logo

Başak Burcu

Surbhi Dube

Hakkında

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %80 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 82 dakikada yorum yapıyor.
20/05/2019 tarihinden beri 12 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • When i searched in google for cards meanings it is same as on kasamba site word to word copy paste plz give me back my credits
    04.07.2019
  • 100000 percent not accurate
    22.05.2019

Astroloji




Sırada 0 kişi var
Başarı %73 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 63 dakikada yorum yapıyor.
20/05/2019 tarihinden beri 5 astroloji analizi yaptı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

El Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %90 Kredi 125
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 54 dakikada yorum yapıyor.
20/05/2019 tarihinden beri 53 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • can you tell me whats the main problem with our relationship me and my ex? and why he is not doing anything in this time of period to fix the things between us
    08.07.2019
  • Thx dear
    04.07.2019
  • Good
    30.06.2019
  • Detailed reading . Recommended reader
    30.06.2019
  • Thank You For The Reading x
    26.06.2019
  • Great reader ,very honest reader I think. Thank you very very much.
    19.06.2019
  • How about my friends?
    11.06.2019
  • Loved my reading!!
    10.06.2019
  • Im a female not a male
    06.06.2019
  • You didn't answer my all question
    04.06.2019
  • When will he come back?
    02.06.2019
  • Thank you for your valuable suggestions...It means i will clear exam if i completely focus on this. I dont know why i get distracted easily. This is the main reason. I don't afford coaching becoz of financial issue and i totally relly on internet for studies. Is it necessary to join coaching. If i do hardwork will able to become IAS.
    27.05.2019
  • Thanks
    25.05.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.