
    24.11.2019
  • Çok iyi detay vermememe rağmen birçok şeyi bildi
    23.11.2019
  • cok dogruu yansimis.2 gundur iletisim var.biz kisa da olsa tam iliski yaşadik.son karti zaten hic hissemeden secmistim.
    21.11.2019
  • O kadar doğru tespitleri varki
    20.11.2019
  • Allah bin kere razı olsun senden Fatma hanım. Ben böyle kart okuyuculuğu görmedim. Dediğin yöntemi de senin demenle hemen yaptım, bir işe yaradı, hemen mesaj geldi adamdan ve bu gece buluşuyoruz. Ne demeli sana, altın topum benim
    19.11.2019
  • super ve cok yardimci
    16.11.2019
  • Fatma hanım çok çok teşekkür ederim . Burada nice 1500 kredili kişilere baktırdım da boş boş hepsi 5 güne 6 güne arayacak soracak dediler, hepsi de boş çıktı, dedikleri olaylar çıkmadı bile. Size ilk geldiğimde uzak tarihler verdiniz, ama duru görünüzle bir şeyleri hesapladığınızı dediniz bana. Hesabınız doğru çıktı, işaretler bir bir geliyor. Şimdi umudum yerine geldi. Sağ olun
    12.11.2019
  • kart deteyı malesef hiç yok
    11.11.2019
  • Teşekkür ederim hiç bekletmeden yorumlamışsınız.. Tekrar görüşmek üzere
    10.11.2019
  • Nokta atışları vardı
    07.11.2019
  • Fatma hanım tarihlerle birlikte yapmış olduğunuz yorum için teşekkür ederim.
    06.11.2019
  • Kesinlikle hislerin kuvvetli. Herşeyi net görüyorsun. Enerjini beğendim Fatma hanım.
    04.11.2019
  • Teşekkür ederim bayıldımmm harikaa😊❤
    02.11.2019
  • BEN BÖYLE NET NOKTA ATIŞI YAPAN YORUMDA BULUNAN YORUMCUYA HİÇ DENK GELMEMİŞTİM. DENEDİĞİME PİŞMAN OLMADIM. YİNE GELECEĞİM
    02.11.2019
  • Iyi yorumdu ama daha detayli ola bilirdi
    30.10.2019
  • çok teşekkür ederim çok güzel bir faldı gelmezler gelmezler hep birlikte gelirler zaten seni tanıdığıma sevindim görüşmek üzere
    23.10.2019
  • Fatma hanıma bir spesifik soru sorun ve kartlarınızı seçin. Detaylı muhteşem bir yorum alırsınız. Öneriyorum
    04.10.2019
  • Soruma daha açıklayıcı bi cevap isterdim çok genel olmuş teşekkür ederim
    04.10.2019
  • teşekkür ederim yorum icin..isabetli olmasinj diliyorum.seçtiğim kartlar görünmüyordu.
    13.09.2019
  • Canım iyi güzel yeni yorumcusun da annesi değil eski sevgilisi bizi ayırdı ve şu an onunla zaten annesi uzakta napabilir ordan.o eski sevgilisi ile beni aynı anda idare ettiği için ve bm bunu tespit ettiğim için ayrıldık.. yorumun varsa sen de yaz olur mu saol yine de
    24.08.2019
  • Teşekkür ederim sağolun ?
    24.08.2019
  • ozenli samimi ve iyiniyetli bir yorum.. Çok teşekkür ederim.
    24.08.2019
  • Teşekkür ederim. Umarım dediginiz olur
    05.08.2019
  • İnşallah söylediğiniz her şey harfiyen çıkar ve ben de mutlu günlere adım atarım en nihayetinde...
    01.08.2019
  • Hisleri kuvvetli biri olduğu belli. Geçmişi ve bugünü bildi. Geleceğe dair gördüğü kişiler doğru, umarım olaylar da doğru çıkar.
    31.07.2019
  • Bu aldığım ikinci yorum. İlki tarottu, şimdi de katina. İki falda da vermediğim detayları sonuna kadar bildi. Fatma hanım geçmişi de geleceği de duru görüyor. Öneririm herkese
    16.07.2019
  • Teşekkürler ?
    05.07.2019
  • Çok şahaneydi yorumlarınız her cümlenizi okudukça kat ve kat daha heyecanlanıyorum mutlakaa tavsiye ediyorum, geçmişi de bildiniz geleceğe ise inanıyorum ve inanmama daha da yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim :)
    05.07.2019
  • Geçmişle ilgili durumları en ince ayrıntısına kadar birebir bilmiş. Gelecekle ilgili olarak da gerçekleşir mi bilmem ama benim pek inancım yok o konuda. Ama inşallah her şey dediği gibi olur çok umut verdi. Hisleri kuvvetli bir yorumcu olduğu belli. Bir de SORU SORMA ÖZELLİĞİ TEKRAR GELSİN @BİNNAZABLA.COM
    29.06.2019
  • gecmis ile ilgili yorumlari gayet dogru ve isabetli. gelecek ile ilgili soyledikleri umarim cikar. ??
