logo

Klaus Stark Kahve Falı, El Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf

Klaus Stark

Hakkında

Kahve Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %82 Kredi 150
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 27 dakikada yorum yapıyor.
14/04/2019 tarihinden beri 19 fal baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • BAd reading
    20.04.2019
  • His reading did not resonate with me at all. Thanks for trying anyway
    18.04.2019
  • He is very kind. And true what he say
    16.04.2019
  • Thank you so much ?
    16.04.2019
  • great reading this is my second one and not gonna be last he gave alot of details
    15.04.2019
  • Thanks :)
    15.04.2019

El Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %78 Kredi 150
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 33 dakikada yorum yapıyor.
14/04/2019 tarihinden beri 15 el falı baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Not detailed but to the point
    26.04.2019
  • I know she had and affair she told me but I would like to know if she told me the truth did she have sex with this other man please. Answer
    16.04.2019
  • the best reading ever
    15.04.2019

Durugörü




Sırada 0 kişi var
Başarı %86 Kredi 150
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 32 dakikada yorum yapıyor.
14/04/2019 tarihinden beri 38 durugörü baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Thank you
    08.05.2019
  • i didin t work out right. Its terrible. Get my money ?
    06.05.2019
  • Really awsome..
    26.04.2019
  • Thank u for ur valuable suggestion
    26.04.2019
  • Thank you so much! I loved my reading :)
    22.04.2019
  • My bou
    18.04.2019
  • The reading was good thanks very much❤❤❤❤
    17.04.2019
  • Started off great. Got a bit weird in the end. Wish there was more detail . But overall it was a good accurate reading
    16.04.2019
  • Oki ill do that. Thank you once again. :)
    16.04.2019
  • Thank you for ur time & help :)
    15.04.2019
  • Thank u
    15.04.2019
  • Thank You so much Klus!!☺?Spot on reading dear! I didn't even say much and he knew all that stuff!!! Wow!! Incredible!!??☺☺
    15.04.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.