logo

Aybi Bakol Kahve Falı, Tarot Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Aybi Bakol

Hakkında

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %78 Kredi 150
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 33 dakikada yorum yapıyor.
15/05/2019 tarihinden beri 11 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Great
    17.06.2019
  • Thank you so much you are so nice and give me a wonderful feelings
    17.06.2019
  • Ok
    17.06.2019
  • Thank you very much ♡ I really enjoyed read it you give alot of the positive message that i really happy to read it I will back again later ♡
    16.06.2019

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 34 dakikada yorum yapıyor.
15/05/2019 tarihinden beri 5 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

İskambil Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 14 dakikada yorum yapıyor.
15/05/2019 tarihinden beri 3 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

El Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %100 Kredi 49
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 43 dakikada yorum yapıyor.
15/05/2019 tarihinden beri 5 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you <3
    16.06.2019

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %87 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 53 dakikada yorum yapıyor.
15/05/2019 tarihinden beri 13 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you so much❤️❤️
    16.06.2019
  • Very nice reading !! :)
    15.06.2019
  • Who is he is it cardell or brad or somebody new? Me and cardell haven’t got in a relationship yet we’re just communicating I want to know if it’s cardell or brad or somebody new ? I really do like cardell and I want to know if the person you talking about is cardell, and did I not meet him yet ? And do you see me graduating mid. College in December?
    10.06.2019
  • This reading was good.she gave good advice hope to have her read for me again
    10.06.2019
  • How am i suppose to ask my question as a reply to the reading you gave me if the question reply box has been removed.. whats going on with this application. No daily credits.. no question reply box. Im sorry i did like your reading over all but i cant reply to you. I have something i want to ask and they took the reply box off.where am u suppose to reply to u? What am i suppose to buy another reading? This is confusing. :( and upsetting.
    09.06.2019
  • Her English isnt good at all but overall she was accurate about everything .
    09.06.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.