    27.06.2019
  • Tek kelimeyle bayıldım. Ben sadece bir satır soru sordum ve vermediğim detayları da bildi. Fatma hanımın görülerine güveniyorum. Bu son olmayacak, yine görüşeceğiz.
    27.06.2019

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %96 Kredi 700
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
TürkçeEnglish
Ortalama 46 dakikada yorum yapıyor.
24/05/2019 tarihinden beri 172 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • tesekkur ederim
    27.05.2020
  • thanks
    25.05.2020
  • Super thank you x
    04.05.2020
  • thank u 🙏 but 4 months is long 😔
    28.04.2020
  • Tesekkur ederim cok guzel bir yorumdu dedıgınız gıbı hersey ve insallah dedıgınız gibide olur🙏❤️🍀
    25.04.2020
  • Çok memnun kaldım.. Çok içten .. Çok samimi... Ve en önemlisi enerjisi harika ve temiz. Uzun uzun anlatmış hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde :) Çok memnun kaldım..
    24.04.2020
  • thank u ..
    21.04.2020
  • Such a sweet girl I am so happy that I choose her. Now I have to wait for the results but thank you! :)
    20.04.2020
  • Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız,önerileriniz ve dilekleriniz için. Umarım söyledikleriniz gerçek olur ve dediğiniz gibi ilişkimde tamamlanabiliriz. Sanırı birazda ipleri onun eline bırakmam lazım dediğiniz gibi :) çok doğru tanımlar çok çok teşekkür ederim. İyi pazarlar sizlerde kendinize iyi bakın sağlıklı günler dilerim.
    19.04.2020
  • thank you, but who is that friend? he talks with all ..
    18.04.2020
  • Yine çok içten,gerçek ve net bir yorum aldım.Ayrıca ayrıntılı ve özenilmişti.Kibar ve nazik anlatımınız, emeğiniz için teşekkür ederim.(Özellikle hastanız için Allah’tan acil şifalar dilerim,geçmiş olsun.)
    16.04.2020
  • Ilk olarak cok tesekkur ederim guzel, pozitif dileklerinizden dolayi. Virusle ilgili bakis acinizi cok sevdim, bu kadar optimist olmaniz, guzel dusunmeniz huzur verdi 🥰🌼 Simdi yorumla ilgili demek istedigim, bu konuda detay vermememe ragmen soylediginiz gibi kendisi cok kiskanc. Hatta kuzenimin cocuklukta bana asik oldugunu bilip bugunku gunde ona bile kiskaniyor. Zaten sizin de dediginiz gibi, karsi cinsten birinin adini bile almama deliriyor 🤦🏻‍♀️ Is cevremiz ve bana olan ilgiyle alakali dediginiz de cok dogru. Ben hic bu taraftan bakmamistim konuya. Ki sayenizde puzzle parcalarini birlesdirip simdi daha iyi anliyorum neden calismami istemedigini. Gelecekle ilgili yorumlariniz ise insallah insallah gerceklesir 😍 Ve Jestinizden dolayi da cok cok cokkkk opuyorum ♥️ Birtanesiniz 🥰 Uzun lafin kisasi, dinlerken cok keyif aldigim bir yorum oldu, guzel enerjili, bol positiflik iceren bir fal oldu 😘 Sevgiler bir daha 🙏🏻 Kendinize iyi bakin ♥️
    15.04.2020
  • Teşekkürler
    13.04.2020
  • thank u, but i share photos and all he doesnt even liked nothing or seen..
    10.04.2020
  • Sağolasın ablacım
    03.04.2020
  • thank u for your advice and positivity 🙏🙏 i hope he is just testing me and he will text 😔
    02.04.2020
  • ağzınıza gönlünüze sağlık dediklerinizi inşallah çıkar tekrar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın çok öptüm 😘⭐⭐⭐⭐⭐⭐
    31.03.2020
  • Fatma Hanım, hakkımda bu kadar az şey bilip de bu kadar doğru şeyi çıkarmanıza çok şaşırdım gerçekten. İleride daha fazla bilgi ile kapınızı çalmayı umuyorum. Çok teşekkürler.
    30.03.2020
  • I’ve already been waiting on someone for the last two years now... I wanted to see if your reading would match others ive had on this site but without me mentioning the woman’s name im interested in. You made no mention of her and she is not the person you talked about, im not even interested in older women. I dont see the event you predicted happening, im sorry but I don’t nor do I really want it to. I know the person I want to be with, I hoped this reading wouldve confirmed it. I dont want whoever you predicted.
