logo

Arya Deniz Tarot Falı yorumcusu
Temsili Fotoğraf
İkizler Burcu

Arya Deniz

Love is the answer:)

Hakkında

Tarot Falı




Sırada 0 kişi var
Başarı %95 Kredi 500
Yazılı Sesli Chat Görüntülü Telefonla
English
Ortalama 36 dakikada yorum yapıyor.
14/03/2019 tarihinden beri 74 tarot baktı
Yorumcu online olduğu zaman bana bildir

YORUMLAR

  • Perfect! Thanks
    26.09.2019
  • thank you so much for your positive and promising comments. Liked it 😍
    19.09.2019
  • thank you much
    17.09.2019
  • ur great & thank you for the explanation take care xoxo :)
    09.09.2019
  • Thank you so much ❤️ i can sleep peacefully!
    09.09.2019
  • Very good and detailed
    08.09.2019
  • Great!!!!!!
    05.09.2019
  • Exceptional
    02.05.2019
  • Thank youuuu!!
    01.04.2019
  • Shes amazing and connected with me very well !
    31.03.2019
  • Very good thanks.
    31.03.2019
  • Perfect as alwayssss!!!!!
    31.03.2019
  • good
    31.03.2019
  • Thank you for your response
    31.03.2019
  • Çok guzeldi agziniza saglik
    29.03.2019
  • In mesmerized!
    17.03.2019
  • Very detailed and very sweet
    15.03.2019
  • She is amazingggggg
    15.03.2019
  • Tesekkur ederim
    15.03.2019
  • Cok cok tesekkürler kesinlikle tavsiye ediyorum arya hanımı?
    15.03.2019
  • Çok tereddüt etmiştim hiç detay vermedim isim verdim sadece diyebilirim ama her şeyi bildi her şeyi SEN MÜKEMMELSİN iyi ki geldin
    15.03.2019
  • Hi again! I'm happy about your fortune comments and I wanna ask u something about ex love behavior, will he suddenly feel regretful? It's maybe too long time later, can u explain? Maybe I'm in a corner of his mind? Thank u so much again??
    15.03.2019
  • Ilk deneyimdi guzel açıklamis fakat detayli olursa daha guzel olur
    15.03.2019
  • The reading was so nice and sweet thanks love for a awesome reading i will be back for more readings ❤❤❤❤
    14.03.2019
  • Thank you
    14.03.2019

Giriş Yap

ya da
Giriş yapmak için e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
Şifreni mi unuttun?
Giriş

Kayıt Ol

Fal baktırmanızı kolaylaştırmak için kayıt olun ve dükkan indirimlerinden haberdar olun!
Kayıt Ol

Kayıt Ol

Üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklardan faydalanmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurarak sitemize kayıt olabilirsin.
ya da
Zaten üye misiniz? Giriş yapın

Şifre Sıfırla

Eğer daha önce şifre oluşturmadıysan veya şifreni unuttuysan, aşağıdaki formu doldurup e-mail adresine şifre sıfırlama talebi gönderebilirsin.

Üye Kategorileri Hakkında Bilgi

Üyelerimiz harcadıkça kazanıyor. Yer seviye yeni fırsatlar sunuyor.