logo

Aybi Bakol Kahve Falı, Tarot Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Aybi Bakol

Hakkında

Kahve Falı




Sırada 1 kişi var
Başarı %71 Kredi 150
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 29 dakikada yorum yapıyor.
15/05/2019 tarihinden beri 15 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Bad reading it doesn’t make since and your English is bad
    11.07.2019
  • I didn’t understand you are talking about with men? The men i am in realtionship with? Tell what is his zodiac sign?
    04.07.2019
  • Great
    17.06.2019
  • Thank you so much you are so nice and give me a wonderful feelings
    17.06.2019
  • Ok
    17.06.2019
  • Thank you very much ♡ I really enjoyed read it you give alot of the positive message that i really happy to read it I will back again later ♡
    16.06.2019

Tarot Falı




Sırada 1 kişi var
Başarı %80 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 25 dakikada yorum yapıyor.
15/05/2019 tarihinden beri 15 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Spesifik bilgi yok ve kelime tekrari cok. Basarili bulmadim. İyi niyet dilekleri icerir bir acilim olmus.
    13.07.2019
  • Thank you I love the reading ! Very helpful
    02.07.2019

İskambil Falı




Sırada 1 kişi var
Başarı %76 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 55 dakikada yorum yapıyor.
15/05/2019 tarihinden beri 11 iskambil baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Repeated herself alot and did not answer any of my question?
    02.07.2019

El Falı




Sırada 1 kişi var
Başarı %90 Kredi 125
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 43 dakikada yorum yapıyor.
15/05/2019 tarihinden beri 14 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • yeah im so tension
    15.07.2019
  • can you tell me if i should do some actions or i have to wait for him? and i want the first letter of him
    02.07.2019
  • I couldn't understand much what she was saying.
    26.06.2019
  • Thank you <3
    16.06.2019

Durugörü




Sırada 1 kişi var
Başarı %88 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 50 dakikada yorum yapıyor.
15/05/2019 tarihinden beri 16 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you so much❤️❤️
    16.06.2019
  • Very nice reading !! :)
    15.06.2019
  • Who is he is it cardell or brad or somebody new? Me and cardell haven’t got in a relationship yet we’re just communicating I want to know if it’s cardell or brad or somebody new ? I really do like cardell and I want to know if the person you talking about is cardell, and did I not meet him yet ? And do you see me graduating mid. College in December?
    10.06.2019
  • This reading was good.she gave good advice hope to have her read for me again
    10.06.2019
  • How am i suppose to ask my question as a reply to the reading you gave me if the question reply box has been removed.. whats going on with this application. No daily credits.. no question reply box. Im sorry i did like your reading over all but i cant reply to you. I have something i want to ask and they took the reply box off.where am u suppose to reply to u? What am i suppose to buy another reading? This is confusing. :( and upsetting.
    09.06.2019
  • Her English isnt good at all but overall she was accurate about everything .
    09.06.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.