    28.03.2020
  • yüreğinize sağlik kendisi benden yaşça küçük ve hiç evlenmemiş olarak biliyorum yanında annesiyle kalıyor o bana önceden ozledigiyle ilgili mesaj attı ben kızgın olduğumdan dolayı cevap vermedim mesajlarına oda sonrasında bana böyle davrandı cevap vermedigimdenmi yanlismi anladı bilmiyorum ben ona sürekli mesaj atan arayan biri değilim kendisi bitirmek istedi ilginiz için çok sağolun çok mutlu oldum çok sevgiler öpüyorum sizi
    27.03.2020
  • Inşallah Fatma hanım, size çok teşekkür ediyorum. Hisleriniz çok kuvvetli , nokta atışlar yaptınız, dilerim gelecekte olanlarda olur, hayırlısı diyelim. Enerjiniz çok iyi geldi, sizde kendinize çok çok iyi bakın bu zor süreçte. 😘
    23.03.2020
  • Dilinize sağlık çok güzel baktınız yardımcı oldunuz teşekkür ederim
    19.03.2020
  • thank u, but i as i told u i am not in his shift this coming week..
    01.03.2020
  • thank u 🙏
    26.02.2020
  • Severim siziii😍😘❤
    23.02.2020
  • Tarziniza, olumsuzdu bile yumuşatarak anlatmaniza bayıldım çok çok teşekkürler
    19.02.2020
  • Sende iyiki varsın gönlü güzelim...
    18.02.2020
  • Fatma hanıma bir mesaj danıştım, harika bir geri dönüş aldım. Ben savaşımdan geri adım atmayacağım buna karar kıldım
    29.01.2020
  • 5 5 5 5 5 5 5 her zaman beş . Fatma hanım işaret ettiğiniz akışa ilk başta inanmamıştım ama baktım işaretler aynen dediğiniz gibi bir bir geliyor, bu sefer de inanıyorum aynen öyle olacak. Direnmiyorum artık, kendimi akışa bıraktım. Sizin dediğiniz doğruydu, illa bu olsun şu olsun dedikçe istediğim olmamaya başlamaıştı, siz kırdırdınız bunu bana, sayenizde bakış açım değişti. Fatma hanıma kulak verin. Sevgiler
    07.01.2020
  • otel vb bir yerde çalışmam söz konusu olamaz..Eğitimim o yönde değil çünkü..Üzgünüm..
    07.01.2020
  • Thank You..and you dont have to apologise..i totally understand
    02.01.2020
  • Hayran kaldım♥️
    01.01.2020
  • Teşekkür ederim sagolun tekrar
    30.12.2019
  • cok tesekkur ediyorum
    27.12.2019
  • thank you so much for a fantastic reading❤
    27.12.2019
  • ağzınıza sağlık fakat sevdiğim kişinin hayatında birbaşkası var muhtemelen onunla evlenmiş bile olabilir. ben sadece kabul edemiyorum olanları büyük haksızlık olarak nitelendiriliyorum. şuanda kimseyle görüşmüyorum ilişki anlamında. bana dönme şansı var mı varsa bi şansım daha var mı sizce
    25.12.2019
  • ağzınıza sağlık teşekkür ederim
    24.12.2019
  • Enteresan detaylar var.. Ne yalan söyliyim bir çoğu da birebir tutuyor. Emeğinize sağlık güzel yorumunuz için, dilerim ki gerçek olur. Zamanla görücez artık kısmet :)
    24.12.2019
  • Çok güzel
    24.12.2019
  • Çok Tşk ederim harikasın
    23.12.2019
  • yüreğinize, sıcacık, özenli, içten ve detaylı anlatımınıza yürekten teşekkür ediyorum Fatma Hanımcigim 🙏❤🌹 samanyolundaki tüm yıldızlar size gelsin 🙏❤💫💫💫💫💫
    15.12.2019
  • Thank You...best reading that i have ever had..Highly recommend
    13.12.2019
  • I hope you are right:)
    13.12.2019
  • cok tesekkurler.tavsiye ederim
    03.12.2019
  • fatma hanimin anlatimi diki uslubu hisleri harika!(bu arada oyle tadimlik ikram zaten yaptim gecen.şaşirmistir:)
    01.12.2019
  • Çok teşekkür ederim harikasınız..
    30.11.2019
  • love u I like ur beautiful reading amazing
    23.11.2019
  • FATMA HAANNNIIIIMMM KAÇTIR GELİYORUM, TAVSİYELERİNİZE UYDUM, KAZANAN BEN OLDUM. YİNE GELECEĞİM, SEN FALDA DEDİĞİNİZ ÇIKTI.
