logo

Amy Rosa El Falı, Durugörü yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Amy Rosa

Hakkında

El Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %89 Kredi 125
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
EnglishFrançais
Ortalama 97 dakikada yorum yapıyor.
08/05/2019 tarihinden beri 32 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Hope everything will be true:)
    04.11.2019
  • I am really confused. Some things are the way she described and some are not true at all
    01.08.2019
  • Oh my you were spot on, I look forward to the things you have predicted.
    25.06.2019
  • Thanx AMY IF it will become true I will back. Pray god for my well being. If your prediction come true. I will pray god for ur well-being
    06.06.2019
  • Recommended
    04.06.2019
  • it make me confused
    19.05.2019

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %80 Kredi 175
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
EnglishFrançais
Ortalama 32 dakikada yorum yapıyor.
08/05/2019 tarihinden beri 26 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Some of the stuff she said doesnt make since at all
    07.11.2019
  • I enjoyed my reading
    02.06.2019
  • Ye but just cause u see we wont have a future doesnt mean it cant change? Sometimes it happens that people can turn out to be together forever if they learn to understand eachother with time. Thank you for the reading
    10.05.2019
  • Thank you
    09.05.2019
  • By far one of the worst readings ever. Nothing at all was related to my question. Very vague and gave irrelevant advice.
    09.05.2019
  • Awesome
    08.05.2019
  • Thanks love for a wonderful reading much appreciated❤❤❤❤
    08.05.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.