    22.11.2019
  • çok üzgünüm fatma hn. dediğinize uyan bırı yok ve ılk attım baska bır tıp tarıf ettınız ardından attım baska birini tarıf ettınız. eski eşimlede ailesiyle dedıgınız seylerde örtüşmüyor ve otekı bey e adım ben asla atmam ve oyle bırı yok dedıgınız gıbı bırı
    22.11.2019
  • sevgilimin benden uzakta olduğunu ilk bilen yorumcu:) cevaplanmamış detaylar olsa da hisli bir yorumcu
    21.11.2019
  • teşekkür ederim 🥰
    21.11.2019
  • cok sagolun cok tavsiye ederim
    21.11.2019
  • cok sagol.durustce gordugunu soyleyen bir yorumcu
    19.11.2019
  • 💕
    19.11.2019
  • Çok Tşk ederim, oldukça ayrıntılı bir yorum aldım
    08.11.2019
  • Tesekkurler
    07.11.2019
  • Çok çok teşekkür ederim🙏❤🌹💫💫 yoluma ışık oldunuz🙏💐
    06.11.2019
  • That was an almost accurate reading. She is good at this :)
    06.11.2019
  • Çok teşekkür ediyorum yureginizle yorumlamissiniz🙏❤💫💫🌹🌹
    05.11.2019
  • tesekkur ederim insallah sizde aydinlikla bulusursunuz saglikla kalin cok begendim
    04.11.2019
  • Best best best reading I have ever heard... En güzel fal . Thanx thanx thanx
    25.10.2019
  • Duru görü de bakar size kart da çeker üstelik kendisi mantıklı yol da gösterir. Para papazı olamyıp bu işi insanlarla bir arada olmak için yapan tek kişi Fatma hanım. Ruhumu aydınlattı yine.
    24.10.2019
  • Falı çıkmaz demeyin , ben öyle düşünmüyorum da demeyin . Bu Fatma hanımdan kaçıncı yorum alışım. Dedikleri birbir de çıkıyor. Uzak zamanlar veriyor ama verdiği uzak zamanlar da nokta atışlı çıkıyor. Denemenizi tavsiye ederim.
    24.10.2019
  • Yani bilemedim ama sevdiğim adamın söylediğiniz kadar beni sevdğini zannetmiyorum. Ama inşallah öyledir ne diyeyim 😇 teşekkürler.
    24.10.2019
  • Best reading ive had on here! When i read the reading it feels right and it does not seem like its “real” and not forced. She also gives way better then most others on here, and even though she doesnt come online all the time she is a really good reader! Hope it all comes true ❤️ thank you.
    18.10.2019
  • Çok ama çok teşekkür ederim yine mükemmeldiniz sagolunnn iyi ki varsınız
    18.10.2019
  • cokk sagolunn icim acildi cidden yol göstermeniz büyük naziklik 💞💞💞💞💞💞😜😜😜🐥🐥🐥😍😍
    11.10.2019
  • 💝💝
    02.10.2019
  • Teşekkür ederim ağzınıza sağlık :) sorum çok kısıtlı olmasına rağmen yorumlarınız doğru teşekkürler
    24.08.2019
  • Teşekkür ederim sağolun haklısınız:)
    24.08.2019
  • çok beğendim çok teşekkür ederim
    24.08.2019
  • pek beğenmedim bu sefer Fatma hanım bazı şeyleri hiç tutturamadiniz üzüldüm ilk baktirdigimda daha doğru bakmistiniz neyse umarım sorduğum sorulara verdiğiniz cevaplar olur
    24.08.2019
  • Amazing<3 çok sağol<3
    06.08.2019
  • Inşallah dediğiniz gibi herşey rayına girer düzelir teşekkür ederim oldukça açıklayıcı bi yorum oldu
    05.08.2019
  • ben diyecek hiç birsey bulamıyorum bu kadar açık ve net tüylerim diken diken oldu harika ötesisiniz bu kadar isabetli bir fal hayatımda görmedim herşeyi buldunuz kesinlikle baktırmalısınız Fatma hanıma ❤️?
    05.08.2019
  • Thank you so much
    31.07.2019
  • ??
    31.07.2019
  • Gerçekten çok çok iyi çok beğendim tekrar görüşmek üzere sevgilerimle
    16.07.2019
  • You’re amazing
    15.06.2019
  • Fatma hanım çok güzel bir yorumdu çok teşekkür ederim ❤ olayları anlatış şekli,ses tonu harika :) insana güven veriyor, rahatlatıyor :) herkese şiddetle tavsiye ediyorum, mutlaka yorum almalısınız ❤
    15.06.2019
  • Do u see us have kids together and do his really love me and my son like he said he do iles know how much I love him
    03.06.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.